Dodaj do ulubionych

W obronie polskich interesow

IP: *.client.attbi.com 20.12.01, 18:14
Prof. Jerzy Robert Novak w Radio Maryja - juz teraz.
Zamieniamy sie w sluch.
Obserwuj wątek
    • lech.niedzielski Re: W obronie polskich interesow 20.12.01, 18:29
      Gość portalu: felek napisał(a):

> Prof. Jerzy Robert Novak w Radio Maryja - juz teraz.
      > Zamieniamy sie w sluch.

Tak, tak. Oczywiście, oczywiście ... .

• Gość: OzRM Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 20:42
        Kapitalny gość i takiż wykład! Cóż za przenikliwość i bystrość umysłu. Prof
        J.R.Nowak to bat na wszelkiej maści socjalistów liberałów i eurofanatyków no i
        oczywiście sół w oku dla fałszerzy historii takich pseudohistoryków jak Gross.
        Panie profesorze moc gorących życzeń na te święta i łaski od bożej dzieciny
        Zawsze wierny twój uczeń Oszołom z Radia Maryja
    • Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 18:11
      Dlaczego tu nikt nie zagląda od dłuższego czasu?
      • Gość: Janek Re: W obronie polskich interesow IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.01, 18:13
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Dlaczego tu nikt nie zagląda od dłuższego czasu?

Z pełnym szacunkiem. Gdzie?
        • Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 19:28
          Na temat "W obronie polskich interesów" Mało kogo obchodzi tu interes Polski.
          Tylko klepią bezmyślnie mantrę "My chcemy do unii"....
          • Gość: snajper Re: W obronie polskich interesow IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 00:44

> Na temat "W obronie polskich interesów" Mało kogo obchodzi tu interes Polski.
            > Tylko klepią bezmyślnie mantrę "My chcemy do unii"....

My chcemy do Unii. Bo to jest w polskim interesie.

• Gość: Benek Re: W obronie polskich interesow IP: *.15.vie.surfer.at 27.12.01, 01:22
              Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: GMR napisał(a):
              >
              > > Na temat "W obronie polskich interesów" Mało kogo obchodzi tu interes Pols
              > ki.
              > > Tylko klepią bezmyślnie mantrę "My chcemy do unii"....
              >
              > My chcemy do Unii. Bo to jest w polskim interesie.
              >

Z jednej strony masz racje: Bedac w UE Polacy musieliby sie nauczyc myslec w
              innych kategoriach, musieliby patrzec na sprawy z zupelnie innego punktu
              widzenia, musieliby nareszcie nauczyc sie wyciagac wnioski i argumentowac
              logicznie... and that's all... na forse niech nie licza, nawet Salomon nie
              przelal z pustego w prozne. Wniosek: Dostaniesz jak najpierw sam cos dasz ! Taka
              jest prawda. Natomiast obawiam sie, ze w momencie przystapienia do UE po raz
              kolejny dojdzie do znanego juz i nadal stosowanego w Polsce nepotyzmu, z ta
              roznica, ze tym razem stolki juz nie w Warszawie ale w Brukseli beda obsadzane
              krewnymi wplywowych ludzi, zwykly, zdolny, wyksztalcony smiertelnik bez koneksji
              nie bedzie mial zadnych szans...
              • Gość: snajper Re: W obronie polskich interesow IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 02:06
                Gość portalu: Benek napisał(a):

> Z jednej strony masz racje: Bedac w UE Polacy musieliby sie nauczyc myslec w
                > innych kategoriach, musieliby patrzec na sprawy z zupelnie innego punktu
                > widzenia, musieliby nareszcie nauczyc sie wyciagac wnioski i argumentowac
                > logicznie... and that's all... na forse niech nie licza, nawet Salomon nie
                > przelal z pustego w prozne. Wniosek: Dostaniesz jak najpierw sam cos dasz ! Tak
                > a jest prawda. Natomiast obawiam sie, ze w momencie przystapienia do UE po raz
                > kolejny dojdzie do znanego juz i nadal stosowanego w Polsce nepotyzmu, z ta
                > roznica, ze tym razem stolki juz nie w Warszawie ale w Brukseli beda obsadzane
                > krewnymi wplywowych ludzi, zwykly, zdolny, wyksztalcony smiertelnik bez koneksj
                > i nie bedzie mial zadnych szans...

To troche jak z prywatyzacją. Co lepsze ? Zostawić firmę w rekach państwa, czy
                zgodzić się na prywatyzację, może nie do końca uczciwą ? Według mnie - lepsze
                jest to drugie. Nawet, jeśli mamy pewność szwindla. Bo decyduje cel, a nie droga
                do niego. Nie jest to apoteoza twierdzenia >cel uswieca srodki<, ale oceniając
                drogę, o celu zapomnieć nie wolno.
                Pozdrawiam.
                • Gość: Benek Re: W obronie polskich interesow IP: *.15.vie.surfer.at 27.12.01, 03:20
                  Gość portalu: snajper napisał(a):

> Gość portalu: Benek napisał(a):
                  >
                  > > Z jednej strony masz racje: Bedac w UE Polacy musieliby sie nauczyc myslec
                  > w
                  > > innych kategoriach, musieliby patrzec na sprawy z zupelnie innego punktu
                  > > widzenia, musieliby nareszcie nauczyc sie wyciagac wnioski i argumentowac
                  > > logicznie... and that's all... na forse niech nie licza, nawet Salomon nie
                  >
                  > > przelal z pustego w prozne. Wniosek: Dostaniesz jak najpierw sam cos dasz
                  > ! Tak
                  > > a jest prawda. Natomiast obawiam sie, ze w momencie przystapienia do UE po
                  > raz
                  > > kolejny dojdzie do znanego juz i nadal stosowanego w Polsce nepotyzmu, z t
                  > a
                  > > roznica, ze tym razem stolki juz nie w Warszawie ale w Brukseli beda obsad
                  > zane
                  > > krewnymi wplywowych ludzi, zwykly, zdolny, wyksztalcony smiertelnik bez ko
                  > neksj
                  > > i nie bedzie mial zadnych szans...
                  >

> To troche jak z prywatyzacją. Co lepsze ? Zostawić firmę w rekach państwa, czy
                  > zgodzić się na prywatyzację, może nie do końca uczciwą ? Według mnie - lepsze
                  > jest to drugie. Nawet, jeśli mamy pewność szwindla. Bo decyduje cel, a nie drog
                  > a
                  > do niego. Nie jest to apoteoza twierdzenia >cel uswieca srodki<, ale ocen
                  > iając
                  > drogę, o celu zapomnieć nie wolno.
                  > Pozdrawiam.

Taaaak, z jednej strony mam nadzieje, ze Polska wejdzie niebawem do UE, a z
                  drugiej strony obawiam sie, ze zbyt dlugo bedzie trwal proces emancypacji
                  intelektualnej... czyli: startowac bedziemy z hip, hip, hurrraaa na ustach przy
                  rownoczesnej goryczy na jezyku. Coz, czas sam pokaze dokad to doswiadczenie nas
                  zaprowadzi. Pozdrawiam. b.
                  • Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 16:04
                    Widzisz Benek własnie dlatego jestem przeciwny wchodzeniu do UE. Pomyśl tylko
                    Buzek Krzaklewski Miller Cimoszewicz Pickorski Geremek Michnik Urban na
                    brukselskich stołkach oraz pokrewnych ich synekurach... UE się rozsypie tak jak
                    to miało miejsce z ZSRR
                    • Gość: Hania Re: W obronie polskich interesow IP: 195.217.253.* 28.12.01, 16:29

> Widzisz Benek własnie dlatego jestem przeciwny wchodzeniu do UE. Pomyśl tylko
                      > Buzek Krzaklewski Miller Cimoszewicz Pickorski Geremek Michnik Urban na
                      > brukselskich stołkach oraz pokrewnych ich synekurach... UE się rozsypie tak jak
                      >
                      > to miało miejsce z ZSRR

Ty to masz porownania, GMR! Naprawde... Towarzysz Macierewicz bylby z Ciebie
                      dumny!

• Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 16:48
                        Naniu złotko ty moje myślisz że unia coś ci da za darmo? Unia to nie raj to
                        skorumpowana struktura która pożera i marnuje srodki wyciskane z krajów
                        członkowskich na różne absurdalne duperele. Tam mozesz wejść ale ie wyjść. A
                        zobacz w ogóle kto najgłosniej krzyczy że chce do unii... politycy, media oraz
                        tworzone przez te ostatnie tzw "autorytety". Ponadto korzyść z unii będą mieli
                        przestępcy różnej maści ( standardy więzienne w UE to w porównaniu z domem
                        przeciętnego Polaka Wersal!) To tylko zachęci do dalszych zbrodni takiego
                        oprycha bo dla niego pobyt w wiezieniu stanie się awansem a nie degradacją.
                        Polecam też czytać zapisy traktatu z Maastricht , zajrzyj też na
                        www.innestrony.pl portal ojczyzna.pl i odnośniki tam widniejące. Jak my sobie
                        sami nie pomozemy to nikt za nas bezinteresownie nam nie pomoże...
                        • Gość: Hania Re: W obronie polskich interesow IP: 195.217.253.* 28.12.01, 16:55

> Naniu złotko ty moje myślisz że unia coś ci da za darmo? Unia to nie raj to
                          > skorumpowana struktura która pożera i marnuje srodki wyciskane z krajów
                          > członkowskich na różne absurdalne duperele. Tam mozesz wejść ale ie wyjść. A
                          > zobacz w ogóle kto najgłosniej krzyczy że chce do unii... politycy, media oraz
                          > tworzone przez te ostatnie tzw "autorytety". Ponadto korzyść z unii będą mieli
                          > przestępcy różnej maści ( standardy więzienne w UE to w porównaniu z domem
                          > przeciętnego Polaka Wersal!) To tylko zachęci do dalszych zbrodni takiego
                          > oprycha bo dla niego pobyt w wiezieniu stanie się awansem a nie degradacją.
                          > Polecam też czytać zapisy traktatu z Maastricht , zajrzyj też na
                          > www.innestrony.pl portal ojczyzna.pl i odnośniki tam widniejące. Jak my sobie
                          > sami nie pomozemy to nikt za nas bezinteresownie nam nie pomoże...

Nie jestem politykiem, nie pracuje w mediach, a jakos jednak za wstapieniem do
                          Unii jestem. A nawet gdybym nie byla, to nigdy w zyciu nie porownalabym jej do
                          ZSRR. Albo nie byles nigdy w zadnym z krajow Unii albo nie byles w ZSRR. Albo nic
                          nie czytasz, poza w/w stronami internetowymi. Na ktore chetnie zajrze, zeby sie
                          przekonac co za prawdy objawione tam sie glosi.
                          Sami sobie musimy pomoc, bo nikt nam nawet interesownie nie pomoze.
                          • Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 19:35
                            Oj widzę żeś ty bardziej twardogłowa niż Puchatek czy Blazer - mogę mówić bze
                            końca że byłem w wielu krajach ale i tak mi nie uwierzysz ...hm jestem ciekaw
                            czy ty aby nie jesteś blondynką...?
                            • Gość: jajacek Re: W obronie polskich interesow IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 19:49

> Oj widzę żeś ty bardziej twardogłowa niż Puchatek czy Blazer - mogę mówić bze
                              > końca że byłem w wielu krajach ale i tak mi nie uwierzysz ...hm jestem ciekaw
                              > czy ty aby nie jesteś blondynką...?

GMR i co z tego ,ze byles w wielu krajach ,jak nic nie wiesz o UE.
                              Byles pewno na leczeniu a ze szpitalnego pokoju trudno cos zobaczyc !
                              Takie bzdury jakie wypisujesz na temat uni to tylko chory czlowiek moze imaginowac .
                              Wroce jeszcze raz do watku o Euro i Kominiarzach gdzie przeszedles sam siebie !
                              Takiego szczytu glupoty to nawet po tobie nie oczekiwalem

• Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 20:05
                                Jajacek o czym ty znowu pieprzysz? czegoś ty się znowu nażarł? angielskiej
                                wołowiny? jacy kominiarze? a może sam żeś ten tekst umieścił i podpisałeś się
                                moimi inicjałami, hm? Po takich euroskurwielach można się spodziewać
                                wszystkiego! a codo szpitali psychiartycznych jeszcecię nie przymnęli? aha!
                                chyba już wiem dlaczego siedzisz na zachodzie. Jakbys wrócił do Polski to by
                                cię z miejsca zwinęli w kaftan bezpieczeństwa... no a poza tym w polsce jeszcze
                                nie obowiązują powszechnie polityczna poprawność. a a propos wariata, Wg pp
                                wariat - znaczy percepcyjnie inny... nie znasz reguł pp? to jak ty żeś się w
                                tej uni uchował?
                                • Gość: Hania Re: W obronie polskich interesow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 23:01

