pies_na_czarnych 10.06.08, 16:28 Pisdacke zlodzieje nie sa jednak poza prawem. Tusk systematycznie uczy ich prawa i sprawiedliwosci. www.tvn24.pl/0,1553227,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hummer Jednak jakieś pożytki ze Śniadka są :) 10.06.08, 16:30 pies_na_czarnych napisała: > Pisdacke zlodzieje nie sa jednak poza prawem. Tusk systematycznie > uczy ich prawa i sprawiedliwosci. > > www.tvn24.pl/0,1553227,0,1,wiadomosc.html Oj prezes nie będzie zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Doigrali sie. :)) 10.06.08, 17:39 pies_na_czarnych napisała: > Pisdacke zlodzieje nie sa jednak poza prawem. Tusk systematycznie > uczy ich prawa i sprawiedliwosci. > > www.tvn24.pl/0,1553227,0,1,wiadomosc.html > > > > I niech nikt nie próbuje mówić, że rząd Tuska nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Doigrali sie. :)) 10.06.08, 17:42 A kiedy Tusk pokaże kościołowi, gdzie jest jego miejsce? Wiem, głupio pytam:( Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Doigrali sie. :)) 10.06.08, 17:53 nie pokaże, niestety. W sprawach kościelnych PO jest tylko o tyle lepsze od PiS, że nie uprawia konszachtów z Rydzykiem. Poza tym portkami przed Kościołem trzęsą tak samo. Cóż, jak się nie ma, co się lubi... Zresztą SLD mocne w gębie, póki w opozycji. Nie przypominam sobie, żeby za swych rządów nadmiernie pokazywali kościelnym, gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Doigrali sie. :)) 10.06.08, 17:55 A ma z Dziwiszem:( Też sobie nie przypominam i wcale mnie to nie cieszy. Nie potrafię tak lubic, bo trzeba:( kon.by.sie.usmial napisał: > nie pokaże, niestety. W sprawach kościelnych PO jest tylko o tyle > lepsze od PiS, że nie uprawia konszachtów z Rydzykiem. Poza tym > portkami przed Kościołem trzęsą tak samo. > > Cóż, jak się nie ma, co się lubi... Zresztą SLD mocne w gębie, póki > w opozycji. Nie przypominam sobie, żeby za swych rządów nadmiernie > pokazywali kościelnym, gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Doigrali sie. :)) 10.06.08, 18:02 z Dziwiszem jak najbardziej prawda, niestety. Choć śmiem twierdzić, że z dwojga złego... Nie, żeby mi się to podobało. A tak w ogóle, nie mamy w Polsce partii, która odważyłaby się im pokazać, gdzie ich miejsce. Sami sobie takich kreujemy; w Polsce póki co taka partia nie ma szans. Może za jakieś 40 lat, jak nastąpi wymiana pokoleniowa? Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Doigrali sie. :)) 10.06.08, 17:59 A to czytałeś Koniu? wiadomosci.onet.pl/1766200,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Doigrali sie. :)) 10.06.08, 17:56 Ale Krk pokazuje miejsce dla Tuska:Rekolekcje u Dziwisza. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Edgar umywa ręce 10.06.08, 17:44 "Wojciechowski nigdy nie był w PiS..." Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe A Macierewicz to bezpartyjny fachowiec :))) 10.06.08, 17:47 żałosna banda złodziei Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte ale patrzcie: Antek niby taki bezinteresowny oszo 10.06.08, 18:11 oszołom, a jak sobie dzielnie na styku państwa i gospodarki dobrze radzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś