don.kichote 30.06.08, 19:12 Już pracuje i ja, bez wahanie oddałbym się w jego ręce! Ale ja to "komuch" i "lewak" jestem i jako takiemu, do "prawdziwości" mi daleko!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:15 don.kichote napisał: > Już pracuje i ja, bez wahanie oddałbym się w jego ręce! Z niezbędnym załącznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:20 ewa8a napisała: > don.kichote napisał: > > > Już pracuje i ja, bez wahanie oddałbym się w jego ręce! > > Z niezbędnym załącznikiem. Tylko różnica słonko polega na tym, że on pracuje w prywatnej klinice, której oddział ma stworzyć od podstaw, a tam nie ma pojęcia korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:29 Założenie było hipotetyczne, słonko. A fakt, że klinika jest prywatna pozwala jedynie mieć nadzieję, że odzwyczai się stopniowo od starych nawyków. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:31 Oczywiście, że hipotetyczne ponieważ jakikolwiek "stary nawyk" nie został mu do tej pory udowodniony i jest jak na razie tylko czystą spekulacją. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:36 Taśmy z nagraniami zostały sfałszowane ???? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:39 ewa8a napisała: > Taśmy z nagraniami zostały sfałszowane ???? Wiesz z całą pewnością, że nie? Wiesz z całą pewnością za co dostawał prezenty i na jakich zasadach. Nie jesteś w stanie ze 100% pewnością odpowiedzieć twierdząco na żadne z tych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:47 > > Taśmy z nagraniami zostały sfałszowane ???? > > Wiesz z całą pewnością, że nie? Nikt, jak do tej pory nie podważył ich wiarygodności. Ale ty oczywiście możesz to zrobić. Do dzieła ! > Wiesz z całą pewnością za co dostawał prezenty i na jakich zasadach. Wystarczy mi sam fakt, że dostawał. Specjalnie mnie nie interesuje czy za wymianę zastawki czy przeszczep. Na jakich zasadach – wiem : ,, na drugim, nagranym 40 minut później, doktor Garlicki wyjmuje z rozpakowanej wcześniej książki kopertę, sprawdza jej zawartość, po czym wkłada ją do kieszeni marynarki’’. Oczywiście, ty masz pelne prawo wierzyć, że w kopercie była laurka z różyczką. > Nie jesteś w stanie ze 100% pewnością odpowiedzieć twierdząco na żadne z tych pytań. Jestem, co własnie dowodniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:55 ewa8a napisała: > > > Taśmy z nagraniami zostały sfałszowane ???? > > > > Wiesz z całą pewnością, że nie? > > > Nikt, jak do tej pory nie podważył ich wiarygodności. Ale ty > oczywiście możesz to zrobić. Do dzieła ! Nie przypominam sobie aby ktokolwiek sprawdzał. Nie zrobię tego ponieważ jej nie posiadam, nie chcę jej mieć oraz nie mam do tego odpowiedniego sprzętu i tym będzie się zajmował obrońca pana Garlickiego. > > > Wiesz z całą pewnością za co dostawał prezenty i na jakich > zasadach. > > Wystarczy mi sam fakt, że dostawał. Specjalnie mnie nie interesuje > czy za wymianę zastawki czy przeszczep. Na jakich zasadach – wiem : > ,, na drugim, nagranym 40 minut później, doktor Garlicki wyjmuje z > rozpakowanej wcześniej książki kopertę, sprawdza jej zawartość, po > czym wkłada ją do kieszeni marynarki’’. > > Oczywiście, ty masz pelne prawo wierzyć, że w kopercie była laurka > z różyczką. Dziękuję za łaskawe przyznanie mi takiego prawa. > > Nie jesteś w stanie ze 100% pewnością odpowiedzieć twierdząco > na żadne z tych pytań. > > Jestem, co własnie dowodniłam. Nic nie udowodniłaś, a przedstawiłaś jedynie swoje mocne przekonanie oparte na wierze. Moim zdaniem jest to ogromna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Doktor "G" 30.06.08, 20:00 Czy jest potrzeba sprawdzania wiarygodności nagrań, w przypadku, gdy nawet sam zainteresowny jej nie kwestionuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Doktor "G" 30.06.08, 20:03 ewa8a napisała: > Czy jest potrzeba sprawdzania wiarygodności nagrań, w przypadku, gdy > nawet sam zainteresowny jej nie kwestionuje ? > Wszystko będzie wiadome po prawomocnym wyroku sądu, nie wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Doktor "G" 30.06.08, 20:07 Ja nie pytałam, kiedy będzie wszysto wiadomo, tylko, czy jest potrzeba sprawdzania wiarygodności nagrań w tej konkretnej sytauacji. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Doktor "G" 30.06.08, 20:10 ewa8a napisała: > Ja nie pytałam, kiedy będzie wszysto wiadomo, tylko, czy jest > potrzeba sprawdzania wiarygodności nagrań w tej konkretnej sytauacji. Ja nie wiem czy obrońca pana Garlickiego takiego wniosku nie złoży w trakcie procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Doktor "G" 30.06.08, 20:15 No .....taak, ja też nie. Nie wiem także, czy nie udowodni, że ta wspaniała kolekcja, którą odkryli w domu doktora nie została mu przypadkiem podrzucona przez Ziobę. Dziękuję za owocną dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Doktor "G" 30.06.08, 20:30 ewa8a napisała: > No .....taak, ja też nie. Nie wiem także, czy nie udowodni, że ta > wspaniała kolekcja, którą odkryli w domu doktora nie została mu > przypadkiem podrzucona przez Ziobę. Dziękuję za owocną dyskusję. Prohibicję mamy jakąś czy cuś podobnego albo alkoholu w domu trzymać nie można? Również bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Doktor "G" 30.06.08, 20:19 Ewo! Wybacz, że się wtrącam w Waszą dyskusję, ale czy nie zauważyłaś, że Twój adwersarz usiłuje Cię uchronić przed popełnieniem błędu Zi0bra - przedwczesnego osądzania??? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:43 si, dr G. prowadził sklep monopolowy i pamiątkarski, chyba mu wolno...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:28 don.kichote napisał: > Już pracuje i ja, bez wahanie oddałbym się w jego ręce! == Z jak wysokim "prezentem" w rece? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Doktor "G" 30.06.08, 19:44 będzie pracował w klinice prywatnej, więc nie będzie miał okazji...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Dr G. będzie leczył impotencję u Z.Z. 30.06.08, 19:45 Operacyjnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Dr G. będzie leczył impotencję u Z.Z. 30.06.08, 20:23 lech.niedzielski napisał: > Operacyjnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I mam nadzieję, że bez znieczulenia!!!!!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś