blue_city 21.06.08, 18:05 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5336356,Dzis_imieniny_u_Walesow.html Ciekawe, kim sa i skad tyle ludzi u agenta Bolka? Jak zywo przypomina mi to pogrzeb Brezniewa, tłumy, kwiaty i ulga,ze juz go nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elwer-pancerfaust44 Re: Urodziny u agenta ! 21.06.08, 18:10 A po oficjalnym jublu zostaną sami swoi z nocnej zmiany.Prawie wszyscy bo jednego zdekonspirowali,tj L Moczulskiego.Ale on za głośno krzyczał o PZPR(Płatni Zdrajcy Pachołki Rosji)to go sądownie Okrągły Stół spacyfikował. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: urodziny agenta Geyowego 18 -go były 21.06.08, 18:11 alez skad debilu.Tacy jak ty obchodza je własnie dzisiaj ze swoim "bohaterem". Komunistyczny ......u ! Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: urodziny agenta Geyowego 18 -go były 21.06.08, 18:17 Nie musisz,bo i tak wali od ciebie agentura, czewony komuszy gnoju ! Odpowiedz Link Zgłoś
sunlama byłem w Moskwie gdy był pogrzeb Breżniewa. 21.06.08, 18:45 było tak. Z hoteli wyrzucali wszystkich łącznie z inostrańcami , którzy nie byli służbowo. opustoszały hotele. przed drzwiami posadzili mi na krześle kagebiaka . Centrum Moskwy zamknięto dla cywili kordonem milicyjnym ,jeden przy drugim stali jak nieżywi. W chwili gdy go składali do grobu słychać było salut armatni w całej Moskwie. Ludzie na ulicach stali na baczność. Tylko my trzej profani z Polski chodziliśmy po sklepie i się radowaliśmy bo wiedzieliśmy że to początek końca totalitaryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś