wawrzyniec.dziedzic.pruski 08.02.08, 15:20 zapomniałeś pan panie pośle Kurski przypomnieć o walce pana Mularczyka w ujawnianiu agentury w Trybunale Konstytucyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe3 Re: Komisja śledcza 08.02.08, 15:22 Swoją drogą, ciekawa jestem kiedy TK rozpatrzy zapytania PISu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski [...] 08.02.08, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Komisja śledcza 08.02.08, 15:37 E tan zaraz drań; młody głupi żołnierz wysłany na front przez Wielkiego Stratega. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Komisja śledcza 08.02.08, 15:28 Widok zaczerwienionego niczym sztubak Mularczyka słuchającego ojcowskiego kazania sędziego Stępnia - bezcenny! Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Mularczyk już mąci 08.02.08, 15:32 boją się Widackiego jak ognia Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Czuma łamie standarty demokracji w komisji 08.02.08, 15:41 Czuma niedopuszcza do głosu opozycji. Ten też sprzedał się lewakom. A myślałem, że to porządny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Powtarzasz za Mularczykiem? :) 08.02.08, 15:43 > Czuma niedopuszcza do głosu opozycji. Przeciez dopuścił Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Czuma jest tam dlatego, aby gnoić PiS 08.02.08, 15:48 Ta komisja jest tam tylko dlatego, aby osłabić siłę PiSu. Platfusy to durnie, gdyż przysparzają sobie tylko wrogów. Rozliczanie poprzedników stanie się tradycją. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Tak, tak, oczywiście. 08.02.08, 15:49 A Kurski jest tam po to, aby mówić prawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Tak, tak, oczywiście. 08.02.08, 16:04 A PiS nie rozliczał poprzedników, tylko wypatrywał świetlanej przyszłości :D Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: A prawda jest taka 08.02.08, 15:38 jak widzę,że siedzą i prawią sobie drobne uszczypliwości:( Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: A prawda jest taka 08.02.08, 15:41 Mularczyk na siłe chce opóźnić start wnioskami . A tu nieoczekiwanie zostali olani w zgodzie z prawem i rozumem. Zostali z Kurskim sami patrząc z rozpaczą w wychodzących "kolegów" z komisji..hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 [...] 08.02.08, 15:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 15:47 Jeślibym miała być reprezentowana w sądzie, bądź potrzebowałabym porady prawnej, wybrałabym Widackiego a nie Mularczyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 15:48 A dlaczegóż to? Nie masz zaufania do młodego, zdolnego prawnika? Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 15:52 za występ przed TK Mularczyk miał mieć jakiąś sprawę dyscyplinarna. Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Nie jestem taki pewien 08.02.08, 15:53 Widacki, he, he,he. Nie wzbudza zaufania. Nigdy nie oddał bym mu żadnej sprawy. Taki jakiś podejrzany. Ma jakieś sprawy, mówią w TV, że jest oskarżony. Nie dziwie się komuchom, że go poparła, ale platfusy? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Nie jestem taki pewien 08.02.08, 15:55 A jeśli ja jutro złożę w prokuraturze oskarżenie na posła Mularczyka ,że mnie zgwałcił? Czy wtedy ich status sie zrówna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Nie jestem taki pewien 08.02.08, 15:56 Zrówna, jeśli jestes jak ten oskarżyciel Widackiego - przestępczynią z 25-letnim wyrokiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Nie jestem taki pewien 08.02.08, 15:59 On juz podobno zmienił zdanie:)? Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Nie jestem taki pewien 08.02.08, 15:57 Ciebie rotepirat każdy sąd uniewinni z każdego przestępstwa po pierwszej odzywce jako "nie ponosi odpowiedzialności karnej kto w chwili popełnienia przestępstwa miał lekkie fiki-miki w głowie" a ty masz ciągle więc adwokat nawet z urzędu ci jest zbędny Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Wawrzyniec, ty też masz jakieś kompeksy 08.02.08, 16:03 Jednemu brakuje wykształcenia (doc holidaj) drugi płacze, że nie jest szlachcicem... Można się wypłakać na forum opluwając innych. Ech, co za mieszanka frustratów na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Wawrzyniec, ty też masz jakieś kompeksy 08.02.08, 16:06 Nie ma to jak porządne seminaryjne wykształcenie ze szczególnym uwzględnieniem kondycji fizycznej ściśle określonych mięśni podłużnie prążkowanych! Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Wawrzyniec, ty też masz jakieś kompeksy 08.02.08, 16:17 - Ona jest bardzo dobra, ta koncepcja, ale dlaczego on ma pruski mundur na sobie?! - Pruski, bo to jest dziedzic pruski. Mam napisane w scenopisie – “wchodzi dziedzic pruski”. - Pruski, pruski... Bo on się nazywa Pruski!!! Wawrzyniec Pruski, polski dziedzic!! - No to mogę go przepasać po prostu. - Zdjąć to! To jest profanacja! To jest policzek w twarz dla całej ekipy! - Uspokój się ! Przecież to jest sanacyjny dziedzic. Pamiętaj z kim oni się wtedy zadawali. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Wawrzyniec, ty też masz jakieś kompeksy 08.02.08, 16:19 Ty nie jedź Bareją do homosia, bo on homoś nie skuma, jeśli nie ma na rozpisce. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Wawrzyniec, ty też masz jakieś kompeksy 08.02.08, 16:23 3promile napisał: > Ty nie jedź Bareją do homosia, bo on homoś nie skuma, jeśli nie ma na rozpisce. 3 promile do izdebki, tylko do izdebki się nadajesz. Inwektywy to twoja specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Wawrzyniec, ty też masz jakieś kompeksy 08.02.08, 16:24 A Homoś do kina. W celu zapoznania się z klasyką polskiego filmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat [...] 08.02.08, 16:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 15:53 Przykro mi, ale robi wrażenie niedouka. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Kto jest niedoukiem Widacki? 08.02.08, 15:55 Widać, widocznie masz rację. Na takiego wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda [...] 08.02.08, 15:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Taki pracowity chłopiec 08.02.08, 15:58 A co ma pracowitość do tego? Niektórzy mogą pracować od rana do świtu i geniuszami nigdy nie będą:) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda No dobra. 08.02.08, 16:00 Oprócz pracowitości jest waleczny, jak lew :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: No dobra. 08.02.08, 16:03 Taaaaa.... cosik ten lew zamiauczał, gdy Stępień się odezwał:) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: No dobra. 08.02.08, 16:06 No ale to już nie wina Mularczyka, że Stępień sie odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Taki pracowity chłopiec 08.02.08, 16:14 bebe3 napisała: > A co ma pracowitość do tego? Niektórzy mogą pracować od rana do świtu i > geniuszami nigdy nie będą:) casus Edgar G. 14 lat ciągłego powtarzania materiału zakończonego porażającą wiedzą prawniczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Taki pracowity chłopiec 08.02.08, 16:15 Wczoraj się przyznał,że opanował 2 lata studiów prawniczych:) Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat A Widacki to taki wybitny? NO nie wiem 08.02.08, 15:59 Nie mam żadnych kompleksów. A Widacki niczym mi nie imponuje. Napewno nie komuszym wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Mularczyk ci imponuje, 08.02.08, 16:04 woda.woda napisała: > wiemy, wiemy :) ...i życzymy tego adwokata :) Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Imponuje mi kaczor, bo to mąż stanu 08.02.08, 16:05 A nie jakiś tam Tusk, czy, he, he Olejniczak. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Imponuje mi kaczor, bo to mąż stanu 08.02.08, 16:13 Jaki mąż? :) och....ałeś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Imponuje mi kaczor, bo to mąż stanu 08.02.08, 16:14 Te związki nie są jeszcze dozwolone w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Imponuje mi kaczor, bo to mąż stanu 08.02.08, 16:18 Aaaaa, że niby ten stan to Stan? Stan Tyminsky? Czy ki pierun? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Denerwują was kaczki, bo wasz idol nie sięga... 08.02.08, 16:18 nawet krótkim nóżkom. Taki jest Tusek mały. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Śmieszą, nie denerwują :) 08.02.08, 16:20 Denerwowac może coś, co jest chgoć trochę poważne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Denerwują was kaczki, bo wasz idol nie sięga. 08.02.08, 16:21 Patrzysz, patrzysz, i nie widzisz! Ale i to jest piękne. No bo co by było gdyby wszyscy byli piękni, mądrzy i bogaci? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 15:59 Ale Mularczyk ma aparycję znakomitego obrońcy z urzędu w jakimś amerykańskim kryminale; wiesz, oskarżony czarny, ofiara biała nastolatka, sąd w Kentucky albo Alabamie, ława przysięgłych złożona z rednecków i housewives i te sprawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 16:02 Aparycja jego jest mocno dyskusyjna:) ale wystarczy spojrzeć mu w oczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 16:03 W jakie oczy?! W tym celu trzeba by na pleckach na stoliku się położyć Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 16:05 A niech tam. Mam dzisiaj taki nastrój, żeby znajdować bliźniego nawet w poselskich ławach PiS. Ba, nawet w elektoracie PiS szukam dziś bliźniego swego ;) Szukam, szukam i generalnie duuupa blada. Może źle szukam? Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 16:09 No aż tak to słowiki jeszcze nie kwilą na moim osiedlu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Jednego jestem pewna 08.02.08, 16:27 Mularczyk byłby niezłym pokerzystą. Przy ciśnieniu 220 i kroplach krwi z nosa to znak że ma dwie pary, a jak mu para pójdzie z uszu to znak że ma trójke minimum 9-ek/ Omdlenie wskazuje na strita. Nik przy stole "kamienna_twarz" :D Odpowiedz Link Zgłoś