douglasmclloyd 12.09.08, 17:06 To nie radio tylko melina! www.alert24.pl/alert24/1,84880,5687404,Gosiewski__niedysponowany__na_antenie_Radia_Maryja.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-skin Re: Gosiewski pijany w RM 12.09.08, 18:12 serio?? pewnie wina mszalnego z a dużo mu dali Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Gosiewski pijany w RM 12.09.08, 18:49 Wypij halba wody święconej,skutki na umyśle takie same jak po gorzole Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Gosiewski pijany w RM 12.09.08, 18:54 gosiewski a kto to ? , co za jeden ? pajace polityczne z kaczego nadania sa godne waszej wzmnianki , waszych komentarzy :o . Spojrz gosiewskiemu w oczy ... i co widzisz .... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Gosiewski pijany w RM 12.09.08, 19:17 karbat napisał: > gosiewski a kto to ? , co za jeden ? > pajace polityczne z kaczego nadania sa godne waszej wzmnianki , > waszych komentarzy :o . > Spojrz gosiewskiemu w oczy ... i co widzisz .... Posluchaj.Kieckowy balwanochwalca w kazdym zdaniu przynajmniej raz mowi "panie premierze".Moze to premier radyja? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Co widzę? 18.09.08, 07:15 Przecież to proste i na dodatek retoryczne pytanie. Widzę kaprawe oczka. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj On niejest pijany.On tak ma 12.09.08, 18:56 Większość PiS_dogłowych bulgocze i mamrocze Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Gosiewski pijany w RM 12.09.08, 19:05 To on Gosiewski? On zawsze mówi o sobie - Gosieski! Jak on naprawdę się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Gosiewski pijany w RM 12.09.08, 19:13 Racja! Przecież sam powinien wiedzieć najlepiej. To Gosieski Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Gosiewski pijany w RM 12.09.08, 19:17 Tatus prowadzacy z Radyja, bardzo ochoczo konusa tytulowal panem premierem. A pan premier dal sobie w palnik, jak co dzien zreszta, belkotal jak swinia, wprowadzajac w konsternacje tatusia prowadzacego. Nie wzial biedaczysko pod uwage, ze cialo nikczemne, to pol puszki piwa wystarczy, zeby byl dym do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Słyszałam... 12.09.08, 19:16 ...że kościół walczy z alkoholizmem poprzez składanie uroczystej przysięgi przed ołtarzem.Może by Rydzyk zorganizował taką uroczystość Gosieskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Słyszałam... 12.09.08, 19:22 Gosieski to oficjalnie Przemysław Edgar Gosiewski:) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Słyszałam... 12.09.08, 19:25 bebe3 napisała: > Gosieski to oficjalnie Przemysław Edgar Gosiewski:) Ja jednak słyszałam, że os sobie mówił - Gosieski. Nie Gosiewski lecz Gosieski. Dlaczego on nie może być wiarygodnym źródłem podającym jak on naprawdę się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Słyszałam... 12.09.08, 19:29 Może on zagraniczniak. W niektórych językach niektórych liter nie wymawia się np we francuskim końcówek Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Słyszałam... 12.09.08, 19:34 jednojajowy wielki strateg szukal TYLKO przez dwa lata ukladu ,szarej sieci . Nie widzial gosieskiego :o . jak to dobrze ,ze ludzie w kraju nie dostrzegaja , kto ma wplyw na ich zycie spoleczno -polityczne ( gosiewskie i im podobne ) , mysla , ze .... tak juz musi byc . Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Gosieski to oficjalnie Przemysław Edgar Gosiewski 18.09.08, 07:28 Czyli PEG. No to może pepeg (jak dodamy wcześniej peronowy?), czyli całkiem zgrabnie jak dawniej trampek, ostatecznie może być trep z Włoszczowy. Teraz pijany trep. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Nawalony w 3 d.... 12.09.08, 22:45 widocznie chodził po sejmowych korytarzach i z nudów pił wódkę teraz wiadomo, jakich posłow obserwował Jasio Rakieta Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Nawalony w 3 d.... 12.09.08, 22:45 basia.basia napisała: > Coś takiego! > > :)))))))))))))) a niby co takiego? w pisie to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka niech będzie nawalony 13.09.08, 00:03 jak włoszczowy peron w dożynki :-D Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: niech będzie nawalony 18.09.08, 07:31 pisz "Niechaj" - będzie dostojniej i w dodatku na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Poczulem sie rozluzniony "przypadkowymi" uzytko- 13.09.08, 00:24 wnikami strony www.gazeta po tym tekscie ;) "O sprawie poinformował Alert24 Kuuuba - Przypadkowo słuchałem Radia Maryja." "Przypadkowo sluchal" ;) Nasluch RM z Czerskiej jest oczywiscie "przpadkowy". Jak widze kopneli w pewna czesc ciala niejakiego klienta o nicku "aferal z partii demokratycznej", (ktory zawsze "przypadkowo" sluchal RM) czy jakos podobnie i potem rzezil na FK, teraz zatrudnili nowych "przypadkowych" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Poczulem sie rozluzniony "przypadkowymi" uzy 13.09.08, 12:59 Tak jak przypadkowy jest nasłuch różnych TOK efemów, Superstacji czy TVN24 przez internautę 1normalnyczowiek. Przecież tych rzeczy nikt normalny nie ogląda czy słucha, a na pewno nie w takiej dawce. Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin sorry że nie na temat ale zostałem zabanowany 13.09.08, 10:43 nie mogę na FK założyć nowego wątku.. k..wa za co? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: sorry że nie na temat ale zostałem zabanowany 13.09.08, 10:46 e-skin napisał: > nie mogę na FK założyć nowego wątku.. k..wa za co? za głupotę może? Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Edgar zbliża się coraz bardziej do prezia... :-) 13.09.08, 11:39 Intelektualnie i fonetycznie :-) --- PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Edgar zbliża się coraz bardziej do prezia... 13.09.08, 11:58 bogucjusz napisał: > Intelektualnie i fonetycznie :-) Ja sie mu nie dziwie. Z taka fizjonomia mozna sobie strzelic w leb a on sie tylko uchlal > > --- > PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! > i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Edgar zbliża się coraz bardziej do prezia... 13.09.08, 12:06 pis_do_grochowa napisał: > Ja sie mu nie dziwie. > Z taka fizjonomia mozna sobie strzelic w leb a on sie tylko uchlal Widzę w tym postępowaniu cień logiki (a to rzadkość w PiSie). Skoro non stop gada jak uchlany, to się w końcu uchlał na dobre. Różnica niewielka, ale przyjemność... --- PiStelektualiści wszystkich krajów - łączcie się! i27.tinypic.com/23svf5w.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia czy prezes go zawiesi? 13.09.08, 13:53 czy znajdą mu może chorobę i lek, który daje takie objawy? Pamiętacie sprawę lewicowego posła Owoca, który swoje pijaństwo tłumaczył nadużyciem płynu do spryskiwaczy czy czymś podobnie idiotycznym? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: czy prezes go zawiesi? 13.09.08, 16:48 basia.basia napisała: > czy znajdą mu może chorobę i lek, który daje takie objawy? > > Pamiętacie sprawę lewicowego posła Owoca, który swoje pijaństwo > tłumaczył nadużyciem płynu do spryskiwaczy czy czymś podobnie > idiotycznym? ostania wersja to komóra i żona winne:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: czy prezes go zawiesi? 13.09.08, 16:52 Trzeżwy czy pijany,co za różnica?Taki czy taki,gada od rzeczy,tzn.zgodnie z wytycznymi ukochanego przywódcy Jarosława K. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Gosiewski pijany w RM 18.09.08, 08:42 "W wieczornej audycji radia gośćmi stacji byli minister skarbu Aleksander Grad" Zara, zara... przeca wykształciuchy gadajom, że do RM nikogo poza kaczystami i moherami nie wpuszczają, więc skąd ten Grad się tam wzion ??? Odpowiedz Link Zgłoś