Dodaj do ulubionych

mężczyźni są po prostu głupi i nudni

IP: *.biaman.pl 07.09.03, 11:40
"nie robię filmów o mężczyznach, bo mężczyźni są po prostu głupi. I nudni."

I jak zacząć ten dzień, panowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lars von Trier "Entfremdungseffekt" * IP: *.biaman.pl 07.09.03, 11:42
      i od dziecka gdzieś z tyłu głowy miałem marzenie o zrobieniu czegoś w tym stylu.
      W latach 70. w duńskiej telewizji popularne było adaptowanie sztuk teatralnych
      właśnie przy minimum dekoracji i mocno wryło mi się to w pamięć, ale nie miałem
      żadnego konkretnego planu.

["efekt obcości" - dzięki świadomości, że wszystko, co się dzieje na scenie,
      jest sztuczne i przesadzone, widz lepiej rozumie przesłanie spektaklu - WO]
      • Gość: Lars von Trier Władca Pierśceni - potworne gówno IP: *.biaman.pl 07.09.03, 11:45
        Bezpośrednim impulsem było dla mnie obejrzenie "Władcy pierścieni". Oglądałem
        go w kinie z coraz większym niedowierzaniem i irytacją - co za potworne gówno!

Gość portalu: Lars von Trier napisał(a):

> i od dziecka gdzieś z tyłu głowy miałem marzenie o zrobieniu czegoś w tym
        stylu
        > .
        > W latach 70. w duńskiej telewizji popularne było adaptowanie sztuk
        teatralnych
        > właśnie przy minimum dekoracji i mocno wryło mi się to w pamięć, ale nie
        miałem
        >
        > żadnego konkretnego planu.
        >
        >
        >
        • Gość: züberman Ja po prostu mam gdzieś te wszystkie tłumy elfów IP: *.biaman.pl 07.09.03, 11:47
          czy baśniowe królestwa.
    • Gość: züberman nieszczera prawda IP: *.biaman.pl 07.09.03, 11:52
      "nie robię filmów o mężczyznach, bo mężczyźni są po prostu głupi. I nudni.
      Mężczyźni jak zwykle kręcą o tym, co ich najbardziej interesuje - o penisach, o
      robieniu z siebie idioty, że ktoś jest bity, że ktoś był wykorzystany
      seksualnie".
    • Gość: Lars von Trier http://www2.gazeta.pl/obcasy/1,25364,1647390.html? IP: *.biaman.pl 07.09.03, 11:53
      • Gość: züberman Danielle Steel to ja IP: *.biaman.pl 07.09.03, 13:33
        "Od dziecka utożsamiałem się z kobietami, zwłaszcza z bohaterkami melodramatów.
        Wszystkie bohaterki Danielle Steel to ja".

Tu by nam Basia mogła pomóc, ale i tak brzmi niedobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka