Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.03, 18:46 Powiedz no Kwiatkowski jak to Agnieszka K. i Monika O. naruszaly twoje dobra osobiste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MACIEJ Re: Kwiatkowski oświadcza, Rawicz odpowiada IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.03, 18:50 Nie moge sie doczekac jak Kataryna Roberta dopadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kwiatkowski oświadcza, Rawicz odpowiada 04.09.03, 19:32 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Nie moge sie doczekac jak Kataryna Roberta dopadnie. Nie doczekasz się. Robert mnie przekonał, to świetny koleś, pracowity i lojalny, lubię go i cenię. Precz z siepactwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygiel... C.d. M jak Miller. Kwiatkowski kręci! IP: *.pl / 192.168.100.* 04.09.03, 19:04 A miał ciągnąć abonament! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Kwiatkowski oświadcza, Rawicz odpowiada 04.09.03, 19:23 Te podrygi Kwiatkowskiego już zaczynają być nużące. Na co on liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kwiatkowski oświadcza, Rawicz odpowiada 04.09.03, 19:48 minderbinder1 napisał: > Te podrygi Kwiatkowskiego już zaczynają być nużące. Na co on liczy? Kataryny nigdy nie znuży bronienie jej ulubieńca. Dwa posty niżej wytknęła Ci, że naruszasz "delikatne dobra" Kwiatkowskiego a ja Cię proszę, naruszaj, naruszaj! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Kwiatkowski oświadcza, Rawicz odpowiada 04.09.03, 19:59 basia.basia napisała: > minderbinder1 napisał: > > > Te podrygi Kwiatkowskiego już zaczynają być nużące. Na co on liczy? > > Kataryny nigdy nie znuży bronienie jej ulubieńca. > Dwa posty niżej wytknęła Ci, że naruszasz "delikatne dobra" > Kwiatkowskiego a ja Cię proszę, naruszaj, naruszaj! I co my byśmy zrobili, gdyby nam prezesa Najlepszej zmienili? p.s. Zajrzyjcie z Kataryną do wątku konkursowego. Już spora liczba cytatów się tam zebrała. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Rawicz odpowiada, Kwiatkowski oświadcza 04.09.03, 19:29 Protestuję przeciwko naruszaniu moich dóbr osobistych przez dziennikarza Juliusza Rawicza. W dzisiejszym wydaniu "Gazety Wyborczej", w odpowiedzi Juliusza Rawicza na moje oświadczenie dotyczące naruszenia moich dóbr osobistych pojawiło się zdanie "Prezes TVP powinien trochę się miarkować w swoich oświadczeniach." Protestuję przeciwko łamaniu elementarnych norm życia publicznego, przeciwko zaszczuwaniu człowieka, przeciwko łamaniu moich praw osobistych i obywatelskich. Mam wewnętrzną siłę, aby przeciwstawić się politycznej nagonce. Oświadczam, że będę bronił swojej godności w imię prawdy. Robert Kwiatkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Rawicz odpowiada, Kwiatkowski oświadcza IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.03, 22:33 kataryna.kataryna napisała: > Protestuję przeciwko naruszaniu moich dóbr osobistych przez dziennikarza > Juliusza Rawicza. > > W dzisiejszym wydaniu "Gazety Wyborczej", w odpowiedzi Juliusza Rawicza na moje > > oświadczenie dotyczące naruszenia moich dóbr osobistych pojawiło się > zdanie "Prezes TVP powinien trochę się miarkować w swoich oświadczeniach." > > Protestuję przeciwko łamaniu elementarnych norm życia publicznego, przeciwko > zaszczuwaniu człowieka, przeciwko łamaniu moich praw osobistych i > obywatelskich. Mam wewnętrzną siłę, aby przeciwstawić się politycznej nagonce. > Oświadczam, że będę bronił swojej godności w imię prawdy. > > Robert Kwiatkowski A prawda jest,ze Polsce telewizja publiczna jest potrzebna i Robert jest jej najlepszym szefem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Re: Dziennikarki broniły mojego prawa do informacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:46 Uroczyście oświadczam, ze dzinnikarki panie Olejnik i Kublik broniły mojego prawa do informacji i robiły to jak widać skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kwiatkowski oświadcza, Rawicz odpowiada 04.09.03, 19:40 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Powiedz no Kwiatkowski jak to Agnieszka K. i Monika O. naruszaly > twoje dobra osobiste. Robert ma bardzo delikatne dobra, obawiam się, że właśnie je naruszyłeś protekcjonalnym "Powiedz no Kwiatkowski". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Wart pac pałaca a pałac paca IP: 62.89.116.* 04.09.03, 20:08 Wszyscy kłamią w tej sprawie na potęgę. jest tylko kwestia, kto swoje kłamstwa powtórzy więcej razy i głośniej. Ten wygra w aferze Rywina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remus "fakty" Gazety wyborcze IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.09.03, 22:31 Panu Rawiczowi się pomyliło się i domniemania bierze za fakty. Nic nie udowodniono ani Kwiatkowskiemu (tak na marginesie: działał w interesie przedsiębiorstwa państwowego i było to jego zaplutym interesem) ani Czarzastemu. Pismaki i pismaczki z GW roszczą sobie prawo do nieomylności i prawdy absolutnej a po prawdzie to działają w interesie SPÓŁKI Agora. Ludzie nie dajcie się manipulować ani zastępować demokrację dyktatem GW. Ch....m precz i wara!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: 'fakty' Gazety wyborcze 04.09.03, 22:39 Gość portalu: remus napisał(a): > Panu Rawiczowi się pomyliło się i domniemania bierze za fakty. > Nic nie udowodniono ani Kwiatkowskiemu (tak na marginesie: > działał w interesie przedsiębiorstwa państwowego i było to jego > zaplutym interesem) ani Czarzastemu. Nie rozumiem. Zaplutym interesen Kwiatkowskiego i TVP był kłamanie na temat tego, czy wiedział o nagraniu czy nie. Aha, no fakt, było w jego interesie. Pismaki i pismaczki z GW > roszczą sobie prawo do nieomylności i prawdy absolutnej a po > prawdzie to działają w interesie SPÓŁKI Agora. > Ludzie nie dajcie się manipulować ani zastępować demokrację > dyktatem GW. TVP poszerza demokrację, tylko to też nie zostało udowodnione. > Ch....m precz i wara!!!! Adaś, to TY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka To nie żaden "remus". IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 04.09.03, 23:02 To Remuszko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Do sądu! IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 04.09.03, 23:00 Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, czego Panu z serca życzę. Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: forsy. Oby polskie sądy wreszcie zaczęły orzekać tak jak w Ameryce. W USA takie numery byłyby niemożliwe - nawet (a może: zwłaszcza) w przypadku "NYT". Amerykańscy dziennikarze nazbyt dobrze wiedzą, czym publikowanie takich oszczerstw grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiven Re: Do sądu! IP: atu3:* / 10.10.2.* 04.09.03, 23:18 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, > czego Panu z serca życzę. > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: > forsy. Oby polskie sądy wreszcie zaczęły orzekać tak jak w > Ameryce. W USA takie numery byłyby niemożliwe - nawet (a może: > zwłaszcza) w przypadku "NYT". Amerykańscy dziennikarze nazbyt > dobrze wiedzą, czym publikowanie takich oszczerstw grozi. Ja myślałem, że Jagnieszka jest wielbicielką tylko Wołodii a tu czytam,że prezesa najlepszej też ma na sercu ale Olki to chyba już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Do sądu! IP: *.ny325.east.verizon.net 04.09.03, 23:22 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, > czego Panu z serca życzę. > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: > forsy. Oby polskie sądy wreszcie zaczęły orzekać tak jak w > Ameryce. W USA takie numery byłyby niemożliwe - nawet (a może: > zwłaszcza) w przypadku "NYT". Amerykańscy dziennikarze nazbyt > dobrze wiedzą, czym publikowanie takich oszczerstw grozi. No wlasnie! Nie tak dawno redaktorzyna wylecial z pracy z NYT za publikowanie glupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek i tak czerwone zeszło się z brunatnym IP: *.biaman.pl 05.09.03, 01:08 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > > > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie > > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, > > czego Panu z serca życzę. > > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: > > forsy. Oby polskie sądy wreszcie zaczęły orzekać tak jak w > > Ameryce. W USA takie numery byłyby niemożliwe - nawet (a może: > > zwłaszcza) w przypadku "NYT". Amerykańscy dziennikarze nazbyt > > dobrze wiedzą, czym publikowanie takich oszczerstw grozi. > > No wlasnie! > Nie tak dawno redaktorzyna wylecial z pracy z NYT za publikowanie glupot. Nisko, Maciek, upadłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: i tak czerwone zeszło się z brunatnym IP: *.ny325.east.verizon.net 05.09.03, 05:11 Gość portalu: bratek napisał(a): > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > > > > > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > > > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie > > > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, > > > czego Panu z serca życzę. > > > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: > > > forsy. Oby polskie sądy wreszcie zaczęły orzekać tak jak w > > > Ameryce. W USA takie numery byłyby niemożliwe - nawet (a może: > > > zwłaszcza) w przypadku "NYT". Amerykańscy dziennikarze nazbyt > > > dobrze wiedzą, czym publikowanie takich oszczerstw grozi. > > > > No wlasnie! > > Nie tak dawno redaktorzyna wylecial z pracy z NYT za publikowanie glupot. > > Nisko, Maciek, upadłeś. Opowiesc Jagnieszki jest autentyczna. Dziennikarz NYT pisal artykuly nie oparte na faktach i wyrzucili go z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: i tak IP: *.biaman.pl 05.09.03, 09:44 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > > > Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > > > > > > > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > > > > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie > > > > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, > > > > czego Panu z serca życzę. > > > > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: > > > > forsy. Oby polskie sądy wreszcie zaczęły orzekać tak jak w > > > > Ameryce. W USA takie numery byłyby niemożliwe - nawet (a może: > > > > zwłaszcza) w przypadku "NYT". Amerykańscy dziennikarze nazbyt > > > > dobrze wiedzą, czym publikowanie takich oszczerstw grozi. > > > > > > No wlasnie! > > > Nie tak dawno redaktorzyna wylecial z pracy z NYT za publikowanie glu > pot. > > > > Nisko, Maciek, upadłeś. > > Opowiesc Jagnieszki jest autentyczna. > Dziennikarz NYT pisal artykuly nie oparte na faktach i wyrzucili go z roboty. wiem o tym i nie do tego się odnosiłem. Jaja se robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: i tak 05.09.03, 16:27 Gość portalu: b napisał(a): > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > > > > > > > > > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > > > > > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solida > rnie > > > > > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pe > wno, > > > > > czego Panu z serca życzę. > > > > > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jedne > go: > > > > > forsy. Oby polskie sądy wreszcie zaczęły orzekać tak jak w > > > > > Ameryce. W USA takie numery byłyby niemożliwe - nawet (a mo > że: > > > > > zwłaszcza) w przypadku "NYT". Amerykańscy dziennikarze nazb > yt > > > > > dobrze wiedzą, czym publikowanie takich oszczerstw grozi. > > > > > > > > No wlasnie! > > > > Nie tak dawno redaktorzyna wylecial z pracy z NYT za publikowani > e glu > > pot. > > > > > > Nisko, Maciek, upadłeś. > > > > Opowiesc Jagnieszki jest autentyczna. > > Dziennikarz NYT pisal artykuly nie oparte na faktach i wyrzucili go z robo > ty. > > wiem o tym i nie do tego się odnosiłem. Jaja se robisz? Tak właśnie! W najświetniejszej Ameryce takie numery robią? Jaja se z publiki robią? Okłamują w gazetach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: i tak IP: *.ny325.east.verizon.net 05.09.03, 19:17 Gość portalu: b napisał(a): > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > > > > > > > > > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > > > > > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solida > rnie > > > > > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pe > wno, > > > > > czego Panu z serca życzę. > > > > > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jedne > go: > > > > > forsy. Oby polskie sądy wreszcie zaczęły orzekać tak jak w > > > > > Ameryce. W USA takie numery byłyby niemożliwe - nawet (a mo > że: > > > > > zwłaszcza) w przypadku "NYT". Amerykańscy dziennikarze nazb > yt > > > > > dobrze wiedzą, czym publikowanie takich oszczerstw grozi. > > > > > > > > No wlasnie! > > > > Nie tak dawno redaktorzyna wylecial z pracy z NYT za publikowani > e glu > > pot. > > > > > > Nisko, Maciek, upadłeś. > > > > Opowiesc Jagnieszki jest autentyczna. > > Dziennikarz NYT pisal artykuly nie oparte na faktach i wyrzucili go z robo > ty. > > wiem o tym i nie do tego się odnosiłem. Jaja se robisz? NIE ROZUMIEM DO CZYICH JAJ SIE ODNOSISZ? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Do sądu! 05.09.03, 16:09 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, > czego Panu z serca życzę. > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: > forsy. Przyłączam się do pani Jagnieszki, ja bym nawet dalej poszła. Niech każdy dziennikarz z góry płaci Robertowi te 100 000 a jak mu się uda dóbr Roberta nie naruszyć, to mu Robert kasę odda. Będzie sprawniej, po co sądy angażować? Z Roberta wrażliwością, jego dobrego imienia chyba tylko w Wiadomościach Wędkarskich nie obrażono. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Do sądu! 05.09.03, 16:29 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > > > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie > > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, > > czego Panu z serca życzę. > > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: > > forsy. > > > Przyłączam się do pani Jagnieszki, ja bym nawet dalej poszła. Niech każdy > dziennikarz z góry płaci Robertowi te 100 000 a jak mu się uda dóbr Roberta nie > > naruszyć, to mu Robert kasę odda. Będzie sprawniej, po co sądy angażować? Z > Roberta wrażliwością, jego dobrego imienia chyba tylko w Wiadomościach > Wędkarskich nie obrażono. Kto to wie? Na Mazury do Rywina jeździł, to może coś mętnego wyłowił? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Do sądu! IP: *.ny325.east.verizon.net 05.09.03, 23:13 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > > > > > Panie Robercie Szanowny, niech Pan poda tych pismaków (te > > > pismaczki) oraz te redakcje do sądu i zażąda od nich solidarnie > > > 100 000 000 zł (na przykład) odszkodowania. Wygra Pan na pewno, > > > czego Panu z serca życzę. > > > Oni są nieczuli na argumenty merytoryczne z wyjątkiem jednego: > > > forsy. > > > > > > Przyłączam się do pani Jagnieszki, ja bym nawet dalej poszła. Niech każdy > > dziennikarz z góry płaci Robertowi te 100 000 a jak mu się uda dóbr Robert > a > nie > > > > naruszyć, to mu Robert kasę odda. Będzie sprawniej, po co sądy angażować? > Z > > Roberta wrażliwością, jego dobrego imienia chyba tylko w Wiadomościach > > Wędkarskich nie obrażono. > > Kto to wie? > Na Mazury do Rywina jeździł, to może coś mętnego wyłowił? I nie tylko na taka rybe Robert ma haka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert B. Re: Kwiatkowski oświadcza, Rawicz odpowiada IP: *.net.pl / 192.168.1.* 05.09.03, 08:47 Czytam Gazetę Wyborczą, ponieważ uważam ją za dobrą gazetę. Jednak ostatni stwierdzam, że nie jest to gazeta objektywna. Jest to gazeta stronnicza, jak wiele innych na polskim rynku. Widać to także w sprawie Rywina. Gazeta jest stroną. Podaje wybiórcze informacje. Manipuluje tekstem. Orzeka o winie. to jest fakt. Kto czyta gazetę może się o tym przekonać. Gazeta ma także podwojną moralność. Przykro mi to pisać, ponieważ ceniłem Adama Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
doro6 Rob,nie czytaj dobrej gazety o złej moralności 05.09.03, 11:40 A czy Ty nie masz podwójnej osobowośći? Porzuć czym prędzej to czytanie, jest tyle innych ciekawych zajęć. Gość portalu: Robert B. napisał(a): > Czytam Gazetę Wyborczą, ponieważ uważam ją za dobrą gazetę. ... > Jest to gazeta stronnicza, jak wiele innych na polskim rynku. > Podaje wybiórcze informacje. Manipuluje tekstem. Orzeka o winie. to > jest fakt. Kto czyta gazetę może się o tym przekonać. Gazeta ma > także podwojną moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurczuk Re: Kwiatkowski oświadcza, Rawicz odpowiada IP: 195.205.230.* 05.09.03, 22:03 Pójdziemy na rękę tow. Robertowi i osadzimy go w Rawiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieciówa Psychiczna Olejnik - dziennikara z magla ! IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 05.09.03, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Kwiatkowski naruszam Twoje imie IP: *.acn.waw.pl 05.09.03, 23:50 Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski po jasną cholere ja płace TVP czyli organowi propagandowemu SLD danine w postaci abonamentu, skoro nie moge obejrzec relacji z US OPEN w tenisie ziemnyn. Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski tylko mi nie tlumacz, ze nie ma transmisji z US Open dlatego, ze w Nowym Jorku pada deszcz. Dzisiaj swieci slonce i mecze rozgrywane sa na biezaco. Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski ja rozumiem, ze pochodzisz z ojca bylego oficera Ludowego Wojska Polskiego (zwanego trepem lub zlewem) i w jego mentalnosci taki sport jak tenis ziemny byl wymyslem kapitalistow. Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski jezeli bierzesz za usluge pieniadze i nie wykonujesz tej uslugi nalezycie to znaczy sie , ze jestes PIERDOLONYM OSZUSTEM i ZLODZIEJEM. Jezeli nie wiesz co to oznacza to zapytaj sie swojego kompana od picia wodeczki w akademiku na Zwirki i Wigury w Warszawie, niejakiego Basalaja Janusza. Musi Tobie odpowiedziec jako Ywoj obecny podwladny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Kwiatkowski naruszam Twoje imie IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.03, 00:24 Gość portalu: doradca napisał(a): > Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski po jasną cholere > ja płace TVP czyli organowi propagandowemu SLD danine w postaci > abonamentu, skoro nie moge obejrzec relacji z US OPEN w tenisie > ziemnyn. Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski tylko mi > nie tlumacz, ze nie ma transmisji z US Open dlatego, ze w Nowym > Jorku pada deszcz. Dzisiaj swieci slonce i mecze rozgrywane sa > na biezaco. Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski ja > rozumiem, ze pochodzisz z ojca bylego oficera Ludowego Wojska > Polskiego (zwanego trepem lub zlewem) i w jego mentalnosci taki > sport jak tenis ziemny byl wymyslem kapitalistow. > Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski jezeli bierzesz > za usluge pieniadze i nie wykonujesz tej uslugi nalezycie to > znaczy sie , ze jestes PIERDOLONYM OSZUSTEM i ZLODZIEJEM. > Jezeli nie wiesz co to oznacza to zapytaj sie swojego kompana > od picia wodeczki w akademiku na Zwirki i Wigury w Warszawie, > niejakiego Basalaja Janusza. Musi Tobie odpowiedziec jako Ywoj > obecny podwladny. Rzeczywiscie slonce do NYC po dwudniowym deszczu zawitalo i jest piekne suche polskie lato. Temp gdzies 25C i sucho,zadnej wilgoci. Niestety Domachowska rozstawiona z nr 7 ,w 3 rundzie gladko przegrywa z Japonka Fuda(12) w pierwszym secie 0:5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Kwiatkowski naruszam Twoje imie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 00:30 no i co z tego ze Polka przegrala z Japonka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Kwiatkowski naruszam Twoje imie IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.03, 00:44 Gość portalu: marcee napisał(a): > no i co z tego ze Polka przegrala z Japonka? Jeszcze nie przegrala. W pierwszym secie Domachowska wyciagnela z 0:5 na 4:5 . Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kwiatkowski naruszam Twoje imie 06.09.03, 00:34 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > Gość portalu: doradca napisał(a): > > > Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski po jasną cholere > > ja płace TVP czyli organowi propagandowemu SLD danine w postaci > > abonamentu, skoro nie moge obejrzec relacji z US OPEN w tenisie > > ziemnyn. Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski tylko mi > > nie tlumacz, ze nie ma transmisji z US Open dlatego, ze w Nowym > > Jorku pada deszcz. Dzisiaj swieci slonce i mecze rozgrywane sa > > na biezaco. Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski ja > > rozumiem, ze pochodzisz z ojca bylego oficera Ludowego Wojska > > Polskiego (zwanego trepem lub zlewem) i w jego mentalnosci taki > > sport jak tenis ziemny byl wymyslem kapitalistow. > > Robercie "nagroda, ktorej nie ma" Kwiatkowski jezeli bierzesz > > za usluge pieniadze i nie wykonujesz tej uslugi nalezycie to > > znaczy sie , ze jestes PIERDOLONYM OSZUSTEM i ZLODZIEJEM. > > Jezeli nie wiesz co to oznacza to zapytaj sie swojego kompana > > od picia wodeczki w akademiku na Zwirki i Wigury w Warszawie, > > niejakiego Basalaja Janusza. Musi Tobie odpowiedziec jako Ywoj > > obecny podwladny. > > Rzeczywiscie slonce do NYC po dwudniowym deszczu zawitalo i jest piekne suche > polskie lato. > Temp gdzies 25C i sucho,zadnej wilgoci. > > Niestety Domachowska rozstawiona z nr 7 ,w 3 rundzie gladko przegrywa z Japonka > > Fuda(12) w pierwszym secie 0:5. No popatrz Maciej. Doradca [:)] wyobraża sobie, że Robert czyli prezes telewizji białoruskiej/oddział w Warszawie jest zainteresowany transmitowaniem US Open, podczas gdy na Białorusi dożynki świętują! Jego psim obowiązkiem jest płacenie abonamentu za oglądanie tak ważnej uroczystości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Kwiatkowski naruszam Twoje imie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 00:39 niech zgadne, majac do wyboru ogladac dozynki czy mecz tenisa co wybralaby baska? chyba nie mecz, w koncu przeciez nie gra w tenisa Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kwiatkowski naruszam Twoje imie 06.09.03, 00:46 Gość portalu: marcee napisał(a): > niech zgadne, majac do wyboru ogladac dozynki czy mecz tenisa co wybralaby > baska? > chyba nie mecz, w koncu przeciez nie gra w tenisa Ani jedno, ani drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee tak samo ja zalozylam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 00:49 i z takiego samego punktu wyszedl i doszedl Robert potem spojzral an ceny i zobaczyl ze dozynki tansze , wiec nam to zaserwowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: tak samo ja zalozylam IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.03, 02:35 Gość portalu: marcee napisał(a): > i z takiego samego punktu wyszedl i doszedl Robert > potem spojzral an ceny i zobaczyl ze dozynki tansze , wiec nam to zaserwowal No i kulturowe blizsze. A Domachowska przegrala z Japonka. Kto by pomyslal,ze Japonki w tenisa graja. Tak nam to wejscie do EU zaszumialo,ze niedlugo Polki beda z Chinkami w tenisa przegrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIE Capriati przegrala,ale Roddick wyglada najlepiej. IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.03, 07:15 Zal serce sciskal,jak Capriati wypuscila ten mecz. Roddick tak serwuje,ze mu chyba nikt nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Capriati przegrala,ale Roddick wyglada najlep IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 09:13 ja wczoraj zaserwowalam za to do Ciebie na skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Capriati przegrala,ale Roddick wyglada najlep IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 09:16 poczekam cierpliwie bo milosc cierpliwa jest i nie zazdrosci (hmmm -z tym gorzej) ponoc tak pisze jakis facet w Liscie do Koryntian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Capriati przegrala,ale Roddick wyglada najlep IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.03, 17:05 Gość portalu: marcee napisał(a): > ja wczoraj zaserwowalam za to do Ciebie na skrzynke I to byl as serwisowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee "as serwisowy" IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 17:26 czyli jak zwykle sie wyglupilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: 'as serwisowy' IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.03, 20:11 A skadze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Re: Kwiatkowski naruszam Twoje imie IP: 195.205.230.* 06.09.03, 17:54 Nie zezwalam. Kapusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ POWIEDZCIE ROBERTOWI,ZE US OPEN BYL NA BEZPL KANAL IP: *.ny325.east.verizon.net 07.09.03, 02:51 OD CWIERCFINALOW POCZAWSZY US TENNIS OPEN BYL NA BEZPLATNYM CBS KANALE TELEWIZYJNYM. SPYTAJCIE SIE ROBERTA,DLACZEGO W POLSCE NIE MA RETRANSMISJI BEZPLATNYCH KANALOW TELEWIZYJNYCH ZE STANOW. P.S. W STANACH NIE MA ABONAMENTU NA TELEWIZJE Z REKLAMAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: POWIEDZCIE ROBERTOWI,ZE US OPEN BYL NA BEZPL IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 04:01 to w jaki sposob tv zarabia na reklamach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: POWIEDZCIE ROBERTOWI,ZE US OPEN BYL NA BEZPL IP: *.ny325.east.verizon.net 07.09.03, 04:41 Gość portalu: n napisał(a): > to w jaki sposob tv zarabia na reklamach? Jest kablowka za ktora sie placi i tam nie ma reklam i darmowka z reklamami. W tej wlasnie darmowce lecialo US Open i w przerwach w grze byly reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Do kataryny, miderbindera, basi, pralinki... IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 07.09.03, 10:26 www1.gazeta.pl/wyborcza/1093892,34513,1656971.html?v=3&a=7839090&GazetaWyborczaWWW1=P1rpW6p2whVptK2lXJ1a3VbySotqExUq 0uN13oFI6EOY6j9xhdPx|6931000422386477201/- 1407973907/6/8086/8086/7002/7002/8086/-1#opinie Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Do kataryny, miderbindera, basi, pralinki... 07.09.03, 10:32 Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > www1.gazeta.pl/wyborcza/1093892,34513,1656971.html?v=3&a=7839090&GazetaWyborczaWWW1=P1rpW6p2whVptK2lXJ1a3VbySotqExUq > 0uN13oFI6EOY6j9xhdPx|6931000422386477201/- > 1407973907/6/8086/8086/7002/7002/8086/-1#opinie Prawdę mówiąc, nie chce mi się roztrząsać spraw kota w worku. Pogadamy jak się okaże jakiej on jest rasy i koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Do kataryny, miderbindera, basi, pralinki... IP: *.ewrnj.fast.net 07.09.03, 22:59 basia.basia napisała: > Gość portalu: Jagnieszka napisał(a): > > > www1.gazeta.pl/wyborcza/1093892,34513,1656971.html?v=3&a=7839090&GazetaWyborczaWWW1=P1rpW6p2whVptK2lXJ1a3VbySotqExUq > > 0uN13oFI6EOY6j9xhdPx|6931000422386477201/- > > 1407973907/6/8086/8086/7002/7002/8086/-1#opinie > > Prawdę mówiąc, nie chce mi się roztrząsać spraw kota w worku. > Pogadamy jak się okaże jakiej on jest rasy i koloru. A kto yu robi za pralinke? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Za pralinkę? 07.09.03, 23:13 Jak to kto? Pralinka! Pralinko, gdzieżeś Ty gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Za pralinkę? IP: *.ny325.east.verizon.net 08.09.03, 04:05 basia.basia napisała: > Jak to kto? > Pralinka! > > Pralinko, gdzieżeś Ty gdzie? Zaczynam miec podejrzenia ,ze to o mnie chodzi,chyba ze o Monike Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Za pralinkę? IP: *.ny325.east.verizon.net 08.09.03, 17:05 Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > basia.basia napisała: > > > Jak to kto? > > Pralinka! > > > > Pralinko, gdzieżeś Ty gdzie? > > Zaczynam miec podejrzenia ,ze to o mnie chodzi,chyba ze o Monike Olejnik. Choc nie wykluczylem jeszcze Bratka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ REPORTER AL JAZEERA ARESZTOWANY IP: *.ny325.east.verizon.net 09.09.03, 03:13 Niestety te wiadomosci pochodza,ze zniewidzonego NYTimes SPAIN: AL JAZEERA REPORTER ARRESTED The police arrested a reporter for the Arabic television station Al Jazeera on suspicion of having links to the terror network Al Qaeda. The suspect, Tayseer Allouni, of Syrian origin, was accused of assisting the leader of the network's Spanish cell, who was arrested in November of 2001, and of transferring money to Al Qaeda operatives in Afghanistan, the news agency EFE reported. Mr. Allouni's wife disputed the accusations, as did the director of Al Jazeera. Dale Fuchs (NYT) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIE MONIKA NARUSZA DOBRA ROBERTA IP: *.ny325.east.verizon.net 10.09.03, 11:39 Jak to sie dzieje,ze ta cala polska arystokracja administracyjna przy Monice wyglada jak wsiowe chamstwo? Odpowiedz Link Zgłoś