Gość: babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 10:01 ... a potek łgał jak pies, że kwita dostał od sekretariatu. hehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pokrzywa.pokrzywa Re: Władek Rokita przyniósł do komisji kwita... 23.09.03, 10:07 Jakubowska czuje się coraz gorzej... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Władek Rokita przyniósł do komisji kwita... 23.09.03, 10:17 Gość portalu: babariba napisał(a): > ... a potek łgał jak pies, że kwita dostał od sekretariatu. hehehe To się zaraz wyjaśni. A jak się okaże, że nie łgał to co zrobisz Babaribo? Napiszesz, że jest łysy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba to przynósł Jan Władek Rokita... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 10:30 ...do śledziowej komisji lewego kwita, czy nie? Nie słyszałem, żeby protesował, jak śliczna Anitka stwierdziła, że w dokumentach dostarczanych śledziom przez sekretariat kwita trefnego nie ma. Nie protestował tez Władziu, jak ten z dziwnym oczkiem stwierdził, że sekretariat poinformował go, że kwita dostał od Władka. ******* co do pytania - odszczekam, jeśli sie wyjaśni że nie łgał Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: to przynósł Jan Władek Rokita... 23.09.03, 13:40 Tak, zgadza się. Słyszałam na własne uszy jak powiedział, że dostał papier z sekretariatu. Potem okazało się, że mu papier dał Ziobro. Nie usłyszałam natomiast żadnego wytłu- maczenia. Masz rację, on nie jest bez skazy. Zupełnie inną sprawą jest waga tego, jak mówisz, kwita. Musiałam wyjść i nie bardzo rozumiem co się dalej stało. I co ztym kwitem dalej będzie. Zrozumiałam tylko, że tandem Błochowiak i Lewandowski walczyli zajadle o to, by ten kwit nie był brany pod uwagę. Wydaje mi się to być bardzo dziwne. Wygląda na to, że ten kwita jest wagi superciężkiej. Zobaczymy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba i co basiu.basiu - nie muszę niczego odszczekiwać IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 11:39 okazało się bowiem, że kwita od marca miał Ziobro. Mówił dzisiaj Ziobro, że MYŚLAŁ, że te same kwity mają wszyscy członkowie śledźkomisji. Mówił, że MYŚLAŁ, ale wczoraj kwita dał Władkowi, bo WIEDZIAŁ, że Władek Rokita kwita nigdy nie dostał od Łuczywowej. Czyli WCZORAJ WIEDZIAŁ, że Władek kwita tego nie ma. Czyli łże jak pies mówiąc, że kiedyś, jakoś tam MYŚLAŁ... Bo WIEDZIAŁ!!! Podobnie łże Jan Władysław mówiąc, że dostał kwita z sekretariatu, bo od Ziobry go dostał wczoraj. Wylało się mleko niestety... pzdr, b Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Władek Rokita przyniósł do komisji kwita... 23.09.03, 10:56 w końcu Władek czy Marysia? stary krętacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D-r-39 Re: Władek Rokita przyniósł do komisji kwita... IP: *.net.autocom.pl 23.09.03, 12:45 Venus napisała :>>>w końcu Władek czy Marysia???,stary krętacz<<<< Tylko se nie stara -powiedziała pewna Pani Lekkich obyczajów do koleżanki która to się do niej tak zwróciła.A że krętacz to jasne.Pomyśl tylko , czy przyszło by ci do głowy pisać Jan Maria Władysław Rokita.,,Nie Widziała Dupa Słońca". Ciągle powtarzam nie dopilnowała Mamusia z ciotkami I Jaś Marysia trzymał rączki pod kołdrą i ma problemy emocjonalne.Poprostu niedopieszczony i zakompleksiony, a teraz jeszcze niedoceniony.A tak się biedak stara.Szef klubu parlamen- tarnego,członek komisji śledziowej z ambicjami na conajmniej prezydenta , o premierostwie już nie wspominając .Szanowna Pani Minister - Szanowny Panie ect itd. itp.byłby Pan(i)uprzejmy mi...I znów jakieś gówno wyciągnięte ze śmietnika bo trzeba udupić komucha.No bo Wicie Rozumicie - Przyszedł Rywin do Michnika a winna jest Jakubowska .Porządek Musi Być.Sąd Sądem a Sprawiedliwość po naszej Stronie.Czyli Rację ma zawsze Jaś Maryśka. Buuuuuuchaaaaaa Chaaaaaa!!!! A do tego wszystkiego ma Niemrę za Żonę,która go podobno molesyuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiekk Re: Władek Rokita przyniósł do komisji kwita... IP: *.oeiizk.waw.pl 23.09.03, 14:45 Można buczeć i rzucać błotem na Rokitę, ale to nic nie pomoże. Myślę, że rację ma redaktor Newsweek-a, który w TOK-FM powiedział w przerwie obrad: " wykrycie autora atr.36 pomoże wykryć GTW. Rokita jest miejmy nadzieję blisko rozwiązania AFERY RYWINA, co oczywiście bardzo się nie podoba wszystkim zwolennikom LSD. "Czerwoni" nie martwcie się jak się pozbędziecie PARU PARSZYWYCH OWIEC, to może się odbijecie od dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Władek Rokita przyniósł do komisji kwita... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 19:18 Ha!!! brak argumentów często wrzaskiem bywa zastępowany. Niestety. Niepodważalnym jest natomiast, że Jan Władysłwa Rokita zbłaźnił sie w w tej śledziej komisji dzisiaj po raz kolejny. KŁAMIĄC w sposób oczywisty, kiedy twierdził, że posługuje się DOKUMENTEM śledziokomisyjnym, podczas, gdy był to zaledwie KWIT, co go Ziobrowi Łuczywowa reaktor i prezes nadesłała. A potem czyniąc wokół tego KWITU cabaret poprzez około półgodzinne ćwiczenie grubej Oli, śledźkomisji i publiczności tańcami wokół niby-dokumentu, który żadnym dokumentem nigdy nie był. ********** > Można buczeć i rzucać błotem na Rokitę, ale to nic nie pomoże. > Myślę, że rację ma redaktor Newsweek-a, który w TOK-FM powiedział w przerwie > obrad: " wykrycie autora atr.36 pomoże wykryć GTW. > Rokita jest miejmy nadzieję blisko rozwiązania AFERY RYWINA, co oczywiście > bardzo się nie podoba wszystkim zwolennikom LSD. > "Czerwoni" nie martwcie się jak się pozbędziecie PARU PARSZYWYCH OWIEC, to > może się odbijecie od dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Władek Rokita przyniósł do komisji kwita... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 11:01 Ale w tym Ministerstwie Kultury jest bałagan z dokumentami. Zupełnie co innego niż w Komisji Śledczej. Dawno już się tak nie ubawiłem. Hua, hua, hua! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia O, jest basia.basia z krainy garów ! 23.09.03, 11:48 A gdzie ta ciągle nie podmyta kataryna i ten rozkoszny pedzio mindcośtam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111111111111 spadaj gienia ulice zamiatac............ IP: *.acn.pl / *.acn.pl 23.09.03, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: spadaj gienia ulice zamiatac............ IP: *.piasta.pl 23.09.03, 12:22 I co z tego, że tych papierów nie mieli wszyscy z komisji? Najważniejsze, że jest prawdziwy, a poza tym to dobrze, że go dopiero dzisiaj pokazali bo ta strucla nie zdąży się przygotować na niewygodne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba nie słuchałeś uważnie kwiatuszku... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 13:26 ...kwit dostany przez Wladka od Ziobry nie ma żadnych parametrów DOKUMENTU. Ot, przysłała pani Luczywo Ziobrowi jakiegoś kwita, na którym KTOŚ (nie wiadomo KTO) sobie coś odręcznie ponamazywał, a pani Łuczywowa sie gdzieś tam podpisała. Jan Władysław z pół godziny dopytywał się grubej Oli o te nakwitowe namazania. A ponadto zełgał w sposób oczywisty i niepodważalny, że kwita dostał z śledziokomisyjnymi dokumentami, chociaż zaledwie wczoraj od Ziober mu kwita dał. Co zostało w trakcie śledziej komisji wprost powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: nie słuchałeś uważnie misiaczku... 23.09.03, 14:14 Gość portalu: babariba napisał(a): > ...kwit dostany przez Wladka od Ziobry nie ma żadnych parametrów DOKUMENTU. > Ot, przysłała pani Luczywo Ziobrowi jakiegoś kwita, na którym KTOŚ (nie wiadomo > KTO) sobie coś odręcznie ponamazywał, a pani Łuczywowa sie gdzieś tam podpisał > a. Jan Władysław z pół godziny dopytywał się grubej Oli o te nakwitowe namazani > a. > A ponadto zełgał w sposób oczywisty i niepodważalny, że kwita dostał z śledziok > omisyjnymi dokumentami, chociaż zaledwie wczoraj od Ziober mu kwita dał. > Co zostało w trakcie śledziej komisji wprost powiedziane. Ty też nie słuchałeś uważnie misiaczku, Ziobro powiedział wyraźnie, że był pewien, iż WSZYSCY dostali te dokumenty, tak też poinformował Rokitę, który zauważył, że on nie ma tego "kwitu", więc Ziobrasek Rokicie go użyczył i dalej żyli w błogiej nieświadomości, sądząc iż reszta prześwietnych członków też "kwita" posiada, oczywiście do momentu aż Błochowiak z Lewandoszczakiem zrobili raban. Czy szanowny kolega to poniał? bo prościej już sie nie da... Ale cóż, jak ktoś się mocno uprze, to nawet u konia garb znajdzie i będzie wszystkim wciskał, że to wielbłąd... twoja rokitofobia rozwija się znacznie szybciej niż agorafobia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba jasne... jedna pani drugiej pani... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 19:30 powiedziała, czego nie wiedziała. Ziobra nie wiedziała, że jest jedynym posiadaczem KWITÓW od red. Łuczywowej, których KOMISJA ŚLEDZIOWA jako instytucja nie ma. Jan Władysław Rokita ponoć NIE WIEDZIAŁ, że komisja tych KWITÓW nie ma, ale POWIEDZIAŁ, że je dostał z sekretariatu śledźkomisji. Chociaż sam je tam ZANIÓSŁ. Pewnie długo tak jeszcze można... ********** zbychooo napisał: Ty też nie słuchałeś uważnie misiaczku, Ziobro powiedział wyraźnie, że był pewien, iż WSZYSCY dostali te dokumenty, tak też poinformował Rokitę, który zauważył, że on nie ma tego "kwitu", więc Ziobrasek Rokicie go użyczył i dalej żyli w błogiej nieświadomości, sądząc iż reszta prześwietnych członków też "kwita" posiada, oczywiście do momentu aż Błochowiak z Lewandoszczakiem zrobili raban. Czy szanowny kolega to poniał? bo prościej już sie nie da... Ale cóż, jak ktoś się mocno uprze, to nawet u konia garb znajdzie i będzie > wszystkim wciskał, że to wielbłąd... twoja rokitofobia rozwija się znacznie szybciej niż agorafobia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Ech, babariba.... 24.09.03, 10:00 Twoja obsesja na punkcie Rokity jest naprawdę groźna, a rzeczywiste wytłumaczenie sytuacji czyli to, iż Ziobro nieświadomie wprowadził Rokitę w błąd, twierdząc iż WSZYSCY mają te dokumenty wynika ze stenogramów (z którymi mógłbyś się zapoznać zanim zaczniesz wytaczać tak bzdurne oskarżenia), oczywiście pod warunkiem, że z twoim wzrokiem jest wszystko w porządku, bo jak się przekonaliśmy ze słuchem masz duże problemy: słyszysz tylko to co chcesz usłyszeć, a wszystko to, co nie pasuje do twojej wizji świata puszczasz mimo uszu... Gość portalu: babariba napisał(a): > powiedziała, czego nie wiedziała. > Ziobra nie wiedziała, że jest jedynym posiadaczem KWITÓW od red. Łuczywowej, kt > órych KOMISJA ŚLEDZIOWA jako instytucja nie ma. > Jan Władysław Rokita ponoć NIE WIEDZIAŁ, że komisja tych KWITÓW nie ma, ale POW > IEDZIAŁ, że je dostał z sekretariatu śledźkomisji. Chociaż sam je tam ZANIÓSŁ. > Pewnie długo tak jeszcze można... > ********** > zbychooo napisał: > Ty też nie słuchałeś uważnie misiaczku, Ziobro powiedział wyraźnie, że był > pewien, iż WSZYSCY dostali te dokumenty, tak też poinformował Rokitę, który > zauważył, że on nie ma tego "kwitu", więc Ziobrasek Rokicie go użyczył i dalej > żyli w błogiej nieświadomości, sądząc iż reszta prześwietnych członków > też "kwita" posiada, oczywiście do momentu aż Błochowiak z Lewandoszczakiem > zrobili raban. Czy szanowny kolega to poniał? bo prościej już sie nie da... > Ale cóż, jak ktoś się mocno uprze, to nawet u konia garb znajdzie i będzie > > wszystkim wciskał, że to wielbłąd... twoja rokitofobia rozwija się znaczni > e > szybciej niż agorafobia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Trzymać tak dalej, tow. Babariba 23.09.03, 13:31 Wy tam, wicie, rozumicie na wysunietej placowce robicie doakonala robote.. widze ze w terenie aktyw ma sie jeszcze dobrze.. trzeba towarzyszy mobilizowac, nie wszystko jeszcze stracone.. Wy tam, w Sokolce macie z kogo brac przyklad - Towarzysz Lukaszenka to jest dla Was wprost namacalny, macie do niego przyslowiwy rzut beretem...takiego nam trzeba wodza.. no coz.. mnie tez sie wydaje, ze tow. sekretarz KC PZPR Leszek jest za miekki.. a za morde te holote i zrobic porzadek. PS. Wicie, rozumicie, tak miedzy nami.. duch w naszych szeregach juz upada.. kiedys to by takiego kabotyna Marie Wladka wzielo dwoch chlopakow z SB, wlali by mu w gardlo pol litra, wyrzucili z czwartego pietra.. szast prast i po wszystkim.. Prokurator sprawnie umiorzylby sledztwo, rzecznik rzadu oglosilby, ze to byl znany alkoholik i wypadl z okna meliny..., a gdyby gawiedz sie burzyla - to bylo ZOMO i czolgi w odwodzie... A dzis - towarzyszka Ola musi sie przed nim tlumaczyc.. okropnosc.. tez tego zniesc nie moge.. Z proletariackim pozdrowieniem dla Was Towarzyszu i aktywu w Sokolce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba masz takich jeszcze trochę? - Dawaj... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 13:36 ...zbieram ja mianowicie takie różne, na czas, jak mi inwencji zabraknie. Cytował sobie będę Pozdrawiam, towarzysz babariba Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Trzymać tak dalej, tow. Babariba 23.09.03, 13:44 nie pij tyle denaturatu.wyrażnie ci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia O, solidaruchy się znowu zborsuczyły !!! 23.09.03, 15:17 Czas im Burka zaprzęgać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111111111111111111 spadaj sprzataczko z Rozbrat IP: *.acn.pl / *.acn.pl 23.09.03, 16:30 i wytrzyj nos zasmarkanej Oli J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222222222 Re: Rozbrat nastąpił już dawno, a teraz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.03, 16:39 nawet pan Ryszard Czarnecki z ZChN-u przeszedł do Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Rozbrat nastąpił już dawno, a teraz 23.09.03, 16:47 Gość portalu: 2222222222 napisał(a): > nawet pan Ryszard Czarnecki z ZChN-u przeszedł do Samoobrony. Ale skąd to ta łajza z IP: *.acn.pl / *.acn.pl gwałcona przez własnego ojca ma wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111111111111111111 spadaj gienia, nudna jestes z tymi porownaniami IP: *.acn.pl / *.acn.pl 23.09.03, 18:52 nic cie wiecej w zyciu nie interesuje przybledo z Rozbrat???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222222222 Re: Ty też nie masz nowych pomysłów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.03, 19:04 Rozbrat z Gienią możesz brać ale po co to bez ustanku powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Babariba 23.09.03, 20:28 Nie raczyłeś zauważyć, że Ci dałam odpowiedź w poście z 13:40. Za to byłeś łaskaw wyciągnąć mylne wnioski z tego na co nie mam wpływu. ps Nie przesadzaj z tym płynem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba znaczy - odszczekiwaę niczego nie muszę... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 07:44 Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Co tak cicho szczekasz Babariba! 25.09.03, 01:05 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,45772,1687685.html Zachrypłeś już od tego skisłego trunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba ja, dziewczę drogie niczego tu odszczekiwać... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 01:07 ...nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Bo czytać nie umiesz! 25.09.03, 01:18 Gość portalu: babariba napisał(a): > ...nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba umię basieńko czytać i klawiatura jest mi... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 01:41 ...posłuszna zwykle, a dzisiaj szczególnie. W tym wątku chodziło jedynie o to, że naczelny śledź sejmowy - Rokita Władysław, kabotyn - nałgał komisji silnie. Co zostało udowodnione. Wszystkie wątki poboczne, jak ten o moim raczeniu się, raczę ja sobie potraktować jako żart tylko. Nie uraczę się teraz w intencji naszych miłych rozmów, bo mi sie skończyć napój puszczański raczył. A taksówki nocne, które zwykle do dyspozycji raczyć bywały nawet w moim małym miasteczku, gdzieś się porozjeżdżały i uzupełnić zapasów nie mogę. I dlatego chyba lulu teraz raczę się udać żeby bladym świtem móc się uraczyć w twojej intencji. Pozdrawiam, niedoraczona babariba Odpowiedz Link Zgłoś