oszolom_polski 04.06.08, 10:16 Pieknego, bezkrwawego zwycięstwa młodej polskiej demokracji nad bandą chcącą w całym kraju urządzić polowanie na czarownice w najgorszym średniowiecznym stylu. Może przydałoby się jakieś święto ustanowić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmikki Re: 4 czerwca - Dzień Demokracji 04.06.08, 10:27 świętujemy mazowieckie.demokraci.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_polski To akurat oczywista oczywistość :) 04.06.08, 11:23 Nie trzeba przypominać. Moim zdaniem większe święto, niż 11/11/1918. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 11:36 oszolom_polski napisała: > Pieknego, bezkrwawego zwycięstwa młodej polskiej demokracji img522.imageshack.us/img522/600/78909087yn9.jpg -- "Tylko, że to jest trochę gangsterski chwyt ..." - Waldemar Pawlak w czasie tajnego posiedzenia u prezydenta Wałęsy, 4 czerca 1992r. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_polski Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 11:38 "niejawne" spotkania się filmuje? Już wiem, skąd inspiracja dla tajnych służb Maciory... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 11:45 oszolom_polski napisała: > "niejawne" spotkania się filmuje? Gospodarzem był Wałęsa, jego pytaj, ew. Wachowskiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_polski Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 11:47 Ktokolwiek był gospodarzem, spotkanie, z którego film jest upubliczniony, nie jest "niejawne" - to jest kolejne kłamstwo olszewików. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 11:52 Słuchaj, to czy spotkanie bylo jawne , czy niejawne jest tu najmniej istotne ... istotne jest to, ze w nocy z 4 na 5 czerwca 92 roku dokonano ZAMACHU STANU na DEMOKRATYCZNIE wybrany rząd, na tym sie skoncentruj! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 11:54 jaki zamach stanu? demokratycznie obalono demokratyczny rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 21:01 A gdyby wtedy komuchy skrewili(czytaj nie poparli czerwonych agentów)to co? Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 11:54 paczula8 napisała: > Słuchaj, to czy spotkanie bylo jawne , czy niejawne jest tu najmniej istotne .. > . > istotne jest to, ze w nocy z 4 na 5 czerwca 92 roku dokonano ZAMACHU STANU na > DEMOKRATYCZNIE wybrany rząd, na tym sie skoncentruj! > > > Nie byłem zwolennikiem rządu Olszewskiego,ale zgadzam się z tezą że był to zamach stanu na demokratycznie wybrany rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Ależ Paczulo! 05.06.08, 06:35 paczula8 napisała: ... > istotne jest to, ze w nocy z 4 na 5 czerwca 92 roku dokonano > ZAMACHU STANU na DEMOKRATYCZNIE wybrany rząd, na tym sie > skoncentruj! Czemu powtarzasz bełkot olszewików?! :( Większość (wybrana w demokratycznych wyborach) postanowiła obalić mniejszościowy rząd, przy wykorzystaniu demokratycznych metod. Gdzie tu zamach? Bo spotkali się w nocy, u Wałęsy? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Ależ Paczulo! 05.06.08, 10:03 Taziuto, w ocenie tego co zdarzyło sie 16 lat temu, będziemy sie różnić ... mam nadzieję, że pięknie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Ależ Paczulo! 05.06.08, 12:41 paczula8 napisała: > Taziuto, w ocenie tego co zdarzyło sie 16 lat temu, będziemy sie > różnić ... mam nadzieję, że pięknie. > ;) Wydaje mi się, że należy rozróżnić ocenę celu, tj. czemu miała służyć "nocna zmiana", od oceny metody realizacji tego celu. Metoda była demokratyczna, czy to się olszewikom i kaczystom podoba, czy nie! :) W ocenie celu z pewnością będziemy się mylić, oby pięknie (też mam taką nadzieję), ale co do oceny metody, to wątpliwości być nie może, chyba że ktoś chce dyskutować z faktami... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Różnić, nie mylić... :) 05.06.08, 12:43 taziuta napisał: > paczula8 napisała: > > > Taziuto, w ocenie tego co zdarzyło sie 16 lat temu, będziemy sie > > różnić ... mam nadzieję, że pięknie. > > ;) > > Wydaje mi się, że należy rozróżnić ocenę celu, tj. czemu miała > służyć "nocna zmiana", od oceny metody realizacji tego celu. > Metoda była demokratyczna, czy to się olszewikom > i kaczystom podoba, czy nie! :) > > W ocenie celu z pewnością będziemy się mylić,... Miało być "różnić", nie "mylić" oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Ależ Paczulo! 05.06.08, 12:52 parafrazując powiedzenie o Cyrylu i Metodym (znasz, mam nadzieję?:)) ... metoda, jak metoda, ale ten cel ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Ależ Paczulo! 05.06.08, 12:55 paczula8 napisała: > parafrazując powiedzenie o Cyrylu i Metodym (znasz, mam > nadzieję?:)) ... metoda, jak metoda, ale ten cel ... ;)) Znaczy, przyznajesz mi rację?! To się cieszę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk Re: Ależ Paczulo! 25.06.08, 15:05 " taziuta napisał: Większość (wybrana w demokratycznych wyborach) postanowiła obalić > mniejszościowy rząd, przy wykorzystaniu demokratycznych metod. > Gdzie tu zamach? Bo spotkali się w nocy, u Wałęsy? " hej! czepiasz sie moich bledow w pisowni a wykazujesz absolutna niewiedze historyczna??? A moze to nie jest brak wiedzy? moze to z przekonania? takie "naciaganie historii" aby pasowala?? Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 11:43 oszolom_polski napisała: > Pieknego, bezkrwawego zwycięstwa młodej polskiej demokracji nad bandą chcącą w > całym kraju urządzić polowanie na czarownice w najgorszym średniowiecznym stylu > . > > Może przydałoby się jakieś święto ustanowić Chyba już ustanowiono..Dzień Dziękczynienia.To święto kościoła on najwięcej zyskał...... Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 12:11 oszolom_polski napisała: > Idioto ciężki, DEMOKRATYCZNE i LEGALNE odwołanie durnego rządu to wg ciebie > zamach stanu? To czym wg Ciebie są wybory? Rewolucją? Nie będę polemizował na poziomie inwektyw.Jest proste wytłumaczenie dlaczego uważam to za zamach stanu,widzę że tego nie rozumiesz i tak Cię nie przekonam. Jak idiota zawsze łatwo identyfikuje samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 12:17 pers-ltd napisał: > Jak idiota zawsze łatwo identyfikuje samego siebie. nie przesadzaj z ta samokrytyka Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 12:19 scoutek napisała: > pers-ltd napisał: > > Jak idiota zawsze łatwo identyfikuje samego siebie. > > nie przesadzaj z ta samokrytyka > Nie składałem samokrytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_polski Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 12:22 > Jest proste wytłumaczenie > dlaczego uważam to za zamach stanu, Jest bardzo proste i brzmi: "boś baran". ZGODNE Z PRAWEM ODWOŁANIE rządu idiotów to nie "zamach stanu", tylko zdrowa demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 12:26 oszolom_polski napisała: > > Jest proste wytłumaczenie > > dlaczego uważam to za zamach stanu, > Jest bardzo proste i brzmi: "boś baran". ZGODNE Z PRAWEM ODWOŁANIE rządu idiotó > w > to nie "zamach stanu", tylko zdrowa demokracja. : "boś baran" - znowu pudło,jestem Strzelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 12:29 pers-ltd napisał: > Jest proste wytłumaczenie > dlaczego uważam to za zamach stanu,widzę że tego nie rozumiesz i tak > Cię nie przekonam. To może spróbuj przekonać/wyjaśnić mnie. Ja też nie rozumiem i - zauważ - nie posuwam się do "poziomu inwektyw". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 pytanie ... 04.06.08, 12:51 wg jakiego klucza dobrano uczestników narady u prezydenta Wałęsy? czy byli obecni przedstawiciele wszystkich sejmowych ugrupowań? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: pytanie ... 04.06.08, 12:53 jak pis z samoobroną rządził to zapraszał platformę? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_polski Odpowiedź... 04.06.08, 12:54 Wg takiego klucza, że Wałęsa zaprosił tych, których miał ochotę zaprosić. Miał do tego prawo, czy może uważasz to za np. morderstwo? (skoro proces demokratyczny do dla ciebie "zamach stanu") Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: pytanie ... 04.06.08, 12:59 paczula8 napisała: > wg jakiego klucza dobrano uczestników narady u prezydenta Wałęsy? czy byli > obecni przedstawiciele wszystkich sejmowych ugrupowań? Czy gdzieś jest zapisane, że na spotkania opozycji ma być OBOWIĄZKOWO zapraszana partia rządząca czy koalicja i odwrotnie?! No bidulo8, wysil lepiej swój intelekt, choć w Twoim przypadku, to wielkie "nadużycie semantyczne"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Opozycji ?!?!? 04.06.08, 14:16 don.kichote napisał: > paczula8 napisała: > > > wg jakiego klucza dobrano uczestników narady u prezydenta Wałęsy? czy byl > i > > obecni przedstawiciele wszystkich sejmowych ugrupowań? > > Czy gdzieś jest zapisane, że na spotkania opozycji Prezydent był w opozycji??? to nie była żadna opozycja, tylko k o a l i c j a ... strachu. > > No bidulo8, nie widzę możliwości prowadzenia dyskusji z osobą używająca takich 'argumentów' ... bywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika a jak teraz Kaczyński rozmawia z bratem z opozycji 04.06.08, 14:20 to też się "zamachują"? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 zwróć proszę uwagę 05.06.08, 10:08 na okoliczności spotkania u Wałęsy, czyż nie chodziło o to, zeby nie dopuścić do realizacji uchwały podjetej przez demokratycznie wybrany parlament? Jeśli w takim celu i z takim skutkiem, prezydent będzie kombinował z bratem ... to tak, będzie się 'zamachiwał'. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_polski Re: zwróć proszę uwagę 05.06.08, 10:21 Jedyne, na co warto zwrócić uwagę, to to, że olszewików obalono LEGALNIE. Warto też pamiętać, że było to jedyne rozsądne rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 12:56 don.kichote napisał: > pers-ltd napisał: > > > Jest proste wytłumaczenie > > dlaczego uważam to za zamach stanu,widzę że tego nie rozumiesz i tak > > Cię nie przekonam. > > To może spróbuj przekonać/wyjaśnić mnie. Ja też nie rozumiem i - zauważ - nie > posuwam się do "poziomu inwektyw". :-) > Nie myślę o samym odwołaniu,które odbyło się w Sejmie.Myślę o tajnych spotkaniach,rozmowach.liczeniu głosów.Ta atmosfera knucia przeciw rządowi,która nie odbywała się na forum sejmowym. Wiadomo dlaczego Wałęsa i liberałowie zgromadzili wspólne siły było to po uchwaleniu ustawy lustracyjnej. Mam swoje zastrzeżenia do tej uchwały,rządu Olszewskiego również nie popierałem,jednak atmosfera i nieformalne spiski,które odbywały się poza salą sejmową przeciw temu rządowi noszą znamiona zamachu stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 13:15 pers-ltd napisał: > Nie myślę o samym odwołaniu,które odbyło się w Sejmie.Myślę o tajnych > spotkaniach,rozmowach.liczeniu głosów.Ta atmosfera knucia > przeciw rządowi,która nie odbywała się na forum sejmowym. > Wiadomo dlaczego Wałęsa i liberałowie zgromadzili wspólne siły > było to po uchwaleniu ustawy lustracyjnej. Nie przekonałeś mnie. Wcale a wcale! Ok. 80% (a może i więcej) tzw. działań politycznych - tych szeroko rozumianych - to właśnie działania zakulisowe. Te szukania głosów poparcia, te polityczne handle, te "knucia" - jak to nazwałeś - to wszystko odbywa się właśnie za kulisami i nie ma w tym nic nagannego. Taka jest polityka. Ważne, aby po tych wszystkich zabiegach, procedury demokratyczne, zostały zachowane - a w tym wypadku tak było. W identyczny sposób - nocą - PiS "przewróciło" KRRiTV i mimo że opozycja zębami zgrzytała, nikt nie wrzeszczał o jakimś zamachu, co najwyżej o moralnie wątpliwym politycznym posunięciu! > jednak atmosfera i nieformalne spiski,które odbywały > się poza salą sejmową przeciw temu rządowi noszą znamiona zamachu > stanu. Sala sejmowa, to fasada. Prawdziwa polityka jest za kulisami. Odpowiedz Link Zgłoś
pers-ltd Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 13:25 don.kichote napisał: Nie przekonałeś mnie. Wcale a wcale! Nie miałem takiego zamiaru.Próbowałem jedynie króciutko uzasadnić swoją tezę,że był to zamach stanu.Wałęsa i nie tylko on bali się ustawy lustracyjnej.Wałęsa bał się,że będzie internowany. Ja,nie wypowiedziałem się nigdy na temat Wałęsy czy był Bolkiem czy nie,mam za mało wiedzy na ten temat. Reasumując-może było to moje semantyczne nadużycie mówiąc o zamachu stanu,jednak mam takie odczucie,że to co, poprzedzało tę czerwcową noc,nosiło znamiona zamachu stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 13:59 pers-ltd napisał: > Reasumując-może było to moje semantyczne nadużycie mówiąc o zamachu > stanu, :-))) > jednak mam takie odczucie,że to co, poprzedzało tę czerwcową > noc,nosiło znamiona zamachu stanu. Wg. mnie. to co wtedy zaszło może, a nawet na pewno "eleganckie" nie było, ale znamion zamachu stanu nie wyczerpywało. Być może wynika to stąd, że różnie to pojęcie - "Zamach Stanu" - rozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 20:55 pozbawienie Kaczyńskiego funkcji szarej einencji - zamach stan Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 21:06 mmikki napisał: > pozbawienie Kaczyńskiego funkcji szarej einencji - zamach stan A dzielnie chłopaczyna montował koalicję większościową o czym tu Torańskiej opowiada: Obrady milczącego stołu (9) Kolejny odcinek wywiadu z Jarosławem Kaczyńskim, przeprowadzonego przez Teresę Torańską w 1994 r. www.angora.com.pl/archiwum/?y=2007&is=331&part=2 Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 21:03 Zamach stanu poparty przez komuchów!! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 21:06 Zwłaszcza przy poparciu komuchów Stolzmana. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 21:10 elwer-pancerfaust44 napisał: > Zwłaszcza przy poparciu komuchów Stolzmana. Ten zamach przygotował gen. Roman Romkowski (aktualnie po serii operacji plastycznych i kuracji odmładzającej występuje jako Baruch Wildstein) z pomocą płk. Anatola Fejgina (aktualnie Ludwik D. ksywa "Trzeci Wypierdek") ! Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 04.06.08, 21:11 pers-ltd napisał: > Wałęsa bał się,że będzie internowany. To były plany internowania Wałęsy? Legalnie wybranego prezydenta? I wy pisiorki zarzucacie Wałęsie zamach stanu? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Powiem ci,co ten bandyta Macierewicz w tym dniu 04.06.08, 23:01 oszolom_polski napisała: Pieknego, bezkrwawego zwycięstwa młodej polskiej demokracji nad bandą chcącą w całym kraju urządzić polowanie na czarownice w najgorszym średniowiecznym stylu. ---> ... powiedział do Prezydenta RP Lecha Wałęsy: "Zapewniam Pana, że zostanie to wykonane zgodnie z uchwałą Sejmu tak, że nikt nie zostanie oskarżony bez przyczyny. A w ogóle, rzecz NIE W OSKARŻENIU, rzecz jedynie w tym, by ludzie, których to nieszczęście dotknęło PO PROSTU SAMI SIĘ USUNĘLI."!!! Co ten młody demokrata Wałęsa po tej rozmowie zrobił, to chyba wiesz ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Powiem ci,co ten bandyta Macierewicz w tym dn 05.06.08, 01:17 1normalnyczlowiek napisał: > "Zapewniam Pana, że zostanie to wykonane zgodnie z uchwałą Sejmu tak, że nikt > nie zostanie oskarżony bez przyczyny. Za to bez prawa do obrony. P.S. Dlaczego na liście nie było np. Jarosłwa Kaczyńskiego, czy innych sbeków z bezRuchu Odbudowy Polski albo PC? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Bo listę robił uczciwy człowiek a nie esbek taki 05.06.08, 10:00 douglasmclloyd napisał: Dlaczego na liście nie było np. Jarosłwa Kaczyńskiego, czy innych sbeków z bezRuchu Odbudowy Polski albo PC? ---> ... jak np. ty, który lubi tarzając się we własnym gów..., opryskiwać przy tym innych. > > nie zostanie oskarżony bez przyczyny. > Za to bez prawa do obrony. ---> Gdzie było tam napisane (a może jakaś uchwała Sejmu była?), że zaraz po opublikowaniu listy wszyscy kapusie i esbecy zostaną powieszeni lub wtrąceni do więzienia??? Dodatkowo - jak typowy esbek i komuch - próbujesz manipulować czyimiś wypowiedziami. Ja przytoczyłem całą wypowiedź Macierewicza w kontekście zarzutu, że był on żądny krwi - a ty próbujesz po raz setny tak jak każdy tchórz bojący się lustracji - dyskutować o formach lustracji. "A w ogóle, rzecz NIE W OSKARŻENIU, rzecz jedynie w tym, by ludzie, których to nieszczęście dotknęło PO PROSTU SAMI SIĘ USUNĘLI."!!! " Jesteś w stanie to skomentować, czy dalej będziesz udawał kretyna? Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: 4 czerwca - koniec Olszewizmu w Polsce nt 05.06.08, 01:28 I daj mi Panie Boże tobie dziś Marszałku Senatu przypomnieć jak w latach80/83 było. Zgłoszę się osobiscie bo widzę kogoś stratę i biędę. A ta bieda rozciąga się do dziś od tamtej pory. MAREK, MAREK, MAREK!!!!!!!!!!!!!!!! GRUBY!!!!!! jego matka, ila lat walczyła......... Najwyższy czas Panie Marszałku Senatu !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: 4 czerwca - koniec Olszewizmu w Polsce nt 05.06.08, 06:52 ehehehe napisał: > I daj mi Panie Boże tobie dziś Marszałku Senatu przypomnieć jak w latach80/83 b > yło. Piękne lata, konusy doktoraty z marksizmu i leninizmu robiły. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 05.06.08, 07:26 ...to tylko 16 lat od zwycięstwa - tylko 16 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 05.06.08, 14:01 Ten zamach przygotował gen. Roman Romkowski (aktualnie po serii operacji plastycznych i kuracji odmładzającej występuje jako Baruch Wildstein) z pomocą płk. Anatola Fejgina (aktualnie Ludwik D. ksywa "Trzeci Wypierdek") ! Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: 4 czerwca - to już 16 lat od zwycięstwa Polsk 05.06.08, 15:30 Międzynarodowo zamach koordynował ze Szwecji Stefan Michnik a z Wielkiej Brytanii H Wolińska. Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk Re: 4 czerwca - to już 16 lat od ZDRADY Polsk 05.06.08, 15:24 czytam te wpisy, i doprawdy az trudno uwierzyc; autorom brak jakiejkolwiek refleksji historycznej, zapewne mlody wiek i brak osobistych doswiadczen... Przyznaje, ze medialne pranie muzgow przez ostatnie kilkanascie lat np. o tych czarownicach itp. zrobilo swoje. Gratuluje wszystkim "rozsadku" A na marginesie - stac Was tylko na inwektywy? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Czy muzg to przypadkiem nie bluzg? :) 05.06.08, 15:40 2europejczyk napisała: ... > Przyznaje, ze medialne pranie muzgow przez > ostatnie kilkanascie lat np. o tych > czarownicach itp. zrobilo swoje. > Gratuluje wszystkim "rozsadku" > A na marginesie - stac Was tylko > na inwektywy? Bluzg, nie blózg, ale mózg, a nie muzg! :) Odpowiedz Link Zgłoś
2europejczyk Re: Czy muzg to przypadkiem nie bluzg? :) 25.06.08, 14:55 taziuta napisał: > 2europejczyk napisała: > > ... > > Przyznaje, ze medialne pranie muzgow przez > > ostatnie kilkanascie lat np. o tych > > czarownicach itp. zrobilo swoje. > > Gratuluje wszystkim "rozsadku" > > A na marginesie - stac Was tylko > > na inwektywy? > > Bluzg, nie blózg, ale mózg, a nie muzg! :) przepraszam za ten "mozg", po dwudziestuosmiu latach ciaglego poslugiwania sie obcym jezykiem... zdarza sie, nie mam do siebie pretensji choc powinienem uwazac... no, ale gdzie meritum sprawy ? czyzbys mial w zwyczaju tylko czepianie sie kropki i przecinka????? to dopiero uwazam za cienizne... Odpowiedz Link Zgłoś