Dodaj do ulubionych

Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego ot...

16.07.08, 11:01
Hmmm. czyżby jeden mądry? No no. Co na to JK, teraz na pewno go udu...ą. "...Potrzebny jest nabór ludzi, którymi nie będą się interesować tabloidy, ale którzy zapewnią partiom komunikację z ważnymi społecznymi środowiskami..."
Mądre słowa, niestety nie dotyczą tylko jego partii.
Obserwuj wątek
    • shithead Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 11:08
      Dorn-owaty dreams (jesli PiS przegra!?!). Ja mysle, ze nie przejda nawet progu wyborczego. Eloktorat wszelkich oszolomow kurczy sie szybko (prawo natury).

What-ever, who-ever, when-ever, where-ever and finally how-ever: and all this in the middle of nowhere called Poland!!!
    • cillian1 Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 11:11
      No nie wiem. Jak na razie walczą ostro, co prawda w beznadziejny sposób, ujadanie na blogu, Kurski w TV non stop. Ale jeszcze troszkę powalczą. Mam nadzieję, że za 2 lata będzie pozamiatane po śmieciach.
    • human77 Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 11:22
      Ludwiku Dorn i Sabo jesteście pepwni że to Jarosław Kaczyński. ?
    • ajatollah_rydzyk Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 11:30
      No to sobie Doorn znowu zaszkodził u Szefa !
      Po "pierwsze primo" zakłada, że PIS może przegrać wybory, a po "drugie primo" bluźni dopuszczając myśl, że w PIS są mądrzejsi ludzie od "wielkiego stratega", wiernego PISydęta i wszystkich niezłomnych towarzyszy, walczących na pierwszej linii frontu w walce z Uquadem ;).
      A okrutna prawda jest taka, że zostało im tylko 2 lata "IV RP Na Uchodźdztwie", czyli Rzeczpospolitej Wolskiej :)))

Przecież właśnie teraz postawił na
    • intel-e-gent Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 11:32
      W PiSie musiałoby się jeszcze znaleźć trochę mądrych ludzi... Ale to mało prawdopodobne.

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
      lewysierpowy.blox.pl
    • teraz.k.wy Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 11:39
      Załóżmy,że PiS zmieni kierownictwo,ale tylko wtedy,gdy Jarek bedzie startował na urząd prezydencki.,a Ziobro obejmie kierownictwo Partii.I cóż to zmieni,co to edzie znaczyc dla Polski?Juz mnie ciarki przechodzą,brrr!
      • platformiarz Popieram Dorna. To mądry człowiek. 16.07.08, 11:59
        To prawda. Przy Kaczyńskich pełno ludzi niskiego lotu. To samo w
        terenie. Wielu ludzi z klasą odeszło. Jestem zwolennikiem PiSu -
        czego nie kryję. Najwyższy czas na generalne porządki. Wybory do
        władz regionalnych w starym stylu nie wróżą nic dobrego - mimo, że
        linia polityczna Kaczyńskich - jest dobra.
        • wanda43 Re: Popieram Dorna. To mądry człowiek. 16.07.08, 12:46

> To prawda. Przy Kaczyńskich pełno ludzi niskiego lotu.

Na ich tle przynajmniej moga blyszczec i robic za guru.
          • platformiarz Re: Popieram Dorna. To mądry człowiek. 16.07.08, 12:52
            Jak widzisz stać mnie na krytycyzm. Powiem ci tylko, że nigdy bym
            się nie zgodził być ministrem w rządzie Tuska - despoty.
            • wanda43 Re: Popieram Dorna. To mądry człowiek. 16.07.08, 12:56
              Tusk despotą? Nie rozśmieszaj mnie. W porównaniu z JK, to on mnientki jest.
    • kiks11 null 16.07.08, 11:56
      nie jest mi z nim po drodze, ale generalnie ma chłop rację. Dotyczy to wszystkich partii i partyjek.
    • cillian1 Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 12:00
      Ziobro prezesem? He he, to będzie jeszcze zabawniej, PO nie będzie musiała się odzywać, Zero załatwi to za wszystkich posłów. Kabareton....
    • l.george.l Co Dorn robi między eunuchami i kryptogejami? 16.07.08, 13:01
      Może liczy na to, że przejmie dowodzenie?
    • thror Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 17:43
      Cóż, kto wie jak PiS by wyglądał po rotacji kadrowej. Gdyby odeszła stamtąd ta kupa oszołomów a przyszli nowi, prężni, młodzi ludzie to zdecydowanie głosowałbym na tę partię. Póki co niestety nie zanosi się na powstanie żadnego ugrupowania zdolnego i zamierzającego solidnie pracować dla rozwoju Polski, bo to chyba jest najważniejsze? A nie to, co kto powiedział, jak wygląda, jak się nazywa i czy lewicowiec, liberał czy z prawicy. Mógłby nawet Rydzyk rządzić, byleby Polska się rozwijała w jakimś zdrowym kierunku
    • dobryczlowiek123 Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 18:30
      Dobrze gada ,to dotyczy wszystkich parti i co z tego kedy spoleczenstwo chce czegos wrecz odwrotnego co mozna sprowadzic do "dajcie ,dajcie ,dajcie i niczego nie wymagajcie.
    • autokrata.fetyszysta "Zawieszony widzi więcej" ;-) 16.07.08, 20:03
      Dorn od czasu pozbawienia go różnych funkcji od razu mądrzej (co
      nie znaczy, że nie można mieć zastrzeżeeń tu i ówdzie) gada :-)
    • allspice Re: Dorn: Kaczyński dba o komfort ludzi ze swego 16.07.08, 21:39
      To już wiemy dlaczego niektórzy wspierają prezesa...czują się komfortowo;
      ktoś za nich myśli,wskazuje drogę,zapewnia wikt i opierunek.Nie ma to jak u wodzusia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka