wanda43 03.10.08, 15:55 tak nie wyraźnie mowil albo ja sie przesłyszałam ja sie chyba przesłyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Kto oglądał konferencję z Prezydentem w TVN24 03.10.08, 16:01 nikt nie oglądał? Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte ja, jednym okiem i jednym uchem 03.10.08, 16:11 ale zwróciłem na to uwagę, rzeczywiście mówił bardzo niewyraźnie Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: ja, jednym okiem i jednym uchem 03.10.08, 16:12 a slyszales, jak powiedzial - "sam jestem w polowie Zydem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte tak! 03.10.08, 16:17 słyszałem, nie zarejestrowałem kontekstu co prawda, może powtórzą? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika Re: ja, jednym okiem i jednym uchem 03.10.08, 16:13 tak jest, jak zarządzana przez WSI telewizja TVN podstawia specjalnie spreparowane mikrofony, które nie przenoszą wielu częstotliwości, zwłaszcza samogłosek, a zostawiając wysokotonowe sapnięcia, westchnienia i ciężkie oddechy. celowa robota i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek wierz lub nie 03.10.08, 20:36 ale znam osobę, która ŚWIĘCIE wierzy w to, co napisałeś(aś) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: ja, jednym okiem i jednym uchem 03.10.08, 21:03 Jesssu, ty wierzysz w to, co piszesz???? "zarządzana przez WSI telewizja TVN..." - babo, przecież maciora rozwaliła WSI, a jesli tego nie zrobiła, to do paki maciorę, bo miała rozwalić. > specjalnie spreparowane mikrofony, które nie przenoszą wielu > częstotliwości, zwłaszcza samogłosek, a zostawiając wysokotonowe > sapnięcia, westchnienia i ciężkie oddechy. celowa robota i tyle. Hahahaha, to jakieś specjalne mikrofony, które filtrują samogłoski od spółgłosek, eksponują sapnięcia, mlaskanie, sapanie i.t.p. odgłosy związane z NIEWYDOLNOŚCIĄ FIZYCZNĄ i psychiczną. Że aż taka PiSda z ciebie, to nie wiedzialam..... Odpowiedz Link Zgłoś
replique może tym razem... 03.10.08, 16:14 nie chciał, żeby go ktokolwiek zrozumiał... :) Jak się ma nic do powiedzenia w temacie a mówić trzeba... to niezrozumiałe mówienie jest jakimś wyjściem. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: może tym razem... 03.10.08, 16:22 wanda43 napisała: > a slyszales, jak powiedzial - "sam jestem w polowie Zydem" ? pol Zyda pol Polaka ... teraz to nie tylko Polacy , teraz Zydzi beda sie go musieli za niego wstydzic . Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: może tym razem... 03.10.08, 16:34 to zalezy. Jesli po mamusi, to w calości Zyd i to Zydzi powinni sie wtydzic, a nie my. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: może tym razem... 03.10.08, 18:34 wanda43 napisała: > to zalezy. Jesli po mamusi, to w calości Zyd i to Zydzi powinni sie wtydzic, a > nie my. o kuźwa, oni nam tego nie wybaczą. Żeby tak dwie największe zakały im wcisnąć. To dopiero antysemityzm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: może tym razem... 03.10.08, 17:01 zawsze jakieś pocieszenie pół wstydu to mniej niż cały, o drugie pół niech się Żydzi martwią. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: może tym razem... 03.10.08, 17:08 Za to Michnik, Gebert, Blumsztajn, Łuczywo , Walter, Wejchert to 100% aryjczycy, gdyby żył Hitler to z pewnością mogliby zasilić elitarne oddziały SS i tak jak teraz prześladować Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: może tym razem... 03.10.08, 17:12 > Za to Michnik, Gebert, Blumsztajn, Łuczywo , Walter.. tylko że Michnik, Gebert, Blumsztajn, Łuczywo , Walter itd. nie opowiadali, że: - sa polską szlachtą - sa stara inteligencją zoliborską - ich matka walczyła w Powstaniu Warszawskim Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: może tym razem... 03.10.08, 17:20 mmikki napisał: > > Za to Michnik, Gebert, Blumsztajn, Łuczywo , Walter.. > > tylko że Michnik, Gebert, Blumsztajn, Łuczywo , Walter itd. nie opowiadali, że: > - sa polską szlachtą > - sa stara inteligencją zoliborską > - ich matka walczyła w Powstaniu Warszawskim nie opowiadali też, że : -ojcowie byli czerwonymi zdrajcami ojczyzny -bracia stalinowskimi mordercami -oni sami złodziejami i funkcjonariuszami służb Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: może tym razem... 03.10.08, 17:26 one też nie chwalą się że: - tatko wykładał marksizm-leninizm - mamcia była TW - willa na Żoliborzu należała kiedyś do rodziny oficera zabitego w Katyniu - a doktoraty dostali na krzywy ryj, za zasługi rodzicieli, bo sami polegliby z języka obcego, nawet ojcztsty jest dla nich raczej bardzo obcy Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Skoro już o rodzicach. Celowo pominąłeś tow. Rajmu 03.10.08, 17:29 nda? Żaden szanujący się Powstaniec Warszawski nie podałby mu ręki. ajron1960 napisał: > mmikki napisał: > > > > Za to Michnik, Gebert, Blumsztajn, Łuczywo , Walter.. > > > > tylko że Michnik, Gebert, Blumsztajn, Łuczywo , Walter itd. nie > opowiadali, że: > > - sa polską szlachtą > > - sa stara inteligencją zoliborską > > - ich matka walczyła w Powstaniu Warszawskim > nie opowiadali też, że : > -ojcowie byli czerwonymi zdrajcami ojczyzny > -bracia stalinowskimi mordercami > -oni sami złodziejami i funkcjonariuszami służb > Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Skoro już o rodzicach. Celowo pominąłeś tow. 03.10.08, 18:50 wos9 napisała: > Żaden szanujący się Powstaniec Warszawski nie podałby mu ręki. A to niby dlaczego? Może ci nowi by mu nie podali, ale ci z 1944 czemu niby nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj "Moge państwu tutaj uoczyście oświadczyć" 03.10.08, 17:25 A jeśli już słucham tego pana, to absolutnie się koncentruję, bo zrozumieć ciężko. Tak to właśnie zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek mówił coś o "lekramowaniu" 03.10.08, 20:35 A raz usłyszałem, że jest półżydem. Być może przesłyszałem się Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: mówił coś o "lekramowaniu" 03.10.08, 21:03 Właśnie chodzi o te pół. Czy po mamusi, czy po tatusiu? Odpowiedz Link Zgłoś