Dodaj do ulubionych

Proba legalizacji pedofilii.

09.06.08, 14:39
Czytajac ostatnie artykuly na temat dziecka w ciazy widze, ze
pismaki wycofuja sie rakiem i biora strone ciemnoty z sekty KK.
Przytaczaja cytaty z kodeksu karnego nie dotyczace sprawy. Czysta
manipulacja.
"Według Kodeksu Karnego, kto udziela kobiecie ciężarnej pomocy w
przerwaniu ciąży z naruszeniem przepisów ustawy lub ją do tego
nakłania podlega karze pozbawienia wolności do trzech lat".
Obserwuj wątek
    • barnacle.bill.the.sailor Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 14:42
      To w Holandii (kraju postępu i tolerancji) próbuje się zalegalizować pedofilię
      (tj. obniżyć wiek legalnego współżycia seksualnego do 12 lat), a nie w Polsce !
      Czyżbyś, jak amerykańscy turyści, nie rozróżniała pomiędzy Poland i Holland ?...

;-P
      • pies_na_czarnych Re: Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 14:47
        Nazywanie 14 letniego dziecka to jest wlasnie pomylka, albo proba
        legalizacji pedofilii.
        • pies_na_czarnych Re: Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 14:48
          pies_na_czarnych napisała:

> Nazywanie 14 letniego dziecka to jest wlasnie pomylka, albo proba
          > legalizacji pedofilii.
          >
          >

Nazywanie 14 letniego dziecka KOBIETA to jest wlasnie pomylka, albo
          proba legalizacji pedofilii.
          • barnacle.bill.the.sailor Czy wg ciebie KAŻDY stosunek 09.06.08, 14:57
            seksualny z udziałem nieletnich (poniżej 15 roku życia), to pedofilia ??? :-0000000
            • x2468 Re: Czy wg ciebie KAŻDY stosunek 09.06.08, 22:55
              barnacle.bill.the.sailor napisał:

> seksualny z udziałem nieletnich (poniżej 15 roku życia), to pedofilia ??? :-000
              > 0000
              >
              Nie mam pojecia.Nie jestem z pis,nie pobieralem nauk w szkolce Rydzyka,wiec brak
              mi doswiadczenia w tej materi.
              Ps.W Starogardzie Gdanskim nir bywam i Paetza nie znam.
              • barnacle.bill.the.sailor Ozwał się miszcz cient(ki)ej riposty 09.06.08, 22:59
                ;-P

To po kiego zabierasz głos w sprawach, o których nie masz pojęcia ?...

;-PPP
          • gniewomierz Re: Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 19:25

> > Nazywanie 14 letniego dziecka to jest wlasnie pomylka, albo proba
            > > legalizacji pedofilii.

Każdy ma prawo nazywać tak jak mu się podoba. Groźni są natomiast fanatycy ze
            skrzywieniem psychicznym, do których grona najwyraźniej się zaliczasz. Nie
            chciałbym mieć kogoś takiego jak ty za sąsiada.
        • frank_drebin Nie zauwazylas "drobnego" szczegolu. Pedofilia to 09.06.08, 15:00
          pociag seksualny DOROSLEJ osoby do DZIECI a nie wspolzycie miedzy malolatami.

> Nazywanie 14 letniego dziecka to jest wlasnie pomylka, albo proba
          > legalizacji pedofilii.
          >
          >
          • pies_na_czarnych Re: Nie zauwazylas "drobnego" szczegolu. Pedofili 09.06.08, 15:02
            frank_drebin napisał:

> pociag seksualny DOROSLEJ osoby do DZIECI a nie wspolzycie miedzy
            malolatami.
            > pies_na_czarnych napisała:
            >
            > > Nazywanie 14 letniego dziecka to jest wlasnie pomylka, albo
            proba
            > > legalizacji pedofilii.
            > >
            > >
            >
            >

Jak zwykle nie potrafisz zrozumiec tego co czytasz.
            Nazywanie 14 latki KOBIETA to......... itd.
            • frank_drebin Jak zwykle klamiesz nie napisalem kobieta tylko 09.06.08, 15:04
              okreslilem ja malolata.

