ronma 12.12.07, 13:43 "...wywieźdź...", jakie to szkoły dziennikarskie produkują absolwentów z taką znajomością zasad ortografii? ha, ha, ha - a gdzie są korektorzy GW - śpią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.woda W kwestii formalnej. 12.12.07, 13:45 Po znaku zapytania stosujemy wielką literę. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: dzisiejsi dziennikarze 12.12.07, 13:46 Przy takiej pogodzie, jak by Cię wygwiździło też byś miał problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: dzisiejsi dziennikarze 12.12.07, 13:48 Taki piekny tytuł a Ty tylko o ortografi. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: dzisiejsi dziennikarze 12.12.07, 14:00 Ja wiem że sobie robię wielu wrogów, ale internetu by nie starczyło... Z przed chwili wypowiedz dziennikarki: "...nie okazał się rycerzem w walce z korupcją...." Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: dzisiejsi dziennikarze 12.12.07, 14:08 MOŻECIE SOBIE QWA mowić co chcecie i mysleć co chcecie ,ale mam to sczęście i wiem jak wygląda prawdziwe dziennikarstwo na POZIOMIE. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: dzisiejsi dziennikarze 12.12.07, 14:10 Przecież ja nic nie mówię;-) Też znam prawdziwe dziennikarstwo na poziomie... cassidy-i > Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu No dobra, to jak ono, to dziennikarstwo.. 12.12.07, 14:10 ..na poziomie wyglada w telepiatce? Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: No dobra, to jak ono, to dziennikarstwo.. 12.12.07, 14:14 a dlaczego dziennikarze piszą „Plushenko” naprzyklad, a nie piszą „Poutin” albo „Medvyedyev”? Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: No dobra, to jak ono, to dziennikarstwo.. 12.12.07, 14:35 marouder.eu napisał: > ..na poziomie wyglada w telepiatce? Obiektywizm i profesjonalizm aż do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś