haen1950 08.08.08, 09:03 Warto posłuchać, sporo nadziei wiążę z tym facetem. Już wiadomo, że Pan Napie.rdalski podpisując traktat z Kaczorami zapędził SLD w kozi róg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Przyzwoicie się zachował 08.08.08, 09:22 Ciekawe, czy Grzesiu faktycznie wywali go razem z Kaliszem z SLD? Chyba nie ma wielkiego wyboru, jeżeli aparat chce konsumować sojusz z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przyzwoicie się zachował 08.08.08, 09:25 kiedy spróbuje pozbawić Olejniczaka funkcji szefa klubu Lewicy? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Przyzwoicie się zachował 08.08.08, 09:32 Graczyk mówi, że Grzesiu spręża się od razu we wrześniu. Powodem ma być demonstracyjne opuszczenie głosowania ws ustawy medialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Przyzwoicie się zachował 08.08.08, 09:34 Kotłuje się tam u nich. Reakcje Wenderlicha są symptomatyczne. Już nie polemizuje, nie "kaznodziei", a krzyczy na interlokutorów. Odpowiedz Link Zgłoś
ninja111 Olejniczak to ten sam co uwazał za porządnych..... 08.08.08, 09:34 ludzi UBeków i SBeków? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: pokazać ci srodkowy palec? :D 08.08.08, 09:55 ninja111 napisał: > masuma napisał: > > > Wiedziałam, że nie wytrzymasz i potwierdzisz swoje chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
ninja111 Re: pokazać ci srodkowy palec? :D 08.08.08, 10:21 > > > > > Wiedziałam, że nie wytrzymasz i potwierdzisz swoje chamstwo! > > Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Pokazuję wam środkowy palec!!! :))) 08.08.08, 10:33 wos9 napisała: > > masuma napisał: ---> Co, biegniecie na badania, by zbadać przyczyny amnezji? Nie pamiętacie, kogo Olejniczak zalicza do ludzi honoru? U was, prawda to chamstwo a kłamstwa to salonowa elegancja? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: haenuś, wyjasnij mi co miało zrobić SLD przy 08.08.08, 09:45 wecie, skoro przy uchwalaniu ustawy była przeciw? haen1950 napisał: > Warto posłuchać, sporo nadziei wiążę z tym facetem. Już wiadomo, że > Pan Napie.rdalski podpisując traktat z Kaczorami zapędził SLD w kozi > róg. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: haenuś, wyjasnij mi co miało zrobić SLD przy 08.08.08, 10:00 Sprawa wyglądała by inaczej, gdyby Grzesiu nie nachlał się z Kaczorami i potem nie zaczął pieprzyć o wspólnocie poglądów i celów razem z nimi. Gdyby osobiście nie upokorzył Tuska i Komorowskiego, bo uzyskał od nich wszystko, czego żądał z wyjątkiem odszczekania pod stołem. Potem już wszystko było jasne. Uratował by się, gdyby wszyscy w klubie nie zdurnieli z nadmiaru ambicji. Z wyjątkiem pięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Olejniczak w TOKFM 08.08.08, 09:51 Napie..ki mógł poprosić 15 posłów, aby nie przyszli na głosowanie (mniej więcej tylu, nie liczę w tej chwili) i potem wstrzymać sie od głosu wraz z resztą klubu Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Olejniczak w TOKFM 08.08.08, 09:52 Nie mógł, bo zerwałby umowę z Lechem i Urbańskim Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Olejniczak w TOKFM 08.08.08, 10:21 Jak dla mnie, to Grzesiu zwyczajnie im nałgał. Nie powiedział o ustaleniach z Kaczorami, ale dodatkowo fałszywie przekazał swoje negocjacje z Tuskiem i platformą. Podbechtał ich ambicyję. I zdurnieli kompletnie. Wojtuś i Kalisz musieli mieć inne informacje, prywatne, ale tym się nie mogli chwalić. Stłamszono ich. Odpowiedz Link Zgłoś