> frank_drebin napisał:
              >
              > > pociag seksualny DOROSLEJ osoby do DZIECI a nie wspolzycie miedzy
              > malolatami.
              > > pies_na_czarnych napisała:
              > >
              > > > Nazywanie 14 letniego dziecka to jest wlasnie pomylka, albo
              > proba
              > > > legalizacji pedofilii.
              > > >
              > > >
              > >
              > >
              >
              > Jak zwykle nie potrafisz zrozumiec tego co czytasz.
              > Nazywanie 14 latki KOBIETA to......... itd.
              >
              >
              >
              • pies_na_czarnych Re: Jak zwykle klamiesz nie napisalem kobieta tyl 09.06.08, 15:10
                frank_drebin napisał:

> okreslilem ja malolata.

Przeczytaj to jeszcze raz:
                Czysta
                manipulacja.
                "Według Kodeksu Karnego, kto udziela kobiecie ciężarnej pomocy w
                przerwaniu ciąży z naruszeniem przepisów ustawy lub ją do tego
                nakłania podlega karze pozbawienia wolności do trzech lat".
                www.tvn24.pl/0,1553055,0,2,wiadomosc.html
                • barnacle.bill.the.sailor Jak zwykle pleciesz trzy po trzy, 09.06.08, 15:14
                  gdy zabrakło argumentów... ;-PPP
                  • pies_na_czarnych Re: Jak zwykle pleciesz trzy po trzy, 09.06.08, 15:17

> gdy zabrakło argumentów... ;-PPP
                    >

Sluchaj zboczencu. Jezeli dla ciebie dzieciak 14 letni jest kobieta
                    to miej sie na bacznosci. Policja szybko cie znajdzie. Takich jak ty
                    co tutaj pisza oni maja na oku.
                    • barnacle.bill.the.sailor Re: Jak zwykle pleciesz trzy po trzy, 09.06.08, 15:22
                      Słuchaj (...), jeśli 14-letni dzieciak (płci obojętnej) współżyje płciowo z
                      14-letnim dzieciakiem (płci obojętnej), to kto w tym związku jest PEDOFILEM ???

;))))))))))))))))))))))))))
                      • pies_na_czarnych Re: Jak zwykle pleciesz trzy po trzy, 09.06.08, 15:29

> Słuchaj (...), jeśli 14-letni dzieciak (płci obojętnej) współżyje
                        płciowo z
                        > 14-letnim dzieciakiem (płci obojętnej), to kto w tym związku jest
                        PEDOFILEM ???
                        >
                        >

Czy ty matole przeczytales chociaz pierwszy tekst watku?
                        • barnacle.bill.the.sailor Nie denerwuj się tylko pomyśl 09.06.08, 15:35
                          i odpowiedz na pytanie...

:)
                          • pies_na_czarnych Re: Nie denerwuj się tylko pomyśl 09.06.08, 15:37

> i odpowiedz na pytanie...
                            >
                            > :)
                            >

Sluchaj parafialny matolku. Ja wiem, ze wam myslec nie kazno.
                            Jeszcze raz ci tlumacze spokojnie. Nazywanie dziecka kobieta jest
                            proba czegos brzydkiego. Jako znawca rzeczy wiesz co mam na mysli.
                            • barnacle.bill.the.sailor Nie denerwuj się piesku tylko 09.06.08, 15:44
                              wyjaśnij mi gdzie tu jest próba legalizacji pedofilii i kto w tym związku jest
                              pedofilem...

Cały czas nawijasz o "legalizacji pedofilii", więc domnuiemywam, że wiesz o czym
                              piszesz... ?
                              • pies_na_czarnych Re: Nie denerwuj się piesku tylko 09.06.08, 15:48

> wyjaśnij mi gdzie tu jest próba legalizacji pedofilii i kto w tym
                                związku jest
                                > pedofilem...
                                >
                                > Cały czas nawijasz o "legalizacji pedofilii", więc domnuiemywam,
                                że wiesz o czy
                                > m
                                > piszesz... ?
                                >

Ty naprawde debil jestes :((((((
                                PLONK.
                                • barnacle.bill.the.sailor Re: Nie denerwuj się piesku tylko 09.06.08, 15:51

> barnacle.bill.the.sailor napisał:
                                  >
                                  > > wyjaśnij mi gdzie tu jest próba legalizacji pedofilii i kto w tym
                                  > związku jest
                                  > > pedofilem...
                                  > >
                                  > > Cały czas nawijasz o "legalizacji pedofilii", więc domnuiemywam,
                                  > że wiesz o czy
                                  > > m
                                  > > piszesz... ?
                                  > >
                                  >
                                  > Ty naprawde debil jestes :((((((
                                  > PLONK.
                                  >
                                  Ja ???... ROTFL !!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • gniewomierz Większych bzdur dawno nie czytałem... 09.06.08, 19:21

> Sluchaj zboczencu. Jezeli dla ciebie dzieciak 14 letni jest kobieta
                      > to miej sie na bacznosci. Policja szybko cie znajdzie. Takich jak ty
                      > co tutaj pisza oni maja na oku.

Czytam od pewnego czasu twoje wypowiedzi i włosy stają mi dęba. Wiedziałem, że w
                      internecie roi się od idiotów ale ty przekraczasz wszelkie granice.
                      Po pierwsze używasz pojęć, których znaczenia nie rozumiesz. Nie masz zielonego
                      pojęcia czym jest pedofilia, tym bardziej nie zdajesz sobie zapewne sprawy z
                      faktu, że obcowanie seksualne z osobami czternastoletnimi dopuszczalne jest
                      przez ustawodawstwo wielu krajów, w tym również europejskich, w tym Litwy,
                      Węgier, Włoch, Chorwacji, Estonii, Islandii, Hiszpanii. Pewnie stwierdzisz
                      teraz, że w wymienionych krajach toleruje się zachowania o charakterze
                      pedofilskim. Szkoda słów na ciebie...
                      • pies_na_czarnych Re: Większych bzdur dawno nie czytałem... 09.06.08, 19:27
                        gniewomierz napisał:

Czytaj ze zrozumieniem zboczku w czarnej sukience.
                        Ten watek nie jest o pedofilli. To jest tylko jak to pisdacki
                        prezydent mowi" SKROT MYSLOWY".
                        Ten watek jet o takich manipulatorach jak ty (wypowiedz w innym
                        watku), ktorzy probuja innym wmawiac, ze 14 letnie dziecko TO
                        KOBIETA.
                        Wroc do pierwszego wpisu i jeszcze raz przesylabizuj sobie, tym
                        tazem postaraj sie zrozumiec co czytasz.
                        • gniewomierz Re: Większych bzdur dawno nie czytałem... 09.06.08, 22:38

> gniewomierz napisał:
                          >
                          > Czytaj ze zrozumieniem zboczku w czarnej sukience.

Ależ tępym trzeba być aby wszystko sprowadzać do jednego. Jeśli ktoś ma poglądy
                          odmienne od twoich "jedynych słusznych" to na pewno musi być "klechą"... Żal mi
                          ciebie.

> Ten watek jet o takich manipulatorach jak ty

Każda osoba o odmiennych poglądach to dla ciebie manipulator, klecha, pedofil,
                          zboczeniec...

> watku), ktorzy probuja innym wmawiac, ze 14 letnie dziecko TO
                          > KOBIETA.

Dla jednych dziecko, dla innych nie. Twoja agresja i zajadłość mnie przeraża...

> Wroc do pierwszego wpisu i jeszcze raz przesylabizuj sobie, tym
                          > tazem postaraj sie zrozumiec co czytasz.

Nie muszę. To ty masz zawężone horyzonty.
                    • stary_zwyrodnialec Re: Jak zwykle pleciesz trzy po trzy, 09.06.08, 22:50

> Sluchaj zboczencu. Jezeli dla ciebie dzieciak 14 letni jest kobieta
                      > to miej sie na bacznosci. Policja szybko cie znajdzie. Takich jak ty
                      > co tutaj pisza oni maja na oku.

Ciekawe czy mają też na oku frustratów cierpiących na schorzenia psychiczne? ;-)
      • socjalliberal Re: Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 14:49
        A to nie katolstwo uważa, że ktoś może popełniać przestępstwo nakłaniając do
        aborcji wbrew prawu tę dziewczynę?
        A to możliwe tylko wtedy, jeśli ciąża nie powstała w wyniku czynu zabronionego,
        czyli jeśli nie było pedofilii. A dziewczyna miała przecież <15 lat.
        Ale rozumiem, że księżulkom zachciało się macać tak bardzo, że wreszcie
        chcieliby móc wyjść z podziemia i robić to legalnie... Tobie też pewnie w tym
        seminarium się kryć już sprzykrzyło ?
        • ktotojestipisze Re: Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 14:50
          Poczytaj więcej, dowiedz się czegoś kiedy można mówić o czynie zabronionym i nie
          pluj bez sensu,
          • barnacle.bill.the.sailor Socek jest tegorocznym maturzystą, 09.06.08, 14:59
            nie oczekuj od niego znajomości prawa... :)
            • socjalliberal Dobrało się towarzystwo 09.06.08, 15:10
              dwóch "prawników" legalizujących pedofilię:)))

Radzą mi coś doczytać, a nosa z Nazi Dziennika nie wyściubiają widocznie, skoro
              już piszą, że pedofilia jest legalna:))) czego to oni dla swoich przyjaciół z
              czarnej mafii nie powiedzą:)))
              • barnacle.bill.the.sailor Socek, tyś koleżanek w podstawówce nie macał ?... 09.06.08, 15:16

• socjalliberal Re: Socek, tyś koleżanek w podstawówce nie macał 09.06.08, 15:26
                  Taki prawnik a nie wie dura lex sed lex:)))
                  To teraz znajdź mi w kodeksie karnym przepis dekryminalizujący obcowanie płciowe
                  w wieku poniżej 15 lat jeśli obie strony są poniżej tego wieku:)))
                  • barnacle.bill.the.sailor Odpowiedz na pytanie: 09.06.08, 15:34
                    macałeś koleżanki, czy nie ?... Mogą być też koledzy - nie jestem homofobem... ;)))
                    • socjalliberal Re: Odpowiedz na pytanie: 09.06.08, 15:45
                      Jeśli macanie rozumieć w takim sensie w jakim tego słowa użyłem do opisania
                      najczęściej panujących stosunków pomiędzy przedstawicielami czarnej mafii a
                      dziećmi - to chyba odpowiedź jest jasna?

Ale chyba rozumiesz, czym jest obcowanie płciowe, no nie? Taki prawnik:))))
                      pl.wikipedia.org/wiki/Obcowanie_p%C5%82ciowe
                      • barnacle.bill.the.sailor Dobra, zapytam konkretnie: 09.06.08, 15:50
                        Czy obcowałeś płciowo lub dokonywałeś innych czynności seksualnych z innymi
                        osobami dowolnej płci jako osoba nieletnia ?
                        • socjalliberal Re: Dobra, zapytam konkretnie: 09.06.08, 15:56
                          Jako wykształcowacony domorosły prawnik zdajesz sobie sprawę z różnic pomiędzy
                          pojęciami małoletni, nieletni, a poniżej 15 roku życia:)?

Tak tylko pytam:)

Ale widzę, żeś się uczepił tego, by się wywiedzieć o szczegóły mojego życia
                          intymnego. Może nawet trochę się domyślam dlaczego? Tylko to raczej powinieneś
                          korzystać z sextelefonu? Wybacz, że nie podam numeru żadnego, ale nie miałem
                          takiej potrzeby w przeciwieństwie do Ciebie:(
                          • barnacle.bill.the.sailor Re: Dobra, zapytam konkretnie: 09.06.08, 16:05
                            socjalliberal napisał:

> Jako wykształcowacony domorosły prawnik zdajesz sobie sprawę z różnic pomiędzy
                            > pojęciami małoletni, nieletni, a poniżej 15 roku życia:)?

Oczywiście... :)))
                            >
                            > Tak tylko pytam:)
                            >
                            > Ale widzę, żeś się uczepił tego, by się wywiedzieć o szczegóły mojego życia
                            > intymnego. Może nawet trochę się domyślam dlaczego?

Źle się domyślasz.

> Tylko to raczej powinieneś korzystać z sextelefonu?

Możesz podać mejla do twojej polonistki ? Może jak zobaczy takie "kwiatki", to
                            zastanowi się nad słusznością dopuszczenia cię do matury z polskiego... ?

No to czekam na męską odpowiedź - tak albo nie...

;-P
                            • socjalliberal Re: Dobra, zapytam konkretnie: 09.06.08, 16:25
                              No to nie rozumiem sensu pytania, skoro zadałeś je jak zadałeś, a niby różnicę
                              między pojęciami rozumiesz:))) Najpierw coś o podstawówce, teraz o nieletniości
                              :)...

Kwiatek pojawił się tylko z mojej uprzejmości do Ciebie - w oryginale poradziłem
                              Ci coś ostrzejszego, gdy to trochę wykastrowałem:), to pozostał jednak błędzioch.

• barnacle.bill.the.sailor Re: Dobra, zapytam konkretnie: 09.06.08, 16:53
                                socjalliberal napisał:

> No to nie rozumiem sensu pytania

Wyjaśnię ci jak odpowiesz... ;)
              • barnacle.bill.the.sailor Następny, dla którego współżycie 14-latka 09.06.08, 15:19
                z 14-latką, to pedofilia... ;))))))))))))))))))))))))))))))))))

Chłopcze, ty czasem odpocznij od tego forum, bo jak widać po tobie, ciągłe
                siedzebie tu ogłupia, zwłaszcza w tak młodym wieku... ;(

Poza tym chyba wczoraj żegnałeś się z FK, czy nie ?... ;))))))))
              • ktotojestipisze Re: Dobrało się towarzystwo 09.06.08, 15:19
                A co to ma do księży zgubiłem się :)
        • stary_zwyrodnialec Re: Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 22:53
          socjalliberal napisał:

> A to nie katolstwo uważa, że ktoś może popełniać przestępstwo nakłaniając do
          > aborcji wbrew prawu tę dziewczynę?
          > A to możliwe tylko wtedy, jeśli ciąża nie powstała w wyniku czynu zabronionego,
          > czyli jeśli nie było pedofilii. A dziewczyna miała przecież <15 lat.

Klasyfikowanie konkretnego czynu jako aktu o charakterze pedofilskim tylko
          pozornie ma związek z wiekiem przyzwolenia.
      • gniewomierz Re: Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 19:23

> To w Holandii (kraju postępu i tolerancji) próbuje się zalegalizować pedofilię
        > (tj. obniżyć wiek legalnego współżycia seksualnego do 12 lat), a nie w Polsce !

W Holandii parę lat temu podwyższono tzw. "age of consent" z 12 do 16 lat, więc
        w tym wypadku nie masz racji...

• x2468 Re: Coś ci się pomyliło... 09.06.08, 22:53

> To w Holandii (kraju postępu i tolerancji) próbuje się zalegalizować pedofilię
        > (tj. obniżyć wiek legalnego współżycia seksualnego do 12 lat), a nie w Polsce !
        > Czyżbyś, jak amerykańscy turyści, nie rozróżniała pomiędzy Poland i Holland ?..
        > .
        >
        > ;-P
        >
        dowcip ci sie wyostrzyl.Niczym Kaczynskiemu.
        Przeciez pedofilia w Polsce jest chlebem powszednim.W murach KK.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Proba legalizacji pedofilii. 09.06.08, 14:45
      Prawactwu nagle podoba się że ktoś inny niż matka (rodzic) decyduje
      o postępowaniu dziecka. A tyle bylo płaczu przy zakazie klapsów że
      ktoś im się z butami w święte ognisko domowe pakuje.
    • ktotojestipisze Ucz się ucz 09.06.08, 14:46
      Nie jesteś prawnikiem, widać że nie stać cie na zrozumienie pewnych konstrukcji
      więc sie nie staraj bo cie głowa rozboli
      • pies_na_czarnych Re: Ucz się ucz 09.06.08, 14:49
        ktotojestipisze napisał:

> Nie jesteś prawnikiem, widać że nie stać cie na zrozumienie
        pewnych konstrukcji
        > więc sie nie staraj bo cie głowa rozboli

Nie trzeba byc prawnikiem, aby wiedziec, ze 14 lat to za malo, aby
        byc kobieta.
        • ktotojestipisze Re: Ucz się ucz 09.06.08, 14:51
          Ale cóż to ma do rzeczy ? Ojcem jest 14 latek ! rozumiesz, brak winy brak czynu
          i koniec
        • barnacle.bill.the.sailor Re: Ucz się ucz 09.06.08, 22:52

> Nie trzeba byc prawnikiem, aby wiedziec, ze 14 lat to za malo, aby
          > byc kobieta.

To może jako kobieta pomożesz mi zrozumieć dlaczego moja pierwsza żona
          śmiertelnie się na mnie obraziła, gdy zwrociłem się do niej per "dziecko" ?...
          Miała wówczas... 14 lat (!!!) ;)))
          • stary_zwyrodnialec Re: Ucz się ucz 09.06.08, 23:08

> To może jako kobieta pomożesz mi zrozumieć dlaczego moja pierwsza żona
            > śmiertelnie się na mnie obraziła, gdy zwrociłem się do niej per "dziecko" ?...
            > Miała wówczas... 14 lat (!!!) ;)))

Uważaj, bo współczesna psychologia potrafi zdziałać cuda i po latach może okazać
            się, że żona była Twoją ofiarą i wystąpi o wysokie odszkodowanie za "zrujnowanie
            psychiki w dzieciństwie". To przecież ostatnio bardzo modne. :-)
      • hrabia.mileyski Re: Ucz się ucz 09.06.08, 14:50
        Poszczeka i sobie pójdzie.
        • pies_na_czarnych Re: Ucz się ucz 09.06.08, 14:52
          Pedofile w czarnych kieckac.
          • ktotojestipisze Re: Ucz się ucz 09.06.08, 14:54
            Chyba kolego masz traumę jakąś, jeśli cię skrzywdzili to idź to prokuratury ale
            nie pisz głupot
            • barnacle.bill.the.sailor Ja bym nazwał rzecz po imieniu: 09.06.08, 15:27
              obłęd...

;)))

Poza tym to koleżanka... Chyba... ;)))
          • 1normalnyczlowiek No widzisz,trzeba było tak od razuO to ci chodziło 09.06.08, 15:44
            pies_na_czarnych napisała: Pedofile w czarnych kieckac.

---> ... od początku. To oczywiste, ze "kieckowi" winni, przecież jest spora szansa - pół na pół - że ojciec dziecka kiedyś, być może zostanie księdzem. :)))

Tego typu konfabulacje z twojej strony oczywiście mnie nie dziwią, ale dziwi mnie, ze nie wiesz w jakich sytuacjach o dziewczynie mówi się, że się zmienia w kobietę ...
    • jedenelektron To jest oczywiste, że robią podchody 09.06.08, 14:55
      w sprawie legalizacji pedofilii.
      Kler miałby legalniej i przyjemniej.

PS.
      Religia powstała na określonym etapie rozwoju intelektu człowieka
      i na określonym etapie zaniknie. To będzie koniec świata dla kleru.
      • pies_na_czarnych Re: To jest oczywiste, że robią podchody 09.06.08, 14:59
        Ta sprawa bedzie ich koscia w gardle. Mam nadzieje, ze UE jak
        najszybciej sie nia zajmie.
        • ktotojestipisze Re: To jest oczywiste, że robią podchody 09.06.08, 15:04
          UE zdelegalizuje też ogórki kiszone !
        • pies_na_czarnych Odwracanie kota ogonem. 09.06.08, 15:04
          Pismaki swa manipulacja probuja "odwrocic kota ogonem".
          www.tvn24.pl/0,1553055,0,2,wiadomosc.html
          • jedenelektron Niepokalanego poczęcia i zmartwychwstania też 09.06.08, 15:15
            na było, a całą doktrynę na tych dwóch oszustwach zbudowano.
      • 2berber Kiedy agendy UE zajmą się pedofilią księży? 09.06.08, 15:06
        Oczywiście dotyczy to przede wszystkim Polski.
        Ściganie księży w Polsce za pedofilię jest
        mało skuteczne i nasz wymiar sprawiedliwości
        raczej stara się ukrywać te przestępstwa.
        Płock, Szczecin przykładami.
        Dodać do tego inne przestępstwa księży związane
        z seksualnością (patrz ks.Podstawka w Lublinie)
        to zwykły człowiek nie ma szans gdy stanie się
        ofiarą przestępstwa ze strony księży (frustratów seksualnych).
        • ktotojestipisze Re: Kiedy agendy UE zajmą się pedofilią księży? 09.06.08, 15:17
          A czy księża mają jakiś immunitet ? czy może ja o czymś nie wiem ?
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Kiedy agendy UE zajmą się pedofilią księży? 09.06.08, 15:23
            Chroni ich lewacka politpoprawność.
          • x2468 Re: Kiedy agendy UE zajmą się pedofilią księży? 09.06.08, 23:06
            ktotojestipisze napisał:

> A czy księża mają jakiś immunitet ? czy może ja o czymś nie wiem ?

Nie maja?To jak to bylo(jest) z ksiedzem-pedofilem z Szczecina?
            • stary_zwyrodnialec Re: Kiedy agendy UE zajmą się pedofilią księży? 09.06.08, 23:11
              x2468 napisał:

> Nie maja?To jak to bylo(jest) z ksiedzem-pedofilem z Szczecina?

Przypominam, że ta "pedofilia" charakteryzowała się pociągiem do chłopaczków
              16-letnich i starszych a więc "above the age of consent".
    • prawie_magister Re: Proba legalizacji pedofilii. 09.06.08, 15:36
      pies_na_czarnych napisała: "Według Kodeksu Karnego, kto udziela kobiecie
      ciężarnej pomocy w
      > przerwaniu ciąży z naruszeniem przepisów ustawy lub ją do tego
      > nakłania podlega karze pozbawienia wolności do trzech lat".
      • pies_na_czarnych Re: Proba legalizacji pedofilii. 09.06.08, 15:39
        prawie_magister napisał:

>

Nastepnego matola na forum rzucili :((((
        • prawie_magister Re: Proba legalizacji pedofilii. 09.06.08, 15:39
          pies do budy nie szczekaj!
          • prawie_magister Re: Proba legalizacji pedofilii. 09.06.08, 15:40
            czerwony kundlu
            • pies_na_czarnych Nowa dewiza prawiczkow. 09.06.08, 15:43
              Kochane dzieci.
              Nie klaps, a dobry numerek zrobi z ciebie prawdziwego katola.
          • x2468 Re: Proba legalizacji pedofilii. 09.06.08, 23:07
            prawie_magister napisał:

> pies do budy nie szczekaj!

Buda zajeta,Pis ma operatywke.
    • elfhelm Dziennikarze to prawni analfabeci 09.06.08, 23:07
      Więc gdzie tu problem?

Zgodnie z ustawą aborcja dopuszczalna jest, gdy "zachodzi uzasadnione
      podejrzenie, że ciąża powstała w wyniku czynu zabronionego,"

"Czynem zabronionym jest zachowanie o znamionach określonych w ustawie karnej.
      (art. 115 kk)"

A spółkowanie z osobą 15- jest penalizowane przez KK, a więc jest czynem
      zabronionym. Z uwagi na to, że doszło tu do spółkowania przez nielata, nie jest
      przestępstwem (z uwagi na niemożność przypisania winy z uwagi na wiek zob. art.
      1 kk, art. 10 kk), ale wciąż jest czynem zabronionym - tak jak tego wymaga
      ustawa "ciążowa".
      • x2468 Re: Dziennikarze to prawni analfabeci 09.06.08, 23:11
        Przeciez pedofilia w Polsce jest chlebem powszednim.Jest dozwolona.W murach KK.
        • stary_zwyrodnialec Re: Dziennikarze to prawni analfabeci 09.06.08, 23:13
          x2468 napisał:

> Przeciez pedofilia w Polsce jest chlebem powszednim.Jest dozwolona.W murach KK.

Czyżbyś był kolejnym nawiedzonym antklerykałem-ćwierćinteligentem, który nie zna
          nawet znaczenia pojęć, którymi operuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka