Dodaj do ulubionych

Donald wyznał że był bity pasem przez swego ojca

15.05.08, 21:56
wszyscy zeście się skupili na marihuanie a umknęło wam uważam że nie mniej ważne inne wyznanie.
Szczerze mówiąć Donald powinien dziękować swemu ojcu że go krótko trzymał!! przynajmniej wyrósł na porządnego człowieka. Nie stoczył się na dno nie zaćpał sie ani się nie zacholał na śmierc.
To jest najlepszy dowód na to że w procesie wychowawczym młodych pokoleń kary cielesne muszą być stosowane bo bez tego nie ma możliwości wychowania zwł chłopaka na porzadnego odpowiedzialnego i zdyscyplinowanego człowieka!

moi starzy do dziś przywołują przykład pewnego Genutka który zrobił ojcu gdy ten umierał wyrzut że nie bił go pasem że nie starał sie chronić go od złego i teraz przez to ma życie przekitrane.
Na łozu smierci swego ojca syn z wyrzutem pyta "dlaczego nie trzymałeś mnie po męsku krótko? to ty nie wiesz ojciec do czego słuzy pasek??"
Obserwuj wątek
    • hollogram wypad 15.05.08, 22:06
    • elwer-pancerfaust44 Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 15.05.08, 22:06
      Za mało bił!
      "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się
      wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie
      czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz).
      • x2468 Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 15.05.08, 23:37
        elwer-pancerfaust44 napisał:

> Za mało bił!

Mial wiecej bic? Tak jak ciebie bili? Zaczelo sie w twoim przypadku
        od akuszerki ktora zamiast walnac cie w tylek,palnela w glowe.Czy
        tak trudno odroznic u ciebie gdzie tylek,a gdzie glowa?
        > "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele
        staną się
        > wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-
        mędrcami.Białe będzie
        > czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A
        Minkiewicz).

• v.t.s Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 17.05.08, 15:15
          łbem pier....nął o lastryko i dlatego mu trudno....
    • jola_iza Re: Skinuś 15.05.08, 23:40
      Na temat bicia , to Pisdzieciątka i ta reszta mordę w kubeł
      • elwer-pancerfaust44 Re: Skinuś 16.05.08, 20:15
        Jest mądrość ludowa wypracowana setkami lat życiowych doświadczeń:Jak się
        kobiety nie bije to jej wątroba gnije!Zgnitą masz wątrobę.
        • hollogram Re: Skinuś 16.05.08, 20:19
          Ty elwer, to masz pod sufitem nierówno.
        • the-skin-pl Re: Skinuś 17.05.08, 09:57
          a inna mądrość ludowa mówi ze kobiety nie bije się nawet kwiatkiem..
          co najwyzej doniczką po głowie..a poza tym feministka nie jest prawdziwą kobietą
    • paralela1 Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 15.05.08, 23:56
      Hitlera tez ojciec bił i to bardzo, to takie niemieckie wychowanie
      • the.skin.pl Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 16.05.08, 19:59
        w przypadku Adolfa chyba za słabo..Donalda chyba też..
    • jurek_siurek Jarku nie bili i zobacz 16.05.08, 20:03
      nie umi. A jak by w d u p ę dostał to by sie nauczył
      • the.skin.pl a skąd wiesz nie był bity? 16.05.08, 20:12
        • jurek_siurek Re: a skąd wiesz nie był bity? 16.05.08, 20:14
          Bo jak by był bity to by su=ie nauczył nie robić z siebie idioty
          • the.skin.pl to oznacza ze ty też nie byłeś bity... 16.05.08, 20:16
    • allspice Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 16.05.08, 20:10
      z tego co piszesz,wynika,że za mało byłeś bity i na skina wyrosłeś:)
      • zapijaczony_ryj Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 16.05.08, 20:16
        allspice napisała:

> z tego co piszesz,wynika,że za mało byłeś bity i na skina wyrosłeś:)

Skini biją bo mają zmiany w mózgu. ZAzwyczaj ich agresja wynika z tego, ze byli
        wykorzystywani seksualnie przez ojca
        • the.skin.pl Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 16.05.08, 20:18
          te durne pseudonaukowe wywody mozęsz je do piuecva wsadzić i spalić.
          Mnbie nikt nigdy nie wykorzystywał. Widziałem jak przed laty skini z punklami się nawalali. Jatke skini wygrali i to mi w nich zaimponowało i tyle w tym temacie zmojej str
          • zapijaczony_ryj NO nie wiem . Spróbuj piardnąć dźwięcznie 16.05.08, 20:22
            the.skin.pl napisał:

> te durne pseudonaukowe wywody mozęsz je do piuecva wsadzić i spalić.
            > Mnbie nikt nigdy nie wykorzystywał. Widziałem jak przed laty skini z punklami s
            > ię nawalali. Jatke skini wygrali i to mi w nich zaimponowało i tyle w tym temac
            > ie zmojej str

idę o zakład, ze ci nie wyjdzie, bo zwieracze masz rozkalibrowane
            • the-skin-pl wiesz nie wszyscy mają takie doświadczenia jak ty 16.05.08, 21:48
              współczuję tobie żeakurat zostałeś rozkalibrowany
    • goldenwomen00 przyzna się publicznie , że bił żonę? 17.05.08, 14:25
      • the-skin-pl Donald? a nie Waldek Pawlak? 17.05.08, 15:05
        • lumpior Bulgotka i Mamrotka zaniedbano w biciu i mamy... 17.05.08, 15:35
          Nieudacznikow.
          • the-skin-pl myslisz że oni nie byli bici? 17.05.08, 16:55
            kiedyś bicie było czyms normalnym i oczywistym... moze faktycznie coś jest na rzeczy
    • wujtarabuk Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 17.05.08, 17:10
      ale chyba po głowie, a nie po pośladkach?
      • the-skin-pl Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 17.05.08, 17:23
        tego Donek nie sprecyzował..
    • the-skin-pl zapis wywiadu 17.05.08, 17:35
      www.newsweek.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=25568
      • wojas078 Re: zapis wywiadu 22.05.08, 13:14
        A co jest takiego złego w karach cielesnych? Niedawno to nie wzbudzało takich
        emocji bo było normalną rzeczą zwłaszcza w domach gdzie wychowywali się chłopcy.
        Był to element dyscypliny i dawał chyba dobre efekty bo nie było takiego
        rozwydrzenia jak dziś. Sam dostawałem pasem od ojca i wielu moich kolegów ze
        szkoły tak samo i było to dla nas normalne. Pasa nie mogłem wybierać. Jeden był
        przez ojca uzywany do wymierzania kar. Dziś? Bezstresowe wychowanie... będą tego
        efekty!
        • the-skin-pl Re: zapis wywiadu 22.05.08, 13:59
          próbują nam wmówić że te skatowane niemowleta to skutek tradycyjnego wychowania. Jakoś tylko nikt nie chce zauważyć że w takich przypadkach cześto w tle pojawia się alkoholizm zwyrodniałego rodzica
          • wojas078 Re: zapis wywiadu 22.05.08, 14:20
            trzeba rozróznić patologie (katowanie dzieci i inne zwyrodnialstwa) od
            wychowania. Nie byłem bity przez ojca alkoholika tylko wtedy gdy zasłuzyłem.
            Naprawdę w dyscyplinie nie ma nic złego moi koledzy są porządnymi ludżmi i sporo
            osiągnęli w życiu, nikt sie nie stoczył, kazdy szanuje rodziców. Kilkanaście
            pasów na tyłek nastolatka to nie jest znęcanie się! Jak ktoś ma inne zdanie
            niech je uzasadni...
            • the-skin-pl Re: zapis wywiadu 22.05.08, 18:17
              u mnie było to samo. Jak coś zrobiłem to pasekszedł w robote ale nigdy ojciec mnie nie sprał na kwasnie jabłko. No i nigdy tego nie robił po alkoholu. Donald powinien być wdzięczny swemu ojcu za te wychowanie. Dzięki temu nie stoczył się na dno nie zaćpał się na śmierć..
    • jk-24 Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 22.05.08, 22:31
      dlatego naćpany chodzi.
      • the-skin-pl Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 23.05.08, 17:47
        naćpany chodzi bo włąśnie wrócił z wyprawy po zioło..
        • elwer-pancerfaust44 Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 23.05.08, 17:52
          El Donalda kondora trasa to po Andach za koką sobie hasać.B
    • wlodzimierz.ilicz Z postępowania Donka widać, że dziś nikt go nie le 23.05.08, 18:06
      je.
      No i mamy skutki.
      • the-skin-pl Re: Z postępowania Donka widać, że dziś nikt go n 23.05.08, 20:22
        teraz to jest już za późno by go lac.
    • adalberto3 Trafil go sprzaczka w glowe ? 23.05.08, 18:09
    • prawieemeryt Re: Donald wyznał że był bity pasem przez swego o 23.05.08, 20:21
      Mnie się też zdarzyło dostać i co z tego - czego to dowodzi? Mam już
      swoje lata, czuję satysfakcję z życia i z tęskonotą i miłością
      wspominam ojca. Tumanie.
    • zonaszwejka Jak ćpał to go ojciec lał 23.05.08, 20:24
      I zabaczcie czy niesłusznie? dziś został phemiehem a tak? byłby może
      na dnie dna.
      • the-skin-pl Re: Jak ćpał to go ojciec lał 23.05.08, 20:25
        A Donald powiedział że ojca nie lubił... powinien mu za to dziękować!
        • zonaszwejka A lubi sam siebie? 23.05.08, 20:31
          the-skin-pl napisał:

> A Donald powiedział że ojca nie lubił... powinien mu za to
          dziękować!

Z tym wytrzeszczem moze i nie lubi. I do tego ta ryża głowa. :)))))
          • the-skin-pl Re: A lubi sam siebie? 23.05.08, 21:53
            Donaldu tak naprawde lubi tylko siebie samego.. to Narcyz..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka