polobolo1 13.02.08, 19:36 Czy ta ewolucja semantyczna nazizmu niemieckiego na ziemie polska jest postepem i powinna Zydow cieszyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polobolo1 W Auschwitz nazisci gangrene wycinali, gdzie Rydzy 13.02.08, 19:38 bedzie te "CHWASTY" wycinal? Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista Re: W Auschwitz nazisci gangrene wycinali, gdzie 13.02.08, 23:12 polobolo1 napisała: > W Auschwitz nazisci gangrene wycinali, gdzie bedzie te "CHWASTY" wycinal? < W krakowskiej bazylice zaczęli krucjatę - 1000 zajadłych moherów pod wodzą i z okrzykami świra Wolniewicza rusza w turę objazdową po kraju. Z miłością na ustach i sztandarach ???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kakareich [...] 13.02.08, 19:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
petrokles Re: polski KK powinien wniesc o beatyfikacje Adol 13.02.08, 19:48 Ale bełkot nie mający nic wspólnego z rzeczywistością poza dziecięcym życiem Adiego. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Antysemito!!! 13.02.08, 19:41 Uważasz, że każdy Żyd do perfidny kłamca i polonofob? Nie. Więcej jest normalnych i jeszcze więcej po prostu zmanipulowanych. Ale przez mendy placą jak zwykle niewinni. Odpowiedz Link Zgłoś
dixxi Re: Antysemito!!! 13.02.08, 19:46 to prawda, ze niewinni Zydzi placa za zedowskie mendy. Ci niewinni powinni sie bronic przed mendami publicznie ich potepiajac. Tylko w ten sposob ludzie przestana patrzec na Zydow jako na rasistowski monolit. Polacy potepiaja polskich zlodziei i zbrodniarzy, Zydzi prawie nigdy nie potepiaja swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl [...] 13.02.08, 19:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil kłamiesz o Ojcu Rydzyku! 13.02.08, 20:01 polobolo1 napisała: >dla Rydzyka Chwaste Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 Kto zatrudnia Nowaka? 13.02.08, 20:20 Rydzak , ta graca od chwastow w KK. Coraz wiecej dowodow na antysemicki charakter nauk polskiego kosciola kaTOLICKIEGO. rOZPLENIL SIE TEN RYDZYK I WSZYSTKO CO NIE JEGO TO chwast. jUTRO pOLACY BEDA NASTEPNI DO PIELENIA KATECHICZNEGO PRZEZ rADJO mARYJA. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 Nie klamie, ale zapomnialam jego nazwisko- z 13.02.08, 21:45 ze stajni antysemity z Radyja Maryja , ojca RYDZYKA! Czyli mowi za antysemite z radyja. Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 [...] 13.02.08, 21:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 Antysemita czyta nie-zyda by sie podeprzec 13.02.08, 21:56 swietne te polskie antysemickie zapedy. Gdzie macie Zydow, Rydzyki? Macie za to tych samych sasiadow i ta sama nede i slabosc jaka mieliscie w 1939. Czy antysemityzm znow pomoze wam obronic sie jak w 39? Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: Antysemita czyta nie-zyda by sie podeprzec 13.02.08, 22:02 jednego sąsiada mamy już mniej licznego, ale wystarczy ich zeby znowu miał kto witać kwiatami rosyjskie czy niemieckie wojska... to dotyczy twoich wybranych ziomków polobolo wyjasniam nawypadek gdybys próbowal udawac glupszego niz jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 witaliscie i wy Niemcow na s=wschodzie 13.02.08, 22:05 a zapytaj sie dlaczego Zydzi woleli na poczatku Rosjan nix Niemcow? No i szmalcowizna tez sie dala poznnac. Dlaczego was Ukraincy mordowali masowo, bo kochali was? Zaborcow i rasistow trudno kochac, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor A dlaczego was tak wszyscy "kochają" 13.02.08, 22:11 na całym świecie ?... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 [...] 13.02.08, 22:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - 13.02.08, 22:18 dlaczego WAS tak wszędzie "kochają" ?... Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 Re: Nie odpowiedziałeś na moje pytanie - 13.02.08, 22:35 nie wiem. ty wiesz czemu was tak sasiedzi kochaja i nawet sojusznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Ja osobiście nie spotkałem się z oznakami wrogości 13.02.08, 22:39 wobec mnie choć jestem Polakiem, mam też wielu znajomych i przyjaciół w wielu krajach, tym także w... Izraelu... Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo1 To o Rydzyku , nie o tobie. 13.02.08, 22:49 nie wiem. ty wiesz czemu was tak sasiedzi kochaja i nawet sojusznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Pisałeś o Polakach, nie o Rydzykach... 13.02.08, 22:51 ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.crusader Re: Dla Hitlera Zyd Gangrena, dla Rydzyka Chwaste 14.02.08, 00:11 Z ks. bp. Albinem Małysiakiem, wyróżnionym medalem "Sprawiedliwy wśród Narodów Świata" za pomoc udzielaną Żydom w czasie okupacji niemieckiej, rozmawia Marek Żelazny Księże Biskupie, w niektórych mediach podnoszone są zarzuty, że sobotnie spotkanie w krakowskiej bazylice Ojców Jezuitów było rodzajem agitacji i wiecu politycznego. Jak jako kapłan, który brał bezpośredni udział w owym zgromadzeniu, ocenia Ksiądz Biskup tego rodzaju twierdzenia? - Ja jasno stwierdzam, że to nie był żaden wiec polityczny, bo takich wieców w kościele się nie urządza. To było typowe nabożeństwo, w skład którego wchodziła Msza św., była homilia, śpiewy, modlitwy, Komunia Święta. A po Mszy św. odbyło się duszpasterskie spotkanie, na którym poruszano zagadnienia etyczno- moralne i historyczne. Chodziło zwłaszcza o atak na Kościół katolicki i antypolonizm w książce Jana Tomasza Grossa i związaną z tym obronę dobrego imienia atakowanych hierarchów kościelnych. Zawsze musi być głoszona prawda, bo tylko ona wprowadza porządek między ludźmi. Dlatego w wielu sytuacjach Kościół musi się bronić. Spotkania duszpasterskie urządzane są często w polskich kościołach. Do takich należą np. spotkania z radą duszpasterską, grupami różańcowymi, spotkania dotyczące pielgrzymek i szereg innych. Spotkanie w krakowskiej bazylice Ojców Jezuitów w żadnym wypadku nie miało charakteru agitacji politycznej. I ja bym w wiecu politycznym w kościele absolutnie nie brał udziału, co pragnę stanowczo podkreślić. Owszem, dość często rozlegały się w świątyni oklaski, co na tych, którzy rzadko albo wcale nie chodzą do kościoła, mogło robić wrażenie wiecu. Takie oklaski nieraz wznoszą wierni, gdy kapłan głosi tezy teologiczne. W krakowskim kościele Ojców Jezuitów z czyichkolwiek ust padły zdania, które wolno byłoby kwalifikować jako "antysemickie"? - Za takie media uważają stwierdzenie: "Żydzi nas atakują, musimy się bronić". Powiedziałbym, że aby przekonać się, czy tak nie jest, należałoby przeczytać książkę Grossa, choć nie chcę jej propagować. Powtórzę raz jeszcze: musimy się bronić, gdy Kościół jest niesłusznie atakowany czy też fałszywie oskarżany o szerzenie antysemityzmu. Media potrafią doszukać się nawet cienia wypowiedzi uznawanych przez nie jako "antysemickie", a nie potrafią dostrzec, jak bardzo dużo, jak naprawdę dużo pozytywnego powiedziano na spotkaniu o Żydach, co zostało przyjęte oklaskami. Z powodu pominięcia tego faktu czujemy się pokrzywdzeni. Dziękuję za rozmowę. źródło: "Nasz Dziennik" Odpowiedz Link Zgłoś
jn24 Re: Dla Hitlera Zyd Gangrena, dla Rydzyka Chwaste 14.02.08, 08:09 fałszerze to chwasty obojętnie jakiej prowieniencji. Odpowiedz Link Zgłoś