Gość: TATRA FANS IP: *.inds.pl 23.10.03, 14:05 AZS TO MY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WIŚNIA FAN'S AZS JEDZIEMY Z PTAKAMI..JESTEŚMY NAJLEPSI !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 15:00 KOCHAM AZS LALALALALLA === WIŚNIA FAN'S === :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKI JADAR CZARNI RADOM THE BEST!!! IP: *.udn.pl 23.10.03, 18:04 30tys fanatycznych tifosi trzyma kciuki za AZS w tym meczu.Jest to obok naszego klubu jedyny zespół z prawdziwa siatkarską tradycją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISNIA FAN'S Pozdro dla Czarnych od AZS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:21 Gość portalu: WIELKI napisał(a): > 30tys fanatycznych tifosi trzyma kciuki za AZS w tym meczu.Jest > to obok naszego klubu jedyny zespół z prawdziwa siatkarską > tradycją. Wielki dzieki za to.......my za was tez trzymamy kciuki i mam nadzieje,ze sie jeszcze kiedys spotkamy oczywsicie na parkietach PLS.....powodzenia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IV Lo - Gazetka Szkolna Re: Przed meczem siatkarzy Pamapol AZS z Ivett Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 22:49 Życzymy Wam zwycięstwa - wobec tego nie pozostaje nic innego jak wygrać!!! Wygrajcie koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SESE JADAR CZARNI RADOM THE BEST!!! IP: *.udn.pl 24.10.03, 01:20 Wiśnia dzieki i pozdrów żylete a jak wrócimy to razem mostostal rozperdolimy hahahah pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanatyk AZS Cz-wa - CZARNI Radom FOREVER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 14:48 Wracajcie jak najszybciej do Serii A, wtedy będziemy wspólnie rządzić w PLS i rozpierdolimy tych wiesniaków z Kędzierzyna, Jastrzębia i innych którzy trzymają z tymi kurwami!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek Re: Przed meczem siatkarzy Pamapol AZS z Ivett Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 16:19 WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY NIE MOZE BYC INACZEJ AZS JEST NAJLEPSZY WIEC ZAPOWIADA SIE SWIETNE WIDOWISKO DLATEGO NIE MOZE MNIE TAM ZABRAKNAC ;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sese czarni-azs IP: *.udn.pl 24.10.03, 17:43 kibice skry bełchatów też się przekonali ze kedzierzyn to wieśniaki!!!co wy o takiej zgodzie CZARNI-AZS-SKRA??? PRZEMYSCIE Odpowiedz Link Zgłoś