semperignotus 05.05.08, 19:28 płacz i zgrzytanie zębów ci niedoucy od Ziobry dostają taką lekcję ,że szkoda gadać . Pewnie całą noc spędzą znów w archiwach IPN , by cokolwiek znaleźć na Widackiego lub Czumę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:29 Mularczyk ma przecież wprawę z TK Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:33 Ten Pisadwokat jak oni wszyscy po wolsku oczywiscie :o)) www.tvn24.pl/-1,1548572,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:36 PiS i Kaczyńscy sami się punktowali. Teraz wystarczy przypomnieć te publiczne a tajne upublicznić. I tyle. Wystarczy! Prawie i sprawiedliwie. Dlatego Kaczyńscy z tą ich ferajną tak bardzo boją się i prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:38 oni tak się nazwali dla szyderstwa Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:37 Niech punktują w swojej wyobrażni,społeczeństwo widzi obronę eSBeka przez opozycjonistę z PRL-u i wyrabia sobie zdanie ,pytając dlaczego on broni oficera SB? "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:39 a ten sbek już 19 lat służy niepodległej Ojczyźnie , dociera ? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:45 Do mnie nie dociera podział na tych złych i dobrych UBeków.Bo to jest tak jak podział Niemców okupujących Polskę w latach 1939-1945,na tych dobrych Niemców z NRD i tych złych z NRF. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 21:03 elwer-pancerfaust44 napisał: > Do mnie nie dociera podział na tych złych i dobrych UBeków. Było powiedzieć to Kaczyńskim. Teraz co to do głowy przyszło? Kaczyńskim bałeś się bo by ciebie tranem zalali z sadła Kamńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 22:38 Jak byś sobie zadał trochę trudu i przeczytać moje opinie o Kaczyńskich przed 21 X?A powinieneś bo wyrażasz o mnie nieprawdziwe opinie,czyli mówiąc prosto z mostu:Łżesz jak bura suka Dorna. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 13:07 Przynajmniej wyjaśniłeś, dlaczego w twoim nicku jest słowo panzerfaust. Reszty nie wyjaśniaj bo obsesje są niewyjaśnialne. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:47 elwer-pancerfaust44 napisał: > Niech punktują w swojej wyobrażni,społeczeństwo widzi obronę eSBeka przez> opozycjonistę z PRL-u i wyrabia sobie zdanie ,pytając dlaczego on broni oficera> SB? Rzeczony esbek przeszedł procedury deesbekizacyjne za Kaczyńskich i pod uznaniem jego przydatności podpisał się Waserwanna. Myślisz, że teraz powinno się pociągnąć ich do odpowiedzialności za mącenie, które tutaj ujawniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:49 dobry ubek to taki, który służy PIS , zły ten co przeciw. To takie małe przecież , a proste Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 19:52 semperignotus napisał: > dobry ubek to taki, który służy PIS , zły ten co przeciw. > To takie małe przecież , a proste Czyli esbek usankcjonowany i służący Kaczński jest OK - gdy jednak ma przeciw nim coś zrobić to jest be i wstrętny esbek? Hłe, hłe? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski A co to za rumiany onanista z PiSu ? 05.05.08, 19:54 Wygląda na spłoszonego masturbanta. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Ty jesteś spłeczeństwem! Gratuluję samopoczuci 05.05.08, 19:52 a! A konkretnie to kto Cię upoważnił do wypowiadania się w imieniu społeczeństwa? Ja jestem członkiem społeczeństwa, a nikogo nie upoważniałem! Nie wiem i nie interesuje mnie co mówią Czuma i Widacki oraz ich oponenci, ale protestuję przeciw uzurpacji! Mów za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Ty jesteś spłeczeństwem! Gratuluję samopoczuc 05.05.08, 20:02 Napisałem tylko że społeczeństwo same wyciągnie wnioski,kaj tu uzurpacja do reprezentowania społeczeństwa.W/g twoich słów społeczeństwo ma wierzyć Czumie i nikomu innemu,bo on były opozycjonista(?hihi jak Romaszewski robiący doktorat w ZSRR,w Dubnej pod Moskwą-Instytut fizyki jądrowej!).KGB dopuszczała do pracy w badaniach fizyki atomowej polskich opozycjonistów? "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Nie mówiłem komu wierzyć, czy nie wierzyć 05.05.08, 20:29 Mówiłem, że ani Ty, ani ja, ani nikt inny nie jest uprawniony do wypowiadania się w imieniu społeczeństwa! Czy to nie oczywiste? Mów co chcesz, ale we własnym imieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Raczej robią ich w bambuko 05.05.08, 20:57 semperignotus napisał: > płacz i zgrzytanie zębów > ci niedoucy od Ziobry dostają taką lekcję ,że szkoda gadać . > Pewnie całą noc spędzą znów w archiwach IPN , by cokolwiek znaleźć na > Widackiego lub Czumę No bo niby co mogą inaczej sprawni w osobachh dwóch PiS dolizów Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Czuma z Widackim punktują PIS 05.05.08, 21:02 Widacki adwokat mafii?? Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 06:05 Zawsze to przykre, gdy młodzi ludzie nie chcą się uczyć na własnych błędach. Ot, taki choćby pisowski poseł Arkadiusz Mularczyk z Nowego Sącza. Jeszcze nie tak dawno zagrał się niemal na śmierć, machając przed Trybunałem Konstytucyjnym esbeckimi kwitami. Z przemądrzałą miną pouczał szacowne profesorsko-sędziowskie grono, co jest moralne, a co nie. Później okazało się, że ów młodzian z czytaniem, kwitów w szczególności, nie bardzo sobie jeszcze radzi i poruta była na więcej niż pół Polski. Od politycznej śmierci uratował go brat Jarosław, dobrze zdający sobie sprawę, że takiego straceńca, gotowego na każdą polityczną nawalankę, warto przy sobie mieć. I trafił Mularczyk do sejmowej naciskowej komisji śledczej. Po to, by ponownie – wczoraj – pójść esbeckim śladem. Znów też poniósł porażkę. Młodzieńcowi z PiS-u mogę poradzić tylko jedno: do polityki nie wchodzi się na chwilę, lecz zazwyczaj na lata. Dlatego warto dbać o swoje nazwisko, nie wiązać go z wątpliwymi podchodami, nie kompromitować partyjną służalczością. Wtedy za kilka lat człowieka będzie jeszcze ktoś pamiętał... (*)Wiesław Dębsk Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: A co to za rumiany onanista z PiSu ? 06.05.08, 10:31 semperignotus napisał: > Zawsze to przykre, gdy młodzi ludzie nie chcą się uczyć na własnych błędach. > Ot, taki choćby pisowski poseł Arkadiusz Mularczyk z Nowego Sącza. Jeszcze nie > tak dawno zagrał się niemal na śmierć, machając przed Trybunałem Konstytucyjnym > esbeckimi kwitami. Z przemądrzałą miną pouczał szacowne profesorsko-sędziowskie > grono, co jest moralne, a co nie. Później okazało się, że ów młodzian z > czytaniem, kwitów w szczególności, nie bardzo sobie jeszcze radzi i poruta była > na więcej niż pół Polski. Od politycznej śmierci uratował go brat Jarosław, > dobrze zdający sobie sprawę, że takiego straceńca, gotowego na każdą polityczną > nawalankę, warto przy sobie mieć. I trafił Mularczyk do sejmowej naciskowej > komisji śledczej. Po to, by ponownie – wczoraj – pójść esbeckim śla > dem. Znów też > poniósł porażkę. Młodzieńcowi z PiS-u mogę poradzić tylko jedno: do polityki ni > e > wchodzi się na chwilę, lecz zazwyczaj na lata. Dlatego warto dbać o swoje > nazwisko, nie wiązać go z wątpliwymi podchodami, nie kompromitować partyjną > służalczością. Wtedy za kilka lat człowieka będzie jeszcze ktoś pamiętał... > (*)Wiesław Dębsk O tego mi chodziło ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 13:14 Widacki jak KAŻDY adwokat jest adwokatem podejrzanego, oskarżonego etc.etc. Ośle jeden. Wiesz co to jest placebo? To jest coś co jest ale nic nie znaczy i bez tego wszystko sobie bez przeszkód istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 13:59 oni tak myślą po prostu, po bolszewicku wg nich piękne są wzorce prosto z sowietów lat 30 czy 40- gdzie matka wyrzekała się syna, lub córka ojca , gdzie nikt z oskarżonym nie utrzymywał kontaktu bo sam stawał się oskarżony.. łza się kręci w oku niektórych pisaków jak o tym pomyślą . Dlatego takie zachowanie jak Oli Kwaśniewskiej , która stanęła po stronie ojca , jest nie do zaakceptowania wg ich mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 14:00 a co Widackiego -jego wina polega na wykształceniu i wiedzy , co wobec harcerzyków w postaci Mularczyka - jest bronią zabójczą Odpowiedz Link Zgłoś
miemiec Czuma i Lajdacki dwa bratanki i do sypania i do sz 06.05.08, 14:51 klanki- Cos lajdackiego nie atakuja, ze pisal ztatut Bandytom z Wiednia Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Czuma i Lajdacki dwa bratanki i do sypania i 06.05.08, 14:56 Ale z ciebie szmata donnerwetter. Będziesz miał więcej korzyści "szwabie" gdy sobie wsadzisz brudne paluchy w odbyt skoro nie potrafisz trafić we właściwy klawisz. Swój odbyt. Swoją drogą kiedyś dostaniesz do towarzystwa klawisza. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 16:59 Czyli Czuma z Widackim popierają opinie prezydenta L Kaczyńskiego o UBekach.Np szef Powiatowego UBP w Nowym Targu J Kuraś,potem bohater o ps Ogień powinien mieć pomniki i najwyższe polskie ordery. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 17:09 Ogień już ma pomnik , sam Lech K zdaje się odsłaniał Kuraś to jego idol , bo zabijał wszystko co się rusza, a "podpadało" na komucha albo żyda Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 17:12 Stachiewicz tez odkupił(?)swoje grzechy wspólnie z gen Liberą(też SB)nękali swych dawnych towarzyszy broni.A może mają kwity na byłych opozycjonistów? "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Czuma z Widackim punktują PIS 06.05.08, 17:18 Zacharski Libera Jasik FąFARA to grupa byłych esbeków, która znakomicie wywiązywała się dla prawicy w akcjach przeciw Oleksemu czy Kwaśniewskiemu Zacharski dziś siedzi w Szwajcarii, bo ma zarzuty prokuratorskie Nikt go jednak nie ściga , bo to swój ubek -dobry, czyli popisowy Odpowiedz Link Zgłoś