Gość: Troll IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 09:11 Ta czerwona larwa coś bojowo dzisiaj nastawiona do świata...... Zobaczymy jak długo...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moi kindersztuba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:18 Pani Jakubowska powiedziała, że ma kindersztubę z Podkowy Leśnej. Otóż JA jestem z Podkowy Leśnej i oświadczam, że nie poczuwam się ja ani większość zapewne mieszkańców do jakiejś wspólnoty z tą panią. W naszym mieście nigdy nie wygrało SLD, więc wolę, żeby nie było kojarzone z panią Jakubowską. Pani Jakubowska, na marginesie, nie pochodzi z Podkowy, tylko ze Żbikowa w Pruszkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sk@rp Zbikowo to kiedys zdaje sie była nieciekawa dzielnica IP: *.localdomain / 10.1.32.* 08.10.03, 09:30 Gość portalu: moi napisał(a): > Pani Jakubowska powiedziała, że ma kindersztubę z Podkowy Leśnej. > Otóż JA jestem z Podkowy Leśnej i oświadczam, że nie poczuwam się > ja ani większość zapewne mieszkańców do jakiejś wspólnoty z tą > panią. W naszym mieście nigdy nie wygrało SLD, więc wolę, żeby > nie było kojarzone z panią Jakubowską. Pani Jakubowska, na > marginesie, nie pochodzi z Podkowy, tylko ze Żbikowa w > Pruszkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Zbikowo to kiedys zdaje sie była nieciekawa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:37 Żbików właściwie - no faktycznie dotąd nie ma dobrej reputacji. Poza tym zamieszkiwany jest przez no... niekoniecznie najwyższe warstwy społeczne. Pani Jakubowska zdaje się wstydzić swego proletariackiego pochodzenia, co nie przystoi prawdziwej komunistce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Zbikowo to kiedys zdaje sie była nieciekawa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:42 Żbików właściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Potwierdzam:) IP: *.edox4.net 08.10.03, 12:18 Żbików to z pewnością nieciekawe osiedle. Blokowisko, tyle że małomiasteczkowe. Na pewno stamtąd pochodzi Jakubowska? Dobrze wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izolda Re: Zbikowo to kiedys zdaje sie była nieciekawa d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 13:01 i ten kolektyw pewnie czesto pracuje przy kawce z przyjacielem w składzie. obowiazkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjawa Re: Komisja Sledcza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 10:06 Tez nie ogladam a slucham transmisji na Radio Tok FM. Rzeczywiscie cwana osobka, doskonala by ciagnac w parze jeden wozek z Czarzastym. Dookola luzem latajacy zrebiec Kwiatkowski. Ot i cala kombinacja. Dlaczego wiec wszyscy placimy za tak dlugo juz ciagnacy sie zalosny spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Komisja Sledcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:15 Własnie dlatego! Gdzie indziej miałbyś możliwość się o tym dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Jakubowska przed komisją IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 09:20 Trochę więcej konkretów proszę, bo nie mam możliwości ani słuchania ani oglądania tego wydażenia, a internet mam tylko z doskoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Jakubowska przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:24 Rokita już chciał przerwać przesłuchanie i zażądał konfrontacji Jakubowskiej z Łuczywo, bo Jakubowska stwierdziła, ze ten dokument, który Łuczywo twierdzi, ze dostała od niej wieczorem 22 lipca, nie pochodzi od niej. Ona ponoć dała jej coś zupełnie innego. Teraz ustalają definicję prawną dokumentu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Jakubowska przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:29 A teraz mówi o skasowaniu twardego dysku. Twierdzi, że nic się nie stało, to były prywatne dokumenty itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Jakubowska potwierdzila slowa Luczywo IP: *.biz.net.pl 08.10.03, 15:18 Jakubowska potwierdzila slowa Luczywo w gruncie rzeczy. Luczywo miala dobre odczucie, ze traktowano Agore jak uciazliwego petenta a nie zadnego partnera do rozmow. Slusznie zrozumiala, ze zrobiono z niej idiotke. Dzisiaj wszak Aleksandra wyznala, ze miala juz dosc Agory, 10 -minutowe spotkanie z omawianiem autopoprawki bylo wylacznie kurtuazyjne i w drodze wielkiej laski, a praktycznie nie mialo znaczenia, bo projekt autopoprawki juz wczesniej zostal wyslany 'na rzad'. Wreczenie wczesniej, u premiera projektu autopoprawki to tez nie byl zaden element negocjacji, tylko po prostu Jakubowska chciala byc grzeczna i milosciwie zagadnac jakos Luczywo, ktora wlasciwie nie wiadomo dlaczego petala sie w kancelarii premiera, wiec akurat miala pod reka autopoprawke to jej pokazala. Z tego wszystkiego wylania sie sliczny obraz aroganckiej baby pelniacej role wyzszego urzednika no i potwierdza sie, ze zadnych negocjacji z prywatnymi mediami tu praktycznie nie bylo. Wszystko to bylo "mydlenie oczu" i symulowanie dobrej woli rzadu. Agora mogla se wysylac uwagi, propozycje, ktore po prostu lecialy do kosza i nigdy nie byly traktowane powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: Jakubowska potwierdzila slowa Luczywo IP: *.provider.pl 08.10.03, 22:50 Agora ( a właśiwie w jej imieniu Gazeta)robi ogromny szum medialny w sprawie skasowania twardego dysku min. Jakubowskiej. Czyżby wszyscy dyskutanci zapomnieli, że to właśnie Agora zniszczyła znacznie bardziej cenny dokumet czyli książki wejścia- wyjścia z okresu początku "afery Rywina". I na zakończenie pytanie: Dlaczego Agora brała udział w tworzeniu Ustawy, pisaniu konkretnych paragrafów? Czyżby to była jakaś nowa instytucja W Rzeczpospolitej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kofeini Rzeczpospolita nie wchodzi w skład Agrory (SA) IP: *.toya.net.pl 08.10.03, 23:21 ale... Agora brała udział w tworzeniu Ustawy, pewnie dlatego, że ma poważny udział w rynku mediów. Dodam demokratycznych mediów. I dba o swobodę wypowiedzi. O formę... też, troszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Jakubowska potwierdzila slowa Luczywo IP: *.eltur.com.pl 09.10.03, 14:10 Książka portiera ważniejsza od informacii na dysku ministra? Lecz się kretynie albo nie dyskutuj na poziomie tak dla ciebie intelektualnie trudnym.Pogadaj z sasiadem o karmieniu TRZODY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kofeini KOMPROMITACJA za Twoje pieniądze !!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 08.10.03, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Jakubowska przed komisją IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 09:31 www.jakubowska.pl - czy mamy w kraju hackerów??? Panowie ( i Panie ) jest sprawa......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica 3/4 E-MAILI JAKUBOWSKĄ CHWALI I POPIERA ???!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.10.03, 09:47 www.jakubowska.pl/php/index.php aleksandra@jakubowska.pl pracowita jagnieszka, JAKUBOWSKA JĄ CHWALI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica Re: 3/4 E-MAILI JAKUBOWSKĄ CHWALI I POPIERA ???!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 08.10.03, 09:51 aleksandra@jakubowska.pl <aleksandra@jakubowska.pl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: 3/4 E-MAILI JAKUBOWSKĄ CHWALI I POPIERA ???!! IP: *.tkdami.net 08.10.03, 09:55 3/4???? już wysyłam hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: 3/4 E-MAILI JAKUBOWSKĄ CHWALI I POPIERA ???!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:05 Ja już wysłałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi SLDowski minister nie wie co to dokument. IP: *.devs.futuro.pl 08.10.03, 09:27 I przy takich lukach edukacyjnych zostaje sie ministrem u Millera. Groza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaxon Re: Głupie acz pyskate babsko IP: *.media4.pl / 10.7.30.* 08.10.03, 09:45 Wyszczekana jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrrrm Re: Głupie acz pyskate babsko IP: 217.153.87.* 08.10.03, 09:47 łże znowu, wiedziala ze komisja bedzie badac proces przygotowania ustawy, ale skasowala swoje dokumenty, bo to byl tylko projekt dzialan komisji, jeszczenie zatwierdzony i mógl sie zmienic. Co za klamliwe bydle, nawet nie wiadomo czy udaje idiotke, czy udaje madra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julianka Re: Jakubowska przed komisją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:48 Mam wielka prośbę. Niestety nie mogę odlądać tego spektaklu z Jakubowską w roli głównej. Proszę wię Was o najważniejsze informacje co się dzieje. Dzięki i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Jakubowska przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:54 Teraz ustalają dlaczego 18 lipca mówiła na komisji kultury, że autopoprawki nie będzie przed końcem wakacji, bo jest pat, nadawcy mają sztywne stanowisko itp. a 23 lipca autopoprawka już była. Dwoma przyczynami tego pata miały być sprawy praw autorskich i koncentracji. Oczywiście pyta Rokita. Ona sie wykręca. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Jakubowska przed komisją 08.10.03, 09:48 Wiedziałem, że bez konfrontacji nie może się obejść- ale pewnie gtw zablokuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Jakubowska i jej informatyk IP: *.zetonet.pl 08.10.03, 09:49 Pani Jakubowska ma bardzo zaufanego informatyka. Przed chwilą widniał jeszcze Pan Marcin (w źródle strony jakubowska.pl <meta ) a już po kilku minutach - zniknął. Pracowity i oddany gość. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Jakubowska przed komisją 08.10.03, 09:53 Ale widać było, że jest wpieniona- na początku miała minę jak kanarek po lewatywie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrrm Re: Jakubowska przed komisją IP: 217.153.87.* 08.10.03, 09:57 tez bys sie wpienil jakbys nie byl pewien czy nie wyrzuca cie zestolka albo nawet nie zamkną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULM Moje IQ=2. Odpowiedzi Jakubowskiej IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 09:55 obrażają obydwa punkty mojego IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosma Re: Moje IQ=2. Odpowiedzi Jakubowskiej IP: 212.51.199.* 08.10.03, 11:40 Gość portalu: ULM napisał(a): > obrażają obydwa punkty mojego IQ. Stary, nie obraź się, ale tu się tylko marnujesz. Z taką inteligencją zrobiłbyś karierę w rządzie Millera. Podsekretarz stanu na bank. A gdybyś udał przygłupa, to może nawet jakąś tekę by dali;)). K. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Jakubowska przed komisją 08.10.03, 09:55 Przez cały czas, jak zwykle, na konkretne pytania zaczyna ględzić o pierdołach - taktyka: zagadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrrm Re: Jakubowska przed komisją IP: 217.153.87.* 08.10.03, 10:00 cały czas odpowiada rozwlekle i nie na temat, a cale to zagadywanie ze zdziwieniem i pretensją w głosie, jak blondynka u fryzjera (przepraszam wszystkie blondynki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Jakubowska przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 09:58 Właśnie oglądam przesłuchanie- co za bezczelna, zakłamana tupeciara! Jedna z tych, która brak argumentów pokrywa słowotokiem. W sumie to bardzo skuteczna taktyka- większość ludzi odbiera nie to, co się mówi, ale jak się mówi: intonację głosu, gesty. No, ale Roki jest nie w ciemię bity. Dołóż suce, Roki! Ziobro, popraw z drugiej strony! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska przed komisją 08.10.03, 10:08 Pana premiera nie interesowała ta ustawa, bo ma ważniejsze sprawy na głowie. To jest jej credo! A jednak premier komunikował się z Agorą na temat zapisów tej ustawy. Czy to znaczy, że za jej plecami? W co ona gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Prosty algorytm, aby zrozumieć Jakubowską IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 09:59 Jak mówi bardzo szybko to na pewno nie na temat (nie zrozumiała pytania Rokiego lub rżnie głupa ) A jak mówi wolno to należy słuchać. Trochę trudności sprawia zmienny rytm : szybki bełkot przeplata z dukaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Jakubowska - bojowo IP: *.ghnet.pl / *.pil.citynet.pl 08.10.03, 10:05 Jakubowska nastawiona dziś bojowo, bo przecież poszły w górę notowania SLD. A więc może Leszek nie będzie zmuszony dać kopa w dupę i jakoś się kobiecina utrzyma na stołku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi "Nie zawracałąm głowy premierowi szczegółami" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:10 Hahaha "Może nieumyślnie wprowadziłam pana Michnika w błąd" Rokita nie może uwierzyć. Dodam, że chodzi o to, że 19 lipca powiedziałą Michnikowi, że premier o wszystkim wie, chociaż nie kontaktowała się w tej sprawie z premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wścibuś Przytuptała chora, nieogolona a on ją męczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:41 Brakowało mi tego określenia, którego wczoraj użyła p. red. Łuczywo. Ale to jest to. Jakubowska, ze swym tupetem, omijaniem niewygodnych tematów, domagania się kopii dokumentów podpisanych i opieczentowanych zgodnie z zasadami sztuki kancelaryjnej, odwracaniem ról - wciąż ponawia próby zdominowania rozmówcy i ustawienia go w roli petenta. Usiłuje sprawić wrażenie, że jako wysokiej rangi urzędniczka państwowa, robi Rokicie łachę odpowiadając na jego rzekomo "nieprecyzyjne" pytania , a w ogóle - to niech on się wytłumaczy czemu nie ma wszystkich załączników i czemu śmie jej zawracać głowę? U niej wszystko jest tak jak jest, bo tak ma być i to nie jej wina, że wciąż jej zawracają głowę jacyś "prywaciarze", a pożytek z tego tylko taki, że w papierach robi się bałagan. O - sami państwo widzą... Boże, z kim ja muszę przestawać. Dobrze, że przeszłam pruszkowską szkołę bon tonu, to mam kinderszubę i klasę. (Szacowna Podkowa Lesna to kilka kilometrów od Pruszkowa, jeszcze po drodze są Tworki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Przytuptała chora, nieogolona a on ją męczy IP: *.lot.pl 08.10.03, 13:44 tworki to są za pruszkowem w stronę warszawy! a więc jeżeli nie wiesz to nie pisz że tworki są miedzy pruszkowem a podkową leśną!wywód ładny ale brak znajomości miejscowości na mapie. ja wiem bo mieszkam niedaleko podkowy leśnej! pozdrawiam . artur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wścibuś Re: Przytuptała chora, nieogolona a on ją męczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 16:10 Fakt, Tworki to Pruszków Wschodni,w stronę Warszawy, a do Podkowy trzeba przez Kanie i Otrębusy na zachód. Tyle razy jeździłem WKD do Milanówka, a pomyliłem kolejność mijanych miejscowosci. Dzięki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Jeszcze jeden nowy błąd tecniczny Jakubowskiej IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 10:12 Bez wiedzy premiera poinformowała Michnika, że premier autopoprawkę zaakceptował. Błąd techniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska przed komisją 08.10.03, 10:15 He, he. Ona z upodobaniem robi idiotę ze swego szefa. Naopopwiadałą się jak to rutynowo premier spławia natrętnych petentów. Jak są namolni to każe im przelać żale na papier a potem jego ludzie wrzucają to do kosza albo robią co im się podoba, bo on ma tyle ważnieszych spraw na głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zjawa Re: Jakubowska przed komisją IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 10:17 Zwolniemie lekarskie ? W ciazy czy moze jakas inna cholera ? Odpowiedz Link Zgłoś
3city Ankieta 08.10.03, 10:51 > W ciazy czy moze jakas inna cholera ? Kto się urodzi ? * Młody Lesio * Młody Włodek * Młody Robert Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Ankieta 08.10.03, 11:15 3city napisał: > > W ciazy czy moze jakas inna cholera ? > > Kto się urodzi ? > > * Młody Lesio > * Młody Włodek > * Młody Robert Z przykrością donoszę, że macica została już sformatowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek narodziny p.osła Anita Błochowiak IP: *.biaman.pl 08.10.03, 14:50 witek.bis napisał: > 3city napisał: > > > > W ciazy czy moze jakas inna cholera ? > > > > Kto się urodzi ? > > > > * Młody Lesio > > * Młody Włodek > > * Młody Robert > > Z przykrością donoszę, że macica została już sformatowana. Aha, czyli urodzi się młoda Anita. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Jakubowska przed komisją 08.10.03, 10:17 Jutro o 11-tej konfrontacja między Jakubowską i Łuczywo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riru Jakubowska-sofistka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:18 To ze powiedziala ze "pod przysiega" oswiadcza iz te 2 kartki nia sa "grubym dokumentem" to jakas zenada. Komisja niepotrzebnie dala sie wciagnac w te maliny z ustalaniem co to jest "dokument", chodzi o tekst a nie o to czy dala Luczywo wlasnie te 2 kartki. Najgorsze jest to ze przecietny widz pewnie nic juz z tego nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Jutro konfrontacja 10:00 IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 10:20 Cieawie zapowiada się jutrzejsza konfrontacja Łuczywo-Jakubowska....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: Jutro konfrontacja 10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 10:27 Podejrzewam, ze Jakubowska spróbuje zaszczekać Łuczywo, która jest osoba bardzo łagodną. Mam nadzieję, ze wytrzyma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rek Re: Jutro konfrontacja 10:00 IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 13:25 Łuczywo łagodna, jak baranek. Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: Jutro konfrontacja 10:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 13:34 to przecież będzie podrzedny magiel albo bazar na prowincji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Jaku-boska... IP: *.era.pl 08.10.03, 10:33 Może mie się dostanie od forumowiczów części, ale (piszę poważnie) mdli mnie gdy słucham pani z torebką. Kiedyś ojciec mojego kumpla wyrzucił przez okno telewizor podczas "słynnych" konferencji J. Urbana i teraz słuchając zeznań Aleksandry J. mam ochotę p...dolnąć małym radyjkiem biurkowym o ścianę i się odciąć od szamba, w którym ona (Ola) siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina żmija kłamie i tyle. bezczelnie pod przysięga! 08.10.03, 10:20 zatem powinna byc w podle za krzywoprzysięstwo. mozna ja wsadzic do jednej celi z czarzastym i robertem brunatnym z telewizji rzadowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Luczywo klamie...Jakubowska prawdomowna IP: 144.137.226.* 08.10.03, 10:33 pierwsza jej wersja byla prawdziwa, ze dostala gruby plik, a teraz klamie... Agora ustawila ja, ale wlasnie to poniewaz zaczyna sie niezgadzac, nadaje Jakubowskiej prawdomownosc... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_bie_ta Re: Luczywo klamie...Jakubowska prawdomowna 08.10.03, 12:03 Gość portalu: Marti napisał(a): > > pierwsza jej wersja byla prawdziwa, ze dostala gruby plik, a teraz klamie... > Agora ustawila ja, ale wlasnie to poniewaz zaczyna sie niezgadzac, nadaje > Jakubowskiej prawdomownosc... A ty co podgrzewasz atmosferę? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Jakubowska przed komisją 08.10.03, 10:31 Łuczywo nie ma czasu na konfrontację, żaden termin jej nie pasuje?- co to k... jest zabawa w chowanego czy zeznania przed sejmem? Jeszcze trzeba ją prosić... -kpiny Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka.pralinka Re: Głupia taktyka 08.10.03, 10:40 Jakubowska przyjęła taktykę zalewania słowami i bardzo dobrze - wszak to zeznania pod przysięgą, łatwo będzie przyłapać na niekonsekwencjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jakubowska przed komisją IP: 207.44.154.* 08.10.03, 10:40 Pan Marcin W. - informatyk, który był "osobistym" informatykiem w ministerstwie, teraz jest w kancelarii, ten który skasował twardy dysk jest również autorem wspomnianej strony WWW Pani J. Dokładniej mówiąc to był autorem przez pół godziny przesłuchania - później pośpiesznie skasował swój podpis. Niezły gość - od zacierania śladów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldzios Re: Jakubowska przed komisją IP: *.kolornet.pl / *.ack.kolornet.pl 08.10.03, 10:47 A widzicie, że Jakubowska ubrała sobie secik z telewizorami na rękawach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlop@friko.onet.pl Re: Jakubowska przed komisją IP: *.mikron.pl 08.10.03, 10:42 To dziwne, że minister Polskiego Rządy wysyła 'jakieś kartki' a nie dokumenty (numer pieczątka itp. ) do osób z którymi prowadzi poważne negocjacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhonda Re: Ola wysyla "jakies kartki" IP: 130.76.42.* 08.10.03, 19:55 Gość portalu: wlop@friko.onet.pl napisał(a): > To dziwne, że minister Polskiego Rządy wysyła 'jakieś kartki' a > nie dokumenty (numer pieczątka itp. ) do osób z którymi prowadzi > poważne negocjacje Ona w taki sam sposob wysylala oficjalna korespondencje z Ministerstwa Kultury: na oficjalnej papeterii owczesnego Ministra Kultury (swojego owczesnego szefa) Andrzeja Celinskigo, bez numeru porzadkowego, nigdzie nie zarejestrowane i bez wiedzy szefa... Widac weszlo jej to juz w krew... Czym skorupka za mlodu nasiaknie... Odpowiedz Link Zgłoś