Gość: katharsis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 19:51 Czyżby pierwsza ofiara działalności obecnego ministra zdrowia i jego 'oszczędności'? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aureust samobojstwo????? IP: *.gdynia.mm.pl 04.10.03, 19:53 Wiadomosci mowily, zdaje sie, o samobojstwie, Albo to osobista i rodzinna tragedia faceta i jego rodziny, albo jakis chory zwiazek z funduszem zdrowia. O co tu idzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Ale z broni myśliwskiej ? IP: *.attu.pl / *.waw.cdp.pl 04.10.03, 20:51 To jest dla mnie dziwne bo w sumie trudno sobie strzelić z broni mysliwskiej, długolufowej w głowę. MMS Odpowiedz Link Zgłoś
guniak Re: Ale z broni myśliwskiej ? 04.10.03, 21:34 Wkładasz lufę do ust i naciskasz nogą spust. Hemingway też tak uczynił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Re: Ale z broni myśliwskiej ? IP: *.attu.pl / 192.168.8.* 04.10.03, 23:27 guniak napisał: > Wkładasz lufę do ust > i naciskasz nogą spust. > Hemingway też tak uczynił. No da się tak ofkors tylko raczej na boso trzeba być i nacisnąc sput dużym palcem albo usunąc osłonę cyngla - wtedy można nogą to fakt. IMHO tam doszło do jakiejs rodzinnej zadymy i wersja policji jest wersją rodziny a nie wynikającą ze śledztwa. MMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vazel Re: Ale z broni myśliwskiej ? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.10.03, 23:27 Na Dicovery ogladalem program o medycynie sadowej i tam ewidentnie udowodnili ze nawet bardzo wygimnastykowana osoba nie jest w stanie sobie strzelic w glowe dwururka (no chyba ze to byl "obrzyn") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katharsis Re: Ale z broni myśliwskiej ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 01:10 Tym bardziej człowiek po dwóch operacjach kręgosłupa, jak pan Tokarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczak Re: Ale z broni myśliwskiej ?watpliwosci IP: 61.48.72.* 05.10.03, 10:44 Wojciech Knap - przewodniczący warszawskiego koła Polskiego Towarzystwa Penitencjarnego: Zawsze sytuacje w których ktoś dokonuje samobójstwa strzelając sobie w tył głowy z ośmiu metrów, w dodatku z broni długiej... budzą wątpliwości. Gość portalu: katharsis napisał(a): > Tym bardziej człowiek po dwóch operacjach kręgosłupa, jak pan > Tokarczyk Odpowiedz Link Zgłoś
gdanskaa Re: Ale z broni myśliwskiej ? 05.10.03, 12:40 > Na Dicovery ogladalem program o medycynie sadowej i tam > ewidentnie udowodnili ze nawet bardzo wygimnastykowana osoba nie > jest w stanie sobie strzelic w glowe dwururka (no chyba ze to byl > "obrzyn") Jak WŁADZA twierdzi że samobójstwo to znaczy że było samobójstwo. Nie dyskutuj bo za chwilę Ciebie znajdą przeszytego magazynkiem pocisków i powiedzą że to było samobójstwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELIZA Re: GDANSKA NIE BADZ TCHORZEM , BO NIEDOBRZE MI .... IP: *.magma-net.pl 05.10.03, 12:47 GDANSKA NIE BADZ TCHORZEM BO NIEDOBRZE MI SIE ROBI NA SAMA MYSL O TAKICH OBYWATELACH JAK TY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: GDANSKA NIE BADZ TCHORZEM , BO NIEDOBRZE MI . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 17:29 Gość portalu: ELIZA napisał(a): > GDANSKA NIE BADZ TCHORZEM BO NIEDOBRZE MI SIE ROBI NA SAMA MYSL > O TAKICH OBYWATELACH JAK TY. To DEBIL,a nie obywatel. "przeszytego magazynkiem"? Chyba Ci ten magazynek w d.. wszyja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: GDANSKA NIE BADZ TCHORZEM , BO NIEDOBRZE MI . IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 21:45 >"przeszytego magazynkiem"? Chyba Ci ten > magazynek w d.. wszyja. Przeczytanie ze zrozumieniem więcej niż 2 słów widzę w twoim przypadku jest problemem nie do przejścia, debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Ale z broni myśliwskiej ? IP: *.fnet.pl / 192.168.1.* 05.10.03, 16:37 WŁADZA, czyli Gazeta Wybiórcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Ale z broni myśliwskiej ? IP: *.rezist.com 05.10.03, 17:15 To najpierw proponuje Tobie i podobnym sprawdzic jak wyglada Winchester, jakie sa jego wersje i dlaczego tak prosto sobie odstrzelic z niego leb. Poniewaz rzad wiecznie usmiechnietego pajacyka Millera i jego kolezkow typu Neumann, Łapiński dał dupy, system zdrowotny sie rozpadl i niedlugo nie bedzie nawet gdzie sie leczyc, koles niejako odpowiedzialny za funkcjonowanie systemu (c) by Mariusz Łapiński wybrał najszybsze i najlepsze rozwiazanie na pozegnanie sie ze Swiatem. Przynajmniej nikt mu dupy nie obrobi ze to przez niego. Szkoda ze reszta tych pajacow nie ma Winchesterow, moze by sie troche luzniej w sejmie zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
hania47 Re: Ale z broni myśliwskiej ? 06.10.03, 10:22 On strzelił sobie w usta. Ale to pożegnanie z synem mało wzruszające: Idź słuchać głośno muzyki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik A JAKBY SIE GRANATEM ROZERWAL To TEZ BYS GLOWKOWAL ? IP: *.ght.iadfw.net 05.10.03, 04:01 A JAKBY SIE GRANATEM ROZERWAL To TEZ BYS GLOWKOWAL ? Gość portalu: mms napisał(a): > To jest dla mnie dziwne bo w sumie trudno sobie strzelić z broni mysliwskiej, > długolufowej w głowę. > > MMS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOANNA Re: Ale z broni myśliwskiej ? NO WLASNIE ... IP: *.magma-net.pl 05.10.03, 12:41 DLA MNIE TO TEZ JEST PODEJRZANE, PEWNIE KAZALI RODZINIE ZEZNAWAC ZE SIE SAM ZABIL, A MAFIA PRZYSZLA I GO ROZWALILA..NIEDALEJ JAK RANO W SOBOTE MOWILI O ZAOSTRZAJACYM SIE KONFLIKCIE POMIEDZY NFZ I KASA CHORYCH CZY MINIST. ZDROWIA. JKA SZTUCEREM MOZNA SIE POSTRZELIC ? CHYBA ZE PATRZYL W MIEJSCE GDZIE KULA WYCHODZI A KTO INNY POCIAGNAL ZA CYNGIEL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: można Re: Ale z broni myśliwskiej ? NO WLASNIE ... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.10.03, 13:40 ja próbowałem ale chybiłem.srtrzał dostała moja stara hela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Mozna. Wystarczy ekstra kawalek sznurka. Widzialem IP: *.nott.cable.ntl.com 05.10.03, 21:16 w kryminale w BBC - Midsumer's murder czy cos takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to właśnie ja Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 19:55 Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadworny Blazen WAZNY JEST HUK IP: 203.98.78.* 06.10.03, 09:03 Jesli sie chce jakas sprawe przepchnac to potrzeba duzo wrzawy w mediach. Poprzez swoja smierc zrobil wiecej sensacji wokol NFZ niz moglby calym swoim zyciem. Trzeba naprawde wierzyc w sprawe aby dla niej poswiecic swoje zycie, az tak doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ek Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.crowley.pl 04.10.03, 19:55 Szkoda każdego człowieka, ale jeżeli jest to czyjas ofiara to głównie poprzedniego min. Łapińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 20:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August [...] IP: *.nest.gliwice.pl 04.10.03, 20:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość [...] IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgoryczony Aj ja jaj, szkoda! IP: *.socantel.net 05.10.03, 08:35 Może autor miał na myśli sdl. Millera jeszcze dziś nie powinno się usuwac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus chlopcy z bojowki rzadowej mu pomogli... IP: *.rasserver.net 04.10.03, 20:03 byl niewygodny wiec mu sie "zmarlo"....wyrazy wspolczucia dla Rodziny..... niestety tak pracuje ten "nie-rzad":( Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja praca w resorcie zdrowia grozi smiercią!!!!! 04.10.03, 20:04 wpierw umarł minister z poprzedniej koalicji SLD/PSL jak mu tam było? Żochowski Zuchowski? potem za AWSu Franciszka Cegielska a teraz kolejna ofiara...jakieś fatum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janpiłat Re: praca w resorcie zdrowia grozi smiercią!!!!! IP: *.ipt.aol.com 04.10.03, 20:20 niestety można mieć wrażenie, że praca w tym resorcie to kara, a wskaźnik śmiertelności wśród zatrudnionych jest dość wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w resorcie zdrowia grozi smiercią!!!!! IP: *.lanet.wroc.pl 05.10.03, 00:35 Często trafiają tam ludzie, którzy z medycyną mają wiele wspólnego, a nawet lekarze. Podejmijcie ze spokojnym sumieniem decyzję, czy w tym roku uśmiercać chorych na białaczkę, czy na gruźlicę. Bo do tego sprowadzają się często decyzje o podziale funduszy. Człowiek robi się nerwowy, więc i konfliktogenny, stąd często awantury w domu. Stres w domu, stres w pracy, aż czasami dochodzi do tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgr Re: praca w resorcie zdrowia grozi smiercią!!!!! IP: *.man.rsk.pl 05.10.03, 12:46 Do tego mogly dojsc problemy Tokarczyka ze swoim zdrowiem. W ostatniej wiadomosci przed smiercia Tokarczyka (o jakims konflikcie miedzy rzadem a NFZ) wspominano ze Tokarczyk chorowal od dluzszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOANNA Re: praca w resorcie zdrowia grozi smiercią!!!!! IP: *.magma-net.pl 05.10.03, 12:49 NA TO WYGLADA ...SMUTNE STATYSTYKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przestroga Re: praca w resorcie grozi smiercią!!!!! IP: *.socantel.net 05.10.03, 08:41 Oj! Ryzykowna ta praca w resortach, agencjach i związkach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: praca w resorcie zdrowia grozi smiercią!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 10:46 ale oni umarli na nowotwory, a nie samobójem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: yes:* / 192.168.0.* 04.10.03, 20:10 Bandziory zabijaja sie nawzajem albo gina sami a aferzysci popelniaja samobojstwa. Nie ma komu wierzyc same szuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 20:14 No jeżeli w ten sposób będą się odbywały "dymisje" i "rezygnacje" czerwonych to ja się tylko cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratuluję [...] IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 04.10.03, 20:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 20:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość [...] IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A Re: Andrzej A. = prawy katolicki ścierwojad ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 21:44 Po pierwsze mam nadzieję, że nie zrozumiał słowa agnostyk, co chyba się stało bo wymiękł. Po drugie zauważyłem pewną prawidłowośc: jak się napisze tekst ostry, ale nie chamski to zawsze się znajdzie jakiś "specjalista", który albo człowieka zbluzga, albo przyczepi się do jakiegoś błędu ortograficznego (no oczywiście błędów się robić nie powinno, ale kto ich nigdy nie robi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.lanet.wroc.pl 05.10.03, 00:36 Jesteś żałosny. Gość portalu: Andrzej.A napisał(a): > No jeżeli w ten sposób będą się odbywały "dymisje" > i "rezygnacje" czerwonych to ja się tylko cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audiolog Andrzej A to dno. IP: *.amwaw.edu.pl 05.10.03, 00:42 Kompletne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwa Re: Andrzej A to dno. IP: *.socantel.net 05.10.03, 08:43 a twoje miejsce pod nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcykr Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 07:42 A ja się za niego pomodliłem. Kościół zalecamodlitwę za samobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zj Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.devs.futuro.pl 05.10.03, 21:19 Opinie do wiadomości: Prokuratura: prezes NFZ zastrzelił się z winchestera << Poprzedni wątek | Następny wątek >> Pokaż treści -------------------------------------------------------------------------------- Czyżby już zaczęła się weryfikacja w SLD ? (3) klops (2003.10.05 19:44) Jeśli tak ma wyglądać to jestem za !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suicide_at_40 40 lat IP: 205.151.226.* 04.10.03, 20:14 40 lat to idealny moment zeby umrzec, potem cielsko zaczyna sie rozsypywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: 40 lat IP: *.punkt.pl 04.10.03, 21:07 Zobaczysz jak to jest, gdy będziesz miał 40. (Zmienisz zdanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldtimer Re: 40 lat IP: *.socantel.net 05.10.03, 08:47 ja zmienilem już przy 25, w czasie przeporczykowania sld, a takze wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 20:21 Z ciekawościa przeczytałem dzis artykuł w GAZECIE. Prosze w kotekście tej wiadomości o dalsze śledztwo dziennikarskie..Przepraszam ale cpś tu nieprzyjemnie pachnie, czyli mówiąc krótko smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 czyli wielka kasa................. 04.10.03, 20:22 albo funduszem narodowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 20:22 bardzo współczuje rodzinie, ale tez i oszołomom,którzy kpiny urzadzaja sobie z czyjegoś nieszczęścia, że takich też matka ziemia "nosi" o zgrozo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resurekcja [...] IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 04.10.03, 20:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolita10 wscieklica? 04.10.03, 20:33 Szanowni "dyskutanci", jestem przerazona i porazona poziomem waszych wypowiedzi. Czlowiek popelnil samobojstwo. Nie wiadomo, dlaczego, a wy juz z nieboszczyka robicie szmate! ludzie, jedna z moich najukochanszych kolezenek (madra, zdolna i uczciwa) tez probowala popelnic samobojstwo, a gdy ja odratowano, bluzgala na lekarzy, jak nigdy wczesniej. Byla zalamana swoja sytuacja rodzinna, ktorej nie mogla wytrzymac. A wy skad wiecie, czego nie mogl wytrzymac ten czlowiek? Dlaczego jestescie takimi potworami? Prosze, odpowiedzcie uczciwie. lola Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 pomysl inteligetnie lolitko................. 04.10.03, 20:38 ze zabieraja mase kasy na obowiazkowe ubezpiecznia, to wiesz, ze szpitale sa w zapasci finansowej, tez wiesz, to jak to sie moglo skonczyc, wiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolita10 Re: pomysl inteligetnie kitku... 04.10.03, 21:03 kitek1 napisał: > ze zabieraja mase kasy na obowiazkowe ubezpiecznia, > to wiesz, > ze szpitale sa w zapasci finansowej, > tez wiesz, > to jak to sie moglo skonczyc, > wiesz??? Wiem, wiem, ale robili duzo wieksze przekrety, na duzo wieksza kase i nikt sobie jakos w leb nie palnal. --- Caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełkoterek Re:bo my są sól ziemi katolickiej i lesia w. idole IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 04.10.03, 20:52 lolita10 napisała: > Szanowni "dyskutanci", jestem przerazona i porazona poziomem waszych > wypowiedzi. Czlowiek popelnil samobojstwo. Nie wiadomo, dlaczego, a wy juz z > nieboszczyka robicie szmate! ludzie, jedna z moich najukochanszych kolezenek > (madra, zdolna i uczciwa) tez probowala popelnic samobojstwo, a gdy ja > odratowano, bluzgala na lekarzy, jak nigdy wczesniej. Byla zalamana swoja > sytuacja rodzinna, ktorej nie mogla wytrzymac. A wy skad wiecie, czego nie mogl > > wytrzymac ten czlowiek? Dlaczego jestescie takimi potworami? > Prosze, odpowiedzcie uczciwie. > lola Odpowiedz Link Zgłoś
stand51 Re: wscieklica? 04.10.03, 21:01 Potwory to mało powiedziane.tak reagujący na ludzkie nieszczęście to wstrętna banda gnojków, którym alergia na czerwony kolor wypaliła większość szarych komórek, pozbawiła ludzkich uczuć, są to tzw. antykomunistyczne oszołomy.To jest rodzaj fobii i nie ma innego wyjścia jak leczenie psychiatryczne.Przesyłam Wam gnojki wszytkie możliwe epitety we wszystkich możliwych językach świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość [...] IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? do korekty: może byście poprawili błąd w imieniu? IP: *.chello.pl 04.10.03, 20:32 Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Wiedział co robi. 04.10.03, 20:35 W tym kraju lepiej się zabić niż iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysorz Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.chem.cornell.edu 04.10.03, 20:39 Na marginesie poczucia honoru przez min. Sobotke: mozna sie tylko domyslac, ze Pan Prezes Maciej Tokarczyk zrobil to co powinien zrobic czlowiek honoru na tak wysokim stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca szeregi czerwonej burżuazji gniją IP: 82.160.7.* 04.10.03, 20:43 szkoda tylko, że adam michnik się z nimi skumał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekiel Re: szeregi czerwonej burżuazji gniją IP: *.socantel.net 05.10.03, 08:54 oj szkoda, że nie bylo kumania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pissorz Który to cysorz dał głos? IP: 5.5.* / 80.58.44.* 04.10.03, 21:02 Z chamstwa i zapyziałej katolyckiej nienawiści pasuje mi na bywszego idola ludu nadwiślańskiego excysorza L.W.Bełkotera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość DEDYKACJA DLA EKIPY MILLERA IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:18 Gość portalu: cysorz napisał(a): > Na marginesie poczucia honoru przez min. Sobotke: mozna sie > tylko domyslac, ze Pan Prezes Maciej Tokarczyk zrobil to co > powinien zrobic czlowiek honoru na tak wysokim stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamelia Za duzo wiedzial o ZLODZIJACH wiec go zlikwidowali IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 20:44 aby nie "sypal". Bajka o samobujstwie to historyjka dla dzieci. Wioragodnosc "oraganow scigania" jest taka sama jak towarzysza Millera i tej calej zgrai SKORUMPOWANYCH oszustow z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Za duzo wiedzial o ZLODZIJACH wiec go zlikwid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 00:13 I ty to tam w tej twojej Hameryce wiesz, czy tak sobie bezmyslnie piardulisz z kretyńskiej głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trofeum Upolował grubego zwierza.... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 04.10.03, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
monopol To był uczciwy człowiek 04.10.03, 21:38 Szkoda. Niewielu z ludzi zajmujących sie ochroną zdrowia w naszym kraju jest uczciwych. O panu Tokarczyku można to było powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: To był uczciwy człowiek IP: *.ny325.east.verizon.net 04.10.03, 22:18 nie wierze w uczciwosc ani jednego polskiego polityka, ani urzednika kazdego szczebla, tylko jest kwestia do jakich profitow na danej posadzie mozna dojsc. Ci co tu pisza tez w "chwili prawdy" wybiora korzysc dla siebie, przeciez inni tak robia, czy nie nalezy mi sie cos wiecej itd. Uczciwym politykiem byl Kuron, urzednikiem - prawdopodobnie minister Belka. A jakie sa Wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Patriota To był uczciwy człowiek -- TAK SIE WYDAJE IP: *.vc.shawcable.net 05.10.03, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 22:26 Doczego doprowadzaja rzady SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.lanet.wroc.pl 05.10.03, 00:41 Tak, przez rządy SLD krowy daja mniej mleka, są susze i gradobicia, a mars zbliża się do ziemi. Gość portalu: bobas napisał(a): > Doczego doprowadzaja rzady SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtg Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 17:12 i odbierany jest zdrowy rozsądek wielbicielom SLD co widać na Twoim przykładzie... Gość portalu: st napisał(a): > Tak, przez rządy SLD krowy daja mniej mleka, są susze i gradobicia, a mars zbli > ża się do ziemi. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.acn.pl / 10.65.9.* 04.10.03, 22:34 Pańko, Papała, Demski, Sukuła itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr!!! Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 22:47 tak przed rodziną? nie rozumiem, jestem zbyt ograniczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Czy SLD zoorganizuje noc dlugich nozy jak to kiedy IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 22:58 zoorganizowalo NSDAP, aby wymordowac niepewnych towarzyszy i opozycje polityczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miazga Czy prezes NIK-u tez popelni samobujstwo ? IP: *.proxy.aol.com 04.10.03, 23:01 bo wie za duzo o NAJNOWSZYCH korubcyjnych przekretach EKIPY towarzysza millera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: Czy prezes NIK-u tez popelni samobujstwo ? IP: *.devs.futuro.pl 05.10.03, 08:52 Gość portalu: Miazga napisał(a): > bo wie za duzo o NAJNOWSZYCH korubcyjnych przekretach EKIPY towarzysza millera > ? Czyli wybrano wariant tzw. Baraniny. W tamtejszej aferze wszyscy popełnili samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kał-kolator Re: Czy prezes NIK-u tez popelni samobujstwo ? IP: *.socantel.net 05.10.03, 09:07 wariant Baraniny należy teraz do pzpn, bo tam nik stracił tupet i rozum. zamiast pisac o listkiewicza machloikach i jego droze do rozkładu, zacząl pisac o tegoż niedorzecznosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NB Re: Prezes Narodowego Funduszu Zdrowia nie żyje IP: *.toya.net.pl / 10.0.222.* 04.10.03, 23:10 Jest to wielka tragedia człowieka.Młody,wykształcony(tyle lat nauki - na marne),na stanowisku,które pozwalało na dobre życie do następnej wypłaty odbiera sobie życie i to jeszcze w obecności rodziny !!!! a według policji cyt."Najprawdopodobniej w sobotnie popołudnie".Zdanie to zaprzecza istnienia świadków (a może to tylko ja nie umiem czytać?)Co mają powiedzieć ludzie bez środków do życia,chorzy,którzy nie mają pieniędzy na lekarstwa i lekarzy- a jednak chcą żyć.Współczuję najbliższym.NB Odpowiedz Link Zgłoś