> Jajacek o czym ty znowu pieprzysz? czegoś ty się znowu nażarł? angielskiej
                                  > wołowiny? jacy kominiarze? a może sam żeś ten tekst umieścił i podpisałeś się
                                  > moimi inicjałami, hm? Po takich euroskurwielach można się spodziewać
                                  > wszystkiego! a codo szpitali psychiartycznych jeszcecię nie przymnęli? aha!
                                  > chyba już wiem dlaczego siedzisz na zachodzie. Jakbys wrócił do Polski to by
                                  > cię z miejsca zwinęli w kaftan bezpieczeństwa... no a poza tym w polsce jeszcze
                                  >
                                  > nie obowiązują powszechnie polityczna poprawność. a a propos wariata, Wg pp
                                  > wariat - znaczy percepcyjnie inny... nie znasz reguł pp? to jak ty żeś się w
                                  > tej uni uchował?

GMR - czys Ty sie swojskiego butaprenu nie nawachal?

• Gość: Benek Re: W obronie polskich interesow IP: *.15.vie.surfer.at 29.12.01, 01:02
                                Gość portalu: jajacek napisał(a):

>
                                > > Oj widzę żeś ty bardziej twardogłowa niż Puchatek czy Blazer - mogę mówić
                                > bze
                                > > końca że byłem w wielu krajach ale i tak mi nie uwierzysz ...hm jestem cie
                                > kaw
                                > > czy ty aby nie jesteś blondynką...?

>
                                > GMR i co z tego ,ze byles w wielu krajach ,jak nic nie wiesz o UE.
                                > Byles pewno na leczeniu a ze szpitalnego pokoju trudno cos zobaczyc !
                                > Takie bzdury jakie wypisujesz na temat uni to tylko chory czlowiek moze imagino
                                > wac .
                                > Wroce jeszcze raz do watku o Euro i Kominiarzach gdzie przeszedles sam siebie !
                                > Takiego szczytu glupoty to nawet po tobie nie oczekiwalem
                                >

Jajacek, a Ty mieszkasz w BELGII I TYLKO KOMENTUJESZ ZAMIAST COS KONKRETNEGO
                                POWIEDZIEC np. na temat porzadku spolecznego, (nie)sprawiedliwosci socjalnej,
                                zasad panstwa prawa, szkolnictwa, sluzby zdrowia, wynagrodzen w panstwowych
                                resortach itp. i moze bys tak choc raz porownal, wyjasnil shit polskiej
                                gospodarki, zauwazalny upadek moralny spoleczenstwa (lapowkarstwo, korupcja,
                                nepotyzm), niesprawiedliwosc spoleczna, robienie obywatela w konia i moze bys
                                powiedzial konkretnie jak temu zaradzic, a nie skad sie to dziadostwo wzielo (o
                                tym wie kazdy przecietny Polak). Czy przystapienie Polski do UE bedzie dla Unii
                                korzystne ? - Watpie ! A czy bedzie korzystne dla Polski ? - Nie mam pojecia,
                                brak mi w tym kierunku fantazji. Pozdrawiam. b.

• Gość: Hania Re: W obronie polskich interesow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 22:59
                              Musze znow zadac cios Twojej stereotypowej wizji swiata i znow Cie zmartwic,
                              biedne dziecko. Nie, nie jestem blondynka.
                              Twardoglowa?
                              Hm... Nie wiem, jaki przymiotnik najlepiej by scharakteryzowal Ciebie....
                              • Gość: Nowy Re: W obronie polskich interesow IP: *.torun.dialup.inetia.pl 28.12.01, 23:54
                                Gość portalu: Hania napisał(a):

>> <Musze znow zadac cios>!!!!! Twojej stereotypowej
                                wizji swiata i znow Cie zmartwic,
                                > biedne dziecko. Nie, nie jestem blondynka.
                                > Twardoglowa?
                                > Hm... Nie wiem, jaki przymiotnik najlepiej by
                                scharakteryzowal Ciebie....

