douglasmclloyd 31.10.08, 21:29 Zablokował francuskie odznaczenia dla Waltz in Marcinkieiwcza. Po prostu klasa sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doc.na Kompinuje jakby przypiąc je sobie i bratu. 31.10.08, 22:20 douglasmclloyd napisał: > Zablokował francuskie odznaczenia dla Waltz in Marcinkieiwcza. Po prostu klasa > sama w sobie. > Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Legia Honorowa należy się tylko honorowym ludziom! 31.10.08, 22:22 douglasmclloyd napisał: Mamrot I Mściwy znowu w akcji Zablokował francuskie odznaczenia dla Waltz in Marcinkieiwcza. ---> Które z nich umie zachowywać się honorowo? Odpowiedz Link Zgłoś
gryfny Re: Legia Honorowa należy się tylko honorowym lud 31.10.08, 22:29 ..jajco(polskie)madrzejsze od kury(francuskiej)... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Legia Honorowa należy się tylko honorowym lud 31.10.08, 22:57 Jakie jajco.Byt biologiczny to kacze zbuki. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Legia Honorowa należy się tylko honorowym lud 31.10.08, 22:32 Dziadek, ale co kurduplowi do francuskiego odznaczenia? Powinien się cieszyć, ze rodaka ktoś docenił, a nie piekli się że nie jego. Może jeszcze do IPN-u sięgnie, a nóż coś się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Legia Honorowa należy się tylko honorowym ludziom! 31.10.08, 22:51 boblebowsky napisał: Dziadek, ale co kurduplowi do francuskiego odznaczenia? Powinien się cieszyć, ze rodaka ktoś docenił, a nie piekli się że nie jego. ---> Zapomniałeś, sklerotyku, że Polskę i Francję łączą przyjazne stosunki a z tego wynika, że Prezydent RP nie może dopuścić do skandalu dyplomatycznego z powodu wprowadzenia w błąd Prezydenta Francji przez jakieś mendy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Legia Honorowa należy się tylko honorowym lud 31.10.08, 22:59 Nie zauwazyles smierdzielu ze slusznosc przyznania francuzkiej Legi Honorowej probuje ocenic byt biologiczny ktory o honorze nie ma pojecia? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Legia Honorowa należy się tylko honorowym lud 31.10.08, 23:04 x2468 napisał: Nie zauwazyles smierdzielu ze slusznosc przyznania francuzkiej Legi Honorowej probuje ocenic byt biologiczny ktory o honorze nie ma pojecia? ---> Oceniający, to żaden problem w porównaniu z ewentualnym niegodnym przyjmującym, skunksie. Później może być problem gdański ... (gdańskiego obywatelstwa) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co wy, Wolacy, możecie wiedzieć o honorze???? 31.10.08, 23:06 Zastąpiliście honor dyspepsją. I myślicie, że to jest to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Legia Honorowa należy się tylko honorowym lud 31.10.08, 23:44 Godny czy nie,to ocenili Francuzi.To ich sprawa.A wodzusia to co najwyzej kartofle w skladziku. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Legia Honorowa należy się tylko honorowym lud 31.10.08, 22:39 oboje.o zjawisku biologicznym tego powiedzieć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Legia Honorowa należy się tylko honorowym lud 31.10.08, 22:48 Nie ty pajacu ani twój krduplowaty małostkowy idol, ten order przydziela. Ma tylko podpisać do wiadomosci. Tak trudno to zrozumieć ? A sam może przyznawać honorowemu Jaruzelskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
sobierobie duren wie lepiej od Francuzow? 01.11.08, 23:27 moze polski chamek sie popisze sraczka znow? heheheh co on wiem, ten &675 nasz? kopy od nas a tobie dal tarcze. honorowo. heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jezu, jak to go musi boleć.... 31.10.08, 22:32 Że to nie on, słoneczko wolskie, te odznaczenia ma odbierać... No to nie da! Nie pozwoli! No chyba, że mu Francuzi pomnik wystawią, to wtedy tak. Ale w Paryżu ma stać i duży ma być!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 22:48 Bo to nie prezydent, a pRezydęt, takie małe kacze guano. Waaaadzę chce pokazać, hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Jesteś jakimś nietyPOwym gatunkiem skarabeusza:))) 31.10.08, 22:59 etta2 napisała: takie małe kacze guano ---> Świetny, ascetyczny autoportret przedstawiłaś - na pewno każdy cię natychmiast rozpozna, jak tylko cię zobaczy (POczuje) ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 22:57 Złośliwosć Prezydenta to jedno, ale dlaczego Francuzi chca uhonorować Kazia i Hanie swoim najwyższym odznaczeniem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:04 Nie musisz rozumieć, bo to ponad twoje siłki. Wystarczy przyjąć do wiadomości, że MAJĄ DO TEGO PRAWO. Kowalskiego może uhonorować król Mozambiku lub Szach, prałat, czy inszy innowierca. To jego prawo i tobie guano do tego, tak samo jak kaczorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:14 etta2 napisała: > Nie musisz rozumieć, bo to ponad twoje siłki. Wystarczy przyjąć do > wiadomości, że MAJĄ DO TEGO PRAWO. Kowalskiego może uhonorować król > Mozambiku lub Szach, prałat, czy inszy innowierca. To jego prawo i > tobie guano do tego, tak samo jak kaczorowi. Alez ja im sie do tego prawa nie mieszam interesuje mnie za co je przyznali akurat im. Prof. Geremek to przynajmniej pisał naukowo o paryskich ulicznicach, ale czym sie zasłuzyli Hania i Kazio że dostali Legie to mnie interesuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:05 qqazz napisał: > Złośliwosć Prezydenta to jedno, ale dlaczego Francuzi chca uhonorować Kazia i > Hanie swoim najwyższym odznaczeniem? > > A nie uważasz, że mają prawo honorować swoją Legią kogo chcą? > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:17 Czy ja kwestionuje prawo Francuzów do honorowania Legia kogo chca i za co chcą? Mnie po prostu interesuja faktyczne powody jej przyzanania Kaziowi i Hani. Gdyby dajmy na to prezydent Juszczenko dostał od nas Order Orła Białego czy nie wygladałoby to troche dziwnie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:24 A propos - zbliża się 11 listopada, dobry czas na odznaczenia. Kto powinien, a kto dostanie Orła Białego? No, zwolennicy Prezydenta, jest szansa wykazać się zdolnościami do przewidywania przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:14 A my czemu odznaczyliśmy Abdullaha bin Abdulaziz Al Sauda? Niech Francuzi martwią się sami o rangę swoich odznaczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:19 Ano niech się martwia, Premier nie za takie zasług dostał najwyzsze odznaczenie peruwiańskie, ale dla mnie to jest po prostu interesujące, bo to że Prezydent robi pod górke tym których nie lubi to rzecz normalna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:21 qqazz napisał: > bo to że Prezydent robi pod górke tym których nie lubi to rzecz normalna. Gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:25 wariant_b napisał: > Gdzie??? W Polsce;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:27 Aha, no to mamy powód do dumy narodowej. Jesteśmy inni, znaczy lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Mamrot I Mściwy znowu w akcji 31.10.08, 23:03 A co na to jego "koleś" prezydent Francji?Może się wkurzyć,że oni dają,a Kaczyński Lech robi im wbrew. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 Warta Gronkiewicz Marcinkiewicza i vice versa! 31.10.08, 23:08 Oboje niewarci żadnych orderów.Mamrot to nie moja bajka, ale tu ma rację!!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk ???? 31.10.08, 23:10 danuta49 napisała: > Oboje niewarci żadnych orderów.Mamrot to nie moja bajka, ale tu ma > rację!!!;-) Hmm, czyli jak zwykle - Polak Polakowi Polakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Warta danuta49 Mamrota I i vice versa 31.10.08, 23:24 danuta49 napisała: > Oboje niewarci żadnych orderów.Mamrot to nie moja bajka, ale tu ma > rację!!!;-) A co to ma do rzeczy, czy warci czy nie warci. Nie ty przyznajesz ani Mamrot. Więc nie okradaj innych i nie chwal złodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Warta danuta49 Mamrota I i vice versa 31.10.08, 23:31 wikul napisał: > danuta49 napisała: > > Oboje niewarci żadnych orderów.Mamrot to nie moja bajka, ale tu ma > rację!!!;-) > A co to ma do rzeczy, czy warci czy nie warci. Nie ty przyznajesz > ani Mamrot. Więc nie okradaj innych i nie chwal złodziejstwa. To czy warci czy nie to nie nasza sprawa, ale ciekawe jest za co tak naprawde im je przyznano. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Znasz francuski? Zadzwoń do Pałacu Elizejskiego 31.10.08, 23:41 albo wyślij maila i poproś rzecznika, żeby zaspokoił twą ciekawość. Francja to nie Polska i uzasadnienia odznaczeń nie są tam tajemnicą. Proste? qqazz napisał: > ...ciekawe jest za co tak naprawde im > je przyznano. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Znasz francuski? Zadzwoń do Pałacu Elizejskie 31.10.08, 23:52 W Polsce tez nie sa tajemnica jak bys nie wiedział. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Znasz francuski? Zadzwoń do Pałacu Elizejskie 31.10.08, 23:55 To pewnie też nie jest tajemnicą, kto je dostanie. Zapraszam do mojego konkursu dla przewidujących: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=86674791 Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Wandzia - mała popleczniczka małego zawistniczka 01.11.08, 23:53 Dedykuję ci i twemu pałacowemu idolowi tę piosenkę DAAB-u: Moje paranoje Moje poaranoje ijee ijee ije ije... Kiedy jestem sam to czuję, że mam taką siłę Kiedy jestem sam to czuję, że mam taką moc Którą mógłbym zniszczyć wszystkie paranoje moje Którą mógłbym zniszczyć zło otaczajace was Moje paranoje Moje poaranoje ijee ijee ije ije... Paranoje Moje paranoje Paranoje Moje paranoje Kiedy jestem sam to czuję, że mam taką siłę Kiedy jestem sam to czuję, że mam taką moc Którą mógłbym uleczyć wszystkie chore srca Którą mógłbym uleczyć cały chory swiat (heej) Moje paranoje Moje poaranoje ijee ijee ije ije... Paranoje Moje paranoje Paranoje Moje paranoje Kiedy jestem sam to czuję, że chciałbym być z wami Kiedy jestem z wami to czuję, że chciałbym być sam A moze ciepłem rąk uleczymy nasze paranoje A potem razem pójdziemy uleczyc cały świat Moje paranoje Moje poaranoje ijee ijee ije ije... Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Uups,dedykację dla danuty49 posłałem Wandzie.Sorry 02.11.08, 00:42 Przepraszam wszystkie Wandy www.tapety.lajcik.pl/kwiaty/kwiaty08.jpg Miało być: Danusia49 - mała popleczniczka małego zawistniczka > Dedykuję ci i twemu pałacowemu idolowi tę piosenkę DAAB-u: > > Moje paranoje > Moje poaranoje ijee ijee ije ije... > ..... > Moje paranoje > Moje poaranoje ijee ijee ije ije... > Paranoje > Moje paranoje > Paranoje > Moje paranoje > ..... > Moje paranoje > Moje poaranoje ijee ijee ije ije... > Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Warta danuta49 Mamrota I i vice versa 01.11.08, 23:57 qqazz napisał: To czy warci czy nie to nie nasza sprawa, ale ciekawe jest za co tak naprawde im je przyznano. Pewnie dla Francji zrobili tyle samo dobrego co odznczony przez Lecha Kaczynskiego Abdullah bin Abdulaziz Al Saud? Niech Francuzi martwią się sami o rangę swoich odznaczeń. Gdy nadal masz problemy zapytaj w Ambasadzie Francji w Warszawie. Dlaczego od nas domagasz sie vtej odpowiedzi? Liczysz, ze my zaspokoimy twoje zapytania kierujac je do ambasady? Oj leniwym sie zdajesz byc! Daj za darmo, kazdemu wedlug potrzeb, rowne zoladki, zrob za nich a oni beda oczekiwac cudu z zalozonymi rekami liczac, ze samo przyjdzie. Kto to? A to pisiorki i ich elektorat. Hle, hle! Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Może to nie o Kazia i Hanię chodzi ino o Nicolasa? 02.11.08, 12:51 I o to kto jest honorowy, a kto nie? Prezydent Nicolas Sarkozy powiedział w w Parlamencie Europejskim, że prezydent Lech Kaczyński obiecał podpisanie Traktatu z Lizbony i powinien to zrobić, żeby nie stracić wiarygodności. -"Dał słowo honoru, a więc musi podpisać, bo to sprawa honoru, bo to dowodzi wiarygodności osób publicznych... Będę miał okazję pojechać do Polski na początku grudnia i powiem prezydentowi Polski: trzeba dotrzymywać obietnic. Pana obietnica jest taka, że podpisze pan Traktat z Lizbony ratyfikowany przez polski parlament". Nicolas Sarkozy wyraził też - przy okazji - przekonanie, "że jest oczywiste, jak bardzo docenia rolę Polski w Unii Europejskiej, i dlatego "nikt się nie obrazi" za jego słowa". Tiaaa... Odpowiedz Link Zgłoś