warczacy_z_wilkami 23.04.08, 13:15 Ciekawie zapowiada się dzisiejsza konfrontacja posła Kaczyńskiego z Kornatowskim. Zeznają pod przysięgą, mówią co innego, a tylko jeden z nich mówi prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 13:23 Kruk krukowi oka nie wykole / jest i inne powiedzenie, ostrzejsze i bardziej adekwatne/. Krzywdy prokuratura zadnemu nie zrobi, zamotają i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 15:55 > Zeznają pod przysięgą, mówią co innego, a tylko jeden z nich > mówi prawdę. Kornatowski, a jakze ... :) pl.youtube.com/watch?v=R8eZY8SmY3A Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 15:57 a skąd aż tyle pewności paczulo w odpowiedzi twojej? pytam choć aluzju poniał Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 16:00 z przekonania, ze nagranie jest prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 16:03 paczula8 napisała: > z przekonania, ze nagranie jest prawdziwe. poddaje się, ale nie bardzo załapałem. Przybliżysz o jakim nagraniu myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 16:08 paczula8 napisała: > podałam linka. > > Moze i prawdziwe, ale manipulowane to napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 16:12 no tak , myśałem że to dla jaj podałaś bo tylko w tej kategorii ten występ osobiście traktuje. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie śledzisz wydarzeń na bieżąco, dlatego nie dziwi mnie ten link. Jeśli jednak chciałabyś z lekka skonfrontować swą wiedzę opartą na tym co widziasz w tym linku, a z tym co możesz nie wiedzieć, polecam przeczytanie tego co ja zalinkuje. Naprawdę warto mimo, że zajmie kilka minut. www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead33&news_cat_id=1137&news_id=251821&layout=18&forum_id=14759&fpage=Threads&page=text do zobaczenia mam nadzieje za kilka minut Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 16:35 jeśli pozwolisz, ten artykuł zostawię sobie na wieczór, pozdrawiam, paczula Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 hej, Warczący ... 23.04.08, 23:14 warczacy_z_wilkami napisał: > no tak , myśałem że to dla jaj podałaś bo tylko w tej kategorii ten występ > osobiście traktuje. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie śledzisz wydarzeń na > bieżąco, dlatego nie dziwi mnie ten link. Jeśli jednak chciałabyś z lekka > skonfrontować swą wiedzę opartą na tym co widziasz w tym linku, a z tym co > możesz nie wiedzieć, polecam przeczytanie tego co ja zalinkuje. Naprawdę warto > mimo, że zajmie kilka minut. przeczytałam, skonfrontowałam i ... nie bardzo rozumiem, jaki związek ma artykuł przez Ciebie polecony z tematem watku? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 16:00 paczula8 napisała: > > Zeznają pod przysięgą, mówią co innego, a tylko jeden z nich > > mówi prawdę. > > Kornatowski, a jakze ... :) > > pl.youtube.com/watch?v=R8eZY8SmY3A > > Oczywizda oczywistosc. Konratowski prawde mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 16:03 > Oczywizda oczywistosc. Konratowski prawde mowi. Netzel'owi na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Kornatowski i Kamiński złożyli diametralnie 23.04.08, 23:13 różne zeznania. Można było odnieść wrażenie że mówili o dwóch całkowicie INNYCH spotkaniach /mec. Piotrowski po wyjściu z prokuratury w Łodzi/ Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Kaczyński kłamie przed kamerami, to niby dlaczego 23.04.08, 23:17 by miał się wyłamać z zasad w prokuraturze? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Białe-Czarne. Konfrontacja w Łodzi 23.04.08, 23:25 W tym towarzystwie które podsłuchiwało wszystkich,wszyscy mieli powłączane dyktafony w rozmowach między sobą. Chyba tylko Jarosław K jako najmniej zapoznany z techniką(vide-słynne słuchawki u Merkel)nie miał. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś