zapijaczony-ryj 20.08.08, 19:48 Tylko musi zrezygnować definitywnie z "narzeczeństwa" z posłanką i przekierować swoje uczucie na panią sekretarz stanu, która też jest stanu wolnego! bi.gazeta.pl/im/7/4858/z4858877X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Będę brutalna:) 20.08.08, 19:52 Mam szansę być dziewicą , tylko muszę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Będę brutalna:) 20.08.08, 20:03 jola_iza napisała: > Mam szansę być dziewicą , tylko muszę:)) Tak jak Lechu ma szansę na reelekcję, a Jarku na opanowanie Hf słuchawka top sekret, którą mu dali i..... Jak Lech Kaczyński na reelekcję...a ja na abstynencję Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Idziemy zatem 20.08.08, 20:40 noga w nogę łapka w łapkę Na prezydenturę ma ktoś chrapkę I proszę się nie śmiać moje żabcie Z Was wszystkich będą kiedyś babcie i69.photobucket.com/albums/i66/AzraelK/p1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: Idziemy zatem 21.08.08, 09:12 jola_iza napisała: > noga w nogę > łapka w łapkę > Na prezydenturę ma ktoś chrapkę > I proszę się nie śmiać moje żabcie > Z Was wszystkich będą kiedyś babcie > i69.photobucket.com/albums/i66/AzraelK/p1.jpg Tk samo się lechu cieszył jak nie rozumiał o czym Tusk mówi Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Re: Jarku ma szansę powrócić do władzy! 20.08.08, 20:23 i porozumiewać się z nią na migi. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Jarku ma szansę powrócić do władzy! 20.08.08, 20:44 pomrocznosc.jasna napisał: > i porozumiewać się z nią na migi. Niekoniecznie.Jako wybitny sratek opanuje inny sposób porozumiewania się spieprzajdziadu.com/muzeum/images/thumb/b/b2/Czeczot.jpg/350px-Czeczot.jpg Odpowiedz Link Zgłoś