s-k-i-n.pl 11.12.07, 17:42 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4752610.html - są naprawdę niesamowici.. mafie rosyjskie i Nosa Nostra przy tym t małe pikusie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nautilus.pompilius Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:48 Poproś kogoś inteligentniejszego od siebie - np. jakiegoś ucznia II klasy podstawówki, żeby objaśnił ci znaczenie tego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:50 dla ciebie nawet tłumaczenie niemowlaka bedzie dla ciebie za trudne Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:51 Nie szczekaj, tylko leć szukać dzieciaka, który objaśni ci znaczenie tekstu, który przytoczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:54 ty lepiej wróć do mamusi bo znów ci grzałką kości porachuje ..i nie troluj! Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:55 Idź poszukaj kogoś, kto wyjaśni ci, czemu masz nie szczekać i dlaczego powinieneś poszukać dziecka z II kl. podstawówki do objaśnienia ci tekstu, który przytoczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Skin, poproś panią od WF-u, niech Ci wyjaśni co to 11.12.07, 17:51 znaczy "Niedoszacowanie Kosztów". Pani od polskiego nie pytaj, bo i tak jej odpowiedzi nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Skin, poproś panią od WF-u, niech Ci wyjaśni 11.12.07, 18:06 Niech lepiej poprosi pania od prac recznych, aby mu przywalila w ten jego pusty leb mlotkiem nr.5 Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 17:53 Laleczko w ciasnych pończoszkach, a jak tam twój wódz Endrju? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: szybko się przelogowywujesz promilku! 11.12.07, 17:57 Nie mam takiego zwyczaju, kochasiu. Pończoszki nadal przyciasne? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 17:58 nie spoufalaj sie ze mną bo dosaniesz z glkana w ryja i się skończy to twoje pie..nie na netowej antenie Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 17:59 Ojejej, brutalu. Wierzejski cię uczył tych grepsów? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:11 Aaaa, no to szacun, ziom. Może zmitrężymy razem jakąś lokalną działaczkę na dwa baty? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 17:59 Czyli jak mam do ciebie się zwracać: luźna parówo? Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:02 3promile napisał: > Czyli jak mam do ciebie się zwracać: luźna parówo? Może "Tęczowy Chłopiec" będzie odpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:05 Oj, sado-maso się chłopcykowi zachciewa. Jaki ty jesteś silny i blutalny. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:06 Misiaczku, jakbyś zadarł nóżkę tak wysoko, żeby mnie sięgnąć, to by ci wątroba wypadła przez tę twoją skatowaną odbytnicę ;) I daruj sobie te insynuacje o wielonickowości... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:10 piszesz w tym samym stylu co niby ci dwaj pozostali bezmózgowcu Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: a w ryja z laczka chciałeś trójnickowcu? 11.12.07, 18:13 Ależ skarbeńku, czy ty mnie w ten zawoalowany sposób prosisz, żebym został dawcą i kopsnął ci kawałek swojej kory mózgowej w ramach przeszczepu? Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: uwaga ! troll!! 11.12.07, 18:17 skin to nie troll, to się teraz nazywa "gej". Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: uwaga ! troll!! 11.12.07, 18:22 e też Giwi toleruje takie wypowiedzi u ciebie... mnie natychmiast za to banują... to tylko potwioerdza ześ jest trollem Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:04 Skina nie ponczoszki, ale czapeczka uciska. Stad problemy ze slowem pisanym. Az smiac mi sie chce z powodu tych bzdetow, ktore on pisze. Ciekawe, czy sam w te bzdury wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: tylko nie kochasiu pedale jeden! 11.12.07, 18:05 Wierzy, nie wierzy - ślepo wykonuje rozkazy. Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: a zasadził ci ktoś kiedyś solidnego kopa w du 11.12.07, 18:06 I widać, że skinek lubi analnie. Nie mówiłeś dotąd, że jesteś pasywem. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:07 gdzie się podziały te 60 mld zł PO-jebańcu? Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:10 s-k-i-n.pl napisał: > gdzie się podziały te 60 mld zł PO-jebańcu? No to jeszcze raz. Teraz napiszę p o w o l i i DUŻYMI LITERAMI, ŻEBYŚ ZROZUMIAŁ. IDŹ SPYTAĆ DZIECKO Z II KLASY PODSTAWÓWKI, NIECH CI OBJAŚNI ZNACZENIE TEGO TEKSTU. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:12 uciekasz od tematu znaczy że nie masz nic sensownego do powiedzenia a skoro tak to wypie..j z tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:15 a nie pomyślałeś, pluszaczku różowy, że twój zarzut jest tak idiotyczny, że nie pozostaje nic innego, jak analiza twoich skrzętnie skrywanych skłonności? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:17 sam jestes idiotyczny od a do zet trollu. Prawda w oczy kole że twoiidole kradną bez umiaru. To dla c iebie jest ytemat niewygodny więc jedyne co ci zostało to atakować mnie w tak mało wyszukany sposób bo na nic innego bardziej inteligentnego cię po prostu nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:18 A po ciebie atakować inteligentnie? Nie strzela się z armaty do królików. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:20 Maleńki, możemy walczyć na pięści, zagrać w brydża, scrabble'a, podrywać laski, cytować Majakowskiego w oryginale; cokolwiek zechcesz. Przegrasz ze mną w każdej konkurencji, biedaczysko. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:27 Majakowski.. i wszystko jasne.. czołem towarzyszu! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:31 Może być Eliot, Milczewski-Bruno, Rilke itd, ale nie chciałem cię pogrążać.... Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:37 odrazu widać żeś jednostronny w swych zainteresowaniach Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:15 Wypier... to możesz swoich kolegów z SA czy gdzie tam należysz. W pupę, jak Röhm. Chociaż nie, ty jesteś przecież pasywem. A wracając do tematu - jak ci idzie poszukiwanie dzieciaka, który objaśni ci znaczenie tekstu, który przytoczyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:15 O,o,o... widac, ze tematy oscylujace wokol meskich posladkow, strasznie go rozwalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:19 3 promile nautilus i psychiatra to ta sama osoba. Oni tylko o przysłowiowej dupie Maryni ględzić potrafią. Ich zadaniem jako forumopwych trollli jest rozwalać każą dyskusję w którym to temacie sia przekręty PO Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:21 Wypraszam sobie! Za karę dwie rundki dookoła osiedla z gołą d... i miską na głowie! I to nał! Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:23 a i tu cię zabolało! widzę w twoich tekstach projekcję twoich własnych lęków i przeżyć.. naprawdę szcerze mi cię żal ale to skutek bycia pod wpływem promili a ostrzegałem cie nieraz ,nie pij tyle Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:25 Przepijam więcej, niż ty zarabiasz. Podejrzewam, że drugie tyle wydaję na taksówki. Rozumiem twoją frustrację z tego powodu, ale zwyczajów zmieniać nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:26 masz zajebisty system wartości... Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:29 Stać mnie na to, synku; ciężko pracuję na to, żeby mieć szmal na swoje hobby;) żal dupcię ściska, co? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:32 zazdrosć to wyjątkowo dziecinna cecha,w przeciwieństwie do ciebie jest mi ona zupełnie obca Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:33 Blablabla, cieciu słodki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:34 no i gadaj tu z takim... typowa szczeniacka odzywka Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:37 Lepiej grzecznie nam tu opowierdz, co masz teraz na sobie - obstawiam podwiązki, pikielhaubę i lizak marki Kojak! Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:41 zmieniłeś temat dyskusji poraz kolejny ..tobie tylko jedno w głowie.. odstaw wreczcie te % na bok! jak ci bedzie watroba do przeszcepu potrzebna to na mnie nie licz ja na to zgody nie wyrażam Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:45 Nie chcę twojej wątroby! Istnieje duze prawdopodobieństwo, ze trafiłeś na gościa z wielkim sprzętem i on mógł ci tę wątróbkę mocno pokiereszować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:48 A to miększa będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:22 Przynajmniej o dupie Maryni, a nie o męskich tyłkach. Wiesz co, różowy skinku, nie szukaj tego dziecka. Z twoimi skłonnościami to jeszcze mu krzywdę zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:25 skoro o dzieciaqch mowa..znasz to słowo się odwraca i do właściciela wraca.. ztobą tylko na tym poziomie można dyskutowac. Ale nie myśl że będę tobie smarkaczu więcejczasu poświecać.. to ze cię matka zaniedbuje to już nie moja wina... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: moze byś tak w temacie się wypowiedział? 11.12.07, 18:27 O - wyliczankami już lecimy? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 18:15 Tobie? To czemużeś sobie dał? Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_ognia Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! 11.12.07, 18:19 i to w monetach jednogroszowych! ===================================== Biorąc pod uwagę fakt że taka moneta waży 1.64g łatwo mozna obliczyć łączną wagę łupu zagarniętego przez PO. ============ 9720000 ton Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 18:28 My tu gadu gadu a może by tak coś a propos meritum? Ta "Nosa Nostra" mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n.pl Re: PO już ukradło 60 mld zł!!!??? 11.12.07, 18:31 Cosa Nostra miało byc.. 60 wpis i widzę że jest pierwszym który przyjamniej maskuje zainteresowanie pierwotnym tematem dyskusji.. bingo! gratuluję spostrzegawczości.. mam nadzieję że przy watkach zakąłdancyh przez twoich forumowych przyjaciól tez jesteś konsekwentny i wytykasz im literówki Odpowiedz Link Zgłoś