boblebowsky 15.10.08, 19:18 Tak wg obywateli rozkłada się racja w konflikcie na szczycie. To info dla tych co tak się wczoraj tak sondą internetową podniecali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyprawak Re: 52 % Tusk 17% Kaczyński 15.10.08, 19:31 Dobrze ocenili. Przeciętny Polak jest mądrzejszy od prezia, który nie zna kontytucji - Art 133 ust.3 Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: 52 % Tusk 17% Kaczyński 15.10.08, 19:33 Platfusi swąd_aż i tyle w tym temacie,platformerskie leszcze w tomacie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: 52 % Tusk 17% Kaczyński 15.10.08, 19:36 do wątku, kolego, do wątku. Twoje problemy z poceniem się mnie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: 52 % Tusk 17% Kaczyński 15.10.08, 19:38 boblebowsky napisał: > do wątku, kolego, do wątku. Twoje problemy z poceniem się mnie nie interesują. POcą się tylko platfusie stopy,tuż prze zeszpotawieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: 52 % Tusk 17% Kaczyński 15.10.08, 19:35 bo to oczywista oczywistość, że pisiaccy hakerzy się za nią wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: 52 % Tusk 17% Kaczyński 15.10.08, 19:35 Ale przecież ta sonda nie ma nic do rzeczy. Kompetencje "prezydenta" są opisane w konstytucji, a tam wyraźnie napisane, ze bez premiera ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
alienist Z Tuska nic więcej nie będzie. 15.10.08, 19:38 boblebowsky napisał: Chociażby się nie wiem jak sprężał to jest za głupi żeby realnie poprawić sytuacje w kraju. Reformy mu się nie udadzą. BO ten typ tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 podaj źródło 15.10.08, 19:41 bo ja widzę cos zupełnie innego :) www.rp.pl/artykul/2,205303_Tusk_nie_ma_racji.html Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: podaj źródło 15.10.08, 19:43 fakty TVN. MOże byś jednak zwróciła łaskawie uwagę na drobną różnicę w treści zadanych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: podaj źródło 15.10.08, 19:47 boblebowsky napisał: > fakty TVN. > MOże byś jednak zwróciła łaskawie uwagę na drobną różnicę w treści > zadanych pytań. W Twoim poście jest mowa o racji i o racje pyta sondaz do wyników którego podałam linka ... a TVN kłamie, zapytaj Ayrana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: podaj źródło 15.10.08, 19:51 > W Twoim poście jest mowa o racji i o racje pyta sondaz do wyników > którego podałam linka ... a TVN kłamie, zapytaj Ayrana ; Racja czyli inaczej, po której stronie konfliktu się opowiadasz w sensie ogólnym, tak ogólnym i prostym jak brzmiało pytanie więc o co ci chodzi? A TVN sondażami się jeszcze nie zajmuje tylko je zleca. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: podaj źródło 15.10.08, 19:56 boblebowsky napisał: > > W Twoim poście jest mowa o racji i o racje pyta sondaz do wyników > > którego podałam linka ... a TVN kłamie, zapytaj Ayrana ; > > Racja czyli inaczej, po której stronie konfliktu się opowiadasz w sensie > ogólnym, tak ogólnym i prostym jak brzmiało pytanie więc > o co ci chodzi? mnie o nic. > A TVN sondażami się jeszcze nie zajmuje tylko je zleca. Sondaż na zlecenie ... rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: podaj źródło 15.10.08, 19:58 > Sondaż na zlecenie ... rozumiem :) I taka to gadka szmatka z tobą. A ten sondaż dla rzepy to niby skąd się wziął, Agora go zleciła czy co???? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 teraz poważnie 15.10.08, 20:02 sondaż z rzepy wkleiłam jako przeciwwagę dla Twojego sondażu. sama nie przywiązuję do nich wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: podaj źródło 15.10.08, 20:00 > boblebowsky napisał: > > > > W Twoim poście jest mowa o racji i o racje pyta sondaz do wyników > > > którego podałam linka ... a TVN kłamie, zapytaj Ayrana ; > > A TVN sondażami się jeszcze nie zajmuje tylko je zleca. > > Sondaż na zlecenie ... rozumiem :) > > a rzepa ja kswe sondaże uzyskuje, że takie bez kłamstwa poczęte? Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: podaj źródło 15.10.08, 19:54 paczula8 napisała: > boblebowsky napisał: > > > fakty TVN. > > MOże byś jednak zwróciła łaskawie uwagę na drobną różnicę w treści > > zadanych pytań. > > W Twoim poście jest mowa o racji i o racje pyta sondaz do wyników > którego podałam linka ... a TVN kłamie, zapytaj Ayrana ;) > > Jasne, tylko Rzepa mówi prawdę. To nie TVN robi te sondaże tylko sondażownia. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: podaj źródło 15.10.08, 19:46 paczula8 napisała: > bo ja widzę cos zupełnie innego :) > Dla platfusów krynicą prawdy są fakty TVN Waltera.HGW dała mu na stadion 500 milionów złotych to musi robić takie swądaże. > > www.rp.pl/artykul/2,205303_Tusk_nie_ma_racji.html > > Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 pomieszanie z poplątaniem ... 15.10.08, 19:48 nie chce mi się komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: podaj źródło 15.10.08, 20:03 To straszne.500 milionow ciepla lapka,a biedni kaczysci musza o 300 sie szmacic aby miec na kawiorek i szampana. Odpowiedz Link Zgłoś