Gość: Assas IP: *.pl / 192.168.100.* 21.08.03, 11:13 To kiedy się wezmą za odpolitycznienie prokuratury? Przecież reprezentują nas, Kraj i na nic tu dyrdymały o niezależności prokuratury i sądów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuczyna Sorry ale może w końcu jakieś szczegóły. 21.08.03, 11:51 Przesłuchanie się dawno skończyło. Dajcie jakieś informacje bo jestem ciekawy czy kolejna osoba pognębi Sokołowską. A tak przy okazji czy ktoś wie na co ta Pani choruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqurwiony Odpalantuj się totalitarna mendo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 12:08 zuczyna napisał: > A tak przy > okazji czy ktoś wie na co ta Pani choruje? Po ch... ci ta wiadomość? Chcesz jej sfinansować kurację, czy tak tylko poplotkować i ponaigrawać się z cudzego nieszczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
zuczyna stary bez nerwów nie lubię plotkować 21.08.03, 12:22 Gość portalu: wqurwiony napisał(a): > zuczyna napisał: > > > A tak przy > > okazji czy ktoś wie na co ta Pani choruje? > > Po ch... ci ta wiadomość? Chcesz jej sfinansować kurację, czy > tak tylko poplotkować i ponaigrawać się z cudzego nieszczęścia? nie jestem też totalitarny. Raczej podziwiam babkę za to, że ze względu na swój stan zdrowia nie odmówiła stawienia się przed komisją. Pomyśl jak zdeterminowani są członkowie komisji i do czego są zmuszeni aby dowieść, że Sokołowska kłamała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Zdrowe zainteresowanie, brawo! IP: 217.153.110.* 21.08.03, 13:54 zuczyna napisał: A tak przy okazji czy ktoś wie na co ta Pani choruje? Niezły prostak z ciebie. Czy chcesz, czy nie - takie są fakty. Co za mentalnośc, załamać się można... Kup sobie prasę kolorową, tam się wyżyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Ten(ta) Zuczyna to faktycznie menda jakaś.... IP: 194.181.190.* 21.08.03, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dry Kiedy konferencja rokitym kiedy kapusta wyleci z pracy IP: *.icpnet.pl 21.08.03, 12:13 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dry Prokuratorzy na bruk!!!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 21.08.03, 12:14 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Rokita da popalić Kapuście??bt IP: *.acn.pl / 10.72.2.* 21.08.03, 12:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybirak Re: Zakończyło się przesłuchanie Gościckiej przed IP: *.pl / 192.168.6.* 21.08.03, 13:10 Z tego wszystkiego widać, że kancelaria premiera nie ma zwyczaju nagrywania posiedzeń uzgadniających treść projektu ustawy. To metoda na unikanie odpowiedzialności za słowo. Typowe komunistyczne metody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zakończyło się przesłuchanie Gościckiej przed IP: *.eltur.com.pl 21.08.03, 14:37 Gość portalu: Assas napisał(a): > To kiedy się wezmą za odpolitycznienie prokuratury? Przecież > reprezentują nas, Kraj i na nic tu dyrdymały o niezależności > prokuratury i sądów. Sory ale NIGDY!Czerwone kurwy mają charaktery ćwiczone w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Zakończyło się przesłuchanie Gościckiej przed IP: *.ab.hsia.telus.net 21.08.03, 15:40 A glupi i nieuczciwi ludzie na nich glosuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prrrr to w koncu ma watpliwosci... IP: *.ip.PeterStar.net 21.08.03, 15:25 czy nie ma? Bo w tytule ma w tekscie juz nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka ma czy nie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 15:25 poruszona tytułem (Gościcka: mam wątpliwości co do prawdomówności Szumielewicz) natychmiast zajrzałam do artykułu, który jednak zawiera zupełnie przeciwne opinie - chyba w tytule znalazła się istotna pomyłka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Zakończyło się przesłuchanie Gościckiej przed IP: *.centrala.kbsa / 10.81.1.* 21.08.03, 15:27 Gościcka: mam wątpliwości do do prawdomówności Szumielewicz ... że nie ma wątpliwości co do prawdomówności Bożeny Szumielewicz z RCL. To jak to w koncu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zakończyło się przesłuchanie Gościckiej przed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:30 Czy Pani Gościcka ma czy nie na wątpliwości co do prawdomówności Pani Szumielewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak jest? mam, czy też nie mam?no, jak w końcu jest? IP: *.hipernet.ras.pl 21.08.03, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi Re: Zakończyło się przesłuchanie Gościckiej przed IP: voodoo2:* / 10.48.20.* 21.08.03, 15:45 mam pytanie kto robi takie dziwaczne rysunki .......jak ta "lupa" obok artykulu....przeciez to w ogole jest bez sensu... no chyba ze to :sztuka: ;) Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat To jak? Ma wątpliwości, czy nie ma wątpliwości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:45 W tytule: "Gościcka: mam wątpliwości do do prawdomówności Szumielewicz" W podtytule: " Gościcka (...) nie ma wątpliwości co do prawdomówności Bożeny Szumielewicz z RCL." W tekście: "jeśli pani Szumielewicz pamięta tę rozmowę i jest świadek w osobie Martyny Jońskiej, to jestem pewna, że tak było". "Nie mam wątpliwości co do prawdomówności obu pań". Jak dorwę tę wąsatą i tego wąsatego co podiwaniają słowa z różnych tekstów (państwowych i prasowych), to im sie tej zabawy w "wariata" odechce... A może dziennikarskie śledztwo wykryje w GW jakąś piątą kolumnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Dziękuję. Już wiem, że nie ma wątpliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 15:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histozecer Szumiel (ewicz) a prawda? IP: *.socantel.net 21.08.03, 18:52 Szumiel (ewicz) odkryje taką samą "prawdę", jaką odkryto po wojnie w czasie fałszowania encyklopedii (historii), w zakresie tworzenia nowej prawdy o barbarzyńskich Zelotach. Istny popis narcyzmu. Przy okazji antyzydowizm saztąpiono bzdurnym i uzurpatorskim wyrażeniem sugerującym wrogość do wszystkich semickich narodów. Wolę samostanowienia o sobie jewreje nazywają antysemityzmem/antyżydowizmem. Odpowiedz Link Zgłoś