eblue 03.09.03, 00:01 Mam nadzieję że admin już śpi. A więc czekam na sprzedawców. Do czego go użyję to już moja sprawa w końcu będę w telewizji :) * musi być na chodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: watra Re: KUPIĘ CZOŁG IP: *.dc.dc.cox.net 03.09.03, 05:27 eblue napisał: > Mam nadzieję że admin już śpi. > A więc czekam na sprzedawców. > Do czego go użyję to już moja sprawa > w końcu będę w telewizji :) > * musi być na chodzie ja tez kupie, ale musi byc ze stali irydiowanej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Behemot Lepiej kup SKOTa - kola sa bardziej praktyczne IP: *.client.attbi.com 03.09.03, 05:59 Gasienicami czolgu zniszczysz sobie podjazd do garazu. A SKOT to sama przyjemnosc - taki wiekszy samochod terenowy. Masz linka, a jak sie jednak uprzesz przy czolgu, to tam tez maja. www.tanksforsale.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Behemot Masz jeszcze link z Polski IP: *.client.attbi.com 03.09.03, 06:03 www.amw.com.pl/katalog_zos/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś