platfusyf 21.05.08, 18:53 Bronić człowieka - rzecz szlachetna, ale atakować historyków, zarzucając im kłamstwo i niemoralność zanim przeczytało się ich książkę - to nie tylko nieetyczne, ale przede wszystkim nielogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubala11 Re: Debile z salonu 21.05.08, 19:09 Nazwanie psora Gmeremka, Wisi czy Adasia debilem, do tego watek jeszcze nieusuniety?:)) Zaczynam wierzyc w brak cenzury na agorowym forum.:) Żartowałem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Debile z salonu 21.05.08, 19:13 Dały głos oddziały prewencji,za PRL nazywane ZOMO dziś TW Bolo-ORMO. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicaorleanska To tak samo jak powiedzieć, ze się zawetuje ustawę 21.05.08, 19:14 jak się jej jeszcze nie widziało Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: To tak samo jak powiedzieć, ze się zawetuje u 21.05.08, 19:16 dziewicaorleanska napisała: > jak się jej jeszcze nie widziało W agorze sa dziewice nie stalinowskie? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: To tak samo jak powiedzieć, ze się zawetuje u 21.05.08, 19:23 Zwłaszcza że tych projektów ustaw nie mają jeszcze w głowie projektodawcy.Dopiero zrobili projekt zespołu który będzie projektował te ustawy. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nieprawda:projekt zespołu projektującego projekty 21.05.08, 20:56 elwer-pancerfaust44 napisał: Dopiero zrobili projekt zespołu który będzie projektował te ustawy. ---> :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 oni robia to we wlasnym interesie, 21.05.08, 19:44 bo dzieki Walesie uwlaszczyli sie mieniem Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: oni robia to we wlasnym interesie, 21.05.08, 19:47 Nie dokladnie tak. Walesa rozbrojony jest dla nich bardzo grozny. Bo co bedzie mial do stracenia? Po prostu opisze wszystkie mendy... Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: oni robia to we wlasnym interesie, 21.05.08, 19:53 Na zasadzie złapał Kozak Tatarzyna a Tatarzyn za łeb trzyma.W tym po 89 towarzystwie jest gorzej niż za PRL-u.Wtedy komuna szukała haków na swych przeciwników.Po 89 wszyscy na wszystkich szukali haków.Pierwszy milion dolarów trzeba ukraść,więc wszyscy u żłoba kradli,ale też wszyscy mają kwity na innych,Kiedy pęknie zasada omerty? "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 Ratunkiem dla Walesy jest powiedzenie calej prawdy 21.05.08, 20:00 Narodowi. Tylko tak zachowa swoj honor. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Ratunkiem dla Walesy jest powiedzenie calej p 21.05.08, 20:08 A co się stanie z kaczkami, gdy Wałęsa prawdę powie? Pójdą do pierdla? Wcale bym się nie zdziwiła. Lechu miał powody, by kaczora wypieprzyć ze swojej kancelarii. Ujawni je? To może być interesujące.... Odpowiedz Link Zgłoś
bubba49 Re:gościu nie mów że cenckiewicz,gantarczyk-- 21.05.08, 19:56 to histotycy.To są APOLOGECI SB.każdy papier stworzony przez esbeka jest prawdą i tylko prawdą dla nich.tylko tzw,fałszywka na kaczora jest wierutnym fałszem. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Kto co za to płaci, frajerze? 21.05.08, 20:03 platfusyf napisał: > Bronić człowieka - rzecz szlachetna, ale atakować historyków, > zarzucając im kłamstwo i niemoralność zanim przeczytało się ich > książkę - to nie tylko nieetyczne, ale przede wszystkim nielogiczne. Pokaż mi miejce w apelu intelektualistów w którym pissza oksiążce Ceckiewicza/Gontarczyka bi.gazeta.pl/im/9/5235/m5235689.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Kto co za to płaci, frajerze? 21.05.08, 20:05 doc.torov napisał: > > Pokaż mi miejce w apelu intelektualistów w którym pissza > oksiążce Ceckiewicza/Gontarczyka > Jeśli nie chodzi im o książke to o co? Po co szrajbnęli tego bzdeta? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kto co za to płaci, frajerze? 