papajosa 25.07.08, 23:48 Za każdą wyważoną wypowiedż przyznam 1 pkt. Za głupotę, szowinizm, chamstwo itp. -1pkt ~ moderator samozwańczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aloa_oe Re: Czy na FKraj są ludzie normalni? proszę o wpi 25.07.08, 23:50 papajosa napisał: > Za każdą wyważoną wypowiedż przyznam 1 pkt. > Za głupotę, szowinizm, chamstwo itp. -1pkt > ~ moderator samozwańczy Ja,nie mogę się sam oceniać.Nie jestem zwolennikiem ani PiS ani PO co do lewicy, to mam sympatię,gdyż serce mam po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa Re: +1pkt, aloa_oe 26.07.08, 00:06 aloa_oe napisał: > +1pkt, aloa_oe > > Jestem zaszczycony. Za dystans i poczucie humoru kolejny 1pkt :). Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: +1pkt, aloa_oe 26.07.08, 00:09 papajosa napisał: > aloa_oe napisał: > > > +1pkt, aloa_oe > > > > Jestem zaszczycony. > > Za dystans i poczucie humoru kolejny 1pkt :). Królu złoty..... Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa Re: +1pkt, aloa_oe 26.07.08, 00:21 aloa_oe napisał: > papajosa napisał: > > > aloa_oe napisał: > > > > > +1pkt, aloa_oe > > > > > > Jestem zaszczycony. > > > > Za dystans i poczucie humoru kolejny 1pkt :). > > > Królu złoty..... NIe trzeba, nie trzeba, wiem to aż dwa punkty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: +1pkt, aloa_oe 26.07.08, 00:28 papajosa napisał: > > > > +1pkt, aloa_oe > > > > > > > > Jestem zaszczycony. > > > > > > Za dystans i poczucie humoru kolejny 1pkt :). > > > > > > Królu złoty..... > > NIe trzeba, nie trzeba, wiem to aż dwa punkty. : Ja,też wiem...dlatego mówię królu złoty.Przecież już prowadzę w Twoim rankingu? jestem oszołomiony,zaskoczony etc. Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa Re: +1pkt, aloa_oe 26.07.08, 00:30 aloa_oe napisał: > papajosa napisał: > > > > > > +1pkt, aloa_oe > > > > > > > > > > Jestem zaszczycony. > > > > > > > > Za dystans i poczucie humoru kolejny 1pkt :). > > > > > > > > > Królu złoty..... > > > > NIe trzeba, nie trzeba, wiem to aż dwa punkty. : > > Ja,też wiem...dlatego mówię królu złoty.Przecież już prowadzę w Twoim rankingu? > jestem oszołomiony,zaskoczony etc. Ubawiłem się setnie tym Twoim : Królu Złoty...., na prawdę się szczerze uśmiałem, szacunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: +1pkt, aloa_oe 26.07.08, 00:34 papajosa napisał: > Ubawiłem się setnie tym Twoim : Królu Złoty...., na prawdę się szczerze uśmiałe > m, szacunek:) Sługa uniżony.Wzajemny szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Czy na FKraj są ludzie normalni? proszę o wpi 25.07.08, 23:58 Z tego się wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa +1pkt, 3promile 26.07.08, 00:04 3promile napisał: > Z tego się wyrasta. nie wiem z czego ale za nawiązanie punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa Re: +1pkt, 3promile 26.07.08, 00:10 3promile napisał: > Z lewicowych poglądów się wyrasta. Aaaa! myślałem że serce mu przejdzie na prawą stronę, to mnie uspokoiłeś:) 1pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
a-siek Są 26.07.08, 00:09 ale z powodu dzisiejszego zamieszania medialnego nie doszły e-maile z centrali pogubili sie i nie wiedzą co napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Są 26.07.08, 00:11 Co to za konfabulacje. PiS jest zawsze zwarty i gotowy. a-siek napisała: > ale z powodu dzisiejszego zamieszania medialnego nie doszły e-maile > z centrali pogubili sie i nie wiedzą co napisac. > Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa +1pkt, a-siek 26.07.08, 00:16 a-siek napisała: > ale z powodu dzisiejszego zamieszania medialnego nie doszły e-maile > z centrali pogubili sie i nie wiedzą co napisac. > Masz rację, dostrzegasz sterowalność polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Czy na FKraj są ludzie normalni? proszę o wpi 26.07.08, 00:11 W skali od 1 do 10 - jak bardzo się nudzisz? Za szczerość - 1 pkt. papajosa napisał: > Za każdą wyważoną wypowiedż przyznam 1 pkt. > Za głupotę, szowinizm, chamstwo itp. -1pkt > ~ moderator samozwańczy Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa -1pkt, niutt 26.07.08, 00:14 niutt napisała: za brak logiki. Przyznaję po punkcie, więc nie ma skali 1-10 Odpowiedz Link Zgłoś
niutt - 3 dla Ciebie ode mnie 26.07.08, 00:18 Pytanie było za trudne? - 3 pkt; za styl, treść i formę! papajosa napisał: > za brak logiki. Przyznaję po punkcie, więc nie ma skali 1-10 Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa Poddaj się ocenie odważny forumowiczu!!!!!!!! 26.07.08, 00:28 papajosa napisał: > Za każdą wyważoną wypowiedż przyznam 1 pkt. > Za głupotę, szowinizm, chamstwo itp. -1pkt > ~ moderator samozwańczy Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija3 Re: Poddaj się ocenie odważny forumowiczu!!!!!!!! 26.07.08, 00:37 ha ha ha , ale numer............... Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa -1pkt, ajdija3 26.07.08, 00:41 ajdija3 napisała: > ha ha ha , ale numer............... za brak treści:), emocje to do sejmu:) ale za odwagę poddania się krytyce +1pkt :) czyli zero? Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija3 Re: -1pkt, ajdija3 26.07.08, 00:45 Wielkie dzięki - zero to moja ulubiona liczba :) I pomyśleć,że kiedyś tam w samej "Polityce" wyróżniono mnie za finezję. "Ach moj miły Augustynie, wszystko minie, wszystko minie..." Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Oprócz mnie,jest bardzo wielu ...a niektórzy nawet 26.07.08, 00:56 papajosa napisał: Czy na FKraj są ludzie normalni? proszę o wpi Za każdą wyważoną wypowiedż przyznam 1 pkt. Za głupotę, szowinizm, chamstwo itp. -1pkt ~ moderator samozwańczy ---> ... nie wierzą, że potrafią normalnie się odezwać - tak ich zgłuszono. Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa +1pkt, normanyczlowiek 26.07.08, 01:04 1normalnyczlowiek napisał: > ---> ... nie wierzą, że potrafią normalnie się odezwać - tak ich zgłuszono. - za wątpliwości czy się odezwą. Wątpię więc myślę jak mądry filozof powiedział :)/ Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re:Nie ma 26.07.08, 01:19 Nikt normalny o tej porzerz nie siedi na FK. Tu są tylko Sami Swoi i Admilicja:) Odpowiedz Link Zgłoś
papajosa +1pkt jola-iza 26.07.08, 01:21 jola_iza napisała: > Nikt normalny o tej porzerz nie siedi na FK. Tu są tylko Sami Swoi i Admilicja: > ) za realizm forumowy:) a nawet naturalizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija3 Re: +1pkt jola-iza 26.07.08, 06:45 joluś siedzi, non-stop, specjalistka od komentarzy obocznych:) Odpowiedz Link Zgłoś