alfa.alfa4 10.10.08, 22:59 Wyzwał Michnika publicznie od tchórzy!! A chodzi o debatę z udziałem kogokolwiek z GW. I co Michniku powiesz że deszcz pada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: O szczegóły prosze. Grałem w tenisa. 10.10.08, 23:31 W tenisa? Całkiem zgrabna literówka, kleryku... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Re: O szczegóły prosze. Grałem w tenisa. 11.10.08, 09:42 Od kilku tygodni GW permanentnie odmawia udziału w audycjach RZ Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe ktoś z tym rolnikiem zechce gadać? 11.10.08, 00:03 Wątpie żeby michnik schylil się do dyskusji z takim kłamcą Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Jakegoś rolnika się boi? 11.10.08, 09:41 wujaszek_joe napisał: > Wątpie żeby michnik schylil się do dyskusji z takim kłamcą Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika po ile furka gnoju RAZ? 11.10.08, 09:47 niech Leppera zaprosi Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika RAZ, dziennikarz specjalizujący się w Michniku 11.10.08, 09:46 bez Michnika zdechnie. Nie widzę powodu żeby pan Adam Michnik miał dostarczać mu kroplówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Celna diagnoza! :) n/t 11.10.08, 09:49 republika.republika napisała: Re: RAZ, dziennikarz specjalizujący się w Michniku > bez Michnika zdechnie... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa4 Giełda mówi kto zdycha 11.10.08, 09:50 taziuta napisał: > republika.republika napisała: > Re: RAZ, dziennikarz specjalizujący się w Michniku > > > bez Michnika zdechnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Giełda mówi kto zdycha 11.10.08, 10:03 RAZ juz jest notowany na gieldzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: RAZ rzucił Michnikowi rękawice 11.10.08, 09:57 Michnik nie pojawia się w mediach bo zdaje sobie sprawę, że pokazywany na żywo wzbudza obrzydzenie, a z ukrycia może jeszcze próbować fałszować rzeczywistość. Michnik na dyskusji na żywo pozwala błyskawicznie ocenić to co działo się po 1989, po za tym Michnik nie umie rozmawiać z osobami o innych poglądach i to też świadczy o nim jak najgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: RAZ rzucił Michnikowi rękawice 11.10.08, 11:23 ajron1960 napisał: > Michnik nie pojawia się w mediach bo zdaje sobie sprawę, że > pokazywany na żywo wzbudza obrzydzenie, a z ukrycia może jeszcze > próbować fałszować rzeczywistość. > Michnik na dyskusji na żywo pozwala błyskawicznie ocenić to co > działo się po 1989, po za tym Michnik nie umie rozmawiać z osobami o > innych poglądach i to też świadczy o nim jak najgorzej. A mógłby chociaż wysłać jakiego swojego pałkarza Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: RAZ rzucił Michnikowi rękawice 11.10.08, 10:16 RAZ obywatel z PISem związany Wiódł żywot niczym nie skalany Aż go uwiodła Myśl ta podła Że tak nędznie to żyją - barany. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 żeby to raz ... :) 11.10.08, 11:27 alfa.alfa4 napisała: > Wyzwał Michnika publicznie od tchórzy!! A chodzi o debatę z udziałem > kogokolwiek z GW. I co Michniku powiesz że deszcz pada? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika po którym razie zauważy 11.10.08, 11:31 że nie ma zdolności honorowej Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: po którym razie zauważy 11.10.08, 11:42 republika.republika napisała: > > że nie ma zdolności honorowej tchórz? nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Nawet Łysiak napisał że RAZ jest bez honoru. 11.10.08, 16:36 paczula8 napisała: > republika.republika napisała: > > > > > że nie ma zdolności honorowej > > tchórz? nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.logika raczej skarpetę 11.10.08, 11:46 dziwi mnie, jak takie zachowanie NIKOGO może cieszyć KOGOKOLWIEK. jak marne cechy charakteru trzeba miec, żeby tym zachowaniem się nakręcac. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa To co naprawdę zrobił RAZ jest na ośle 11.10.08, 11:48 dzika.logika napisała: > dziwi mnie, jak takie zachowanie NIKOGO może cieszyć KOGOKOLWIEK. > jak marne cechy charakteru trzeba miec, żeby tym zachowaniem się > nakręcac. > Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov RAZ niech się powies,i jezli chce by Michnik 11.10.08, 16:34 się nim zainteresował. W końcu kawałek sznurka z wisielca każdemu sie przyda ... Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Michnik nie zniży się do błota 11.10.08, 17:20 W którym tkwi Ziemkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś