pla_cebo 18.05.08, 21:32 klopotowski.salon24.pl/75080,index.html Obywatel Michnik jest ciekawym obiektem badawczym:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_bg Mnie w przypadku nadredaktora i jego 18.05.08, 21:34 pretorian z GW bawi ostatnio obrona Wałęsy. Tego samego, którego w 1990 roku odsądzali od czci i wiary posuwając się nawet do przyszywania mu łatki antysemity. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Mnie w przypadku nadredaktora i jego 18.05.08, 21:39 tomek_bg napisał: > pretorian z GW bawi ostatnio obrona Wałęsy. Tego samego, którego w > 1990 roku odsądzali od czci i wiary posuwając się nawet do > przyszywania mu łatki antysemity. Mnie tez to bawi. Jak wiatr wieje tak michnikoidy podrozuja z prawda. Co rano przeczytaja w GW to wieczorem powtarzaja na forum. Walesa byl be, teraz jest cacy, niektorzy co bardziej zaczadzeni pisza ze byl swietnym preziem:))) Ale to tylko zapijaczone gazetowe ryje... Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Pisowcy! Grozi wam zatonięcie we własnej urynie w 18.05.08, 22:48 PiSuarze. JEsteście już na dnie, towarzysze. Nawet wasz wódz Łukaszenka ani jego delegat na Polskę Jarosław Mały już wam nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz Obywatel Kłopotowski 18.05.08, 23:01 Poważny zawodnik. Przez cały stan wojenny odważnie przebywał w USA (okolice Nowego Jorku), gdzie bohatersko pracował na zmywaku i na dachu wbijał szingle. No mistrz opozycji i bojownik z komunizmem taki, że aż się go bać należało. Zwłaszcza, jak z mopem grasował po sklepie. Śmieszny, a raczej żałosny lawirant. I oto ma wyznawcę. Oklaski proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Wszyscy obecni kontestatorzy 18.05.08, 23:05 to w tamtych trudnych czasach dekownicy tchórze CHŁAM ZERO Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Z definicji?Tylko POkłony wolno złodziejom... 21.05.08, 13:06 masuma napisał: Wszyscy obecni kontestatorzy to w tamtych trudnych czasach > dekownicy > tchórze > CHŁAM > ZERO ---> ... marzeń??? Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Re: Michnika jedyny problem to... 18.05.08, 23:08 ...starość. Adaś był zawsze młody, pełno różnych dziwnych pomysłów. A tu niespodziewanie go dopadła wstrętna starucha. Najgorsze są te refleksje. Co zrobiłem ze swoim życiem. Czy się zeszmaciłem, czy nie. Co sądzą o mnie ludzie? Adaś moja rada. Daj sobie spokój z polityką. Kasę masz. Teraz Malediwy nie są tak daleko, błękitne niebo, zawsze wiosna. Na plaży niezłe dziewczyny. Ech... można o wszystkim zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
k.klopotowski Re: Obywatel Kłopotowski 21.05.08, 12:27 Z Polski wyjechałem do NYC w kwietniu 1987 roku, do tego czasu działając w przykościelnym obiegu opozycyjnym. W NYC pracowałem w Nowym Dzienniku, byłem korespondentem Radia Wolna Europa i pracowałem w Polish Television Network. z należytym, Krzysztof Kłopotowski furiasz napisała: > > Poważny zawodnik. Przez cały stan wojenny odważnie przebywał w USA > (okolice Nowego Jorku), gdzie bohatersko pracował na zmywaku i na > dachu wbijał szingle. No mistrz opozycji i bojownik z komunizmem > taki, że aż się go bać należało. Zwłaszcza, jak z mopem grasował po > sklepie. > > Śmieszny, a raczej żałosny lawirant. > I oto ma wyznawcę. > Oklaski proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
furiasz To się nazywa masturbacja. 18.05.08, 23:08 Czynności samozadowalające bez udziału sił zewnętrznych. Michnik służy zamiast fotki Angeliny Jolie. Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Załoz.nowe... 18.05.08, 23:13 Ty chyba jesteś głupi. Czy ty chociaż trochę myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Tw rotepirat kocha tylko swego kurtyczkę, który 18.05.08, 23:18 coś mu zawsze pokaże za dobre zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jk-24 Re: Tw rotepirat kocha tylko swego kurtyczkę, któ 19.05.08, 07:59 esensja : co jest niestrawne ? oto ktoś dał się wciągnąć w macki esbecji a mimo to walczy z esbecją.Aby z nią walczyć musi iść na kompromisy, ale dzięki tej walce i kompromisom dochodzi do momentu, w którym można skończyć z grą, bo przeciwnik się sypie ( moment wyboru pierwszego prezydenta) ale gra i kompromisy yak weszły mu w krew ,ze zmaiast skończyć grę i zlikwidować układ ponownie gracz daje się wciągnąć do gry , którą dla dobra Narodu nalezało właśnie wówczas skończyć ( żadna umowa z Magdalenki nawet ta tajna nie obligowła Solidarności do wyboru spawacza i nie groziła nam żadna interwencja wojskowa Rosji) czyli wyeliminować z gry spawacza, gra dalej, co prowadzi do powstania okropnej i ohydnej hybrydy zwanej III RP , w której decydującą rolę pełnią specsłuzby sterowane przez władców prlu. Gracz na obronę tej swojej gry przywołuje zawsze "przecież ja obaliłem komunę" zapomina biedak ,że esencją komuny zawsze były specsłużby, a te nawet na emeryturze mają się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Obywatel Michnik... 21.05.08, 13:09 pla_cebo to nekrofil i etatowy pracownik Agory. Jednym słowem-lewak. Odpowiedz Link Zgłoś