skiin-pl 30.01.08, 16:14 wiadomość na czerwonym pasku GW.. tego należało się spodziewać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Celnicy zerwali rozmowy z rządem! 30.01.08, 16:16 Tusk to jednak twardziel. Podoba mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś
skiin-pl Re: Celnicy zerwali rozmowy z rządem! 30.01.08, 16:22 raczej idiota. Swoim kasy nie szcędzi a celnikom którzy przysparzają niemały dochód państwu polskiemu to kurde skąpi. Ta sytuacja z granicą kompromituje Tuska takze w UE bo wschodnia graniocaPolski to też wschodnia granica UE. Ciekawe że na Litwie Łotwie czy Estonii Tudzież Na Słowecji na Węgrzech z takimi sytuacjami nie mamy do czynienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Czasem wychodzi taniej zmienić prawo 30.01.08, 16:33 skiin-pl napisał: > raczej idiota. Swoim kasy nie szcędzi a celnikom którzy przysparzają > niemały dochód państwu polskiemu to kurde skąpi. o służbie celnej niż mentalność służby o nawykach komuszych. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Celnicy zerwali rozmowy z rządem! 30.01.08, 18:03 Chyba klakierzy platfusowi wyprzedzili życie ogłaszając zwycięstwo T(r)uskawkowego geniuszu w rozwiązywaniu problemów na granicy.Już był Tusk w ogródku,już witał się z gąską,kibole PO zaczęli piać peany a tu wtopa! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Celnicy zerwali rozmowy z rządem! 30.01.08, 16:17 widocznie dostali wiadomosc smsem od prezesa - trzymac i nie popuszczac! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Celnicy zerwali rozmowy z rządem! 30.01.08, 16:22 To pewnie te baby białostockie. Zdaje się, że idąc tym tropem prosto do Putry i Jurgiela można trafić. Zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Celnicy zerwali rozmowy z rządem! 30.01.08, 16:28 Zdaje się, że idąc tym tropem.... Dojdziesz być moze do mglistych obietnic. zmiany strukturalne, konieczne reformy, przyszła pięciolatka i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Celnicy zerwali rozmowy z rządem! 30.01.08, 16:38 A od kogo dostali polecenie stoczniowcy w 1980 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Celnicy zerwali rozmowy z rządem! 30.01.08, 17:52 Z pewnością nie od kaczorów, które były zajęte pisaniem doCHtoratów o leninowskim prawie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Donek swoją rolę odegrał 30.01.08, 16:33 Pokazał, że chce rozmawiać. Teraz może już się za nich zabierać. 500zł to bardzo duża podwyżka jak na raz, a żądanie od ręki 1500zł to już chyba naprawdę u nikogo nie wzbudzi współczucia i zrozumienia. W jakich krajach dają takie podwyżki????? Tylko żeby Donkowi starczyło jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Odegrał i na razie skończył 30.01.08, 16:38 Rzeczniczka protestujacych mówi o kompletnym braku przygotowania strony rządowej, mnożeniu mglistych obietnic i braku jakichkolwiek konkretów. Tak mówi jedna strona. Czekamy na drugą. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Przedstawiciel rządu mówi coś innego. 30.01.08, 16:39 Może wysłuchaj obu stron Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Co mówił? 30.01.08, 16:50 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4883700.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Co mówił? 30.01.08, 16:55 ' Celnicy zerwali rozmowy z rządem - powiedział w środę rzecznik Ministerstwa Finansów Jakub Lutyk. Związkowcy są innego zdania." I tym chcesz mnie omamić? Bo w dalszej części żadnych wypowiedzi (prócz związkowych) nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Przykro mi, ale 30.01.08, 16:58 nie jestem rzecznikiem rządu. Chcesz się dowiedzieć, co proponoiwał celnikom rząd, wykonaj własną pracę, aby się tego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Przykro mi, ale 30.01.08, 17:03 Woda była uprzejma napisać: "Przedstawiciel rządu mówi co innego" To nie do Wody mówił? Woda przecież zajęła wyraźne stanowisko. Jakby coś jednak wiedziała. A ja chciałem sie dowiedzieć co. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Przykro mi, ale 30.01.08, 17:06 Dowiesz się, gdy włożysz trochę wysiłku. Ja słuchałam na zywo - ale nie chce mi się streszczać. Poiszukaaj sobie sam albo wysłuchaj póxniej w jakims radiu czy telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Przykro mi, ale 30.01.08, 17:09 Wodo, skorzystaj lepiej z propozycji tego piwożłopa poniżej. Coś i dzis ci to lawirowanie nie wychodzi. Popłynęłaś jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Przykro mi, ale 30.01.08, 17:10 Mogę na to tylko wzruszyć ramionami Odpowiedz Link Zgłoś
skiin-pl Re: Przedstawiciel rządu mówi coś innego. 30.01.08, 16:44 ROZ-rząd nie ma nic sensownego do zaproponowania. Właśnie widzimy jak nie daje sobie rady w obliczu problemów. PO zresztą sama je wywołała podburzając nastroje społ przeciw PiSowi a teraz zdziwiona że ciemny lud wziła te obietnice na serio.. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Przedstawiciel rządu mówi coś innego. 30.01.08, 16:47 Nie opowiadaj bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Przedstawiciel rządu mówi coś innego. 30.01.08, 16:49 No to mówił coś ów przedstawiciel, czy zaniemówił? A może to woda zaniemówiła? Proszę konkretne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
skiin-pl Re: Przedstawiciel rządu mówi coś innego. 30.01.08, 16:49 no właśnie kochanie! nie pleć bzdur i nie lej wody! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Woda chodź na piwo :) 30.01.08, 16:53 woda.woda napisała: > Nie opowiadaj bzdur Jest karnawał. Niech się pałują, poniżej Haen napisał, coś z czym się zgadzam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=75062776&a=75064198 I tak media podadzą jako news dnia zakaz fotografowania imć Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: :)) 30.01.08, 16:58 woda.woda napisała: > Nie lubię piwa :) To na to na co lubisz. Ja znikam na prawdziwie Polskie Piwo z Namysłowa. Śmietana nie piwo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Skinie - chemią w kobietę? 30.01.08, 20:08 Skinie - chemią w kobietę? Karbid Ci smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Klasyczny Budryk. 30.01.08, 16:46 Ale tym razem to rząd wygrał. Ma rozwiązane ręce. Może swobodnie wcielić celników do Służby Granicznej i zlikwidować problem raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Reformę państwa od czegoś wszak czas zacząć 30.01.08, 16:50 haen1950 napisał: > Ale tym razem to rząd wygrał. Ma rozwiązane ręce. Może swobodnie > wcielić celników do Służby Granicznej i zlikwidować problem raz na > zawsze. Reformę państwa od czegoś wszak czas zacząć :) Co to za Państwo ze słabymi granicami. Odpowiedz Link Zgłoś
skiin-pl Re: Reformę państwa od czegoś wszak czas zacząć 30.01.08, 18:22 jeszce dobrze pamiętam buzkowe 4 reformy..po dziś dzień odbijają się nam wszystkim czkawką Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Klasyczny Budryk. 30.01.08, 16:51 Powtórka Doornowatych kamaszy?Miałem rację twierdząc że PO różni się od PiS tylko nazwiskami.Te same kopyto tylko na inne nogi,prawe(platfusowe) lub lewe(kacze). Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Gdzie tu widzisz powtórkę. 30.01.08, 16:54 440417mz napisał: > Powtórka Doornowatych kamaszy?Miałem rację twierdząc że PO różni się od PiS > tylko nazwiskami.Te same kopyto tylko na inne nogi,prawe(platfusowe) lub > lewe(kacze). Gdzie tu widzisz powtórkę. To rozszerzenie uprawnień li tylko. Czy widziałeś by Haen swoim postem kogoś do czegoś zmuszał? Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Gdzie tu widzisz powtórkę. 30.01.08, 17:04 Doorn też chciał wziąść lekarzy w kamasze,też na podstawie obowiązujących przepisów!Nie twierdzę że zmusza ale niektórzy na forum rzucają komuchowate(Jaruzela)i doornowate pomysły wzięcia w kamasze.To Dorn błyskał złością a te same rozw3iązania w wykonaniu Tuske będą OK? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Gdzie tu widzisz powtórkę. 30.01.08, 17:10 440417mz napisał: > Doorn też chciał wziąść lekarzy w kamasze,też na podstawie obowiązujących > przepisów!Nie twierdzę że zmusza ale niektórzy na forum rzucają > komuchowate(Jaruzela)i doornowate pomysły wzięcia w kamasze.To Dorn błyskał > złością a te same rozw3iązania w wykonaniu Tuske będą OK? Widzisz jest Policja Drogowa i jest Inspekcja Nadzoru Ruchu Drogowego. Straż graniczna jest tu tym pierwszym celnicy drugim. Uważasz, że należy odebrać lub nie nadawać uprawnień policji po to by jakiś Inspektor mógł nie wykonywać swoich obowiązków. Prawda jak szybko to poszło. Tutaj też tak pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Klasyczny Budryk. 30.01.08, 17:10 Dwie prawe nogi u Tuska i TW Boney M zawsze będą prawe.Nie mylić z prawymi,(uczciwymi,szlachetnymi).Takie dwie prawe stopy platfusowe,liberalno-aferalne. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Klasyczny Budryk. 30.01.08, 19:00 Przecież ci celnicy sami domagają się zrównania ze Służbą Graniczną. A kamasze i mundurki już dawno mają rządowe. Odpowiedz Link Zgłoś