jola_iza 21.07.08, 14:56 Ostatnie zdanie mnie przekonało, jesteś miernotą:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: No prezdĘcie 21.07.08, 15:03 "I na koniec- w rządzie Oleszewskiego, pojawiła się propozycja, by Geremek został ministrem spraw zagranicznych, po kilku latach przeszkoda minęła" :( Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: No prezdĘcie 21.07.08, 14:58 jola_iza napisała: > Ostatnie zdanie mnie przekonało, jesteś miernotą:( Jak na LK to bylo przyjazne przemowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: No prezdĘcie 21.07.08, 15:05 Popieram, bo to nie ma nic wspólnego z Kaczorem , Zdrojewski mnie przekonał Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: No prezdĘcie 21.07.08, 15:07 O! Zdrojewski popiera veto prezydenta?... No, nie! Takiej wolty to ja dawno nie widziałem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: No prezdĘcie 21.07.08, 15:12 Pewnie nie popiera, bo to jakieś takie niepartyjne, słyszałam jak w trójce twierdził, że ustawa jest zła, na własne uszy słyszałam . Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt urwane przemowienie Tuska 21.07.08, 15:28 Sluchalem przemowien w radio, to chyba byl program pierwszy, publiczny. I mowe Tuska przerwali gdzies po 2-3 fragmentach. Zabraklo czasu, bo musieli puscic jakies reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: urwane przemowienie Tuska 21.07.08, 15:35 Czekam na porządną ustawę, nie stać tuskowatych ?? Póki co nie oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś