Gość: Makaron IP: penguin:* / 192.168.9.* 07.10.03, 09:13 Podobno w jakiejś gazecie jest gra planszowa o komisji, czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edyta Helena Łuczywo przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 09:13 Dzisiaj Łuczywo, jutro Jakubowska. Zobaczymy jaki będzie rezultat przesłuchań. Odpowiedz Link Zgłoś
adaxon Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 09:22 Miejmy nadzieję,że zeznania Heleny Łuczywo potwierdzą to czego wszyscy się domyślay tzn.Jakubowska miała udział w dokonywaniu niekorzystnych zapisów w autopoprawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 09:34 Z doychczasowych zeznań p. Łuczywo wynika, że Jakubowska istotnie coś mataczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaxon Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.media4.pl / 10.7.30.* 07.10.03, 09:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaxon Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.media4.pl / 10.7.30.* 07.10.03, 09:39 Niby tak jednak ciągle mamy trochę za mzło konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 09:43 Konkretów na pierwszy rzut oka jest mało. P. Łuczywo przedstawiła komisji wyciąg wszystkich zmian do projektu, jakie wpływały z Ministerstwa Kultury. Komisja ma już ten dokument, a jutro Jakubowska w krzyżowym ogniu pytań p. Rokity będzie się gęsto tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.ztpnet.pl 07.10.03, 11:45 A przepraszam, dla kogo niekorzystnych? Bo publiczna telewizja to maja i współrodaków własność. Agora nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.03, 15:56 jestem wspolrodakiem i za cholere nie czuje,ze jestem wspolwlascicielem telewizji publicznej PALANCIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebo0050 Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 16:24 Gość portalu: wojtek napisał(a): > A przepraszam, dla kogo niekorzystnych? Bo publiczna telewizja > to maja i współrodaków własność. Agora nie. Wojtek a ty jaką funkcję zajmujesz w PZPR czy masz dobre układy z sekretarzem czarzastym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZ Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 19:38 Gość portalu: wojtek napisał(a): > A przepraszam, dla kogo niekorzystnych? Bo publiczna telewizja > to maja i współrodaków własność. Agora nie. To prowda. Oni chcą zrobić z TVP kilka TVN-ków lub Polsacików. Jajcarze... Nie powinniśmy sobie dać wyrwać telewizji. I dlatego zupełnie też nie rozumie niesłuszności jakichs zapisów. Dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantsp Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.ibch.poznan.pl 07.10.03, 21:53 Gość portalu: KAZ napisał(a): > Gość portalu: wojtek napisał(a): > > > A przepraszam, dla kogo niekorzystnych? Bo publiczna telewizja > > to maja i współrodaków własność. Agora nie. > > To prowda. Oni chcą zrobić z TVP kilka TVN-ków lub Polsacików. > Jajcarze... Nie powinniśmy sobie dać wyrwać telewizji. I dlatego > zupełnie też nie rozumie niesłuszności jakichs zapisów. Dla kogo? zle wnioskujesz, wlasnie dlatego nalezy sprzeac TVP i bedzie koniec z przekretami i matactwami. Jka zostanie publiczna, czyli panstwowa to dalej bedziemy pompowac nsze = podatnikow pieniadze w de facto prywatny folwark prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kustoszka Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 13:42 komisja dzis to cyrk w ,ktorym glownie apsorbuja dwie malpy z brzytwami -bo nie bawia- pan Z i panna marysia niesmaczna to zabawa .A bilety rozprzedano.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurb Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.03, 15:58 a ja mysle,ze anitka ta samica malpy zaraz sobie ta twoja brzytwa cipe ogoli bo nic wiecej nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Czy Rokicie sie coś nie popierdzieliło? IP: *.chello.pl 07.10.03, 16:15 Jaki on ma zawód! Bez przerwy formułuje f u n d a m e n t a l n e pytania. Może on kurza twarz z budowlańców ..... albo z fundamentalistów????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZ Re: Czy Rokicie sie coś nie popierdzieliło? IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 19:42 To gość nadinteligentny. Tak bardzo, że to mu przeszkadza. On byłby dawno premierem, gdyby nie jego nadinteligencja. Podobno około 300. IQ. A pani Łuczywo chwaliła jego umysł. Dziwne. Ale łone się sobie podobają, a jak jescze moga wyrazic to publicznie... są wniebowzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek w dzisiejszym "Super Expresie" IP: *.pzl-wola.pl 07.10.03, 09:35 Gra jest w dzisiejszym "Super Expresie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makaron Re: w dzisiejszym IP: penguin:* / 192.168.9.* 07.10.03, 10:50 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angora [...] IP: 138.227.189.* 07.10.03, 09:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvark Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.era.pl 07.10.03, 10:09 Zaczęła Błochowiakówna - żenada jak zwykle. Zamiast per "Pani prezes" zwraca się do Łuczywo "Pani redaktor". Boże w niebiesiech, błagam: niech w przyszłym sejmie nie będzie Błochowiakówny, Samoobrony i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.lanet.wroc.pl 07.10.03, 10:12 Czy Błochowiak zamierza w kółko powtarzać jedno pytanie żeby wykorzystać swoją godzinę? Jej dociekliwość wyciska mi łzy rozpaczy - jak można tak ciężko rozumować? - jeśli w ogóle rozumować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kugel To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: 62.181.161.* 07.10.03, 10:21 Otwórz sobie dowolny egzemplarz wyborczej zwanej żydownikiem. Niejaka Łuczywo figuruje jako z-ca redaktora naczelnego, i zwracanie się do niej per "pani redaktor" nie jest więc chyba żadną obelgą. Jak tak bardzo ci to przeszkadza, to może wyślij jej kartkę z ubolewaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: *.era.pl 07.10.03, 10:34 Jeśli ktoś jest jednocześnie posłem i ministrem to zwracanie się do niego per "Panie pośle" jest mniej akuratne niż "Panie ministrze" - to miałem na myśli. Moje zniesmaczenie takim zachowaniem Błochowiakówny wynika z wrażenia, że ta biedna frustratka (AB) robi to specjalnie. PS. Nie rób mnie swoim kolesiem, proszę uniżenie. To co piszesz wywołuje we mnie głęboką repulsję moralną. Mam wrażenie, że w młodości internalizowaliśmy (Ty i ja) różne systemy aksjonormatywne, ergo nie bylismy i nie będziemy kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angora Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: 138.227.189.* 07.10.03, 10:46 Spadaj Koles! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: *.era.pl 07.10.03, 11:50 Gość portalu: Angora napisał(a): > Spadaj Koles! Dlaczego ja mam spadać??? Dlatego, że Ty nie rozumiesz co piszę??? Angoro droga, zacznij czytać coś więcej niż to co umieszczone w Internecie. Naprawdę już tylko czytanie gazet codziennych poszerzy Twoje horyzonty o obszary, których teraz świadoma nie jesteś... Aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kugel Nie myl słowa "koleś" z kolegą, IP: 62.181.161.* 07.10.03, 11:59 bo w żadnej chwili nie chciałem się z tobą zaprzyjaźniać. Nie wiem co ty tam sobie "internacjonalizowałeś", w każdym razie "repulsje" (po co kalkować z répulsion, przecież są polskie słowa: wstręt, odraza, itp.) moralne są kompletnie bez sensu, póki co żadnych zbrodni przeciw moralności nie popełniłem, więc strzały ze słownikiem wyrazów obcych i obcobrzmiących są raczej chybione. W każdym razie o żadne lekcje moralności sięnie proszę. Powtarzam, Błochowiak nie musi wcale nazywać Łuczywo panią prezes. Oleksy czy Cimoszewicz nazywani są przez niektórych premierami, przez niektórych posłami, i nic szczególnego się nie dzieje. Zresztą, Błochowiak ma takie samo prawo niedarzenia sympatią Łuczywo jak ty "Błochowiakówny", którą, oczywiście z pełnym moralnym zacięciem, nazywasz "biedną frustratką". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydy Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: *.kwbturow.com.pl 07.10.03, 10:38 Gość portalu: Kugel napisał(a): > Otwórz sobie dowolny egzemplarz wyborczej zwanej żydownikiem. Niejaka Łuczywo > figuruje jako z-ca redaktora naczelnego, i zwracanie się do niej per "pani > redaktor" nie jest więc chyba żadną obelgą. Jak tak bardzo ci to przeszkadza, > to może wyślij jej kartkę z ubolewaniami. Czy naprawdę nie ma innych sposobów krytyki nielubianych osób/czasoism, niż odwoływanie się do pochodzenia/niepochodzenia semickiego? Myślałem, że to archaizm, lecz gdziekolwiek czytałbym na temat Michnika i GW, wszędzie natykam się na chamskie, primitywne i wulgarne wypowiedzi utrzymane w takim tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: *.bis.czestochowa.pl 07.10.03, 11:28 Gość portalu: Kugel napisał(a): > Otwórz sobie dowolny egzemplarz wyborczej zwanej żydownikiem. Niejaka Łuczywo > figuruje jako z-ca redaktora naczelnego, i zwracanie się do niej per "pani > redaktor" nie jest więc chyba żadną obelgą. Jak tak bardzo ci to przeszkadza, > to może wyślij jej kartkę z ubolewaniami. Mam propozycję. Zrób przyjemność ludzkości i się powieś!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: 195.205.45.* 07.10.03, 11:33 Wiesz Leon, to na nic. Sa takie pierwotniaki, do ktorych nic nie trafia. Ich poziom inteligencji jest po prostu zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kugel Leon to może jesteś, ale zawodowiec na pewno nie. IP: 62.181.161.* 07.10.03, 12:03 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 17:56 Gwoli sprawiedliwości nasz słynny fundamelista J.Maria ROKITA też się dzisiaj zwracał "Pani Redaktor". Trzeba dokładniej obserwować panie kolego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angora [...] IP: 138.227.189.* 07.10.03, 10:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: 195.205.45.* 07.10.03, 10:42 Ja też lubie czosnek, zwłaszcza grzanki z masłem czosnkowym. Czosnek jest bardzo zdrowy i znakomicue wpływa na prace mózgu. Gdybyś jadł go troche więcej może miałby więcej niż te dwie szare komórki w swojej pożal sie Boże łepetynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angora Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: 138.227.189.* 07.10.03, 10:48 Pedro, na drzewo razem z kolesiami czosnkowymi, spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: 195.205.45.* 07.10.03, 10:51 Drzewo to taczej Tobie by sie przydalo, bo swoja inteligencja nie dorastasz nawet do szmpansa. Najwyzej do kapucynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angora [...] IP: 138.227.189.* 07.10.03, 10:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: To już nie pasz większych problemów, koleś? IP: *.bis.czestochowa.pl 07.10.03, 11:32 Gość portalu: Angora napisał(a): > Pedro, na drzewo razem z kolesiami czosnkowymi, spadaj! Całe życie z debilami (czytaj Angorami)!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: MICHNIK CENZORUJE!!!! IP: *.era.pl 07.10.03, 13:11 Tak, wszystko się zgadza, ale: 1. nie CENZORUJE a cenzuruje 2. nie MICHNIK a admin forum 3. nie cenzuruje a wycina posty, które (tak jak Twój) nie niosą ze sobą żadnej wartości dodanej a jedynie obelgi/bluzgi Jak już wytrzeźwiejesz, to pomyśl chwilę przed napisaniem czegokolwiek i dopiero to publikuj. Aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Re: MICHNIK CENZORUJE!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 07.10.03, 17:35 Aardvaark 07.10.2003 13:11 napisał: (...) admin forum wycina posty, które (tak jak Twój) nie niosą ze sobą żadnej wartości dodanej a jedynie obelgi/bluzgi Po czym poznać, że tak istotnie jest, skoro tekst postu pozostaje dla uczestników forum tajny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: MICHNIK CENZORUJE!!!! IP: 195.205.45.* 07.10.03, 17:41 Można poznać po tym, że tekst pojawia się na forum od razu po jego wysłaniu i jest dostępny dla wszystkich, a dopiero potem admin go czyta i ew. wycina. Na Onecie np. moderator nie wpuszcza po prostu pewnych postów na formum i to jest właśnie cenzura prewencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Re: MICHNIK CENZORUJE!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 07.10.03, 22:11 Dzięki. Rozumiem. Ale jak ma zweryfikować to ktoś, kto czyta posty z parogodzinnym opóźnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Czesto sa cytowane w odpowiedziach, ktorych Admin IP: *.server.ntli.net 08.10.03, 07:26 czasem nie tyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.icpnet.pl 07.10.03, 10:40 Obudźmy się...,Miller,Jakubowska,Czarzasty,Kwiatkowski i całe SLD jedzie na łapówkach,oszustwach,przekrętach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angora Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: 138.227.189.* 07.10.03, 10:48 A agora nie!??? Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 10:58 Błochowiak próbuje ogłupić Łuczywo przy pomocy swoich kretyńskich i bezsensownych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:07 zbychooo napisał: > Błochowiak próbuje ogłupić Łuczywo przy pomocy swoich kretyńskich i > bezsensownych pytań. Zastanawiam się czy nie są tu łamane międzynarodowe konwencje o zakazie stosowania tortur. Dla normalnego człowieka kontakt z Błochowiak może być traumatycznym doświadczeniem, Łuczywo wolałaby chyba tę godzinę przesiedzieć na nodze od taboretu niż męczyć się z produktami intelektu Błochowiakówny. Do tego ten wwiercający się w mózg głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.10.03, 11:00 oj, cos Anitka trafila na ciekawy trop, ze pani Luczywo mataczy. W poprzednich zeznaniach mowila o projekcie wczerczonym jej prze jakubowska,ze byl to "gruby" projekt, gdy tymczasem teraz przedstawia komisji dwie kartki jako wreczone jej przez minister. po drugie jaki wogole byl cel wizyty pani luczywo u premiera tego dnia. Miala juz projekt z godz.15 ale do premiera wieczorem nie przyniosla zadnych uwag do tej ustawy? a miala odpowiedziec czy projekt jest satysfakcjonujacy. Spodziewala sie zupelnie nowego projrktu.Pytanie dlaczego Czyzby mialo to cos wspolnego z konfrontacja Michnik-Miller-Rywin. Czyzby Miller obiecal cos Michnikowi za milczenie? Nic dziwnego, ze Agora tak nienawidzi Jakubowskiej i chce ja odsunac z zycia publicznego. Ta bowiem pokrzyzowala plany Agorze i moze nawet nieswiadomie wystawila Millera do wiatru:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 11:12 Ogladam TV zdumiony. P.Blochowiak to jedna sprawa lecz i P.Luczywo nie zbyt od niej odstaje. Przeciez z jej zeznan jasno wynika, ze nawet proste sprawy nie potrafi rozwiklac bez pomocy swioch prawnikow ktorymi sie wciaz podpiera. Jak to wogole mozliwe by osoba na tak exponowanym stanowisku byla az tak ograniczona. Chyba, ze tez jest w jakis sposob zaplatana w ten dziwny uklad. Byc moze tez istnieje "grupa trzymajaca wladze" nad Agora, a ci pokazywani przed Komisja to tylko nic nie znaczace twarzo-nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:15 Gość portalu: zjawa napisał(a): > Ogladam TV zdumiony. P.Blochowiak to jedna sprawa lecz i > P.Luczywo nie zbyt od niej odstaje. Przeciez z jej zeznan jasno > wynika, ze nawet proste sprawy nie potrafi rozwiklac bez pomocy > swioch prawnikow ktorymi sie wciaz podpiera. Jak to wogole > mozliwe by osoba na tak exponowanym stanowisku byla az tak > ograniczona. Chyba, ze tez jest w jakis sposob zaplatana w ten > dziwny uklad. Byc moze tez istnieje "grupa trzymajaca wladze" > nad Agora, a ci pokazywani przed Komisja to tylko nic nie > znaczace twarzo-nazwiska. W biznesie na taką skalę nie ma prostych prostych spraw i to, że Łuczywo na każdym kroku radziła się prawnika jest całkowicie naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: 217.97.130.* 07.10.03, 12:01 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: zjawa napisał(a): > > > Ogladam TV zdumiony. P.Blochowiak to jedna sprawa lecz i > > P.Luczywo nie zbyt od niej odstaje. Przeciez z jej zeznan jasno > > wynika, ze nawet proste sprawy nie potrafi rozwiklac bez pomocy > > swioch prawnikow ktorymi sie wciaz podpiera. Jak to wogole > > mozliwe by osoba na tak exponowanym stanowisku byla az tak > > ograniczona. Chyba, ze tez jest w jakis sposob zaplatana w ten > > dziwny uklad. Byc moze tez istnieje "grupa trzymajaca wladze" > > nad Agora, a ci pokazywani przed Komisja to tylko nic nie > > znaczace twarzo-nazwiska. > > > > W biznesie na taką skalę nie ma prostych prostych spraw i to, że Łuczywo na > każdym kroku radziła się prawnika jest całkowicie naturalne. Katarynko bój się Boga!! Może odrobine krytyczniej spojzysz na p. Łuczywo, co ty na to? "Mogę zapewnić, że te wszystkie żarciki na temat Rywina i Polsatu, to były tylko żarciki. To są jakieś towarzyskie żarciki, które teraz są ze śmiertelną powagą tutaj cytowane, i na których Lew Rywin zbudował coś przerażającego" - powiedziała Łuczywo. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 12:41 Gość portalu: XYZ napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: zjawa napisał(a): > > > > > Ogladam TV zdumiony. P.Blochowiak to jedna sprawa lecz i > > > P.Luczywo nie zbyt od niej odstaje. Przeciez z jej zeznan > jasno > > > wynika, ze nawet proste sprawy nie potrafi rozwiklac bez > pomocy > > > swioch prawnikow ktorymi sie wciaz podpiera. Jak to wogole > > > mozliwe by osoba na tak exponowanym stanowisku byla az tak > > > ograniczona. Chyba, ze tez jest w jakis sposob zaplatana w > ten > > > dziwny uklad. Byc moze tez istnieje "grupa trzymajaca > wladze" > > > nad Agora, a ci pokazywani przed Komisja to tylko nic nie > > > znaczace twarzo-nazwiska. > > > > > > > > W biznesie na taką skalę nie ma prostych prostych spraw i to, > że Łuczywo na > > każdym kroku radziła się prawnika jest całkowicie naturalne. > Katarynko bój się Boga!! Może odrobine krytyczniej spojzysz na > p. Łuczywo, co ty na to? "Mogę zapewnić, że te wszystkie > żarciki na temat Rywina i Polsatu, to były tylko żarciki. To są > jakieś towarzyskie żarciki, które teraz są ze śmiertelną powagą > tutaj cytowane, i na których Lew Rywin zbudował coś > przerażającego" - powiedziała Łuczywo. Hehehe Ktoś, kto chociaż raz miał bezpośrednią styczność z Rywinem doskonale wie o tym, że to prosty chłopek, który nie potrafi logicznie i poprawnie zbudować zdania złożonego, jego jedyną zaletą są szerokie znajomości w kręgach polityków SLD, aha, niedawno okazało się, że ma drugi atut - szerokie znajomości w TVP ;-))) ale to trochę za mało, by zostać prezesem telewizji należącej do jednej z najlepiej zarządzanych spółek giełdowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A Krok to niby orzel? I jeden i drugi "chlopek" i IP: *.server.ntli.net 08.10.03, 07:30 gangster Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyk Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.nyc.rr.com 07.10.03, 14:00 no nie dyzurny glupku XYZ to ty jeszcze zyjesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
doro6 Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 15:51 Po c Ci to, Andriusza? W lesie grzyby, w jeziorze ryby, a Ty robisz za pośmiewisko. Lubie Cię, nie marnuj czasu Gość portalu: XYZ napisał(a): Może odrobine krytyczniej spojzysz na p. Łuczywo, co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To Helenke Luczywo juz beatifikowali, ze zadnej IP: *.server.ntli.net 08.10.03, 07:35 uwagi krytycznej pod jej adresem poslac nie wypada? Mam was w nosie, Wyborcza wersjo...rydzykowcow i powiem nie-po-dzentelmensku: baaardzo sie Helenka posunela w latach od czasu, gdy ja ostatni raz na zywo widzialem. W jej gomolkowskiej "dziupli" w wiezowcu na Saskiej Kepie. Coz, od tego kobieta w demokracje startowala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 17:40 Baby do kuchni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: 217.8.166.* 07.10.03, 12:38 a nawet jesli, to tak sie sklada ze to nie Agora decyduje obecnie o losach tego kraju tylko Stowarzyszenie Lepkich Dloni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:12 "Jakoby żywo jak patrzę w materiał..." - widzę, że Anita czerpie garściami nie tylko z Rokity ("czy byłaby pani łaskaw") ale i z Ziobro. A przecież jej własny wkład we współczesną polszczyznę jest wcale niemały i nie powinna tak łatwo rezygnować z tego co ją wyróżnia z setek, tysięcy innych Anit. Anito, gdzie twoje "czy powziął pan formalną wiedzę", "iż ponieważ"? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Błochowiak zadziamga Łuczywo 07.10.03, 11:20 Pani Heleno, niech się pani trzyma, może pani odwróci jej uwagę jakimś wątkiem o toalecie, czy coś, bo panią zajazgocze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Re: Błochowiak zadziamga Łuczywo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 11:24 Kataryno, to prawda ze w biznesie nie ma prostych spraw. Czy jednak powinni w nim miec miejsce prosci ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Błochowiak zadziamga Łuczywo 07.10.03, 11:32 Gość portalu: zjawa napisał(a): > Kataryno, to prawda ze w biznesie nie ma prostych spraw. Czy > jednak powinni w nim miec miejsce prosci ludzie? Łuczywo jest prosta??? Bo się nie zna na prawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Tej kobiecie wiek wyraznie nie sluzy.Niegdys madra IP: *.server.ntli.net 08.10.03, 07:37 baba byla. A potem cos jej zaszkodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Brawo, pani Heleno 07.10.03, 11:30 Brawo, pani Heleno za tę ostatnią wymianę z Błochowiak na temat spiskowania z Ziobro. "No, to nie ja zaczęłam". A komentarz Błochowiak do słów Łuczywo, że Ziobro by nie skłamał gdyby go Błochowiak poprosiła o materiały "możemy tylko gdybać" - żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Brawo, pani Heleno IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.10.03, 00:13 to prawda, to 'możemy tylko gdybać', to było żenua... Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:31 Łuczywo jest już chyba wpieniona do granic wytrzymałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll [...] IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 11:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kugel Gdzie Aardvaark i inni moralizatorzy? Gdzie reakcja IP: 62.181.161.* 07.10.03, 12:24 na ta wypowiedz, bractwo Kalego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULM Jakubowska kasuje dysk, niszczy dokumenty IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 11:32 za to wszystko świetnie pamięta. Łuczywo mało pamięta, za to ma niesformatowany dysk i dokumenty... Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:33 ...nie zdzierżyła i powiedziała, że Jakubowska ją upokorzyła ps- gtw twardo dalej chce obrzucić błotem Zarębskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:35 strajker napisał: > ...nie zdzierżyła i powiedziała, że Jakubowska ją upokorzyła > ps- gtw twardo dalej chce obrzucić błotem Zarębskiego Bardzo mi się Łuczywo podoba. A co z tym Zarębskim? Umknął mi ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:38 przez cały czas wikła Zarębskiego- 'nie wszystko wyjaśnił...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULM1 Błochowiak! co z niej wyrośnie?!... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 11:34 ...ano taka Jakubowska! Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:37 A w ogóle- okazuje się, że Anitka też dostała to co Ziobro; pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:41 Anitka vs Adam- to będzie niezłe@:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:59 strajker napisał: > Anitka vs Adam- to będzie niezłe@:-) Obawiam się, że z Michnikiem Anicie będzie trudniej, pani Łuczywo jest wyjątkowo cierpliwa i uprzejma, Michnik pewnie szybciej wymięknie i Anita może usłyszeć kilka złośliwostek na temat swojej błyskotliwej inteligencji. Szkoda, że pewnie ich nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Czy nam jest wszystko jedno?? IP: 217.97.130.* 07.10.03, 12:05 kataryna.kataryna napisała: > strajker napisał: > > > Anitka vs Adam- to będzie niezłe@:-) > > > Obawiam się, że z Michnikiem Anicie będzie trudniej, pani Łuczywo jest > wyjątkowo cierpliwa i uprzejma, Michnik pewnie szybciej wymięknie i Anita może > usłyszeć kilka złośliwostek na temat swojej błyskotliwej inteligencji. Szkoda, > że pewnie ich nie zrozumie. A jakże:)) Szechtr juz się raz popisał, kiedy go Kolenda - Zalewska przepytywała. "Jakim prawem Pani mnie o to pyta!!!???" Zapytał dziennikarz dziennikarza. Szechter łże jak pies i Łuczywo też:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Czy nam jest wszystko jedno?? IP: 195.205.45.* 07.10.03, 12:11 Faktem jest, że w TOK FM Michnik zachował się idiotycznie. Ale powiedz mi: jakie znaczenie ma jego pochodzenie, skoro tak często mu je wypominasz? Czy lubisz segregować ludzi wg ich rodowodów, a jesli tak to do którego pokolenia wstecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Czy nam jest wszystko jedno?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:20 Mam nadzieję, że Michnik przed komisją zachowa się lepiej, w jego własnym interesie, bo inaczej trudno będzie go bronić przeciw takim prymitywnym atakom jak XYZ-eta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakZ Re: Czy nam jest wszystko jedno?? IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 17:48 A czy to mam jakiekolwiek znaczenie że 90% gazet na świecie wydają i kontrolują szechtery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Czy nam jest wszystko jedno?? IP: 195.205.45.* 07.10.03, 17:51 Jak rany... Skąd masz tak dokładne dane? Czytałeś może Protokoły mędrców Syjonu, czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: Czy nam jest wszystko jedno?? IP: *.acn.waw.pl 07.10.03, 17:55 Pedro powinien wiedzieć do kogo należy El Pais Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Czy nam jest wszystko jedno?? IP: 195.205.45.* 07.10.03, 18:00 Myslę, że Hiszpanie wiedzą... i jakoś nie słyszałem by im to przeszkadzało. To bardzo poczytna gazeta w Hiszpanii. Wiem tez do kogo należy Nasz Dziennik, Głos a także różne takie "bublowate" pisemka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To juz nawet Murdocha z rynku wyparli? Nie bredz! IP: *.server.ntli.net 08.10.03, 07:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . PS: Wbrew pozorom pan M. NIE JEST ZYDEM! IP: *.server.ntli.net 08.10.03, 07:43 Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:43 ... ale widać, że cięta jest na Włodka- 'wygląda na to, że pan Czarzasty w tej grupie był' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaxon Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.media4.pl / 10.7.30.* 07.10.03, 11:46 To akurat nie ulega wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 11:46 strajker napisał: > ... ale widać, że cięta jest na Włodka- 'wygląda na to, że pan Czarzasty w tej > grupie był' Znaczy Helena jest cięta, nie Anita ps- a teraz: phani rhedaktor- Lew będzie kąsał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.10.03, 11:51 pytanie po co pani luczywo poszla na spotkanie wieczorem z millerem z pustymi rekami, jezeli mial juz o 15 projekt ustawy i poszla bez zadnych uwag do projektu? anitka zapytala nieglupio:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Nieglupio, fakt. A zlosc na Czarzastego da sie IP: *.server.ntli.net 08.10.03, 07:46 wyjasnic takze "optyka" Rywina - Czarzasty mogl plany Agory pokrzyzowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Toż to genialne!! IP: *.sr / 206.61.46.* 07.10.03, 11:50 Błochowiak próbowała dowieść, że Łuczywo przyniosła z własnej inicjatytwy dowody własnej winy! To już drugi taki przypadek po oświadczeniu majątkowym Kaczyńskiego! Czy i tym razem tow. Barański poczęstuje nas równie soczystym komentarzem? Ho, ho! A to jeszcze nie koniec. Teraz do penetracji (raczej własnego) rozumu przystąpił Lew Andowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider w kwestii formalnej: IP: *.tkdami.net 07.10.03, 11:52 zauważyliście że Łuczywo strasznie suszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: w kwestii formalnej: IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.10.03, 11:58 czy Lew Andowski zawsze tak wolno mysli? Kazde pytanie sprawia mu straszna trudnosc. Sprawia wrazenie, ze zadaje pytania bo chce pokazac, ze sie musi wykazac. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: w kwestii formalnej: 07.10.03, 12:03 Gość portalu: zak napisał(a): > czy Lew Andowski zawsze tak wolno mysli? > Kazde pytanie sprawia mu straszna trudnosc. > Sprawia wrazenie, ze zadaje pytania bo chce pokazac, ze sie musi wykazac. Myśli szybko jak błyskawica, tylko potem wolno werbalizuje. Za dużo myśli na sekundę. Ay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lider Re: w kwestii formalnej: IP: *.tkdami.net 07.10.03, 12:09 ayran napisał: > Gość portalu: zak napisał(a): > > > czy Lew Andowski zawsze tak wolno mysli? > > Kazde pytanie sprawia mu straszna trudnosc. > > Sprawia wrazenie, ze zadaje pytania bo chce pokazac, ze sie musi wykazac. > > Myśli szybko jak błyskawica, tylko potem wolno werbalizuje. Za dużo myśli na > sekundę. > > > Ay. hihihi! A kto to jest ten grubawy mały panek w okularach i z wąsami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: w kwestii formalnej: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:13 poseł szczepańczyk z Psl-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: w kwestii formalnej: IP: *.tkdami.net 07.10.03, 12:21 Gość portalu: moi napisał(a): > poseł szczepańczyk z Psl-u. dziękuję za info, oglądam komisję raczej rzadko ale może lepiej by brzmiało "posąg szczepańczyk z Psl-u" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: w kwestii formalnej: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:26 Przynajmniej w głosowaniach się czasem przydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaskiniowiec nadwiślański Re: w kwestii formalnej: IP: *.chello.pl 07.10.03, 13:24 Gość portalu: Lider napisał(a): > zauważyliście że Łuczywo strasznie suszy przdewszystki zauważyłem, że nieznasz asan języka polskiego. Mówi sie wszelako: Łuczywo strasznie suche a jak suche lepiej swieci i mnie dymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.era.pl 07.10.03, 12:01 Lew Andowski jest potwornie zaskoczony tym, że Łuczywo nie chciałaby Rywina na stanowisku prezesa Agorowej TV. Może powinni wprowadzić do ustawy o komisji śledczej kary za "rżnięcie głupa". W takiej rywalizacji Błochowiakówna i Lew Andowski wygraliby z resztą komisji do zera... Aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:07 nie zapominaj o pośle Rydzoniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.icpnet.pl 07.10.03, 12:20 dzięki posłowi Rydzoniowi wszystko się wyjaśniło: Agora, przygotowując projekt ustawy, samoograniczyła się wprowadzając zapisy dekoncentracyjne. Następnie zaczęła wprowadzać autopoprawki. Na szczęście mamy Jakubowską, która własną piersią (kształtną?)zablokowała inicjatywę ustawodawczą Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.era.pl 07.10.03, 12:29 Gość portalu: moi napisał(a): > nie zapominaj o pośle Rydzoniu... Właśnie Rydzoń dokazuje, ale on oprócz rżnięcia głupa uprawia także struganie wariata. Aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.era.pl 07.10.03, 12:14 Gość portalu: wojtek napisał(a): > publiczna telewizja to maja i współrodaków własność. O święta naiwności! Oglądasz TVP i czujesz się jej współwłaścicielem??? Mam wyjaśnienie: nazywasz się Leszek Miller! Oj, Leszku, Leszku figlarz z Ciebie - tak sobie brykać po różnych forums i jeszcze się chwalić, że masz własną telewizję. No, no... Ola Jakubowska ukrywa się za ksywą Jagnieszka i nie chwali się tutaj, że TVP to jej folwark. Aa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.10.03, 12:18 Kto to jest ten siwy facet, ktory zadaje teraz pytania? Jakis nowy czlonek komisji? Klaszcze mu brawo, on odkryje prawde. Tylko czego tak pozno go wstawili do komisji? Bardzo bezkompromisowy, powinien zostac ministrem jakims. takich nam trzeba!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:23 mam nadzieję, że żartujesz... poseł Rydzoń ministrem... AAA! Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 12:16 Przesłuchanie Michnika będzie jedną wielka awanturą: najpierw Michnik nawrzuca Rokiemu, potem Anicie albo odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.sr / 206.61.46.* 07.10.03, 12:23 Jeżeli Rokita będzie przesłuchiwał pierwszy Michnika, wystarczy to, żeby wyprowadzić go z równowagi. W takim wypadku Anita już na wejściu zostanie poturbowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 12:25 Pierwszy będzie chyba ten, który wnioskował o jego powołanie. To był Rokita? Bo nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoniącyPielęgniarz Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: *.sr / 206.61.46.* 07.10.03, 12:28 Wnioskowała Beger, ale nie wiem, czy to ma jakiekolwiek znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 07.10.03, 12:33 Rydzon zakonczyl ostro i dobil Luczywo: Czy pani wie ze czarzasty wygral proces o lapowki? odpowiedz: nie wiem I kto teraz powie, ze czarzasty nie jest niewinny jako to pachole? No kto???? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 12:35 Gość portalu: zak napisał(a): > Rydzon zakonczyl ostro i dobil Luczywo: > Czy pani wie ze czarzasty wygral proces o lapowki? > odpowiedz: nie wiem Mam niską odporność na idiotyzmy i po Anicie i Lwie trochę mi się uwaga przy Rydzoniu stępiła. Czy Rydzoń mówił o słynnym procesie Czarzasty v Lizut o "załamanie się konwencji satyry"? > I kto teraz powie, ze czarzasty nie jest niewinny jako to pachole? > No kto???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica "MAM NADZIEJĘ, ŻE SŁYSZY TO PAN PROKURATOR!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 07.10.03, 13:23 - poseł rydzoń TAK SKOŃCZYŁ. PROSTE? PROSTE!!! ZIOBRO, ROKITA, TERAZ PANI ŁUCZYWO. panie prokuratorze kapusta TO JEST WŁAŚCIWA LINIA DLA ŚLEDZTWA. PROSZĘ SIĘ TEGO TRZYMAĆ PUKI MA pan OCHOTĘ I MOŻLIWOŚCI. Z posłem rydzoniem NIE MA ŻARTÓW, OJ NIE MA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: 'MAM NADZIEJĘ, ŻE SŁYSZY TO PAN PROKURATOR!!! 07.10.03, 13:25 Gość portalu: źrenica napisał(a): > - poseł rydzoń TAK SKOŃCZYŁ. PROSTE? PROSTE!!! ZIOBRO, ROKITA, TERAZ PANI > ŁUCZYWO. panie prokuratorze kapusta TO JEST WŁAŚCIWA LINIA DLA ŚLEDZTWA. > PROSZĘ SIĘ TEGO TRZYMAĆ PUKI MA pan OCHOTĘ I MOŻLIWOŚCI. Z posłem rydzoniem > NIE MA ŻARTÓW, OJ NIE MA!!! Tak właśnie pomyślała Anita, właśnie wnioskuje o nasłanie prokuratorów na komisję w sprawie czterech przecieków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: Helena Łuczywo przed komisją IP: 195.205.45.* 07.10.03, 12:48 Pozostaje jeszcze problem mataczenia przy tworzeniu tzw. ustawy. O ile się nie mylę, Czarzasty też niewąsko tu mieszał. Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Helena Łuczywo przed komisją 08.10.03, 01:23 Ty sobie Pielęgniarzu nie rób żartów, tylko zbieraj silną ekipę, bo pierze będzie fruwało aż miło. Myślę, że na jednej karetce nie poprzestaniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 12:41 Prawie wszyscy z komisji są cięci na Michnika: Anita, Lew i Grydzoń- wiadomo; Renata też, Roki i Ziober też. Nałęcz pewnie będzie bronił Michnika bo musi podziękować wyborczej za ujawnienie nazwiska sprawcy akcji przeciwko jego zonie Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Helena Łuczywo przed komisją 07.10.03, 12:48 O?! Roki- 'pani prezes SZANOWNA...'- może się jeszcze zrobić ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Anita mnie dobija. IP: 81.210.121.* 07.10.03, 13:13 Dołączyl jeszcze do niej poseł Rydzoń który swego czasu pomagał swojej żonie prowadzić biuro rachunkowe. I teraz wiadomo dlaczego LSD ma takie notowania. Odpowiedz Link Zgłoś