basia.basia 02.09.03, 10:40 a który w sobotę zrobił zator i (podobno) przekazał mi coś więcej niż pozdrowienia, proszony jest o odpowiedż (tutaj) na poniższe pytanie. W celu wyeliminowania podszywaczy. Oto pytanie. Jakie imiona miały te bliźniaczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia.basia Re: MYŚLIWY, którego mam na myśli ... 02.09.03, 11:55 basia.basia napisała: > a który w sobotę zrobił zator i (podobno) > przekazał mi coś więcej niż pozdrowienia, > proszony jest o odpowiedż (tutaj) na poniższe > pytanie. W celu wyeliminowania podszywaczy. > > Oto pytanie. > > Jakie imiona miały te bliźniaczki? > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliwy Re: MYŚLIWY, którego mam na myśli ... IP: *.info 03.09.03, 10:24 basia.basia napisała: > basia.basia napisała: > > > a który w sobotę zrobił zator i (podobno) > > przekazał mi coś więcej niż pozdrowienia, > > proszony jest o odpowiedż (tutaj) na poniższe > > pytanie. W celu wyeliminowania podszywaczy. > > > > Oto pytanie. > > > > Jakie imiona miały te bliźniaczki? > > > > Funny i Miranda PS wiem co mam robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b nie FUNNY i Aleksander? IP: *.biaman.pl 03.09.03, 10:26 Gość portalu: mysliwy napisał(a): > basia.basia napisała: > > > basia.basia napisała: > > > > > a który w sobotę zrobił zator i (podobno) > > > przekazał mi coś więcej niż pozdrowienia, > > > proszony jest o odpowiedż (tutaj) na poniższe > > > pytanie. W celu wyeliminowania podszywaczy. > > > > > > Oto pytanie. > > > > > > Jakie imiona miały te bliźniaczki? > > > > > > > > Funny i Miranda > > PS > wiem co mam robic OK. Pamiętaj hasło: "Wejście Isaury". Odpowiedz Link Zgłoś