21.05.08, 20:17 To raczej inni, NORMALNI, powinni zapytać: a po jaką cholerę ta nagonka na Wałęsę? Nikt kierujący się zdrowym rozsądkiem nie uwierzy, że był TW Bolkiem i służąc komunistom...przyczynił się do upadku komuny. Może gosiopodobni w takie bujdy wierzą. Temat odgrzewany cyklicznie: był szpiclem czy nie był? 3-krotnie zlustrowany dostał papier "pokrzywdzony"...ale kaczory są ponad prawem. Żadne wyroki sądu, żadne wyroki TK dla nich nie istnieją, to oni WYDAJĄ WYROKI. Obsadzili IPN paru swoimi chłoptysiami i teraz wykorzystują okazję, by się zemścić za "dawne krzywdy": wywalenie na pysk z kancelarii prezydenta. A że intelektualiści myślą duuużo szybciej i logiczniej od kaczej zgrai, to i te pytania...do Pana Boga chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Kto co za to płaci, frajerze? 21.05.08, 20:19 etta2 napisała: > To raczej inni, NORMALNI, powinni zapytać: a po jaką cholerę ta > nagonka na Wałęsę? Jaka nagonka? Nie widzę (jak na razie) żadnych publikacji na temat tej legendarnej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Kto co za to płaci, frajerze? 21.05.08, 20:29 doc.torov napisał: > platfusyf napisał: > > > Bronić człowieka - rzecz szlachetna, ale atakować historyków, > > zarzucając im kłamstwo i niemoralność zanim przeczytało się ich > > książkę - to nie tylko nieetyczne, ale przede wszystkim nielogiczne. > > Pokaż mi miejce w apelu intelektualistów w którym pissza > oksiążce Ceckiewicza/Gontarczyka To o czym pisza? Odpowiedz Link Zgłoś
wiesniaczka1 Re: Debile z salonu 21.05.08, 20:27 Proponuję niewinność przegłosować w Sejmie za pomocą Ustawy a konfliktowe osoby pozamykać. Swego czasu 'autorytety' Watykańskie też się podpisywały pod listem że "Ziemia jest płaska" a przeciwników 'spopielano' Poczekajmy na fakty, choć przypuszczam że już niewiele dokumentów zostało, pewnie tylko jakieś spisane przy innych okazajach a główne zostały 'ochronione' (czyt. zniszczone) Odpowiedz Link Zgłoś
xx23 Re: Debile z salonu 21.05.08, 20:32 Musi byc to bardzo gruba sprawa, skoro az takie "figury" podpisaly. Osobiscie nie ufam Walesie. REKA REKE MYJE!! ------------------ Na pohybel faszystom z PO, PSL , LiD i GWna. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Debile z salonu 21.05.08, 20:35 Kilku z tej listy Jałtorytetów podpisało się też pod apelem w obronie Samsona,pod apelem o wyburzenie PKiN w Warszawie,przeciw lustracji, itp bzdetnych apelach.Dinozaurowe wapno chce zaistnieć w przestrzeni publicznej. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Debile z salonu 21.05.08, 20:42 Padła tu propozycja, żeby na okoliczność niewiności Wałęsy ustanowić prawo z rangą ustawy. Pewne aspekty mozna próbnie przegłosować, chocby takie: img139.imageshack.us/img139/4467/bolekks0.jpg Kto jest za, a nawet przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Debile z salonu 21.05.08, 20:51 A jak prezydent zawetuje a SLD nie pomoże obalić tego weta? "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Debile z salonu 21.05.08, 20:55 elwer-pancerfaust44 napisał: > A jak prezydent zawetuje a SLD nie pomoże obalić tego weta? To pozostanie Bolkiem, taki urok demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Debile z salonu 21.05.08, 21:00 No to znowu komuna będzie winna w takiej demokracji. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Debile z salonu 21.05.08, 21:08 elwer-pancerfaust44 napisał: > No to znowu komuna będzie winna w takiej demokracji. Właściwie to komuna sprokurowała nam TAKĄ demokrację, niech się teraz gimnastykuje. Ja, jak wiadomo, za demokracją w tym wydaniu nie jestem. Wałęsa chyba też nie, bo przecież to jego: "Miała być demokracja, a tu każdy gada co chce". Może nawet chodziło o "typową" dla tego nieszczęsnego ustroju wolność słowa, ale byłemu prezydentowi wszystko już się miesza, więc i ja czuję się usprawiedliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
123i321 to laltorytety od wspolnej kradzionej kasy 21.05.08, 20:53 musza sie trzymac razem Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Nie myl historyków z histerykami platfus. 21.05.08, 20:52 platfusyf napisał: > Bronić człowieka - rzecz szlachetna, ale atakować historyków, > zarzucając im kłamstwo i niemoralność zanim przeczytało się ich > książkę - to nie tylko nieetyczne, ale przede wszystkim nielogiczne. > > Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Histerycy to ten list napisali. Chociaz nie tak do 21.05.08, 20:55 do konca histerycy .... michalszuldrzynski.salon24.pl/75593,index.html of.woman.born napisała: > platfusyf napisał: > > > Bronić człowieka - rzecz szlachetna, ale atakować historyków, > > zarzucając im kłamstwo i niemoralność zanim przeczytało się ich > > książkę - to nie tylko nieetyczne, ale przede wszystkim nielogiczne. > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Idź sobie Franek 21.05.08, 20:57 frank_drebin napisał: >Nie mam nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To nie wchodz na FK ;) 21.05.08, 20:58 of.woman.born napisała: > frank_drebin napisał: > > >Nie mam nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Wchodze gdzie chcę 21.05.08, 21:00 frank_drebin napisał: i nie ty o tym decydujesz. Ladnie cię proszę, żebyś dziś mnie nie zaczepiał.Chyba nie muszę nie wchodzić na FK, żeby się tego ustrzec. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No sorki tez braki logiki jak u aŁtorytetufff ? 21.05.08, 21:23 Jak wchodzisz na takie miejsce jak forum (jakiekolwiek) to licz sie z tym, ze kazdy moze napisac ci cos w odpowiedzi. of.woman.born napisała: > frank_drebin napisał: > > i nie ty o tym decydujesz. Ladnie cię proszę, żebyś dziś mnie nie > zaczepiał.Chyba nie muszę nie wchodzić na FK, żeby się tego ustrzec. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Brak logiki tylko mi wytykasz? 21.05.08, 21:36 frank_drebin napisał: >To może niepokoić. Coś taki skapcaniały? Wiem, że stać cię na więcej. Dawaj. Nie krępuj się. Chamstwo mi wytknij przynajmniej. I poróbstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Od chamstwa to jest tu innyc spec. Facio ma obse- 21.05.08, 21:38 sje na tym punkcie ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=79867153 of.woman.born napisała: > frank_drebin napisał: > > >To może niepokoić. Coś taki skapcaniały? Wiem, że stać cię na więcej. Dawa > j. > Nie krępuj się. Chamstwo mi wytknij przynajmniej. I poróbstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Od chamstwa to jest tu innyc spec. Facio ma o 21.05.08, 21:42 frank_drebin napisał: > sje na tym punkcie ;) > Ty też nie stronisz od tropienia. Nie chcesz się pokłocić to nie, nic tu po mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Debile z salonu 21.05.08, 21:02 Jałtorytety krzyczą:Pali się!, a tu tylko kolebka solidarnościowa tonie! "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 od kolebki zapala sie sklady kradzionej kasy 21.05.08, 21:12 tego siem bojom te laltorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 stalinowka mentalnosc nie ulega zniszczeniu 21.05.08, 21:30 lewactwo nigdy nie walczylo o prawde, a jedynie o dobre imie zbrodniarzy, dlatego nie ma sie co dziwic, ze teraz walczy z historykami, nie logika dla nich jest wytyczna, a rewolucyjny bagnet Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Debile z salonu..?? 21.05.08, 21:41 Trzeba ściągnąć cugle(JM Rokita).Trzeba dać większe uprawnienia CBA,ABW(D Tusk).-Przed wyborami i po wyborach w 2007. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ty i twoje obsesje tudziez trollowanie to mnie 21.05.08, 21:49 obchodzi tyle, co lame w Andach to ze ja Dowald po zadku poklepal :) Fakty zauwazam i tyle :) konto.gazeta.pl.warto.miec napisał: > na PiSdzielczej liscie? Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born Re: Ty i twoje obsesje tudziez trollowanie to mni 21.05.08, 21:50 frank_drebin napisał: > obchodzi tyle, co lame w Andach to ze ja Dowald po zadku poklepal :) > Fakty zauwazam i tyle :) > Na koniec pragnę zauważyć, że ja z tym panem nie mam nic wspólnego. I cieszy mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Debile z salonu..?? 21.05.08, 21:53 A czym pacanie różnią się słowa J Kaczyńskiego o sferach kontroli państwowej od bolszewickich słów platfusów mówionych tekstem:dać większe uprawnienia służbom specjalnym(McDonald)i ściągnięciem cugli społeczeństwu(JM Rokita). "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś