Dodaj do ulubionych

PO już ukradło 60 mld zł!!!???

11.12.07, 17:42
gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4752610.html
- są naprawdę niesamowici.. mafie rosyjskie i Nosa Nostra przy tym t
małe pikusie!
Obserwuj wątek
    • nautilus.pompilius Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:48
      Poproś kogoś inteligentniejszego od siebie - np. jakiegoś ucznia II klasy
      podstawówki, żeby objaśnił ci znaczenie tego tekstu.
      • s-k-i-n.pl Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:50
        dla ciebie nawet tłumaczenie niemowlaka bedzie dla ciebie za trudne
        • nautilus.pompilius Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:51
          Nie szczekaj, tylko leć szukać dzieciaka, który objaśni ci znaczenie tekstu,
          który przytoczyłeś.
          • s-k-i-n.pl Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:54
            ty lepiej wróć do mamusi bo znów ci grzałką kości porachuje ..i nie
            troluj!
            • nautilus.pompilius Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:55
              Idź poszukaj kogoś, kto wyjaśni ci, czemu masz nie szczekać i dlaczego
              powinieneś poszukać dziecka z II kl. podstawówki do objaśnienia ci tekstu, który
              przytoczyłeś.
    • twoj.psychiatra Skin, poproś panią od WF-u, niech Ci wyjaśni co to 11.12.07, 17:51
      znaczy "Niedoszacowanie Kosztów". Pani od polskiego nie pytaj, bo i
      tak jej odpowiedzi nie zrozumiesz.
      • pies_na_czarnych Re: Skin, poproś panią od WF-u, niech Ci wyjaśni 11.12.07, 18:06
        Niech lepiej poprosi pania od prac recznych, aby mu przywalila w ten
        jego pusty leb mlotkiem nr.5
    • 3promile Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:53
      Laleczko w ciasnych pończoszkach, a jak tam twój wódz Endrju?
    • s-k-i-n.pl szybko się przelogowywujesz promilku! 11.12.07, 17:55
      • 3promile Re: szybko się przelogowywujesz promilku! 11.12.07, 17:57
        Nie mam takiego zwyczaju, kochasiu. Pończoszki nadal przyciasne?
        • s-k-i-n.pl tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 17:58
          nie spoufalaj sie ze mną bo dosaniesz z glkana w ryja i się skończy
          to twoje pie..nie na netowej antenie
          • 3promile Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 17:59
            Ojejej, brutalu. Wierzejski cię uczył tych grepsów?
            • s-k-i-n.pl Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:00
              Łyżwa!
              • 3promile Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:11
                Aaaa, no to szacun, ziom. Może zmitrężymy razem jakąś lokalną działaczkę na dwa
                baty?
          • 3promile Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 17:59
            Czyli jak mam do ciebie się zwracać: luźna parówo?
            • nautilus.pompilius Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:02
              3promile napisał:

> Czyli jak mam do ciebie się zwracać: luźna parówo?

Może "Tęczowy Chłopiec" będzie odpowiednie.
              • s-k-i-n.pl a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:04
                • nautilus.pompilius Re: a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:05
                  Oj, sado-maso się chłopcykowi zachciewa. Jaki ty jesteś silny i blutalny.
                • 3promile Re: a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:06
                  Misiaczku, jakbyś zadarł nóżkę tak wysoko, żeby mnie sięgnąć, to by ci wątroba
                  wypadła przez tę twoją skatowaną odbytnicę ;)
                  I daruj sobie te insynuacje o wielonickowości...
                  • s-k-i-n.pl Re: a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:10
                    piszesz w tym samym stylu co niby ci dwaj pozostali bezmózgowcu
                    • 3promile Re: a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:13
                      Ależ skarbeńku, czy ty mnie w ten zawoalowany sposób prosisz, żebym został dawcą
                      i kopsnął ci kawałek swojej kory mózgowej w ramach przeszczepu?
                      • s-k-i-n.pl uwaga ! troll!! 11.12.07, 18:15
                        • yoma Re: uwaga ! troll!! 11.12.07, 18:16
                          Ajajajaj! giewałt!

A ty kto?
                          • nautilus.pompilius Re: uwaga ! troll!! 11.12.07, 18:17
                            skin to nie troll, to się teraz nazywa "gej".
                            • s-k-i-n.pl Re: uwaga ! troll!! 11.12.07, 18:22
                              e też Giwi toleruje takie wypowiedzi u ciebie... mnie natychmiast za
                              to banują... to tylko potwioerdza ześ jest trollem
            • ddb2 Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:04
              Skina nie ponczoszki, ale czapeczka uciska. Stad problemy ze slowem
              pisanym. Az smiac mi sie chce z powodu tych bzdetow, ktore on pisze.
              Ciekawe, czy sam w te bzdury wierzy?
              • nautilus.pompilius Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:05
                Wierzy, nie wierzy - ślepo wykonuje rozkazy.
              • s-k-i-n.pl a zasadził ci ktoś kiedyś solidnego kopa w dupe? 11.12.07, 18:05
                • nautilus.pompilius Re: a zasadził ci ktoś kiedyś solidnego kopa w du 11.12.07, 18:06
                  I widać, że skinek lubi analnie. Nie mówiłeś dotąd, że jesteś pasywem.
    • s-k-i-n.pl moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:07
      gdzie się podziały te 60 mld zł PO-jebańcu?
      • nautilus.pompilius Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:10
        s-k-i-n.pl napisał:

> gdzie się podziały te 60 mld zł PO-jebańcu?

No to jeszcze raz. Teraz napiszę p o w o l i i DUŻYMI LITERAMI, ŻEBYŚ ZROZUMIAŁ.
        IDŹ SPYTAĆ DZIECKO Z II KLASY PODSTAWÓWKI, NIECH CI OBJAŚNI ZNACZENIE TEGO TEKSTU.
        • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:12
          uciekasz od tematu znaczy że nie masz nic sensownego do powiedzenia
          a skoro tak to wypie..j z tego wątku
          • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:15
            a nie pomyślałeś, pluszaczku różowy, że twój zarzut jest tak idiotyczny, że nie
            pozostaje nic innego, jak analiza twoich skrzętnie skrywanych skłonności?
            • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:17
              sam jestes idiotyczny od a do zet trollu. Prawda w oczy kole że
              twoiidole kradną bez umiaru. To dla c iebie jest ytemat niewygodny
              więc jedyne co ci zostało to atakować mnie w tak mało wyszukany
              sposób bo na nic innego bardziej inteligentnego cię po prostu nie
              stać
              • nautilus.pompilius Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:18
                A po ciebie atakować inteligentnie? Nie strzela się z armaty do królików.
              • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:20
                Maleńki, możemy walczyć na pięści, zagrać w brydża, scrabble'a, podrywać laski,
                cytować Majakowskiego w oryginale; cokolwiek zechcesz. Przegrasz ze mną w każdej
                konkurencji, biedaczysko.
                • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:27
                  Majakowski.. i wszystko jasne.. czołem towarzyszu!
                  • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:31
                    Może być Eliot, Milczewski-Bruno, Rilke itd, ale nie chciałem cię pogrążać....
                    • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:37
                      odrazu widać żeś jednostronny w swych zainteresowaniach
          • nautilus.pompilius Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:15
            Wypier... to możesz swoich kolegów z SA czy gdzie tam należysz. W pupę, jak
            Röhm. Chociaż nie, ty jesteś przecież pasywem.

A wracając do tematu - jak ci idzie poszukiwanie dzieciaka, który objaśni ci
            znaczenie tekstu, który przytoczyłeś?
          • ddb2 Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:15
            O,o,o... widac, ze tematy oscylujace wokol meskich posladkow,
            strasznie go rozwalaja.
            • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:19
              3 promile nautilus i psychiatra to ta sama osoba. Oni tylko o
              przysłowiowej dupie Maryni ględzić potrafią. Ich zadaniem jako
              forumopwych trollli jest rozwalać każą dyskusję w którym to temacie
              sia przekręty PO
              • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:21
                Wypraszam sobie! Za karę dwie rundki dookoła osiedla z gołą d... i miską na
                głowie! I to nał!
                • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:23
                  a i tu cię zabolało! widzę w twoich tekstach projekcję twoich
                  własnych lęków i przeżyć.. naprawdę szcerze mi cię żal ale to skutek
                  bycia pod wpływem promili a ostrzegałem cie nieraz ,nie pij tyle
                  • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:25
                    Przepijam więcej, niż ty zarabiasz. Podejrzewam, że drugie tyle wydaję na
                    taksówki. Rozumiem twoją frustrację z tego powodu, ale zwyczajów zmieniać nie
                    zamierzam.
                    • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:26
                      masz zajebisty system wartości...
                      • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:29
                        Stać mnie na to, synku; ciężko pracuję na to, żeby mieć szmal na swoje hobby;)
                        żal dupcię ściska, co?
                        • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:32
                          zazdrosć to wyjątkowo dziecinna cecha,w przeciwieństwie do ciebie
                          jest mi ona zupełnie obca
                          • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:33
                            Blablabla, cieciu słodki ;)
                            • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:34
                              no i gadaj tu z takim... typowa szczeniacka odzywka
                              • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:37
                                Lepiej grzecznie nam tu opowierdz, co masz teraz na sobie - obstawiam podwiązki,
                                pikielhaubę i lizak marki Kojak!
                                • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:41
                                  zmieniłeś temat dyskusji poraz kolejny ..tobie tylko jedno w
                                  głowie.. odstaw wreczcie te % na bok! jak ci bedzie watroba do
                                  przeszcepu potrzebna to na mnie nie licz ja na to zgody nie wyrażam
                                  • 3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:45
                                    Nie chcę twojej wątroby! Istnieje duze prawdopodobieństwo, ze trafiłeś na gościa
                                    z wielkim sprzętem i on mógł ci tę wątróbkę mocno pokiereszować ;)
                                    • yoma Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:48
                                      A to miększa będzie :)
              • nautilus.pompilius Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:22
                Przynajmniej o dupie Maryni, a nie o męskich tyłkach. Wiesz co, różowy skinku,
                nie szukaj tego dziecka. Z twoimi skłonnościami to jeszcze mu krzywdę zrobisz.
                • s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:25
                  skoro o dzieciaqch mowa..znasz to słowo się odwraca i do
                  właściciela wraca.. ztobą tylko na tym poziomie można dyskutowac.
                  Ale nie myśl że będę tobie smarkaczu więcejczasu poświecać.. to ze
                  cię matka zaniedbuje to już nie moja wina...
                  • yoma Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:27
                    O - wyliczankami już lecimy?
    • yoma Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 18:15
      Tobie? To czemużeś sobie dał?
    • mistrz_ognia Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.07, 18:19
      i to w monetach jednogroszowych!
      =====================================
      Biorąc pod uwagę fakt że taka moneta waży 1.64g łatwo mozna obliczyć
      łączną wagę łupu zagarniętego przez PO.
      ============
      9720000 ton
    • yoma Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 18:28
      My tu gadu gadu

a może by tak coś a propos meritum?

Ta "Nosa Nostra" mi się bardzo podoba.
      • s-k-i-n.pl Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 18:31
        Cosa Nostra miało byc.. 60 wpis i widzę że jest pierwszym który
        przyjamniej maskuje zainteresowanie pierwotnym tematem dyskusji..
        bingo! gratuluję spostrzegawczości.. mam nadzieję że przy watkach
        zakąłdancyh przez twoich forumowych przyjaciól tez jesteś
        konsekwentny i wytykasz im literówki
        • yoma Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 18:35
          Przy zakąłdancyh nie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka