innewidoki 08.08.08, 09:13 premier Tusk chce zostać dawcą szpiku! tyle że w świetle prawa nie może. szczegóły tutaj: innewidoki.wordpress.com/2008/08/08/premier-tusk-zagraza-zdrowiu/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 [...] 08.08.08, 09:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ninja111 Re: premier Tusk zagraża zdrowiu! 08.08.08, 09:18 zdrowie phemieha to świetny temat zastępczy od nieudolności i niekompetencji Tuska i jego rządu.Ileż podniet po newsach nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki etta 08.08.08, 09:23 bardzo sympatycznie się z tobą gada etta. skoro są jakieś zasady, skoro sa jakieś przepisy, to chyba po to, by obowiązywały wszystkich, prawda? nie do "więźnia", tylko do przytomności umysłu ja premiera proponuje odstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 wido(kówko), 08.08.08, 09:41 sądzisz, że to tajemnica, iż oddają szpik ludzie spełniający pewne kryteria, w tym wiekowe? Każdy rozgarnięty o tym wie, dlatego info o rzekomym zamiarze oddania krwi i szpiku przyjmuję jako plotę, bardzo prawdopodobne, że autorstwa jakiegoś pisdaka, by sobie pokpić i wydrwić premiera. Bardzo zabolało ostentacyjne poddanie się badaniom przez Tuska i publikacja raportu o stanie zdrowia. Od wczoraj widać histerię pisdactwa przerażonego tym, że gdyby zbadać kurdupla, wyszłoby, iż mamy prezydenta niepełnosprawnego fizycznie, psychicznie i umysłowo. Nie odwzajemnię twojego "bardzo sympatycznie się z tobą gada", bo moje odczucia są diametralnie przeciwne. Jak można szanować kogoś, kto na podstawie PLOTY oskarża premiera o zamiar popełnienia przestępstwa cytując przepisy prawa? A może przypomnieć ci przepisy, które obowiązują w przypadku POMÓWIENIA? Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki Re: wido(kówko), 08.08.08, 09:49 jestem przerażony! to teraz ja pójdę do więźnia. :) gdybyś uważnie czytała zauważyłabyś w moim tekście taki fragment: "serwis dziennik.pl donosi o zacnej inicjatywie naszego premiera. nie wiem skąd reporterzy uzyskali tę informację, ale jeśli z kancelarii szefa rządu..." ale miło się z tobą gada. do tej pory sadziłem, że tylko kaczory mają tak fanatycznych zwolenników, gotowych pójść z każdym na oszołomodżihad w imię obrony idola! ;) okazuje się, że nie tylko oni. to bardzo cenne doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: wido(kówko), 08.08.08, 09:55 To bardzo dobrze, że uczysz się i zdobywasz cenne doświadczenia. Masz szansę zrozumieć, że są granice, których się nie przekracza, a przynajmniej NIE POWINNO SIĘ ich przekraczać: wyśmiewanie idei krwiodawstwa jest szambem mentalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: wystarczy odsunąc phemieha od władzy 08.08.08, 09:43 A jak chcesz to zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 [...] 08.08.08, 09:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna A czy to ważne? 08.08.08, 09:45 Cele PR-owe osiągnięte a przecież tylko o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: A czy to ważne? 08.08.08, 10:40 dlaczego pani urzędniczko ty na taki piarowski chwyt nie wpadłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki krwiodawca 08.08.08, 09:47 może nim zostać każdy zdrowy człowiek między 18 a 65 rokiem życia Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki Re: krwiodawca 08.08.08, 09:49 mmikki - ja mówię o dawcy szpiku! czytaj uważnie błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: krwiodawca 08.08.08, 09:54 jak sam nie może (skończył już 50 lat) to zapewne dzieci namówi i Tuska będzie dawcą szpiku w końcu trzeba zrobić wszystko, by nasz mizerny rejestr dawców trochę się rozrósł Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki Re: krwiodawca 08.08.08, 10:00 a to się zgadza. inicjatywa sama w sobie ok, nawet jesli tylko propagandowa, ale specjaliści od wizerunku powinni bardziej dbac o szczegóły, bo zawsze może byc wtopa zamiast sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: krwiodawca 08.08.08, 10:06 A może swoje cenne uwagi (skoro tak dobrze się znasz na problemach tworzenia wizerunku) przekażesz pod adresem PRowców PiSu? Bo w tej formacji te sprawy najwyraźniej szwankują. Ta Fatyga, K(l)empa, Zamularczyk, Gosio, Brudzio....że o samych kaczusiach nie wspominając...to prawdziwa tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki Re: krwiodawca 08.08.08, 10:07 krytyków PiS-u jest tylu, że gdzie mi tam do nich. a swoja drogą, tak poważnie, pani Fotyga to moje największe rozczarowanie i wkur...e polityczne ostatnich lat. naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki a swoją drogą etta 08.08.08, 10:09 skąd w tobie tyle jadu? zupełnie jakbyś frakcje oszołomiastych moherów reprezentowała a nie światłych wykształciuchów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: a swoją drogą etta 08.08.08, 10:14 Zieję jadem na wszelkie czerwone robactwo, na wszystkich tych, którzy pod hasłami "solidarność społeczna" robią ten naród ordynarnie "w konia" wprowadzając II PRL (wszystkim równo, wszystkim goowno). Obrzydzenie mnie bierze, gdy bohaterowie hasła "dekomunizacja" zatrudniają w swoim rządzie komunistów. Jak czarny koszmar wspominan PRL i będę pazurami się przed nim bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki Re: a swoją drogą etta 08.08.08, 10:21 słusznie. ja też zieję jadem na czerwonych. tyle że, o ile dobrze pamiętam, to w opcji Tuska nie tylko czerwoni (byli), ale i agenci (byli) maja zajęcie. czy może się mylę/ takie jakieś nazwisko, Boni, mi się po głowie kołaczę... ale ja mam jeszcze jedną zaletę - zieje jadem na wszelkich hipokrytów, którzy w imię potęgi liberalnej gospodarki, maja za nic zwykłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: a swoją drogą etta 08.08.08, 10:39 Boni, mówisz.....to prawda, że jakiś papier podpisał, publicznie to wyjaśnił (słuchałam i oglądałam), tylko że chyba najwazniejsza jest opinia o nim jego najbliższych współpracowników, którzy stwierdzili, że gdyby kapował, to...pirze by fruwało. Takie "zagrywki" uważam za podłość największego kalibru, bo każdy, kto żył w tamtych czasach wie o metodach łamania ludzi. Nawet Miodek został oskarzony o bycie TW i wygrał w sądzie. Kacze harce z teczkami rozwaliły mozliwość prawdziwej lustracji (której byłam i jestem gorącą zwolenniczką). To zresztą nie jedyna rzecz, którą kacze harce pogrzebały. > ale ja mam jeszcze jedną zaletę - zieje jadem na wszelkich hipokrytów, którzy w > imię potęgi liberalnej gospodarki, maja za nic zwykłych ludzi. ??????? Sądzisz, że wycieranie sobie gęby "zwykłymi ludźmi", to objaw dbałości o nich? Ja uważam, że dobra gospodarka automatycznie podnosi warunki bytu "zwykłych ludzi", daje mozliwość dobrej pracy za dobre pieniądze. Bogate kraje z bogatymi obywatelami, to kraje o dobrej gospodarce. Dzielenie biedy nie jest dbałością o "zwyklych ludzi", a konserwacją biedy i jej zwiększaniem. A tak na marginesie: zaliczam się do zwykłych, a nie do niezwykłych. Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki tak 08.08.08, 10:57 uznaję słuszność wszystkich twoich argumentów. bezapelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś