Gość: pilot Armia pokoju -armia przyszlosci! IP: *.armageddon.uspnet.usp.br 09.09.03, 11:18 no w tym rzecz... armie przyszlosci tylko strzelaja do siebie.... podatnik owszem placi ale niewinni cywile nie gina...to sie nazywa nowy pokojowy styl,...rozumiem ze w Iraku tez chodzi o to gdy sie mowi ze sie nie bedzie rozstrzeliwalo niewinnych rodzin.. ale armia bez strzelania...wiec to przyszlosc! opatentowac i wreszcie zrobimy forse w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były rekrut Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: *.zchpolice.com 09.09.03, 11:31 komputery nie pomogły ? niby tacy uczeni a to pajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jihad!!! Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.03, 11:33 kolejny sukces polskiej armii i sld w walce z terroryzmem:-) tylko pilota szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik Należy sie jednak ciezyć!!! IP: *.man.polbox.pl 09.09.03, 11:33 Że obrona przeciwlotnicza do czegoś się jeszcze nadaje.... i w przypadku przylotu kolejnych 3 mysliwców izraelskich to jednak zadziała sprawaniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jihad!!! cholera nie mogli go zestrzelic wtedy gdy latał miller IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.03, 11:36 przynajmniej byłyby z tego widoczne korzyści... Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek a czyj miała zestrzelić? 09.09.03, 11:37 o ile wiem nie jesteśmy w stanie wojny z nikim więc jak trzeba ciś zestrzelić to trzeba swoich wyobrażacie sobie skandal gdyby zestrzelili nie swój!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimi za malo kapelanow IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 11:44 Moim zdaniem sytuacje mozna nieco poprawic poprzez: a)zatrudnienie wiekszej ilosci kapelanow (wymodla ochrone dla naszego wojska) b)zwiekszenie ilosci sztandarow w naszym wojsku (mozna nimi okryc nasze wojska i nie bedzie ich widac) c)zwiekszenie ilosci wojska poruszajacego sie konno (na paradach nie lutuja z rakiet) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rokita Re: za malo kapelanow IP: *.uia.ac.be 09.09.03, 11:53 Gość portalu: jimi napisał(a): > Moim zdaniem sytuacje mozna nieco poprawic poprzez: > a)zatrudnienie wiekszej ilosci kapelanow (wymodla ochrone dla naszego wojska) > b)zwiekszenie ilosci sztandarow w naszym wojsku (mozna nimi okryc nasze wojska > i nie bedzie ich widac) > c)zwiekszenie ilosci wojska poruszajacego sie konno (na paradach nie lutuja z > rakiet) ...najlepiej uformowac dywizje na wielbladach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Widzieli podwojnie po przepitku ? IP: 130.94.106.* 09.09.03, 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jihad!!! hura! koalicja antyterrorystyczna odniosła kolejny suk IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.03, 11:58 ces! Pewnie ameryka odpali nam za to kolejny zezłomowany f16!!! Cześć i Chwała bohaterom Ludowego Wojska Polskiego(a sorki zapomniałem, że już się tak nie nazywa...choć w sumie pod obecnymi rządami czerwonych zbirów powinniśmy wrócic do tej chwalebnej nazwy, chłopcy mieli ogólnie dobre poczucie humoru nikt przy zdrowych zmysłach nie wpadłby na takie nazewnictwo jak demokracja ludowa....czyli rządy ludu ludowe...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Bardzo słusznie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 12:04 W pełni popieram - polskie samoloty nadają się wyłącznie do zestrzelenia. Poza tym - manewry były udane, cel został zniszczony! Tylko pogratulować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Czemu skandal. IP: *.fastres.net 09.09.03, 12:13 Najwazniejsze jest to ,ze pilot sie uratowal, a w Ustce potrawia zestrzelic SU-22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Czy jest obowiązkowe OC? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 12:25 Ja muszę płacić OC od mojego samochodu a na razie nikt do mnie nie strzelał ani ja do nikogo. A tak w ogóle, to samolot Su jest ruski i warto takich się pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eehh Re: Czy jest obowiązkowe OC? IP: 200.232.137.* 09.09.03, 13:30 Gość portalu: ZZ napisał(a): > Ja muszę płacić OC od mojego samochodu a na razie nikt do mnie > nie strzelał ani ja do nikogo. > A tak w ogóle, to samolot Su jest ruski i warto takich się pozbyć Prosze Pana, Su jest miedzynarodowy, tak ruski jak czeski czy moldawski,...ale jest dobry, lepszy niz F-16. F-16 sa jak windows 95, zawsze sie zatrzasnie, jeszcze nie mielismy wojny w powietrzu, ale strata SU, nawet starszych to strata 15 f-16, to dobrze ze nikt nie wierzy w ruskie bo nie wszystcy beda mieli ruskie gdy przyjdzie godzina; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin A tyś skąd się urwał? Pić z samego rana??? IP: *.pool80181.interbusiness.it 09.09.03, 14:46 Gość portalu: eehh napisał(a): > Gość portalu: ZZ napisał(a): > > > Ja muszę płacić OC od mojego samochodu a na razie nikt do mnie > > nie strzelał ani ja do nikogo. > > A tak w ogóle, to samolot Su jest ruski i warto takich się pozbyć > > Prosze Pana, Su jest miedzynarodowy, tak ruski > jak czeski czy moldawski,...ale jest dobry, lepszy niz > F-16. F-16 sa jak windows 95, zawsze sie zatrzasnie, jeszcze > nie mielismy wojny w powietrzu, ale strata SU, nawet starszych > to strata 15 f-16, to dobrze ze nikt nie > wierzy w ruskie bo nie wszystcy beda mieli ruskie gdy przyjdzie > godzina; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pd Re: Czy jest obowiązkowe OC? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.09.03, 20:06 >ale strata SU, nawet starszych > to strata 15 f-16, to dobrze ze nikt nie > wierzy w ruskie bo nie wszystcy beda mieli ruskie gdy przyjdzie > godzina; A kiedy przyjdzie także po mnie Zegarmistrz światła - ten wojskowy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rymgal Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: *.piasta.pl 09.09.03, 12:28 I co w tym takiego dziwnego?.Był juz przypadek kiedy sprzedawał sie tow Kwaśniewski Armii tym razem amerykańskiej kiedy Polacy strzelali sami do siebie i już po 3 godzinach się zorientowali.A wszystko to pod okiem zacnych amerykańskich i natowskich oficerów ,podczas manewrów tarcza tam jakaś. Ludzie!!! Mamy takich specjalistów nie tylko w wojsku ,są jeszcze służba zdrowia,sądy itd ...o politykach nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winter Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 12:30 Po prostu rewelacja! Totalna kompromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilot to ja bylem pilotem IP: 200.232.137.* 09.09.03, 12:31 Umowilismy sie z chlopakami ze lepiej tak niz zabijac w Iraku niewinnych (dziewczyna mi pisala z Iraku ze tam tez ludzie, ale czy to prawda...tu tylko mowia ze Arabi...ze niby jak konie). Wiex skoczylem, i potem wojtek zestrzlil. Nie warto wiecej mowic, to mi sie doda do emerytury ale moge sie zrzec jesli opinia publiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Bylem? IP: *.ifn-magdeburg.de 09.09.03, 12:59 Czyz bohaterskich pilotow sie degraduje? To by dopiero byla wpadka armii polskiej..Ja tam wiem, ze sie odznacza... A pilot na pewno wyladowal na smacznym taboule u autochtonow... Moze sie jeszcze ciekawych barw i kolorow miejscowej ziemi naogladal.... Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Re: Mamy sprawne rakiety.. 09.09.03, 13:00 ..gorzej z mózgami rakietowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAPER Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: 157.25.130.* 09.09.03, 13:04 GRATULACJE!!! TAK TRZYMAĆ PANOWIE!PRZECIEŻ NAS NIE MUSI NIKT ATAKOWAĆ, SAMI SIĘ POWYRZYNAJĄ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek84 Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.3.* 09.09.03, 13:31 Jeden wielki skandal....... Tyle można napisać o Polskiej Obronie i jego ministrach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 13:39 Brawo oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Żeby w Camp Babylon nie zestrzeli własnego kotła... IP: 194.181.190.* 09.09.03, 13:42 z grochówką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezerwista Nowa doktryna obronna Polski IP: *.erlm.siemens.de 09.09.03, 13:54 Rozumiem, ze bylo to pierwsze z dzialan w ramach ogloszonej dopiero co nowej doktryny obronnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Rezerwista! Zapomniałeś! AUTORSKA doktryna ,czopie! IP: 194.181.190.* 09.09.03, 15:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk strzal na wiwat IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 14:12 Ale jaja. To juz gorzej niz w czeskiej armii. Szmajdzinski dal pilotowi to wyroznienie w nadziei, ze ten nie bedzie dochodzic odszkodowania od Skarbu Panstwa za nieudolnosc dowodcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat To wstyd ze szydzimy z naszej armi! IP: 200.232.137.* 09.09.03, 14:36 Niepowinnismy poplynac i wydobyc rodaka z morza? Nie powinnismy odbudowac urzadzenie (samolot)? (pewnie miliony) Bedzie nam to wszystkim jeszcze bardzo potrzebne gdy busz drugi lub trzeci przyjdzie bombardowac Polske (jak porzednich przyjaciol USA: Panama, Jugoslawia, Irak, etc). Jescze Polska..... a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Fatalista Re: To wstyd ze szydzimy z naszej armi! IP: *.chello.pl 09.09.03, 14:39 WSTYD TO KRASC !!!!! Nie ma żadnych świętości, szydzić MOŻNA i NALEŻY ze wszystkiego i z wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Kolejny pijany od samego rana! Chyba że głupi? IP: *.pool80181.interbusiness.it 09.09.03, 14:58 Gość portalu: akurat napisał(a): > Niepowinnismy poplynac i wydobyc rodaka > z morza? Nie powinnismy odbudowac urzadzenie (samolot)? > (pewnie miliony) > Bedzie nam to wszystkim jeszcze bardzo potrzebne gdy > busz drugi lub trzeci przyjdzie bombardowac Polske (jak porzednich > przyjaciol USA: Panama, Jugoslawia, Irak, etc). > Jescze Polska..... > > a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojskowy [...] IP: 200.232.137.* 09.09.03, 14:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haaanes Re: Znow szydercy drwia z bohaterow IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.03, 15:15 Gość portalu: wojskowy napisał(a): > Czy ktos z panstwa latal? Czy ktos > z panstwa zrobil kupe latajac? > My wojskowi wiemy co to wszystko znaczy! :-) ... gdybyscie latali zamiast chodzic na pielgrzymki , to wiedzielibysta , ze cywilizowany swiat zamiast "swiecic" samoloty - robi inspekcjie techniczne. Panowie podatnicy podajcie konia dla Pana lotnika :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Nooo, to już najlepiej umiecie robić: IP: *.pool80181.interbusiness.it 09.09.03, 16:35 ... robić kupę... Gość portalu: wojskowy napisał(a): > (...) Czy ktos z panstwa zrobil kupe latajac? > My wojskowi wiemy co to wszystko znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor prosze panstwa IP: 200.232.137.* 09.09.03, 15:10 Na zyczenie wojewody pomorskiego wkraczam na ten internetowy swiat prosze mi wybaczyc za nieudolnosci Wrocilem wlasnie z zebrania wszystko jest jasne,....to naprawde byl blad pilota,....ale oczywiscie wojsko ponosi za to odpoowiedzialnosc. Pilot przejdzie na emeryture (jesli zostanie znaleziony, jescze nie mam oficjalnych informacji, powiadaja ze jest w szpitalu w Kolobrzegu). Dziekuje H.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: *.wincor / 172.18.32.* 09.09.03, 14:45 Panie i Panowie liczy się że w koncu w coś trafiliśmy. :-< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Re: Polska armia zestrzeliła własny samolot IP: *.ifn-magdeburg.de 09.09.03, 14:54 Jak igla w cialo. Jakby powiedziala z satysfakcja pigula, lub pewien Pan, ktory powrocil do swoich piosenek sprzed lat i teraz calkiem niezle mu wychodzi nawet. A kolo pokolen sie przetoczylo o jeden szczebelek i jest na swoim miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 ANka, co Ty...biez wodki nikak nie razbieriosz, niza IP: 194.181.190.* 09.09.03, 15:16 cziom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Dobrze, że w kibel nie pierdykło, to by dopiero było.. IP: 194.181.190.* 09.09.03, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celowniczy To nie Pan Bóg kule nosi. Gen. Flaszka, co kiełbasę IP: 195.136.248.* 09.09.03, 15:06 w Iraku zeżarł, musiał coś tu kombinować. Niekoniecznie na trzeźwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 A może gen.Oliwa, był taki, starsi pamiętają... IP: 194.181.190.* 09.09.03, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz K... m..., a ja myslalem IP: 200.232.137.* 09.09.03, 15:16 No przepraszam ale moja forsa jest teraz zlomem, jesli rzeczywiscie to blad pilota.. ja stracilem na tym na gieldzie... i kto zaplaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vodki mnogo Re: To nie Pan Bóg kule nosi. Gen. Flaszka, co ki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 18:46 Gen.Oliwa;gen.Żyto;gen.Flaszka... Kiełbasę rozkradli. Wodki mnogo,zakuski niet. Chora goleń i pomroczność jasna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Już tak bez żartów, kapelan nie pokropił rakiety i Zły IP: 194.181.190.* 09.09.03, 15:40 wszedł w paradę. Błądzić jest rzeczą ludzką, ja wszystko rozumiem, ale gen.bp.Głódź powinien chyba jednak tego kapelana pociągnąć za dyscyplinę, trochę. Takie straty materialne, a w wojsku bida przecie ...A może ten rakietowy kapelan to jakiś krewny tego kapelana od ś.p. Szwejka, no to wtedy już ja się niczemu w ogóle nie dziwię...Ale czego znowu chcieć od szeregowego kapelana, jak sam bp.Głódź te dwie tony kiełbasy.... Głódź, oddaj kiełbasę!! Odpowiedz Link Zgłoś