Jeżeli nie blondynka to na pewno po filologii polskiej
                      • Gość: pifko Re: W obronie polskich interesow IP: *.client.attbi.com 29.12.01, 00:26

>
                        > > Widzisz Benek własnie dlatego jestem przeciwny wchodzeniu do UE. Pomyśl ty
                        > lko
                        > > Buzek Krzaklewski Miller Cimoszewicz Pickorski Geremek Michnik Urban na
                        > > brukselskich stołkach oraz pokrewnych ich synekurach... UE się rozsypie ta
                        > k jak
                        > >
                        > > to miało miejsce z ZSRR
                        >
                        > Ty to masz porownania, GMR! Naprawde... Towarzysz Macierewicz bylby z Ciebie
                        > dumny!
                        >

Macierewicz to Twoj towarzysz do tanca, rozanca, czy moze jeszcze do czegos
                        innego?
    • Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 23:47
      Wy kobitki to cwane istoty jesteście ale potrafię odróżnić naturalne włosy od
      farbowanych! A co do kleju i wąchania... nie oceniaj innych wg siebie. To że ty
      to robisz nie znaczy że ja to muszę robic. poza tym "używki" to domena raczej
      liberałów (Holandia wiodący przykład). I powtórzę za Prowokatem przestań mi tu
      wyjkeżdżać z RM. Widzę że RM staje się w waszym środowisku taka smą inwektywą
      jak kurwa pizda czy chuj wśród szkolnej gawiedzi i robotników budowlanych.
      Chyba będę musiał zacząć badać to zjawisko, w końcu socjologię ukończyłem (i to
      nawet z dobrym wynikiem). Szalom Haniu, spóźnione ale najserdeczniejsze
      zyczenia z okazji... Hanuki!
      • Gość: Hania Re: W obronie polskich interesow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 23:52

> Wy kobitki to cwane istoty jesteście ale potrafię odróżnić naturalne włosy od
        > farbowanych! A co do kleju i wąchania... nie oceniaj innych wg siebie. To że ty
        >
        > to robisz nie znaczy że ja to muszę robic. poza tym "używki" to domena raczej
        > liberałów (Holandia wiodący przykład). I powtórzę za Prowokatem przestań mi tu
        > wyjkeżdżać z RM. Widzę że RM staje się w waszym środowisku taka smą inwektywą
        > jak kurwa pizda czy chuj wśród szkolnej gawiedzi i robotników budowlanych.
        > Chyba będę musiał zacząć badać to zjawisko, w końcu socjologię ukończyłem (i to
        >
        > nawet z dobrym wynikiem). Szalom Haniu, spóźnione ale najserdeczniejsze
        > zyczenia z okazji... Hanuki!

Channuka - to chyba miales na mysli, prawda slonko?
        Szkoda tylko, ze nie trafiles z wyznaniem... Ani z ortografia...
        Ale to takie typowe, dla Was - mlodych gniewnych wielbicieli Ligi Rodzin
        Polskich.
        Gratuluje ukonczenia studiow! I dobrego wyniku.
        Nie jestem liberalem, tak nawiasem mowiac.
        Ale Liga Rodzin Polskich dzieli swiat tylko na Polakow-Katolikow-Konserwatystow i
        Innych-Zydow-Liberalow.
        Wiec nie bede od Ciebie wymagac dokonywania skomplikowanych podzialow.
        Pozdrawiam i dobrej nocy zycze!
        • Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 00:25
          Ja jestem nacjonalistą, nie katolikiem! Nawet z modlitwą u mnie kiepsko a
          wogóle bliżej mi do UPRu. Wy macie to do siebie że koplikujecie rzeczy proste i
          upraszczacie skomplikowane ale co ty mozesz wiedzieć o zyciu babo.. pewnie
          jeszcze wymuskana i wychuchana jedynaczka, córeczka prominentów...którzy w
          pospołu z komuchami ropierdolili tenkraj do reszty i tylko już modlic zostaje
          Polakom szarakom by ominął ich scenariusz argentyński
        • Gość: Bartek Re: do Hanki IP: *.15.vie.surfer.at 29.12.01, 01:23

>
          > > Wy kobitki to cwane istoty jesteście ale potrafię odróżnić naturalne włosy
          > od
          > > farbowanych! A co do kleju i wąchania... nie oceniaj innych wg siebie. To
          > że ty
          > >
          > > to robisz nie znaczy że ja to muszę robic. poza tym "używki" to domena rac
          > zej
          > > liberałów (Holandia wiodący przykład). I powtórzę za Prowokatem przestań m
          > i tu
          > > wyjkeżdżać z RM. Widzę że RM staje się w waszym środowisku taka smą inwekt
          > ywą
          > > jak kurwa pizda czy chuj wśród szkolnej gawiedzi i robotników budowlanych.
          >
          > > Chyba będę musiał zacząć badać to zjawisko, w końcu socjologię ukończyłem
          > (i to
          > >
          > > nawet z dobrym wynikiem). Szalom Haniu, spóźnione ale najserdeczniejsze
          > > zyczenia z okazji... Hanuki!
          >
          > Channuka - to chyba miales na mysli, prawda slonko?
          > Szkoda tylko, ze nie trafiles z wyznaniem... Ani z ortografia...
          > Ale to takie typowe, dla Was - mlodych gniewnych wielbicieli Ligi Rodzin
          > Polskich.
          > Gratuluje ukonczenia studiow! I dobrego wyniku.
          > Nie jestem liberalem, tak nawiasem mowiac.
          > Ale Liga Rodzin Polskich dzieli swiat tylko na Polakow-Katolikow-Konserwatystow
          > i
          > Innych-Zydow-Liberalow.
          > Wiec nie bede od Ciebie wymagac dokonywania skomplikowanych podzialow.
          > Pozdrawiam i dobrej nocy zycze!

Hanka, nie denerwuj sie, skarbenku, powinnas wiedziec, ze zlosc pieknosci
          szkodzi - buzia z fasonu wychodzi. Ty masz tylko w jednym racje: slowo Channuka
          pisze sie tak, jak to podalas. Ale to jest juz wszystko, w czym mozna Tobie
          przyznac racje. Twoje posty sa plytkie i glupie. Niestety. Naucz sie patrzec na
          zagadnienia analitycznie i wyciagaj wnioski. Czytac i wkuwac na pamiec kazdy
          glupi potrafi, ale myslec niestety nie. Stad taki shit w Polsce. pozdrawiam. b.
        • Gość: snajper Re: W obronie polskich interesow IP: *.acn.waw.pl 29.12.01, 01:39
          Witaj Haniu. Chcę Cię przeprosić za GMR. On nie jest chamem, on ma tylko takie
          ataki. Jak mu przejdzie, to można z nim nawet podyskutować. Trochę się teraz
          zapędził w ferworze dyskusji i pozwolił sobie za dużo. No cóż, kultury na
          studiach nie uczą. A szkoda.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: GMR Re: W obronie polskich interesow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 21:05
            Ja staram się dopasować do poziomu rozmówcy który w danej chwili kieruje do
            mnie określone opinie.. może to błąd że gadam z przygłupami ale ptrzecież nawet
            największy cham gbur czy imbecyl jest tylko człowiekiem... broniłem cię Snajper
            przed atakami chamó ale po tym ostatnim tekście który pod moim adresem tu
            zamieściłeś zaczynam tego żałować...niestey
            • snajper46 Re: W obronie polskich interesow 31.12.01, 02:07

> Ja staram się dopasować do poziomu rozmówcy który w danej chwili kieruje do
              > mnie określone opinie.. może to błąd że gadam z przygłupami ale ptrzecież nawet
              > największy cham gbur czy imbecyl jest tylko człowiekiem...

Ale do kobiet mógłbyś sie odnosić jednak troche grzeczniej.

> broniłem cię Snajper przed atakami chamó

Dzięki, czytałem. :))

> ale po tym ostatnim tekście który pod moim adresem tu zamieściłeś zaczynam tego
              > żałować...niestey

Może trochę przesadziłem, sorry. Przyzwyczaiłem się już, że w dyskusji uzywasz
              argumentów a nie epitetów. Może dlatego Twój atak na Hanię tak mnie wyprowadził z
              równowagi.

Pozdrawiam.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka