Dodaj do ulubionych

Argumenty eurofanów

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 13:01
W Bawarii w promocji nowej waluty Unii Europejskiej wzięli udział kominiarze,
którzy także w Niemczech kojarzą się w okresie Nowego Roku z przynoszeniem
szczęścia. W tym wypadku mają przynieść szczęście w bezawaryjnym wprowadzeniu
euro od 1 stycznia 2002 r.

To ta wasza walka na argumenty??? Fałszywi kominiarze, fałszywe euro, fałszywe
uśmiechy? LIPA! podobnie rzecz się ma u nas z tzw informowanie społeczeństwa o
korzyściach z UE, a gdzie druga strona medalu? baloniki karty kredytowe
plandeki z logo UE pokazywane w TV oto wasza argumentacja. To gra dla naiwnych..
A niewygodne fakty są albo przemilczane albo zręcznie przekręcane. Media
politycy kościelne wtyczki, przeinaczanie słów papieża w tym zakresie oto
wasze "argumenty na rzecz UE!! ..niezły front "jedności narodu"
Obserwuj wątek
    • Gość: jajacek GMR przeginasz IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 13:40
      Juz ci ten 26letni rozym do konca skapcanial .
      Co bedzie za 10/20 lat ?
      Co ma piernik do wiatraka ?
      Kominiarze nie podobaja ci sie ?Przeciez to chyba najwieksze osiagniecie UE -wprowadzenie jednej waluty.
      Popatrz tylko jak zyskaja na tym zwykli ludzie .
      • Gość: GMR Re: GMR przeginasz IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 13:52
        No bardzo "zyskują!" jak dwa lata temu wprowadzano euro do obiegu to stał wyżej
        od dolara a teraz stoi niżej a był juz taki czas że euro był bliski
        zdewaluowania. To kolejny gigantyczny przekręt tych pierdalniętych globalistó i
        tyle!
      • Gość: GMR Korekta -globalistów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 13:53
        • Gość: jajacek GMRq masz takie pojecie o ekonomi jak malpa o .... IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 14:47
          Pawnie ,ze mialo wiekszy kurs dwa lata temu ,zeby jak wejdzie do obiegu kurs byl stabilny i realny !
          Ja mieszkam na styku trzech krai ,Niemiec ,Hohandi i Belgi.
          Teraz juz nie bede mial problemu z przeliczaniem cen ,odrazu bede wiedzial czy kupic cos w Niemczech czy w Hollandi czy u siebie .
          Ceny przy okazi sie wyrownaja co bedzie z korzyscia dla ludzi,drobnych przedsiebiorcow itp.
        • Gość: jajacek GMRq masz takie pojecie o ekonomi jak malpa o .... IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 14:47
          Pawnie ,ze mialo wiekszy kurs dwa lata temu ,zeby jak wejdzie do obiegu kurs byl stabilny i realny !
          Teraz juz nie bede mial problemu z przeliczaniem cen ,odrazu bede wiedzial czy kupic cos w Niemczech czy w Hollandi czy u siebie .
          Ceny przy okazi sie wyrownaja co bedzie z korzyscia dla ludzi,drobnych przedsiebiorcow itp.
        • Gość: jajacek GMRq masz takie pojecie o ekonomi jak malpa o .... IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 14:48
        • Gość: jajacek GMRq masz takie pojecie o ekonomi jak malpa o .... IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 14:48
        • Gość: jajacek GMRq masz takie pojecie o ekonomi jak malpa o .... IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 14:50
        • Gość: jajacek GMRq masz takie pojecie o ekonomi jak malpa o .... IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 14:51
          • Gość: jajacek Sory -ele mi zespamowalo :))) IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 14:55
            Zmienilem przegladarke na OPERA 6 ,i tak jakos jeszcze nie wszystko mi wychodzi.
    • Gość: Hania Re: Argumenty eurofanów IP: 195.217.253.* 28.12.01, 14:55
      A moze Ty cos nam powiesz o "drugiej stronie medalu"?
      • Gość: GMR Re: Argumenty eurofanów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 15:51
        Zapraszam na Innestrony.pl.
        • Gość: Hania Re: Argumenty eurofanów IP: 195.217.253.* 28.12.01, 16:15
          Gość portalu: GMR napisał(a):

> Zapraszam na Innestrony.pl.

A moze cos od siebie?
          Moze jednak myslisz?
          • Gość: Puchatek Do GMRa IP: *.stacje.agora.pl 28.12.01, 16:17
            GMRze, list do ciebie czeka na sąsiednim wątku - tym co się zaczyna od �testu�. Przeczytaj go uważnie i
            POTRAKTUJ POWAZNIE. P.
            • Gość: jajacek Podbilem ,zeby swiadectwo inteligencji GMRa nie IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 20:21
              Przepadlo :)))
              • Gość: GMR Re: Podbilem ,zeby swiadectwo inteligencji GMRa nie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 20:31
                Podszywałeś się pode mnie? no to już teraz rozumiem skąd się wzięli ci
                kominiarze w dyskusji o UE.... świnia jesteś wstydzisz się własnych pogladów
                wiec przerzucasz je ne kogos innego.. ubeckie metody. gdy ci chcieli wyciągnąć
                zenznania od AKowców to wysłali nawet agenta za księdza przebranego. No Jeśli
                ty Od Lat zasiedziały Europejczyk takie metody stosuje no to ..nie mam juz
                pytań o twą przeszłość...
              • Gość: GMR Re: Podbilem ,zeby swiadectwo inteligencji GMRa nie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 21:44
                Z tymi kominiarzami to była przenosnia... ale eurofan wszystko romumie dosłownie
                • Gość: jajacek Napisz jeszcze ze ,Euro to taki zart :))) IP: *.kabel.telenet.be 28.12.01, 22:29
                  Skapowales ,ze troche ci sie pokrecilo.
                  Psychotropow dzisiaj nie wzioles ?
                  Nie odwracaj kota ogonem :))
                  • Gość: Hania Re: Napisz jeszcze ze ,Euro to taki zart :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 23:59
                    Nie pisz GMR o psychotropach, bo on szalu dostaje na wspomnienie o butaprenie.
                    Przy wzmiance o psychotropach moze stracic calkowicie panowanie nad soba a
                    wtedy jeszcze, nie daj Boze, stanie sie... EUROFANATYKIEM. I co wtedy? Wiesz
                    jaki obciach przed kolegami z LPR??? Zycie zwichniete i kariera...
                  • Gość: GMR Re: Napisz jeszcze ze ,Euro to taki zart :))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 00:03
                    Psychotropy to wasza specjalność. Wspominałeś coś że mieszkaśz gdzieś na styku
                    trzech państw Niemiec Belgi i czegoś tam jeszcze (Holandii?) Wiem że w Holandii
                    można sobie legalnie kupić "Marychę" wiadomo też że temu sięz dupy snuje kto
                    pierwszy poczuje, czyżbyś więc miał coś z tym wspólnego? O naroktykach to ja
                    wiem tyle co ślepy o kolorach więc nawet nie wiem jak to smakuje i działa z
                    czego jestem dumny że się nie zeszmaciłem ... eurosceptyk nie bierze!
                    • Gość: GMR Re: Napisz jeszcze ze ,Euro to taki zart :))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 00:07
                      Mów za siebie zaćpana babo! jajacek mieszka na pograniczu między Niemcami a
                      krajami Beneluksu . Dogadaj się z nim to może ci coś odpali.. jakąś działkę.
                      Jak się zaćpaśz na śmierć to o jednego eurofanatyka będzie mniej na tym świecie
                      • Gość: Hania Re: Napisz jeszcze ze ,Euro to taki zart :))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.01, 00:10
                        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Mów za siebie zaćpana babo! jajacek mieszka na pograniczu między Niemcami a
                        > krajami Beneluksu . Dogadaj się z nim to może ci coś odpali.. jakąś działkę.
                        > Jak się zaćpaśz na śmierć to o jednego eurofanatyka będzie mniej na tym świecie

Tos trafil, koles! Hi, hi, hi! W zyciu niczego nie wzielam, ale nie ze wzgledow
                        ideologicznych jak Ty, tylko ze zdrowego rozsadku.
                        Cos Cie podejrzanie rozsadza na sama wzmianke o srodkach odurzajacych.
                        Hm.... To bardzo interesujace byc zaczyna.
                        Dobranoc, kotku.
                        I nie denerwuj sie tak wszystkim okropnie, bo wrzodow na zoladku dostaniesz.
                        Pa, pa :)
                        • Gość: GMR Re: Napisz jeszcze ze ,Euro to taki zart :))) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 00:18
                          Dobranoc pchły na noc ..mam tylko jedno pytanie czy sypiasz nago?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka