Gość: bratek IP: *.biaman.pl 01.09.03, 16:42 pomysł utworzenia Centrum Wypędzonych. Jaki on jest odważny, ten NASZ prezydent. Tak iść pod prąd. Kochamy go za to. Wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bratek o oczywistościach IP: *.biaman.pl 01.09.03, 16:46 A jutro Michnik Adam we wstępniaku napisze, że to roztropna i odważna decyzja, godna prawdziwego męża stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Itd, itp... IP: *.ibch.poznan.pl 01.09.03, 16:55 I tym sposobem "największy autorytet moralny" (przynajmniej posród żurnalistów) i "prawdziwy mąż stanu" będą sobie "kadzić" na oczach rozbawionej publicznosci. A może nawet dadzą sobie "dziubka" jak to ostatnio miało miejsce po "wygranym" referen...dum.. dum ...dum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek tak, ale IP: *.biaman.pl 01.09.03, 17:20 Gość portalu: Tomasz napisał(a): > I tym sposobem "największy autorytet moralny" (przynajmniej posród żurnalistów) > i "prawdziwy mąż stanu" będą sobie "kadzić" na oczach rozbawionej publicznosci. > A może nawet dadzą sobie "dziubka" jak to ostatnio miało miejsce po "wygranym" > referen...dum.. dum ...dum. Pewnie tak będzie (ale "dziubek" to był z Mullerem-Władcą Trawników, czyż nie? A może z jednym i drugim?), ale z drugiej strony, mimo wszystko, odrobina tego autorytetu, "przymajmniej pośród żurnalistów", pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: tak, ale 01.09.03, 17:27 Gość portalu: bratek napisał(a): > Gość portalu: Tomasz napisał(a): > > > I tym sposobem "największy autorytet moralny" (przynajmniej posród > żurnalistów) > > i "prawdziwy mąż stanu" będą sobie "kadzić" na oczach rozbawionej > publicznosci. > > A może nawet dadzą sobie "dziubka" jak to ostatnio miało miejsce po "wygra > nym" > > referen...dum.. dum ...dum. > > Pewnie tak będzie (ale "dziubek" to był z Mullerem-Władcą Trawników, czyż nie? > A może z jednym i drugim?), Mylisz chronologię całusów. Całusy były dwa, oba namiętne, oba proeuropejskie. Lesio został obcałowany po Kopenhadze a Olek po referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek o całusach i innych zobowiązaniach IP: *.biaman.pl 01.09.03, 17:30 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > Gość portalu: Tomasz napisał(a): > > > > > I tym sposobem "największy autorytet moralny" (przynajmniej posród > > żurnalistów) > > > i "prawdziwy mąż stanu" będą sobie "kadzić" na oczach rozbawionej > > publicznosci. > > > A może nawet dadzą sobie "dziubka" jak to ostatnio miało miejsce po " > wygra > > nym" > > > referen...dum.. dum ...dum. > > > > Pewnie tak będzie (ale "dziubek" to był z Mullerem-Władcą Trawników, czyż > nie? > > A może z jednym i drugim?), > > > Mylisz chronologię całusów. Całusy były dwa, oba namiętne, oba proeuropejskie. > Lesio został obcałowany po Kopenhadze a Olek po referendum. OK, teraz już będę pamiętał o chronologii. Jak tam nasz appointment? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: o całusach i innych zobowiązaniach 01.09.03, 17:44 Gość portalu: bratek napisał(a): > > Mylisz chronologię całusów. Całusy były dwa, oba namiętne, oba > proeuropejskie. > > Lesio został obcałowany po Kopenhadze a Olek po referendum. > > OK, teraz już będę pamiętał o chronologii. > Jak tam nasz appointment? Jaki appointment? Znowu o czymś zapomniałam? Przepraszam, dzisiaj miałam taki dzień, że trzeba mi przypominać jak mam na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: o innych zobowiązaniach IP: *.biaman.pl 01.09.03, 17:49 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > Mylisz chronologię całusów. Całusy były dwa, oba namiętne, oba > > proeuropejskie. > > > Lesio został obcałowany po Kopenhadze a Olek po referendum. > > > > OK, teraz już będę pamiętał o chronologii. > > Jak tam nasz appointment? > > > Jaki appointment? Znowu o czymś zapomniałam? Przepraszam, dzisiaj miałam taki > dzień, że trzeba mi przypominać jak mam na imię. Na imię masz Bez Wybaczenia. zupełnie nie a'propos podsuwam link z fajnym tekstem. Wstyd przyznać, przytaczam za innym przytaczam, zdeklarowanym antyklerykałem zdaje się. Ale autorem jest kto inny, i słusznie bardzo napisał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=7676050&a=7738666 Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: tak, ale 01.09.03, 17:32 kataryna.kataryna napisała: > Mylisz chronologię całusów. Całusy były dwa, oba namiętne, oba proeuropejskie. > Lesio został obcałowany po Kopenhadze a Olek po referendum. Uczucia były głębsze, bo przy całusach był także łzy (też chyba proeuropejskie). O dziwo, przy mullerowym całusie łzy były większe. A może mi się wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek facet IP: *.biaman.pl 01.09.03, 17:35 minderbinder1 napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Mylisz chronologię całusów. Całusy były dwa, oba namiętne, oba > proeuropejskie. > > Lesio został obcałowany po Kopenhadze a Olek po referendum. > > Uczucia były głębsze, bo przy całusach był także łzy (też chyba proeuropejskie) > . > O dziwo, przy mullerowym całusie łzy były większe. A może mi się wydaje? i na tym, Dobry Kolego, polega problem. Ja tu mogę zasyłać tabuny dowcipasów: zero odzewu. A potem Kataryna skrobnie coś od niechcenia (nieważne, że ZAINTERESOWANA moim postem) i Ty już spieszysz z odpowiedzią. Jak to ta Baśka ujęła bezpretensjonalnie o tym ego? Czy superego? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 No chyba się nie obraziłeś? 01.09.03, 17:56 Gość portalu: bratek napisał(a): > i na tym, Dobry Kolego, polega problem. Ja tu mogę zasyłać tabuny dowcipasów: > zero odzewu. A potem Kataryna skrobnie coś od niechcenia (nieważne, że > ZAINTERESOWANA moim postem) i Ty już spieszysz z odpowiedzią. Jak to ta Baśka > ujęła bezpretensjonalnie o tym ego? Czy superego? Dobra, obiecuję, że już dzisiaj Katarynie nie odpowiem na żadnego posta. Pamiętaj, robię to tylko dla Ciebie, żebyś mi wurzutów nie robił, że Cię pomijam. Nie mogę zagwarantować, że odpowiem na każdy post, ale mogę zagwarantować, że nie odpowiem na żaden (w tym przypadku Kataryny). A co do Twoich postów, to zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: No chyba się nie obraziłeś? 01.09.03, 18:00 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > i na tym, Dobry Kolego, polega problem. Ja tu mogę zasyłać tabuny dowcipas > ów: > > zero odzewu. A potem Kataryna skrobnie coś od niechcenia (nieważne, że > > ZAINTERESOWANA moim postem) i Ty już spieszysz z odpowiedzią. Jak to ta Ba > śka > > ujęła bezpretensjonalnie o tym ego? Czy superego? > > Dobra, obiecuję, że już dzisiaj Katarynie nie odpowiem na żadnego posta. > Pamiętaj, robię to tylko dla Ciebie, żebyś mi wurzutów nie robił, że Cię > pomijam. Nie mogę zagwarantować, że odpowiem na każdy post, ale mogę > zagwarantować, że nie odpowiem na żaden (w tym przypadku Kataryny). A co do > Twoich postów, to zobaczymy :) Dlaczego sobie tu mną handlujecie, chłopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek jasne, że nie IP: *.biaman.pl 01.09.03, 18:01 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > > > i na tym, Dobry Kolego, polega problem. Ja tu mogę zasyłać tabuny dow > cipas > > ów: > > > zero odzewu. A potem Kataryna skrobnie coś od niechcenia (nieważne, > że > > > ZAINTERESOWANA moim postem) i Ty już spieszysz z odpowiedzią. Jak to > ta Ba > > śka > > > ujęła bezpretensjonalnie o tym ego? Czy superego? > > > > Dobra, obiecuję, że już dzisiaj Katarynie nie odpowiem na żadnego posta. > > Pamiętaj, robię to tylko dla Ciebie, żebyś mi wurzutów nie robił, że Cię > > pomijam. Nie mogę zagwarantować, że odpowiem na każdy post, ale mogę > > zagwarantować, że nie odpowiem na żaden (w tym przypadku Kataryny). A co d > o > > Twoich postów, to zobaczymy :) > > > Dlaczego sobie tu mną handlujecie, chłopaki? Bo o Baśkę juz ubiliśmy interes. Teraz Twoja kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek biznes is biznes IP: *.biaman.pl 01.09.03, 18:04 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > > > i na tym, Dobry Kolego, polega problem. Ja tu mogę zasyłać tabuny dow > cipas > > ów: > > > zero odzewu. A potem Kataryna skrobnie coś od niechcenia (nieważne, > że > > > ZAINTERESOWANA moim postem) i Ty już spieszysz z odpowiedzią. Jak to > ta Ba > > śka > > > ujęła bezpretensjonalnie o tym ego? Czy superego? > > > > Dobra, obiecuję, że już dzisiaj Katarynie nie odpowiem na żadnego posta. > > Pamiętaj, robię to tylko dla Ciebie, żebyś mi wurzutów nie robił, że Cię > > pomijam. Nie mogę zagwarantować, że odpowiem na każdy post, ale mogę > > zagwarantować, że nie odpowiem na żaden (w tym przypadku Kataryny). OK, ta deklaracja mi wystarczy. Zezwalam na nieograniczone rozmowy z Kataryną. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: tak, ale 01.09.03, 17:45 minderbinder1 napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Mylisz chronologię całusów. Całusy były dwa, oba namiętne, oba > proeuropejskie. > > Lesio został obcałowany po Kopenhadze a Olek po referendum. > > Uczucia były głębsze, bo przy całusach był także łzy (też chyba proeuropejskie) > . > O dziwo, przy mullerowym całusie łzy były większe. A może mi się wydaje? Łzy były? No ładnie, nawet facetów Leszek rozmiękcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: tak, ale IP: *.ny325.east.verizon.net 01.09.03, 19:20 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > > > Mylisz chronologię całusów. Całusy były dwa, oba namiętne, oba > > proeuropejskie. > > > Lesio został obcałowany po Kopenhadze a Olek po referendum. > > > > Uczucia były głębsze, bo przy całusach był także łzy (też chyba > proeuropejskie) > > . > > O dziwo, przy mullerowym całusie łzy były większe. A może mi się wydaje? > > > > Łzy były? No ładnie, nawet facetów Leszek rozmiękcza. A czy biodrami do siebie przywarli??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: tak, ale IP: *.ibch.poznan.pl 01.09.03, 19:23 Któż to wie. W warunkach "pomrocznosci" (jasnej) wszystko się zdarzyć może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rollo Tomasi KKoleżanko, IP: *.biaman.pl 01.09.03, 17:41 czy dotarło do Ciebie wyjaśnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: KKoleżanko, 01.09.03, 17:46 Gość portalu: Rollo Tomasi napisał(a): > czy dotarło do Ciebie wyjaśnienie? Dotarło, dotarło, nawet zachęciło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: KKoleżanko, IP: *.biaman.pl 01.09.03, 17:51 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: Rollo Tomasi napisał(a): > > > czy dotarło do Ciebie wyjaśnienie? > > > Dotarło, dotarło, nawet zachęciło :) ale czy będę efekty? czy nastąpi poszerzenie horyzontów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: KKoleżanko, 01.09.03, 17:58 Gość portalu: bratek napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: Rollo Tomasi napisał(a): > > > > > czy dotarło do Ciebie wyjaśnienie? > > > > > > Dotarło, dotarło, nawet zachęciło :) > > ale czy będę efekty? czy nastąpi poszerzenie horyzontów? :) Kiedy mnie z ciasnymi horyzontami jest bardzo dobrze. Ale to obejrzę. A potem pomyślę o jakiejś liście dla Ciebie. He, he, dopiero wymiękniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Itd, itp... IP: *.ny325.east.verizon.net 01.09.03, 19:14 Gość portalu: Tomasz napisał(a): > I tym sposobem "największy autorytet moralny" (przynajmniej posród żurnalistów) > i "prawdziwy mąż stanu" będą sobie "kadzić" na oczach rozbawionej publicznosci. > A może nawet dadzą sobie "dziubka" jak to ostatnio miało miejsce po "wygranym" > referen...dum.. dum ...dum. Nareszcie udalo sie Polsce zapisac do organizacji,ktora jest w permanentnej recesji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Prezydent Popieram natomiast pomysł Leppera IP: *.acn.waw.pl 01.09.03, 16:52 utworzenia Centrum Wypedzonych z obchodów rocznicy sierpnia. Poparcia udzielił też Leszek Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Kwaśniewski Aleksander skrytykował IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.03, 17:23 Gość portalu: bratek napisał(a): > pomysł utworzenia Centrum Wypędzonych. Sluszalem, ze skrytykowal pomysl Centrum w Berlinie, ale nie krytyke samej idei. Skad masz ta informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Centrum bez Centrum IP: *.biaman.pl 01.09.03, 17:28 Gość portalu: michal napisał(a): > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > pomysł utworzenia Centrum Wypędzonych. > > Sluszalem, ze skrytykowal pomysl Centrum w Berlinie, ale nie krytyke samej > idei. Skad masz ta informacje? z radia. Oczywiscie, że skrytykował pomysł Centrum w Berlinie i ideę Centrum w Berlinie. Potem zastosował marksistowską dialektykę i powiedział, że idea Centrum mu się podoba, ale nie w Berlinie i na inny temat. Nie możesz tego nie zauważyć! Nie krytykuję, że on krytykuje, tylko że powtarza to, co pięćdziesięciu innych przed nim powiedziało i w ten sposób mniema, że czyni z siebie "mędrca". Ten nasz Olek kochany. Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Uwaga ubek ! bratek IP: *.biaman.pl 01.09.03, 17:50 Ostrożnie przy nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: IP: *.biaman.pl 01.09.03, 18:06 Tak to już jest na forum, że każdy może czytać, co piszą inni. Też możesz się przyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: 01.09.03, 18:08 Gość portalu: bratek napisał(a): > Tak to już jest na forum, że każdy może czytać, co piszą inni. Też możesz się > przyglądać. Spadaj konfidencie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: IP: *.ny325.east.verizon.net 01.09.03, 19:17 gienia.gienia napisała: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > Tak to już jest na forum, że każdy może czytać, co piszą inni. Też możesz > się > > przyglądać. > > Spadaj konfidencie ! genia.genia dobrze lansowala i bronila Jurka Owsiaka i popatrz na co wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Co nam rzecze Adam, to Olek powtórzy.. IP: *.ibch.poznan.pl 01.09.03, 20:34 Taką oto mamy papużkę (stosując okreslenie Wałęsy), która nami rządzi. Ale ta papużka ma swoje ambicje. Szkoda tylko,że tak drogo nas one kosztują.+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafka Re: Co nam rzecze Adam, to Olek powtórzy.. IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 00:06 Wiecie przeciez ze, Michnik cywilizuje Kwasniewskiego. Z PRL-owskiego aparatczyka chce zrobic z niego liberala co sie zowie. Juz Kwasniewski mowi jezykiem centrowym, tylko podatek liniowy Balcerowiczowi zablokowal w 1999 r. Widac Leninowskie pojecia wiecznie zywe: Kadry decyduja o wszystkim. Kadry, czyli SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Olek zdalnie-sterowany ufoludek IP: *.ibch.poznan.pl 01.09.03, 18:17 Olek zdalnie-sterowany ufoludek Z samego już rana nastawia antenkę - kierunek "Agora" Co "Agora" rzecze, to dla niego swięte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Olek zdalnie-sterowany ufoludek IP: *.ny325.east.verizon.net 02.09.03, 05:11 Gość portalu: Tomasz napisał(a): > Olek zdalnie-sterowany ufoludek > Z samego już rana nastawia antenkę - kierunek "Agora" > Co "Agora" rzecze, to dla niego swięte Druga kadencja uplywa,a trzeba bedzie z czegos zyc. Lew wszystkiego nie chwycil i kumpel kumpla wspomoze. Odpowiedz Link Zgłoś