minderbinder1 NIKOLSKI LECH 03.09.03, 20:36 2001r. "Każdy jest kowalem swego losu. Klęska AWS i UW to ewenement. My z wyborów na wybory zwiększamy poparcie społeczne. Nawet w 1997 r. to PSL poniosło klęskę. My przegraliśmy, ale mieliśmu o 700 tys. Głosów więcej niż w poprzednich wyborach. To nie jest tak, że kto rządzi, musi tracić." "Władza demoralizuje, więc musi być poddana nieustannej kontroli. Tymczasem w poprzednim parlamencie ograniczono rolę opozycji. My mogliśmy sobie gadać, pytać, ale niekoniecznie już uzyskać odpowiedź." Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 OLEKSY JÓZEF 03.09.03, 20:37 "Minister Jakubowska jest postacią barwną, jest postacią atrakcyjną, dynamiczną, wulkaniczną i muszę powiedzieć że współpraca z nią jest atrakcyjna." "Kiedyś używałem więcej alkoholu, ale teraz staram się nie pić. Jeśli już, to piwo, którego nie uważam za alkohol." "Partia jest formacją, jest wspólnotą, która myśli, tę myśl tworzy, czuje i ma kontakt z otoczeniem społecznym." "Lech Nikolski jest samoograniczającym się działaczem sztabowym. Nie eksponuje się zbytnio, co powoduje, że nie jest postrzegany przez kolegów jako zagrożenie. Jest cały czas obecny, on po prostu jest, a to ma znaczenie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Dziękuję, bardzo dziękuję! IP: *.biaman.pl 03.09.03, 22:40 "Partia jest formacją, jest wspólnotą, która myśli, tę myśl tworzy, czuje i ma kontakt z otoczeniem społecznym." (Oleksy Józef) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 JANIK KRZYSZTOF 03.09.03, 20:39 "Jurek [Szmajdziński] ma predyspozyje, by pełnić każdy urząd publiczny, może z wyjątkiem prymasa." "Podobało mi się, że [Aleksandra Jakubowska] mówi prosto w oczy to, co myśli. Ale czasami dochodziło między nami do spięć. Ola wychodziła wówczas ode mnie z płaczem. Ja jestem trudny we współpracy, a ona po kobiecemu konsekwentna - do granic upierdliwości." "Wszystko, co Leszek Miller osiąga, zawdzięcza ciężkiej pracy. Jest wymagającym szefem i przyjacielem, ale nigdy nie wymaga od innych więcej niż od siebie." "Jedyna rzecz, która nas [SLD] łączy z PZPR, to niechęć do radykałów. Dziś pezetpeeryzm siedzi na prawicy. To oni myślą ""państwo to my"". Najważniejszy jest I sekretarz, stąd taka histeria, gdy wódz się kompromituje. A gdy zabraknie wodza, to partia jest w rozsypce - tak jak AWS." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Czy życie może być piękniejsze? IP: *.biaman.pl 03.09.03, 22:41 "Ja jestem trudny we współpracy, a ona po kobiecemu konsekwentna - do granic upierdliwości." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ayran Dżentelmen z Kalisza IP: *.acn.pl 03.09.03, 20:50 "zacytuję moje własne usta" Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Ach, ten Ryszard Kalisz 03.09.03, 20:58 Gość portalu: Ayran napisał(a): > "zacytuję moje własne usta" "Myślę, że Lech Wałęsa jest osobą, która ma miejsce w historii Polski teraźniejszej." I jwst też wątek osobisty :) "Prezydent Aleksander Kwaśniewski odchudza się dla siebie. Chce po prostu wyglądać szczuplej. Ja jestem osoba bardzo racjonalną i wiem, że u mnie każda próba odchudzania zawsze kończyła się efektem jo-jo." Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Ach, ten Ryszard Kalisz 04.09.03, 17:00 "Każdy normalny list ma napisane: Ryszard Kalisz, do Ryszarda Kalisza." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Konkurs na Bałwana SLD. Nowy kandydat IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.03, 04:57 Gość portalu: bratek napisał(a): > Niniejszym informuje się, że tow. Nieporęt Włodzimierz (a jakże) zgłosił swój > akces do Wewnętrznego Konkursu SLD na Największego Bałwana Roku: > > [o znieważeniu policjanta przez szefa wojewódzkiej rady SLD, Zbyszka > Zaborowskiego] > > "Mówi Włodzimierz Nieporęt, krajowy rzecznik dyscypliny partyjnej SLD > > - Oczywiście mi się to nie podoba, o ile historia jest prawdziwa. Zadzwonię > do Zaborowskiego i spytam o to, bo muszę znać relację też z jego strony. Znam > Zbyszka od wielu lat, jeszcze z Sejmu [z kadencji 1993-1997 - przyp. red.] i > nie przypominam sobie, żeby przeklinał. "No i przy mnie nigdy nie obrazil policjanta." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b tak, dowód koronny IP: *.biaman.pl 04.09.03, 08:54 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > "Mówi Włodzimierz Nieporęt, : Znam Zbyszka od wielu lat, jeszcze z Sejmu [z kadencji 1993-1997 - przyp. red.] > i nie przypominam sobie, żeby przeklinał. > "No i przy mnie nigdy nie obrazil policjanta." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b GÓRSKI KAZIMIERZ, prezydent Sosnowca IP: *.biaman.pl 04.09.03, 11:42 WYBRANE: "40 procent mieszkańców miasta Roubaix to kolorowi" "Jakby coś się im [POLSKIM DZIECIOM, KTÓRE MIAŁY MIESZKAĆ U RODZIN FRANCUSKICH W ROUBAIX] stało, to kogo by wtedy rozliczali? Wolę, żeby dzieci były niezadowolone, niż mieć wyrzuty do końca życia - mówi, a potem atakuje: - Może skończyłby pan zajmować się pierdołami?" CAŁOŚĆ: Za dużo kolorowych we Francji - uważa prezydent Sosnowca Grupa sosnowieckich dzieci miała pojechać do Roubaix, zaprzyjaźnionego miasta we Francji. Nie pojechała, bo Kazimierz Górski, SLD-owski prezydent Sosnowca, stwierdził, że w Roubaix mieszka dużo kolorowych Górski powoływał się też na wojnę w Iraku i epidemię SARS w Chinach, a całą kwestię wygłosił na czerwcowej sesji Rady Miejskiej. Nikt nie zwrócił wtedy na to uwagi, sprawa wyszła na jaw teraz, gdy radnym pokazano protokół z tamtej sesji. - "40 procent mieszkańców miasta Roubaix to kolorowi - powiedział m.in. Górski. Dzieciom i ich rodzicom urząd podawał zupełnie inny powód zmiany planów. Podobno chodziło o to, że polskie dzieci miały nocować u francuskich rodzin, a na to polscy urzędnicy nie mogli się zgodzić. Chłopcy w wieku 9-10 lat mieli wyjechać na organizowany przez Francuzów dziecięcy mundial - młodzieżowy turniej piłkarski. - Na 48 godzin przed przyjazdem zadzwonił ktoś z Urzędu Miejskiego w Sosnowcu i poinformował, że dzieci nie będzie, bo polskie autokary, które miały je przywieźć, nie mogą jeździć nocą - powiedział nam Ryszard Olszewski, wicemer Roubaix odpowiedzialny m.in. za sprawy bezpieczeństwa w tym mieście. Jego dziadek przyjechał do Polski wiele lat temu. Olszowskiemu było tak wstyd z powodu oficjalnego tłumaczenia, że dla ratowania honoru Polski wymyślił bajeczkę o chorobie polskich dzieci. Byłoby mu jeszcze bardziej wstyd, gdyby wówczas wiedział, jaki powód zerwania wizyty podał sosnowieckim radnym prezydent tego miasta. - Mamy dużo kolorowych, ale żadnych problemów z tego powodu. Na turniej przyjechały dzieci z Belgii, Hiszpanii, Włoch i Nigerii i nie było żadnych kłopotów. Arabowie i Żydzi trzymali się za ręce, żeby zamanifestować, że konflikt ich nie dotyczy. Szkoda, że nie było dzieci z Polski, bo byłoby to piękne zwieńczenie przystąpienia Polski do Unii Europejskiej - mówi Olszewski. O wypowiedzi Górskiego mówi bardzo powściągliwie: - To nie była dyplomatyczna analiza, panu prezydentowi zabrakło dobrych informacji. Szkoda, że mnie nie zapytał. Wypowiedzią Górskiego jest też zdziwiony ks. Antoni Ptaszkowski, proboszcz parafii Matki Boskiej Częstochowskiej w Roubaix. Mówi, że bardzo zawiedzione były francuskie rodziny, które miały u siebie gościć małych Polaków. - Czasami komuś tu ukradną samochód, ale w Polsce chyba też to się zdarza - mówi ks. Antoni, gdy pytam, czy w mieście jest niebezpiecznie. Prezydent Górski nie ma sobie nic do zarzucenia. Podkreśla, że chodziło mu tylko o bezpieczeństwo dzieci. - Jakby coś się im stało, to kogo by wtedy rozliczali? Wolę, żeby dzieci były niezadowolone, niż mieć wyrzuty do końca życia - mówi, a potem atakuje: - Może skończyłby pan zajmować się pierdołami? Czego pan się uwziął? Pracuję po 16 godzin i nie życzę sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: GÓRSKI KAZIMIERZ, prezydent Sosnowca IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.03, 15:54 Gość portalu: b napisał(a): > WYBRANE: > > "40 procent mieszkańców miasta Roubaix to kolorowi" > "Jakby coś się im [POLSKIM DZIECIOM, KTÓRE MIAŁY MIESZKAĆ U RODZIN FRANCUSKICH > W ROUBAIX] stało, to kogo by wtedy rozliczali? Wolę, żeby dzieci były > niezadowolone, niż mieć wyrzuty do końca życia - mówi, a potem atakuje: - Może > skończyłby pan zajmować się pierdołami?" > > > > CAŁOŚĆ: > > Za dużo kolorowych we Francji - uważa prezydent Sosnowca > > Grupa sosnowieckich dzieci miała pojechać do Roubaix, zaprzyjaźnionego miasta > we Francji. Nie pojechała, bo Kazimierz Górski, SLD-owski prezydent Sosnowca, > stwierdził, że w Roubaix mieszka dużo kolorowych > > Górski powoływał się też na wojnę w Iraku i epidemię SARS w Chinach, a całą > kwestię wygłosił na czerwcowej sesji Rady Miejskiej. Nikt nie zwrócił wtedy na > to uwagi, sprawa wyszła na jaw teraz, gdy radnym pokazano protokół z tamtej > sesji. - "40 procent mieszkańców miasta Roubaix to kolorowi - powiedział m.in. > Górski. Dzieciom i ich rodzicom urząd podawał zupełnie inny powód zmiany > planów. Podobno chodziło o to, że polskie dzieci miały nocować u francuskich > rodzin, a na to polscy urzędnicy nie mogli się zgodzić. > > Chłopcy w wieku 9-10 lat mieli wyjechać na organizowany przez Francuzów > dziecięcy mundial - młodzieżowy turniej piłkarski. - Na 48 godzin przed > przyjazdem zadzwonił ktoś z Urzędu Miejskiego w Sosnowcu i poinformował, że > dzieci nie będzie, bo polskie autokary, które miały je przywieźć, nie mogą > jeździć nocą - powiedział nam Ryszard Olszewski, wicemer Roubaix odpowiedzialny > > m.in. za sprawy bezpieczeństwa w tym mieście. Jego dziadek przyjechał do Polski > > wiele lat temu. Olszowskiemu było tak wstyd z powodu oficjalnego tłumaczenia, > że dla ratowania honoru Polski wymyślił bajeczkę o chorobie polskich dzieci. > Byłoby mu jeszcze bardziej wstyd, gdyby wówczas wiedział, jaki powód zerwania > wizyty podał sosnowieckim radnym prezydent tego miasta. > > - Mamy dużo kolorowych, ale żadnych problemów z tego powodu. Na turniej > przyjechały dzieci z Belgii, Hiszpanii, Włoch i Nigerii i nie było żadnych > kłopotów. Arabowie i Żydzi trzymali się za ręce, żeby zamanifestować, że > konflikt ich nie dotyczy. Szkoda, że nie było dzieci z Polski, bo byłoby to > piękne zwieńczenie przystąpienia Polski do Unii Europejskiej - mówi Olszewski. > O wypowiedzi Górskiego mówi bardzo powściągliwie: - To nie była dyplomatyczna > analiza, panu prezydentowi zabrakło dobrych informacji. Szkoda, że mnie nie > zapytał. > > Wypowiedzią Górskiego jest też zdziwiony ks. Antoni Ptaszkowski, proboszcz > parafii Matki Boskiej Częstochowskiej w Roubaix. Mówi, że bardzo zawiedzione > były francuskie rodziny, które miały u siebie gościć małych Polaków. - Czasami > komuś tu ukradną samochód, ale w Polsce chyba też to się zdarza - mówi ks. > Antoni, gdy pytam, czy w mieście jest niebezpiecznie. > > Prezydent Górski nie ma sobie nic do zarzucenia. Podkreśla, że chodziło mu > tylko o bezpieczeństwo dzieci. - Jakby coś się im stało, to kogo by wtedy > rozliczali? Wolę, żeby dzieci były niezadowolone, niż mieć wyrzuty do końca > życia - mówi, a potem atakuje: - Może skończyłby pan zajmować się pierdołami? > Czego pan się uwziął? Pracuję po 16 godzin i nie życzę sobie! Pelna zgoda! Zagranica to w duzej mierze niebezpieczenstwa ktore na nas czychaja,a ktorych my nie rozumiemy. Prezydent Gorski mial racje. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 WANIEK DANUTA (o Millerze) 04.09.03, 16:31 To jest z 2001r., ale takie perełki o Leszku to się nieczęsto zdarzają. "W SLD nazywamy Leszka Millera dzieckiem szczęcia. Każdy z nas ma jakieś plany polityczne, których później nie udaje się zrealizować. Leszek osiąga wszystkie cele, które rzed soba postawi. Ma wielką zdolność zjednywania sobie ludzi, doskonale trafia w nastrój. Ma też jedną wadę, a raczej słabość. Silnie reaguje na kobiety, wobec których zachowuje się w sposób frywolny." "Leszek Miller kreuje się na macho, ale zapewniam, że to tylko poza. Ma świetną żonę i kiedyś mi wyznał, że nie wyobraża sobie bez niej życia. Bo tak naprawdę to człowiek o miękkim sercu." "I Kwaśniewski, i Miller mają na tyle rozwinięty instynkt państwowy, by się ze sobą dogadać." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek BRAWO! o instynkcie i doświadczeniu IP: *.biaman.pl 04.09.03, 17:06 minderbinder1 napisał: > To jest z 2001r., ale takie perełki o Leszku to się nieczęsto zdarzają. > > "W SLD nazywamy Leszka Millera dzieckiem szczęcia. Każdy z nas ma jakieś plany > polityczne, których później nie udaje się zrealizować. Leszek osiąga wszystkie > cele, które rzed soba postawi. Ma wielką zdolność zjednywania sobie ludzi, > doskonale trafia w nastrój. Ma też jedną wadę, a raczej słabość. Silnie reaguje > > na kobiety, wobec których zachowuje się w sposób frywolny." AUTOPSJA zapewne. > > > "Leszek Miller kreuje się na macho, ale zapewniam, że to tylko poza. Ma świetną > > żonę i kiedyś mi wyznał, że nie wyobraża sobie bez niej życia. Bo tak naprawdę > to człowiek o miękkim sercu." > > "I Kwaśniewski, i Miller mają na tyle rozwinięty instynkt państwowy, by się ze > sobą dogadać." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Czy towarzysz premier może być bałwanem? IP: 195.205.230.* 04.09.03, 17:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: WANIEK DANUTA (o Millerze) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 08:33 Pomylił się jej instynkt samozachowawczy z tzw politycznym???(co to takiego), chyba jakiś komunistyczny nowotwór. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Post nr 100 - z górnej półki 04.09.03, 17:31 Kwaśniewski Aleksander - ideowiec "Mój światopogląd tak wygląda - psychologicznie centrysta, ideologicznie liberalny socjalista." "Szczególnie mi zależy na tym, żeby panstwo było w jak najlepszej formie. Ja już nigdy nie kandyduję, więc nie mam żadnych innych poglądów aniżeli państowe." I jeszcze dwa słowa o Millerze: "Jestem człowiekiem, który dobrze się czuje w sytuacji dialogu, kompromisu. Miller jest bardziej człowiekiem walki. Tak został ukształtowany i również realia III Rzeczypospolitej tak na niego wpłynęły. Cały czas był pod presją. Jeżeli jednak chodzi o główne cele, różnic [między nami] w zasadzie nie ma. On chce, żebyśmy weszli do Unii Europejskiej, i na pewno pragnie rozwoju gospodarczego. Ja mam może więcej otwartości, zaufania do ludzi, on ma mniej." "Ja Leszka Millera bardzo lubię, ja go lubie osobiście, nie tylko jako polityka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek KWASNIEWSKI ALEKSANDER IP: *.biaman.pl 04.09.03, 20:39 "Ja Leszka Millera bardzo lubię, ja go lubie osobiście, nie tylko jako polityka." Każdy go lubi osobiście, nie tylko jako polityka. Oczywiście: wciągamy na listę. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Czarno to widzę 04.09.03, 20:51 Jakoś mało osób tu zagląda. Niestety, chyba niedługo trzeba będzie rozstrzygnąć konkurs :(. Nawet początkowi bywalcy tu nie zaglądają. Nie wspomnę już o tym, że komisja niepełna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek :) IP: *.biaman.pl 04.09.03, 20:54 Cóż, jedna trzecia Komisji zaniedbuje się w obowiązkach fatalnie. Racja, kolego. Może czas rozstrzygać. Tylko jak w tym tłumie wyselekcjonować najlepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Miller, Leszek 04.09.03, 20:53 "Wydaje mi się, że Bóg istnieje w Unii Europejskiej" "Koalicja AWS-UW to rodzina, w której stosuje się przemoc fizyczną. Mężczyzna - AWS - znęca się nad kobietą - UW, a SLD jako zaniepokojony sąsiad coraz trudniej to znosi i nie wie, czy nie będzie musiał zadzwonić po policję" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek MILLER LESZEK IP: *.biaman.pl 04.09.03, 20:57 To o maltretowanej kobiecie jest piękne. Może nawet pierwsze miejsce. p.s. Przypominam o wielkich literach (i żadnych przecinków, bo to jest pełna nazwa czerwonego: nazwisko i imię, w tej kolejności. Oni tak mają). Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Oleksy, Józef 04.09.03, 20:54 "Nigdy i niczyim agentem nie byłem. Mówię to ja, Józef Oleksy, w Sejmie RP." "Ja jestem prawdziwym patriotą. Ja Ałganowi złego słowa o Polsce nie powiedziałem." "Odchodzę, bo jestem niewinny." "Żeby Dziecina Betlejemska swoją raczką wszystkich błogosławiła, prowadząc do pomyślności, dobrego samopoczucia i błogosławieństwa. A ja dołączam swoje błogosławieństwo - choć nie mam do tego uprawnień." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek "Ja Ałganowi złego słowa o Polsce nie powiedziałe" IP: *.biaman.pl 04.09.03, 20:58 Ty to wymyśliłaś!!!! Można Oleksego Józefa nie lubić, ale żeby aż tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 'Ja Ałganowi złego słowa o Polsce nie powiedz 04.09.03, 21:07 Gość portalu: bratek napisał(a): > Ty to wymyśliłaś!!!! > Można Oleksego Józefa nie lubić, ale żeby aż tak?? Wypraszam sobie! To są najprawdziwsze cytaty z Oleksego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b śmieszno-strasznie IP: *.biaman.pl 04.09.03, 21:13 To naprawdę musi być niewinny. Złego słowa o Polsce.. Ach, elyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ MOTTO SLD-"ODCHODZE,BO JESTEM NIEWINNY" IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.03, 22:52 kataryna.kataryna napisała: > "Nigdy i niczyim agentem nie byłem. Mówię to ja, Józef Oleksy, w Sejmie RP." > > "Ja jestem prawdziwym patriotą. Ja Ałganowi złego słowa o Polsce nie > powiedziałem." > > "Odchodzę, bo jestem niewinny." > > "Żeby Dziecina Betlejemska swoją raczką wszystkich błogosławiła, prowadząc > do pomyślności, dobrego samopoczucia i błogosławieństwa. A ja dołączam swoje > błogosławieństwo - choć nie mam do tego uprawnień." JA JESTEM ZA JOZKIEM,SZCZEGOLNIE,ZE ON MNIE INNEGO JOZKA PRZYPOMINA. "Odchodze,bo jestem niewinny"- Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Piechota, Jacek 04.09.03, 20:54 "Gdyby te posłanki skierować do pracy w przemyśle zbrojeniowym, już widzę jak lufy czołgów prężą się na widok Oli Jakubowskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek PIECHOTA JACEK IP: *.biaman.pl 04.09.03, 20:59 Próbował przebić Władcę Trawników? Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: PIECHOTA JACEK 04.09.03, 21:13 Gość portalu: bratek napisał(a): > Próbował przebić Władcę Trawników? Ciekawe czy WT w jego wieku już takim wyrafinowanym dowcipem dysponował? Piechota ma jeszcze czas, więc może przebić WT. A to się wydawało niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony nie można sobie bezkarnie zaniedbywać SLD i konkur IP: *.biaman.pl 04.09.03, 21:19 Kataryno, po niespełna trzech dniach trwania konkursu zmuszony jestem wręczyć Ci upomnienie, mimo wszystko. Sekretarzy jest dwóch i obaj powinni tak samo pracować. Tak samo, czyli intensywnie. Ten konkurs to nie przelewki, gra idzie o stawkę dużą. (Poza tym zdaje się szykujesz się na premiera w moim rządzie, tym bardziej więc współpraca nasza powinna rozwijać się zawczasu.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek JANAS PAWEŁ, wizjoner IP: *.biaman.pl 04.09.03, 23:07 Ale swego czasu miał Pan zapewnienie ze strony prezesa Listkiewicza, że może Pan pracować spokojnie... - Zapewnienia zapewnieniami, ale trenera bronią tylko wyniki. Nikt mi nie mówił, że ja coś muszę. Ale sam to czuję. ON NIE WIEDZIAŁ NA PEWNO, ŻE MA WYGRYWAĆ, ALE PRZECZUWAŁ, ŻE BYĆ MOŻE TAKIE SĄ OCZEKIWANIA. WIZJONER. Jak drużyna zagra z Łotwą? - Musimy wygrać. (..) Zobaczymy, jak się ułoży mecz. MA KONCEPT, MOŻEMY SPAĆ SPOKOJNIE. KURWA MAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek KWIATKOWSKI ROBERT, obrońca (swojej) wolności IP: *.biaman.pl 04.09.03, 23:16 "Protestuję przeciwko naruszaniu moich dóbr osobistych przez dziennikarki: Agnieszkę Kublik i Monikę Olejnik." oraz, oczywiście, poprzednie wystąpienie niemal identycznej treści (z "obroną wolności"), ulubione Kataryny (więc jak zechce, to może i tu dorzucić). Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: KWIATKOWSKI ROBERT, obrońca (swojej) wolności 05.09.03, 21:15 Gość portalu: bratek napisał(a): > "Protestuję przeciwko naruszaniu moich dóbr osobistych przez dziennikarki: > Agnieszkę Kublik i Monikę Olejnik." > > oraz, oczywiście, poprzednie wystąpienie niemal identycznej treści (z "obroną > wolności"), ulubione Kataryny (więc jak zechce, to może i tu dorzucić). Nie wolności tylko godności! Na razie, dziękować Bogu, nikt na wolność Roberta nie nastaje, a na godność i owszem. "Protestuję przeciwko łamaniu elementarnych norm życia publicznego, przeciwko zaszczuwaniu człowieka, przeciwko łamaniu moich praw osobistych i obywatelskich. Mam wewnętrzną siłę, aby przeciwstawić się politycznej nagonce. Oświadczam, że będę bronił swojej godności w imię prawdy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: KWIATKOWSKI ROBERT, obrońca (swojej) wolności IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:17 dziekuję, lepiej późno niź wcale. I proszę mi skończyć z tymi uściskami z przygodnymi mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 JAGNIESZKA 05.09.03, 16:16 Można przypuszczać, że jest z SLD. -------------------------------------------------------------------------------- "Brawo, panie Włodzimierzu! Duś Pan to nierzetelne, leniwe, stronne, partyjne, klikowe, dyspozycyjne, najmimordowskie i jakie tam jeszcze pismactwo. Mam nadzieję, że Pan wygra. Nie ja jedna jestem z Panem. Czemu w tej "Wybiórczej" (a szczególnie na tym forum) tak Pana nienawidzą? Może dlatego, że jest Pan uczciwym człowiekiem? Po prostu zwykłym patriotą? Nie takim, jak Michnik ("patriota inaczej"), tylko takim, jak przeciętny Polak, który kocha swoją Ojczyznę i nie wstydzi się pisać tego słowa dużą literą. Tyle przesłuchań, tyle analiz, tyle krytyki, tyle zadrukowanego papieru, tyle łapania Pana za słówka w "GW", w "Rzepie", w TVN, w Polsacie, w "Życiu" etc. - i nie znaleziono ani jednego minięcia się Pana z prawdą, nie mówiąc już o naruszeniu prawa. Nic, zero czyli nul!!! Pewnie dlatego są tacy zdenerwowani, napastliwi i agresywni. Ale dontłorybihepi, psi wyją, karawan jedzie dalej. Gratuluję odwagi! Życzę wytrwałości! Niech Moc będzie z Panem! Jagnieszka" Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia GRATULACJE!!! 05.09.03, 16:40 Niniejszym gratuluję pomysłodawcy tego konkursu. Popłakałam się ze smiechu a śmiech to zdrowie i oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b JAGNIESZKA, propagandzistka IP: *.biaman.pl 05.09.03, 19:44 Actually, można przypuszczać, że jest z partii "Proletaryat". Ona chyba nadal wchodzi w skład SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna BŁOCHOWIAK ANITA 05.09.03, 18:47 Panie przewodniczący, wysoka komisjo, wczoraj, zaraz po przyjęciu wniosku o przesłuchanie pani redaktor, w mediach usłyszeliśmy prawdziwe intencje posła Ziobry i Rokity. Otóż chodzi tak naprawdę o chęć wezwania pani minister Jakubowskiej. To wczoraj zostało publicznie powiedziane, choć, szczerze mówiąc, w kuluarach już od kilku dni ta informacja krąży. Podobnie jak inna informacja, która jeszcze publicznie nie została ujawniona, iż ponieważ nie ma twardych dowodów dziś dotyczących zeznań pana premiera Millera, to pani minister Jakubowska właśnie będzie najlepszym celem. Z tego też względu, mimo iż komisja oddała sprawę tzw. "lub czasopisma" do prokuratury, w dalszym ciągu debatujemy na ten temat i szukamy tych dwóch słów, które zniknęły. No, jeśli nie uda ich się znaleźć, jest jeszcze szansa, że znajdziemy inne słowa, "lub rośliny". Tak czy inaczej mamy z całą pewnością w komisji przez najbliższe kilka tygodni czy miesięcy co robić jeszcze. No, z całą pewnością także i już ostrym krokiem wejdziemy w kampanię parlamentarną najbliższą, zresztą już dziś możemy z gazet poznać nazwisko przyszłego premiera. Dobrze więc, że powstała Komisja Śledcza i że będziemy jeszcze kilka miesiący obradować, bo byłby kłopot, czy nie powstanie wakat na tymże miejscu. Wydaje mi się, że należy jak najszybciej uciąć te spekulacje, przystąpić do szybkiego pisania sprawozdania, do raportu, tak aby publiczność, tak aby opinia społeczna, tak aby posłowie mogli się z nim zapoznać i odbyć wspólną debatę. W gazecie także można było dziś przeczytać porannej, gdzie czytamy, iż poseł Ziobro mówi, że ma nadzieję, że po przesłuchaniu pani Anny Wojciechowskiej będziemy mieli podstawy do podjęcia decyzji o wezwaniu pani minister Jakubowskiej. Aby skrócić trochę i cierpienia pani redaktor, i aby nie męczyć szczególnie na temat tej depeszy, myślę, że od razu można postawić wniosek o przesłuchanie pani minister Jakubowskiej, nie będzie wówczas ciążył tak ogromna... nie będzie ciążyła ta ogromna odpowiedzialność na dzisiaj pani redaktor w czasie tego przesłuchania. I składam publicznie taki wniosek już teraz, choć, szczerze mówiąc, wydaje mi się, że pamięć pani minister będzie podobna jak i pani redaktor, bo zdarzenia były półtora roku temu. Lecz by szybko uciąć te spekulacje w tym właśnie temacie wyjaśnienia słów, które zostały zapisane w tej depeszy z dnia 27 marca, należy z całą pewnością pilnie przeszuka... przepytać panią minister Jakubowską. Jednak wg naszej zasady, tzw. fair play, którą przyjęliśmy kilka miesięcy temu, ponieważ ze względu na tragiczny wypadek dzisiaj jest nieobecny poseł Szteliga, pragnę uszanować tą naszą zasadę i proszę o przegłosowanie tego wniosku w pełnym składzie, według naszej zasady. Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: BŁOCHOWIAK ANITA 05.09.03, 18:54 Najbardziej mi się podoba to "iż ponieważ" w pierwszym akapicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: BŁOCHOWIAK ANITA 05.09.03, 18:57 minderbinder1 napisał: > Najbardziej mi się podoba to "iż ponieważ" w pierwszym akapicie :) "Iż ponieważ" jest niezłe :) Ciekawe czy jeszcze małpuje Rokitę "czy byłaby pani łaskaw". Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: BŁOCHOWIAK ANITA 05.09.03, 19:00 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Najbardziej mi się podoba to "iż ponieważ" w pierwszym akapicie :) > > > "Iż ponieważ" jest niezłe :) > Ciekawe czy jeszcze małpuje Rokitę "czy byłaby pani łaskaw". Te wszystkie idiotyczne wstawki mają, w mniemaniu Anity, podnieść jej inteligencję. Ale pewnych rzyczy się nie przeskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: BŁOCHOWIAK ANITA IP: *.biaman.pl 05.09.03, 19:37 minderbinder1 napisał: > Najbardziej mi się podoba to "iż ponieważ" w pierwszym akapicie :) Zapomniała się. MIało być: "iż aczkolwiek ponieważ" Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Anita 'Rozpruty Plecak' wczoraj 05.09.03, 19:40 "Oczywiście byłby to przełom w dziejach tej komisji, jeśli pani redaktor zechciałaby odpowiedzieć na pytania członków komisji dotyczące tej sprawy. Bo byłby to pierwszy dziennikarz, który nie będzie się zasłaniał tajemnicą dziennikarską. To niezwykle byłoby dla nas rzeczywiście istotne, zważywszy na fakt, że sytuacja... i mówimy o sytuacji, i o depeszy, która była sporządzona PÓŁTORA ROKU temu. No, ale możemy polegać w tym wypadku tylko i wyłącznie na tej depeszy i na pamięci, którą pani redaktor będzie miała sprzed PÓŁTORA ROKU. Ja natomiast prosiłam pana marszałka, kiedy zwracaliśmy się o te depesze, czy jest także możliwość uzyskania taśmy z nagraniem rozmowy z panią wiceminister kultury, wówczas panią Aleksandrą Jakubowską, no byłby to z całą pewnością niezbity dowód w przeciwieństwie do pamięci sprzed PÓŁTORA ROKU. Tej taśmy nie otrzymaliśmy i nie wiem, czy dlatego, iż agencja nie przechowuje taśm. No istotnie czas jest dość odległy, możliwe, że te taśmy zostały już zniszczone. Natomiast gdybyśmy jednak mogli uzyskać taką informację pewną, to... przed przesłuchaniem, to znacznie by nam to przesłuchanie ułatwiło. Bo w przeciwnym razie możemy się tylko odnosić na pamięci, powtarzam, sprzed PÓŁTORA ROKU." Tylko, proszę, nie mówcie, że to jest normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b półtora gramka rozumku IP: *.biaman.pl 05.09.03, 19:42 w kategoriach błochowiakowych jest to jak najbardziej normalne. BYłoby nienormalne, gdyby bylo inne. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Anita 'Rozpruty Plecak' wczoraj 05.09.03, 19:47 pokrzywa.pokrzywa napisał: > "Oczywiście byłby to przełom w dziejach tej komisji, > jeśli pani redaktor zechciałaby odpowiedzieć na pytania > członków komisji dotyczące tej sprawy. Bo byłby to > pierwszy dziennikarz, który nie będzie się zasłaniał > tajemnicą dziennikarską. To niezwykle byłoby dla nas > rzeczywiście istotne, zważywszy na fakt, że sytuacja... i > mówimy o sytuacji, i o depeszy, która była sporządzona > PÓŁTORA ROKU temu. No, ale możemy polegać w tym wypadku > tylko i wyłącznie na tej depeszy i na pamięci, którą pani > redaktor będzie miała sprzed PÓŁTORA ROKU. Ja natomiast > prosiłam pana marszałka, kiedy zwracaliśmy się o te > depesze, czy jest także możliwość uzyskania taśmy z > nagraniem rozmowy z panią wiceminister kultury, wówczas > panią Aleksandrą Jakubowską, no byłby to z całą pewnością > niezbity dowód w przeciwieństwie do pamięci sprzed > PÓŁTORA ROKU. Tej taśmy nie otrzymaliśmy i nie wiem, czy > dlatego, iż agencja nie przechowuje taśm. No istotnie > czas jest dość odległy, możliwe, że te taśmy zostały już > zniszczone. Natomiast gdybyśmy jednak mogli uzyskać taką > informację pewną, to... przed przesłuchaniem, to znacznie > by nam to przesłuchanie ułatwiło. Bo w przeciwnym razie > możemy się tylko odnosić na pamięci, powtarzam, sprzed > PÓŁTORA ROKU." > > Tylko, proszę, nie mówcie, że to jest normalne. Anita RP niech się raczej zajmie pamięcią swoich kolegów sklerotyków - Nikolskiego czy Czarzastego. Fajnie wczoraj tłumaczyła dlaczego nie głosowała w sprawie Wojciechowskiej, "iż ponieważ" jej wezwanie ma na celu uzasadnienie wezwania Jakubowskiej, więc ona w ogóle nie głosowała. Anita wraca do formy. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Anita 'Rozpruty Plecak' wczoraj 05.09.03, 20:04 kataryna.kataryna napisała: > ... "iż ponieważ" jej wezwanie ma na celu uzasadnienie > wezwania Jakubowskiej, więc ona w ogóle nie głosowała. Aha, aha, aha...:) Znaczy się, że wniosek o ponowne przesłuchanie Jakubowskiej zgłosiła w proteście tj. obronie Jakubowskiej. Cwaniara. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Anita 'Rozpruty Plecak' wczoraj 05.09.03, 19:53 pokrzywa.pokrzywa napisał: > "Oczywiście byłby to przełom w dziejach tej komisji, > jeśli pani redaktor zechciałaby odpowiedzieć na pytania > członków komisji dotyczące tej sprawy. Bo byłby to > pierwszy dziennikarz, który nie będzie się zasłaniał > tajemnicą dziennikarską. To niezwykle byłoby dla nas > rzeczywiście istotne, zważywszy na fakt, że sytuacja... i > mówimy o sytuacji, i o depeszy, która była sporządzona > PÓŁTORA ROKU temu. No, ale możemy polegać w tym wypadku > tylko i wyłącznie na tej depeszy i na pamięci, którą pani > redaktor będzie miała sprzed PÓŁTORA ROKU. Ja natomiast > prosiłam pana marszałka, kiedy zwracaliśmy się o te > depesze, czy jest także możliwość uzyskania taśmy z > nagraniem rozmowy z panią wiceminister kultury, wówczas > panią Aleksandrą Jakubowską, no byłby to z całą pewnością > niezbity dowód w przeciwieństwie do pamięci sprzed > PÓŁTORA ROKU. Tej taśmy nie otrzymaliśmy i nie wiem, czy > dlatego, iż agencja nie przechowuje taśm. No istotnie > czas jest dość odległy, możliwe, że te taśmy zostały już > zniszczone. Natomiast gdybyśmy jednak mogli uzyskać taką > informację pewną, to... przed przesłuchaniem, to znacznie > by nam to przesłuchanie ułatwiło. Bo w przeciwnym razie > możemy się tylko odnosić na pamięci, powtarzam, sprzed > PÓŁTORA ROKU." > > Tylko, proszę, nie mówcie, że to jest normalne. Nie ma się co śmiać. Ta pani stanowi przyszłość największej partii w kraju. Ona i Tober, który w obronie Ulickiego podpierał się Kuroniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Wojciechowska skłamała podwójnie IP: *.biaman.pl 05.09.03, 19:55 minderbinder1 napisał: > pokrzywa.pokrzywa napisał: > > > "Oczywiście byłby to przełom w dziejach tej komisji, > > jeśli pani redaktor zechciałaby odpowiedzieć na pytania > > członków komisji dotyczące tej sprawy. Bo byłby to > > pierwszy dziennikarz, który nie będzie się zasłaniał > > tajemnicą dziennikarską. To niezwykle byłoby dla nas > > rzeczywiście istotne, zważywszy na fakt, że sytuacja... i > > mówimy o sytuacji, i o depeszy, która była sporządzona > > PÓŁTORA ROKU temu. No, ale możemy polegać w tym wypadku > > tylko i wyłącznie na tej depeszy i na pamięci, którą pani > > redaktor będzie miała sprzed PÓŁTORA ROKU. Ja natomiast > > prosiłam pana marszałka, kiedy zwracaliśmy się o te > > depesze, czy jest także możliwość uzyskania taśmy z > > nagraniem rozmowy z panią wiceminister kultury, wówczas > > panią Aleksandrą Jakubowską, no byłby to z całą pewnością > > niezbity dowód w przeciwieństwie do pamięci sprzed > > PÓŁTORA ROKU. Tej taśmy nie otrzymaliśmy i nie wiem, czy > > dlatego, iż agencja nie przechowuje taśm. No istotnie > > czas jest dość odległy, możliwe, że te taśmy zostały już > > zniszczone. Natomiast gdybyśmy jednak mogli uzyskać taką > > informację pewną, to... przed przesłuchaniem, to znacznie > > by nam to przesłuchanie ułatwiło. Bo w przeciwnym razie > > możemy się tylko odnosić na pamięci, powtarzam, sprzed > > PÓŁTORA ROKU." > > > > Tylko, proszę, nie mówcie, że to jest normalne. > > Prawda jest taka, że Wojciechowska, wredna baba, wymyśliła sobie tę wypowiedź Jakubowskiej Aleksandry i wpisała do newsów, a kasetę z wypowiedzią wyczyściła, że to niby taka praktyka w PAP-ie. Zresztą żadnego nagrania nie było, anyway. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Wojciechowska skłamała podwójnie 05.09.03, 19:58 Gość portalu: b napisał(a): > Prawda jest taka, że Wojciechowska, wredna baba, wymyśliła sobie tę wypowiedź > Jakubowskiej Aleksandry i wpisała do newsów, a kasetę z wypowiedzią wyczyściła, > > że to niby taka praktyka w PAP-ie. Zresztą żadnego nagrania nie było, anyway. Zresztą nawet gdyby kaseta była to niczego nie dowodzi. Zamówiłoby się ekspertyzę psychologiczną, które by udowodniła ponad wszelką wątpliwość, że to Wojciechowska była stroną aktywną w tej rozmowie i Wojciechowska leży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Wojciechowska skłamała podwójnie IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:01 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > Prawda jest taka, że Wojciechowska, wredna baba, wymyśliła sobie tę wypowi > edź > > Jakubowskiej Aleksandry i wpisała do newsów, a kasetę z wypowiedzią > wyczyściła, > > > > że to niby taka praktyka w PAP-ie. Zresztą żadnego nagrania nie było, anyw > ay. > > > > Zresztą nawet gdyby kaseta była to niczego nie dowodzi. Zamówiłoby się > ekspertyzę psychologiczną, które by udowodniła ponad wszelką wątpliwość, że to > Wojciechowska była stroną aktywną w tej rozmowie i Wojciechowska leży. a Jakubowska, ma się rozumieć, biernie monitorowała zachowanie Wojciechowskiej, no i dziś mamy dowody złej woli tejże. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Nie ma się co spierać 05.09.03, 20:04 Przecież wiemy dobrze, że Grupa Trzymająca Władzę to Braun, Selin oraz red. Wojciechowska, których kryje medialnie red. Smoleński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Nie ma się co spierać IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:05 minderbinder1 napisał: > Przecież wiemy dobrze, że Grupa Trzymająca Władzę to Braun, Selin oraz red. > Wojciechowska, których KRYJE medialnie red. Smoleński. Co masz na mysli, zbereźniku? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie ma się co spierać 05.09.03, 20:09 minderbinder1 napisał: > Przecież wiemy dobrze, że Grupa Trzymająca Władzę to Braun, Selin oraz red. > Wojciechowska, których kryje medialnie red. Smoleński. Michnik wysłał Zarębskiego, żeby ten przekupił Selina i Brauna, oni sobie nie poradzili więc wciągnęli Szumielewicz. A o wszystkim od początku wiedział i nie powiedział Lech Kaczyńsaki. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Nie ma się co spierać 05.09.03, 20:13 kataryna.kataryna napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Przecież wiemy dobrze, że Grupa Trzymająca Władzę to Braun, Selin oraz red > . > > Wojciechowska, których kryje medialnie red. Smoleński. > > > Michnik wysłał Zarębskiego, żeby ten przekupił Selina i Brauna, oni sobie nie > poradzili więc wciągnęli Szumielewicz. A o wszystkim od początku wiedział i nie > > powiedział Lech Kaczyńsaki. Tak, Lech Kaczyński krył wszystkich od strony politycznej. On chciał budować konkurencyjny koncern wobec koncernu kontr-agora, czyli coś na kształt kontr- kontr-agora. Miał to robić za pieniądze z FOZZ. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Wojciechowska skłamała podwójnie 05.09.03, 20:17 kataryna.kataryna napisała: > Zresztą nawet gdyby kaseta była to niczego nie dowodzi. > Zamówiłoby się ekspertyzę psychologiczną, które by > udowodniła ponad wszelką wątpliwość, że to Wojciechowska > była stroną aktywną w tej rozmowie i Wojciechowska leży. :) Poza tym, argumentem Jakubowskiej nie do zbicia jest to, że rozmowa była nieautoryzowana. No i autorytet marszałka Borowskiego: "Przeglądałem te depesze i mogę powiedzieć tylko tyle, że z nich nie wynika jasno, która część tej depeszy jest informacją dziennikarza opartą na tekście, który miał w ręku, a która informacją opartą na słowach pani Jakubowskiej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b o sztuce czytania IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:18 pokrzywa.pokrzywa napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Zresztą nawet gdyby kaseta była to niczego nie dowodzi. > > Zamówiłoby się ekspertyzę psychologiczną, które by > > udowodniła ponad wszelką wątpliwość, że to Wojciechowska > > była stroną aktywną w tej rozmowie i Wojciechowska leży. > > :) > > Poza tym, argumentem Jakubowskiej nie do zbicia jest to, > że rozmowa była nieautoryzowana. > > No i autorytet marszałka Borowskiego: > > "Przeglądałem te depesze i mogę powiedzieć tylko tyle, że > z nich nie wynika jasno, która część tej depeszy jest > informacją dziennikarza opartą na tekście, który miał w > ręku, a która informacją opartą na słowach pani > Jakubowskiej." Borowski Marku, czy Wy także macie praktykę w "małym paluszku"? Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Anita 'Rozpruty Plecak' wczoraj 05.09.03, 20:08 minderbinder1 napisał: > Ta pani stanowi przyszłość największej partii w kraju. Na nasze szczęście Nałęcz rozpruł jej plecak. Bardzo przewidujący facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajecza warga Krzysztof Janik za rządów AWS IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 20:12 Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce z korupcją, nie może postępować dokładnie odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Krzysztof Janik za rządów AWS 05.09.03, 20:15 Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce z korupcją, > nie może postępować dokładnie odwrotnie Deklaracji rozmaitych SLD ma pełną gębę, szkoda tylko, że praktykę mają w innej części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b w małym paluszku? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:16 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > > > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce z korupcj > ą, > > nie może postępować dokładnie odwrotnie > > > Deklaracji rozmaitych SLD ma pełną gębę, szkoda tylko, że praktykę mają w innej > > części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Krzysztof Janik za rządów AWS IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:15 Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce z korupcją, > nie może postępować dokładnie odwrotnie Słuszna uwaga, ale dlaczego ten nick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sherlock holmes Re: Krzysztof Janik za rządów AWS IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 20:18 Gość portalu: b napisał(a): > Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > > > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce z korupcj > ą, > > nie może postępować dokładnie odwrotnie > > Słuszna uwaga, ale dlaczego ten nick? a dlaczego Janik ma takie wielkie wąsy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr watson ?? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:23 Gość portalu: sherlock holmes napisał(a): > Gość portalu: b napisał(a): > > > Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > > > > > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce z ko > rupcj > > ą, > > > nie może postępować dokładnie odwrotnie > > > > Słuszna uwaga, ale dlaczego ten nick? > > > a dlaczego Janik ma takie wielkie wąsy? żeby je lepiej gryźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na dobranoc Re: ?? IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 20:30 Gość portalu: dr watson napisał(a): > Gość portalu: sherlock holmes napisał(a): > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > > > > > > > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce > z ko > > rupcj > > > ą, > > > > nie może postępować dokładnie odwrotnie > > > > > > Słuszna uwaga, ale dlaczego ten nick? > > > > > > a dlaczego Janik ma takie wielkie wąsy? > > żeby je lepiej gryźć bajeczka o czerwonym bez kapturka Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Krzysztof Janik za rządów AWS 05.09.03, 20:27 Gość portalu: sherlock holmes napisał(a): > Gość portalu: b napisał(a): > > > Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > > > > > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce z ko > rupcj > > ą, > > > nie może postępować dokładnie odwrotnie > > > > Słuszna uwaga, ale dlaczego ten nick? > > > a dlaczego Janik ma takie wielkie wąsy? Żeby mógł się lepiek kryć. PS. Dopiero teraz zorientowałem się kim jest doradca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawa.poprawa JAJNIK LEPIEK IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:30 lepiek było lepiej "Żeby mógł się lepiek kryć." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sherlock 2 Re: Krzysztof Janik za rządów AWS IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:29 minderbinder1 napisał: > Gość portalu: sherlock holmes napisał(a): > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > > > > > > > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i walce > z ko > > rupcj > > > ą, > > > > nie może postępować dokładnie odwrotnie > > > > > > Słuszna uwaga, ale dlaczego ten nick? > > > > > > a dlaczego Janik ma takie wielkie wąsy? > > Żeby mógł się lepiek kryć. > > > PS. Dopiero teraz zorientowałem się kim jest doradca :) Jakże to? przecież rano byłeś na właściwym tropie. Baśka świadkiem, jak mi ts1 miły, że wiedziałem to już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Oczywiście 05.09.03, 20:39 Gość portalu: sherlock 2 napisał(a): > minderbinder1 napisał: > > > Gość portalu: sherlock holmes napisał(a): > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: zajecza warga napisał(a): > > > > > > > > > Jak ktoś ma pełną gębę deklaracji o przestrzeganiu prawa i > walce > > z ko > > > rupcj > > > > ą, > > > > > nie może postępować dokładnie odwrotnie > > > > > > > > Słuszna uwaga, ale dlaczego ten nick? > > > > > > > > > a dlaczego Janik ma takie wielkie wąsy? > > > > Żeby mógł się lepiek kryć. > > > > > > PS. Dopiero teraz zorientowałem się kim jest doradca :) > > Jakże to? przecież rano byłeś na właściwym tropie. Baśka świadkiem, jak mi ts1 > miły, że wiedziałem to już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluton egzekucyjny Leszek Miller o terrorystach IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 20:24 Buzek dokonał zamachu na stołeczny samorząd i jako zamachowiec powinien stanąć przed Trybunałem Stanu albo w tej kadencji Sejmu, albo w następnej Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 KWIATKOWSKI I CZARZASTY 05.09.03, 20:48 Kwiatkowski Robert: "To co mnie przede wszystkim trzyma na tym stanowisku [prezesa TVP], to jest obowiązek. Uważam, że mam obowiązek doprowadzić do końca pewne rzeczy, pewne procesy." Czarzasty Włodzimierz: "Nie odczuwam jakiejś wielkiej do siebie niechęci. Są tacy, którzy uważają, że jestem dobry, są tacy, którzy uważają, że głoszę bzdury. Niewiątpliwie nie należę do osób, które nie są kontrowersyjne." "Jeżeli chodzi o moje pola konfliktów z Agorą, to ich nie widzę. Ja reprezentuję, moim zdaniem, najrozsądniej, jak umiem, polską rację stanu i wykonuję swoje obowiązki najrozsądniej, jak umiem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b dwa męże w jednym stanie? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:51 "Nie odczuwam jakiejś wielkiej do siebie niechęci." Ja z grubsza też większej niechęci do siebie nie odczuwam. Dziwne, czyżbym dzielił poglądy z Wołodią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja stanu Re: KWIATKOWSKI I CZARZASTY IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 20:54 minderbinder1 napisał: > Kwiatkowski Robert: > > "To co mnie przede wszystkim trzyma na tym stanowisku [prezesa TVP], to jest > obowiązek. Uważam, że mam obowiązek doprowadzić do końca pewne rzeczy, pewne > procesy." > > Czarzasty Włodzimierz: > > "Nie odczuwam jakiejś wielkiej do siebie niechęci. Są tacy, którzy uważają, że > jestem dobry, są tacy, którzy uważają, że głoszę bzdury. Niewiątpliwie nie > należę do osób, które nie są kontrowersyjne." > > "Jeżeli chodzi o moje pola konfliktów z Agorą, to ich nie widzę. Ja > reprezentuję, moim zdaniem, najrozsądniej, jak umiem, polską rację stanu i > wykonuję swoje obowiązki najrozsądniej, jak umiem." misjonarze w krainie niewdzięczności:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b w krainie niewdzięczności i ch.iów IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:00 drogi ts1, mb1 zapomniał o trzecim misjonarzu, tym, który mawia: "ch.jom precz!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hokus pokus Re: w krainie niewdzięczności i ch.iów IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:03 Gość portalu: b napisał(a): > drogi ts1, mb1 zapomniał o trzecim misjonarzu, tym, który mawia: "ch.jom > precz!". to szaman. złe moce przegania Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: w krainie niewdzięczności i ch.iów 05.09.03, 21:04 Gość portalu: hokus pokus napisał(a): > Gość portalu: b napisał(a): > > > drogi ts1, mb1 zapomniał o trzecim misjonarzu, tym, który mawia: "ch.jom > > precz!". > > to szaman. złe moce przegania Pierwszy sekretarzu, to naprawdę Ty? Już się stęskniłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak tak to tak W KRAINIE NIEWDZIĘCZNOŚCI !!!!! IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:07 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: hokus pokus napisał(a): > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > drogi ts1, mb1 zapomniał o trzecim misjonarzu, tym, który mawia: "ch. > jom > > > precz!". > > > > to szaman. złe moce przegania > > > Pierwszy sekretarzu, to naprawdę Ty? Już się stęskniłam :) No tak, człowiek by myślał, że to za nim się stęskniła. Nie dość, że nie, to jeszcze taki a-frąt. Dzwonię do Anity. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: W KRAINIE NIEWDZIĘCZNOŚCI !!!!! 05.09.03, 21:09 Gość portalu: jak tak to tak napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: hokus pokus napisał(a): > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > drogi ts1, mb1 zapomniał o trzecim misjonarzu, tym, który mawia: > "ch. > > jom > > > > precz!". > > > > > > to szaman. złe moce przegania > > > > > > Pierwszy sekretarzu, to naprawdę Ty? Już się stęskniłam :) > > No tak, człowiek by myślał, że to za nim się stęskniła. Nie dość, że nie, to > jeszcze taki a-frąt. > Dzwonię do Anity. Jaki afrąt? To pierwszy sekretarz zniknął jak "lub czasopism". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b W KRAINIE NIEWDZIĘCZNOŚCI !!!!!!!!! IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:11 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: jak tak to tak napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Gość portalu: hokus pokus napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > > > drogi ts1, mb1 zapomniał o trzecim misjonarzu, tym, który m > awia: > > "ch. > > > jom > > > > > precz!". > > > > > > > > to szaman. złe moce przegania > > > > > > > > > Pierwszy sekretarzu, to naprawdę Ty? Już się stęskniłam :) > > > > No tak, człowiek by myślał, że to za nim się stęskniła. Nie dość, że nie, > to > > jeszcze taki a-frąt. > > Dzwonię do Anity. > > > Jaki afrąt? To pierwszy sekretarz zniknął jak "lub czasopism". Dzwonię do Anity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troskliwy Re: W KRAINIE NIEWDZIĘCZNOŚCI !!!!! IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:10 Gość portalu: jak tak to tak napisał(a): > Dzwonię do Anity. a szczepiłeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b jestem zabezpieczony IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:12 Gość portalu: troskliwy napisał(a): > Gość portalu: jak tak to tak napisał(a): > > > > Dzwonię do Anity. > > a szczepiłeś się? tylko na cholerę. Wystarcza chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troskliwy Re: jestem zabezpieczony IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:15 Gość portalu: b napisał(a): > Gość portalu: troskliwy napisał(a): > > > Gość portalu: jak tak to tak napisał(a): > > > > > > > Dzwonię do Anity. > > > > a szczepiłeś się? > > tylko na cholerę. Wystarcza chyba? cholera, nie jestem pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b jestem zabezpieczony na Cholerę IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:21 Gość portalu: troskliwy napisał(a): > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > tylko na cholerę. Wystarcza chyba? > > cholera, nie jestem pewny. Sorry, miało być: "tylko na Cholerę". Ona lubi, gdy ją tak nazywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwszy sekretarz Re: w krainie niewdzięczności i ch.iów IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:08 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: hokus pokus napisał(a): > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > drogi ts1, mb1 zapomniał o trzecim misjonarzu, tym, który mawia: "ch. > jom > > > precz!". > > > > to szaman. złe moce przegania > > > Pierwszy sekretarzu, to naprawdę Ty? Już się stęskniłam :) ja też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach i och och i ach IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:10 Gość portalu: pierwszy sekretarz napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: hokus pokus napisał(a): > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > drogi ts1, mb1 zapomniał o trzecim misjonarzu, tym, który mawia: > "ch. > > jom > > > > precz!". > > > > > > to szaman. złe moce przegania > > > > > > Pierwszy sekretarzu, to naprawdę Ty? Już się stęskniłam :) > > ja też:) ona, on i on, ona, stęskniła się, stęsknił się, i stęsknili się. Uczuciowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: w krainie niewdzięczności i ch.iów 05.09.03, 21:04 "Nie bardzo rozumiem, bo gdyby się okazało, że w sposób kategoryczny zwracam się do prezesa Kwiatkowskiego, a ten w sposób niewolniczy wykonuje moją prośbę to można o tym mówić. Natomiast to, że rekomenduję w sposób niezwykle delikatny faceta trochę z innej politycznej bajki ale świetnego fachowca, to to jest "republika kolesiów". Gdzie tu są proporcje, a konstytucja, a moje dobra, a dobra tego Pana którego tam wymieniłem?" Halber Adam Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: w krainie niewdzięczności i ch.iów 05.09.03, 21:08 pokrzywa.pokrzywa napisał: > "Nie bardzo rozumiem, bo gdyby się okazało, że w sposób > kategoryczny zwracam się do prezesa Kwiatkowskiego, a ten > w sposób niewolniczy wykonuje moją prośbę to można o tym > mówić. Natomiast to, że rekomenduję w sposób niezwykle > delikatny faceta trochę z innej politycznej bajki ale > świetnego fachowca, to to jest "republika kolesiów". > Gdzie tu są proporcje, a konstytucja, a moje dobra, a > dobra tego Pana którego tam wymieniłem?" > > Halber Adam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b NO NIE !!!!! IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:13 precz mi z tymi uśmiechami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgaduję Ciaćki - dobra Halbera i Pana którego nie wymienił IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:09 pokrzywa.pokrzywa napisał: > "Nie bardzo rozumiem, bo gdyby się okazało, że w sposób > kategoryczny zwracam się do prezesa Kwiatkowskiego, a ten > w sposób niewolniczy wykonuje moją prośbę to można o tym > mówić. Natomiast to, że rekomenduję w sposób niezwykle > delikatny faceta trochę z innej politycznej bajki ale > świetnego fachowca, to to jest "republika kolesiów". > Gdzie tu są proporcje, a konstytucja, a moje dobra, a > dobra tego Pana którego tam wymieniłem?" > > Halber Adam p.s. Czy to nie nadaje się do wątku konkursowego? Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Ciaćki - dobra Halbera i Pana którego nie wym 05.09.03, 21:21 Gość portalu: zgaduję napisał(a): > pokrzywa.pokrzywa napisał: > > > "Nie bardzo rozumiem, bo gdyby się okazało, że w sposób > > kategoryczny zwracam się do prezesa Kwiatkowskiego, a ten > > w sposób niewolniczy wykonuje moją prośbę to można o tym > > mówić. Natomiast to, że rekomenduję w sposób niezwykle > > delikatny faceta trochę z innej politycznej bajki ale > > świetnego fachowca, to to jest "republika kolesiów". > > Gdzie tu są proporcje, a konstytucja, a moje dobra, a > > dobra tego Pana którego tam wymieniłem?" > > > > Halber Adam > > > p.s. Czy to nie nadaje się do wątku konkursowego? Bałwan? Bałwan. Członek? Członek. Czy jeszcze jakieś wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b oczywiście - zaakceptowane kandydatury IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:25 pokrzywa.pokrzywa napisał: > Gość portalu: zgaduję napisał(a): > > > pokrzywa.pokrzywa napisał: > > > > > "Nie bardzo rozumiem, bo gdyby się okazało, że w sposób > > > kategoryczny zwracam się do prezesa Kwiatkowskiego, a ten > > > w sposób niewolniczy wykonuje moją prośbę to można o tym > > > mówić. Natomiast to, że rekomenduję w sposób niezwykle > > > delikatny faceta trochę z innej politycznej bajki ale > > > świetnego fachowca, to to jest "republika kolesiów". > > > Gdzie tu są proporcje, a konstytucja, a moje dobra, a > > > dobra tego Pana którego tam wymieniłem?" > > > > > > Halber Adam > > > > > > p.s. Czy to nie nadaje się do wątku konkursowego? > > > Bałwan? Bałwan. > Członek? Członek. > > Czy jeszcze jakieś wymagania? kryteria spełnione. Sorry, pomięszało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: oczywiście - zaakceptowane kandydatury 05.09.03, 21:32 Gość portalu: b napisał(a): > > Czy jeszcze jakieś wymagania? [:)] > > kryteria spełnione. Sorry, pomięszało mi się. Nie mam pojęcia co Ci się pomięszało. Mnie zabrakło ":)". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b ale dzięki IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:34 pokrzywa.pokrzywa napisał: > Gość portalu: b napisał(a): > > > > Czy jeszcze jakieś wymagania? [:)] > > > > kryteria spełnione. Sorry, pomięszało mi się. > > Nie mam pojęcia co Ci się pomięszało. Mnie zabrakło ":)". Myślałem, że jesteśmy w innym wątku! Rozpad osobowości :( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pełna kultura Re: Ciaćki - dobra Halbera i Pana którego nie wym IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:26 pokrzywa.pokrzywa napisał: > Gość portalu: zgaduję napisał(a): > > > pokrzywa.pokrzywa napisał: > > > > > "Nie bardzo rozumiem, bo gdyby się okazało, że w sposób > > > kategoryczny zwracam się do prezesa Kwiatkowskiego, a ten > > > w sposób niewolniczy wykonuje moją prośbę to można o tym > > > mówić. Natomiast to, że rekomenduję w sposób niezwykle > > > delikatny faceta trochę z innej politycznej bajki ale > > > świetnego fachowca, to to jest "republika kolesiów". > > > Gdzie tu są proporcje, a konstytucja, a moje dobra, a > > > dobra tego Pana którego tam wymieniłem?" > > > > > > Halber Adam > > > > > > p.s. Czy to nie nadaje się do wątku konkursowego? > > > Bałwan? Bałwan. > Członek? Członek. członek, mówiąc "w sposób niezwykle delikatny" Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 O w mordę!! 05.09.03, 21:16 pokrzywa.pokrzywa napisał: > "Nie bardzo rozumiem, bo gdyby się okazało, że w sposób > kategoryczny zwracam się do prezesa Kwiatkowskiego, a ten > w sposób niewolniczy wykonuje moją prośbę to można o tym > mówić. Natomiast to, że rekomenduję w sposób niezwykle > delikatny faceta trochę z innej politycznej bajki ale > świetnego fachowca, to to jest "republika kolesiów". > Gdzie tu są proporcje, a konstytucja, a moje dobra, a > dobra tego Pana którego tam wymieniłem?" > > Halber Adam To jest genialne! PS. Bratek, trzeba to będzie dzisiaj wieczorem podrzucić qndzi. Może to skomentuje "psychodelicznie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b z qndzią będę gadał przeciw katarynie IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:20 > > PS. Bratek, trzeba to będzie dzisiaj wieczorem podrzucić qndzi. Może to > skomentuje "psychodelicznie". Tak czy inaczej trzeba będzie pogadać z qndzią. Trzeba będzie z nią pogadać przeciw katarynie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: z qndzią będę gadał przeciw katarynie 05.09.03, 21:30 Gość portalu: b napisał(a): > > > > > PS. Bratek, trzeba to będzie dzisiaj wieczorem podrzucić qndzi. Może to > > skomentuje "psychodelicznie". > > Tak czy inaczej trzeba będzie pogadać z qndzią. Trzeba będzie z nią pogadać > przeciw katarynie. Przeciwko mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b z qndzią przeciw katarynie, wbrew i obok kataryny IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:33 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > > > PS. Bratek, trzeba to będzie dzisiaj wieczorem podrzucić qndzi. Może > to > > > skomentuje "psychodelicznie". > > > > Tak czy inaczej trzeba będzie pogadać z qndzią. Trzeba będzie z nią pogada > ć > > przeciw katarynie. > > > > Przeciwko mnie? Oczywiście. Wymienię z nią co najmniej 10 postów. Dziesięć postów!! ! Aż zzieleniejesz z zazdrości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b No i co, Kataryna? Nie przyjmujesz wyzwania? IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:40 z qndzią przeciw katarynie, obok kataryny, na kataryne, na przekór katarynie i na pochybel kataryny! A jak będzie trzeba, to i z Anitą! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: No i co, Kataryna? Nie przyjmujesz wyzwania? 05.09.03, 21:42 Gość portalu: b napisał(a): > z qndzią przeciw katarynie, obok kataryny, na kataryne, na przekór katarynie i > na pochybel kataryny! > A jak będzie trzeba, to i z Anitą! Ale o co chodzi? Anitą mnie straszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tibidi Ha! ':0( IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:49 tibidi, straszę Cię moją z nią rozmową. Zemsta ziści się poprzez rozmowę samą. Będziemy gadać przeciwko Tobie! tibidi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b do k.k IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:56 Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się pokusie. Taki juz jestem. tibidi Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do k.k 05.09.03, 22:01 Gość portalu: b napisał(a): > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się pokusie. Taki juz > jestem. tibidi Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o czym mówisz. Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo złego i mściwego znaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: do k.k 05.09.03, 22:05 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się pokusie. Taki ju > z > > jestem. tibidi > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o czym mówisz. > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo złego i mściwego > znaku :) Bratka zżera zazdrość. To wszystko. ps. Zajrzyj do wątku o Hojarskiej i zobacz, jakie tam fajne wpisy (niektóre :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do k.k 05.09.03, 22:13 minderbinder1 napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się pokusie. Ta > ki ju > > z > > > jestem. tibidi > > > > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o czym mówisz > . > > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo złego i > mściwego > > znaku :) > > Bratka zżera zazdrość. To wszystko. > > ps. Zajrzyj do wątku o Hojarskiej i zobacz, jakie tam fajne wpisy (niektóre :)) Zajrzałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 tenże wpis jest mój ulubiony 05.09.03, 22:19 Zniewazanie posłow... Przeczytaj komentowany artykuł > Autor: Gość: posel nowak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl Data: 05-09-2003 20:16 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- ..., ale nie tylko, to przestepstwo scigane z urzędu i w drodze prywatnego oskarżenia. Wiekszość tych koszmarnych komentarzy, to zwykłe przestępstwa. Gdyby ktoś się uparł, to w miesiac macie zabezpieczony przez prokurature komputer a w następny na glowie akt oskarżenia. Chcecie spróbowac, to zapraszam- mozecie się przekonać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: do k.k IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:09 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się pokusie. Taki ju > z > > jestem. tibidi > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o czym mówisz. > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo złego i mściwego > znaku :) Lew?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do k.k 05.09.03, 22:17 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się pokusie. Ta > ki ju > > z > > > jestem. tibidi > > > > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o czym mówisz > . > > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo złego i > mściwego > > znaku :) > > Lew?:) Mściwy i zły, ale nie świnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: spod znaku 'Błochowiak'? 05.09.03, 22:21 bratek4 napisał: > wszystko, tylko nie to Ta zniewaga krwi wymaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 kcesz rewanża? 05.09.03, 22:23 kataryna.kataryna napisała: > bratek4 napisał: > > > wszystko, tylko nie to > > > > Ta zniewaga krwi wymaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: do k.k 05.09.03, 22:20 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się pokusi > e. Ta > > ki ju > > > z > > > > jestem. tibidi > > > > > > > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o czym m > ówisz > > . > > > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo złego i > > > mściwego > > > znaku :) > > > > Lew?:) > > > Mściwy i zły, ale nie świnia :) Na wszelki wypadek wyjaśniam, że z tą świnią chodziło mi o Lwa przez duże "L", zanim obrażą się na mnie osoby spod lwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 you're forgiven 05.09.03, 22:22 kataryna.kataryna napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się p > okusi > > e. Ta > > > ki ju > > > > z > > > > > jestem. tibidi > > > > > > > > > > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o c > zym m > > ówisz > > > . > > > > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo zł > ego i > > > > > mściwego > > > > znaku :) > > > > > > Lew?:) > > > > > > Mściwy i zły, ale nie świnia :) > > > > Na wszelki wypadek wyjaśniam, że z tą świnią chodziło mi o Lwa przez duże "L", > zanim obrażą się na mnie osoby spod lwa. już dobrze, dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosię Re: do k.k IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:26 kataryna.kataryna napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się p > okusi > > e. Ta > > > ki ju > > > > z > > > > > jestem. tibidi > > > > > > > > > > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o c > zym m > > ówisz > > > . > > > > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo zł > ego i > > > > > mściwego > > > > znaku :) > > > > > > Lew?:) > > > > > > Mściwy i zły, ale nie świnia :) > > > > Na wszelki wypadek wyjaśniam, że z tą świnią chodziło mi o Lwa przez duże "L", > zanim obrażą się na mnie osoby spod lwa. to teraz obrażasz te miłe chrumkające zwierzatka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: do k.k IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.03, 02:37 kataryna.kataryna napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: ciekawy napisał(a): > > > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > > > > Gość portalu: b napisał(a): > > > > > > > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się p > okusi > > e. Ta > > > ki ju > > > > z > > > > > jestem. tibidi > > > > > > > > > > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o c > zym m > > ówisz > > > . > > > > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo zł > ego i > > > > > mściwego > > > > znaku :) > > > > > > Lew?:) > > > > > > Mściwy i zły, ale nie świnia :) > > > > Na wszelki wypadek wyjaśniam, że z tą świnią chodziło mi o Lwa przez duże "L", > zanim obrażą się na mnie osoby spod lwa. Juz teraz nie wypada byc spod znaku Rywina,bo przekret mu nie wyszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Pyton? 05.09.03, 22:14 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: b napisał(a): > > > Wybacz, Kataryno, że Cię pokonałem. Nie mogłem oprzeć się pokusie. Taki ju > z > > jestem. tibidi > > > Wybaczam. I nawet mi specjalnie nie przeszkadza, że nie wiem o czym mówisz. > Ale na Twoim miejcu byłabym ostrożna bo ja jestem spod bardzo złego i mściwego znaku :) Ja Cię po prostu wyzywałem na pojedynek na miny, koleżanko. Wystraszyłem Cię, dlatego rzuciłaś biały ręcznik :) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Poszerzamy wątek o koalicjanta 05.09.03, 21:43 Małachowski Aleksander: "Sejm IV kadencji wypełnia krańcowa nienawiść. Jest to skutek psychicznych dewiacji wielu posłów będących w oczywisty sposób kandydatami na pacjentów klinik chorób psychicznych." Pol Marek: "Jesteśmy [koalicja SLD-UP-PSL] w sytuacji okrętowego kucharza, którego poprzednik wyleciał za burtę, ale wcześniej ogołocił spiżarnię. Teraz następca zbiera cięgi za to, że wydaje głodowe porcje." "Za cztery lata będziemy mogli skorzystać z 550 km nowych autostrad, a pod koniec dekady możliwe stanie sie przejechanie Polski wzdłuż i wszerz nowoczesnymi arteriami komunikacyjnymi." Nałęcz Tomasz "Poseł tym różni się od zdezorientowanego obywatela, że dysponuje narzędziami pozwalającymi wyjaśnić wszystkie sprawy państwowe, w tym podejrzenia pod adresem najwyższych nawet dostojników. On nie tylko może, ale wręcz ma obowiązek ustalić, jak wygląda prawda. W jego wypadku demonstracyjne powtarzanie plotek jest robieniem ludziom wody z mózgu, a zarazem najbardzoiej tandetnym sposobem schlebiania opinii publicznej. Łatwiej jest się przecież przebić z sensacyjnym oskarżeniem niż z mozolnym codziennym działaniem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena POL MAREK IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:47 "Za cztery lata będziemy mogli skorzystać z 550 km nowych autostrad, a pod koniec dekady możliwe stanie sie przejechanie Polski wzdłuż i wszerz nowoczesnymi arteriami komunikacyjnymi." Chyba napowietrznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: POL MAREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 08:29 Czego się czepiacie, [przecież nie powiedział o której dekadzie myślał- zapewne o 7-ej po jego zejściu!!!!! "UP majtki nosił dla lsd grał" Ale to żadna różnica bo te dwie bandy należy głęboko schować - jakiś 2m pod ziemię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Niniejszym ogłaszam, 05.09.03, 21:24 że ten wątek to kopalnia wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: .... IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:42 Gość portalu: b napisał(a): > Dzwonię do Anity Zadzwon do Niej i powiedz jej aby wyjela telefon z wanny pelnej wody bo masz jej cos waznego do powiedzenia. Niech natychmiast zaprzestania wciskania tamponow jednego za drugim bo posel Ziobro z poslem Rokitem dysponuja zdjeciami rentgenowskim gdzie widac dwa kregoslupy Anity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Hugo Re: .... IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:45 Gość portalu: doradca napisał(a): > Gość portalu: b napisał(a): > > > Dzwonię do Anity > Zadzwon do Niej i powiedz jej aby wyjela telefon z wanny pelnej wody bo masz > jej cos waznego do powiedzenia. Niech natychmiast zaprzestania wciskania > tamponow jednego za drugim bo posel Ziobro z poslem Rokitem dysponuja > zdjeciami rentgenowskim gdzie widac dwa kregoslupy Anity. Chyba nie "rozbieram" do końca, ale i tak zanoszę się od śmiechu. Przeciw Katarynie, ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze normalny Re: .... IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:56 Gość portalu: doradca napisał(a): > Gość portalu: b napisał(a): > > > Dzwonię do Anity > Zadzwon do Niej i powiedz jej aby wyjela telefon z wanny pelnej wody bo masz > jej cos waznego do powiedzenia. Niech natychmiast zaprzestania wciskania > tamponow jednego za drugim bo posel Ziobro z poslem Rokitem dysponuja > zdjeciami rentgenowskim gdzie widac dwa kregoslupy Anity. :) ps gdyby ktoś mmiał wątpliwości jeszcze nie zwariowałem na tyle by śmiać się z tego co sam napiszę-doradca to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna DYDUCH MAREK 05.09.03, 21:36 Na jego oficjalnej stronie internetowej: "Marek Dyduch z Wałbrzycha od soboty jest "drugim po Bogu" w SLD." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b nawróceni IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:38 kataryna.kataryna napisała: > Na jego oficjalnej stronie internetowej: > > "Marek Dyduch z Wałbrzycha od soboty jest "drugim po Bogu" w SLD." Z tego jasno wynika, że pierwszym jest Bóg. Wzruszyłem się. O taką lewicę walczyliśwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca :) a poza tym wszyscy zdrowi??? IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:39 kataryna.kataryna napisała: > Na jego oficjalnej stronie internetowej: > > "Marek Dyduch z Wałbrzycha od soboty jest "drugim po Bogu" w SLD." > "Nie bedziesz mial inych Bogow nade mna" podpis Leszek Miller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snieżna kula Re: DYDUCH MAREK IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 21:42 kataryna.kataryna napisała: > Na jego oficjalnej stronie internetowej: > > "Marek Dyduch z Wałbrzycha od soboty jest "drugim po Bogu" w SLD." > bałwan:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b JAGNIESZKA tym razem sama zgłasza swą kandydaturę IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:37 Autor: Gość: Jagnieszka IP: *.acn.pl / 10.71.4.* A widzieliście reklamę "GW" w telewizorze? -------------------------------------------------------------------------------- Tę z Michnikiem, który mówi, że "nam nie jest wszystko jedno"? No pewnie, że nie jest! podchwytliwa, przebiegła, sroga jagna. Drugi wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Jagna nie zawsze jest sroga 06.09.03, 11:59 Gość portalu: b napisał(a): > > Autor: Gość: Jagnieszka IP: *.acn.pl / 10.71.4.* > A widzieliście reklamę "GW" w telewizorze? > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > Tę z Michnikiem, który mówi, że "nam nie jest wszystko jedno"? > No pewnie, że nie jest! > > podchwytliwa, przebiegła, sroga jagna. Drugi wpis. Zobacz, ile serca wkłada w laurki dla "misjonarzy w krainie niewdzięczności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znak zapytania naprawdę, jaki jesteś... IP: *.biaman.pl 05.09.03, 21:54 A Wy jak uważacie? Muller Leszek, Władca Trawników, jest bardziej przystojny czy troszczy się o losy państwa. A może jest bardziej mężem stanu niż pierdoloną czerwona świnią? www1.gazeta.pl/kraj/1,34308,1656670.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz Re: naprawdę, jaki jesteś... IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:03 Gość portalu: znak zapytania napisał(a): > A Wy jak uważacie? Muller Leszek, Władca Trawników, jest bardziej przystojny > czy troszczy się o losy państwa. A może jest bardziej mężem stanu niż > pierdoloną czerwona świnią? bardziej pcś. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 BŁASZKIEWICZ TERESA, qrwa 05.09.03, 22:11 to "q" tylko na uzytek admina, powinno być "ku". Ta p. to dyrektorka szkoły, gdzie maltretowano nauczyciela. Właśnie powiedziała w TVN 24, że "nie zna sytuacji" i że powołała zespół do rozmowy z uczniami, żeby się dowiedzieć, jakie były "okoliczności i przyczyny". - Dlaczego, kochane dziatki, maltretowałyście nauczyciela? Przecież tak nie wolno... - A bo my... - No już dobrze, dobrze. Kupcie kfatki panu nauczycielowi, przeproście go i przyrzeknijcie, że to sie już więcej nie powtórzy. No, zmykac mi teraz. Jeśli ta qrwa jeszcze nie jest w SLD, powinna się szybko zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Swołocz 05.09.03, 22:16 bratek4 napisał: > to "q" tylko na uzytek admina, powinno być "ku". > Ta p. to dyrektorka szkoły, gdzie maltretowano nauczyciela. Właśnie powiedziała > > w TVN 24, że "nie zna sytuacji" i że powołała zespół do rozmowy z uczniami, > żeby się dowiedzieć, jakie były "okoliczności i przyczyny". > > - Dlaczego, kochane dziatki, maltretowałyście nauczyciela? Przecież tak nie > wolno... > - A bo my... > - No już dobrze, dobrze. Kupcie kfatki panu nauczycielowi, przeproście go i > przyrzeknijcie, że to sie już więcej nie powtórzy. No, zmykac mi teraz. > > Jeśli ta qrwa jeszcze nie jest w SLD, powinna się szybko zapisać. No i powiedzcie, że takich nie należy lać po mordzie dla przykładu (mówię o uczniach). A rodzice pewnie stwierdzą, że w domu to były takie grzeczne dzieci. To jest tak, jaki z tymi psami, które gryzą. "To był zawsze taki spokojny pies". Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 Re: Swołocz 05.09.03, 22:17 nie, minderze, przede wszystkim trzeba lac po mordzie takie kurwy jak ta pani dyrektor, które "nie znają sytuacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kompromis Re: Swołocz IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 22:21 bratek4 napisał: > nie, minderze, przede wszystkim trzeba lac po mordzie takie kurwy jak ta pani > dyrektor, które "nie znają sytuacji" i panią dyrektor i uczniów Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Swołocz 05.09.03, 22:25 Gość portalu: kompromis napisał(a): > bratek4 napisał: > > > nie, minderze, przede wszystkim trzeba lac po mordzie takie kurwy jak ta p > ani > > dyrektor, które "nie znają sytuacji" > > > i panią dyrektor i uczniów Zgoda! Trzeba lać wszystkich, którzy brali udział w tym procederze lub zamykali oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 stanowczo, choć jeszcze grzecznie 05.09.03, 22:25 Gość portalu: kompromis napisał(a): > bratek4 napisał: > > > nie, minderze, przede wszystkim trzeba lac po mordzie takie kurwy jak ta p > ani > > dyrektor, które "nie znają sytuacji" > > > i panią dyrektor i uczniów ona jest od nich starsza, ona jest tam Szefu, do jej zasranych obowiązków nalezy wiedzieć, co się dzieje i do takich sytuacji nie dopuszczać. I nie odgrywać zdziwionej kurwy! Sorry, chłopaki, ale mnie szlag trafia, gdy słucham takich pind i myślę, że ktoś je "zatwierdził" na "funkcję" "wychowawca". Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Swołocz 05.09.03, 22:22 bratek4 napisał: > nie, minderze, przede wszystkim trzeba lac po mordzie takie kurwy jak ta pani > dyrektor, które "nie znają sytuacji" Pewnie się utrzyma na stanowisku. Smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Bratek, pełna zgoda 05.09.03, 22:37 Tylko trzeba jeszcze zapytać rodziców, jak wychowali swoje pociechy. Żeby się znęcać nad nauczycielem, to chyba trzeba mieć specjalne predyspozycje. Szkoła ich takimi nie stworzyła, tylko pozwoliła im się "rozwijać". I za to powinna odpowiedzieć pani dyrektor. Z drugiej strony, to pewnie spora liczba tych uczniów pewnie szła za "owczym pędem" i w innych warunkach by tak się nie zachowywała. Zawsze jest w grupie jakaś mniejsza grupa prowodyrów. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek4 yep 05.09.03, 22:41 jasne. oczywiscie, nie usprawiedliiam gówniarzy i ich rodziców, ale Szkoła, ta zasrana Instytucja Edukacyjna i Wychowawcza, jest tutaj najbardziej odpowiedzialna. Na terenie szkoły ta k... Dyrektor jest odpowiedzialna za to, co się dzieje. Jeśli nie wiedziała, to znaczy, że nie chciała wiedzieć. No other solution. A to znaczy, że w szkole to ona najwyżej sprzątaczką może byc, chociaż przypuszczam, że i sprzątaczka powinna być bystrzejsza. Naprawde, gdy posłuchałem jej przez moment, szlag mnie trafił. Wyłaczam internet i idę do innych zajęć, naprawdę high time. Serwus! Odpowiedz Link Zgłoś