Dodaj do ulubionych

Sojusz organizuje imprezę pt. "SLD kibicuje Oba...

04.11.08, 16:09
Nie mam nic przeciwko tej imprezie :) Nawet uważam ją za fajny pomysł. Tylko czemu mało kogo wewnątrz partii poinformowano o niej, ja się pytam, panie Kalita? Hmm?

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
lewysierpowy.blox.pl
Obserwuj wątek
    • bezportek Re: Sojusz organizuje imprezę pt. "SLD kibicuje O 04.11.08, 17:39
      Najwiekszy problem Obamy, to miliony meneli z calego swiata ktorzy demonstracyjnie dopinaja sie do jego swity w jakze zludnym mniemaniu, ze cos im z tego kapnie do pustego koryta.
      Juz slysze te narzekania i wyzwiska, kiedy nowy prezydent nie sprosta oczekiwaniom zabobonnych durni i nie zacznie sypac manny z nieba prosto w nadstawione lapki. Margines ma to do siebie, ze woli pyskowac niz pracowac. Kiedy nie stanie Republikanina, zabiora sie za opluwanie demokraty. Z lewej nogawki widac tylko prawice, na ktora sie uraga, bo czasem wyciaga towarzysza na swieze powietrze.
    • farriza Re: Sojusz organizuje imprezę pt. "SLD kibicuje O 04.11.08, 17:57
      Z przymrużeniem oka można zapytać: ilu z nich dotrwa przy stole do północy ? ;) A i pamiętajcie, żeby nie zapraszać Oleksego - znowu mu się na szczerość zbierze, a o dyktafon dzisiaj nietrudno ;) Miłej zabawy! :))

www.okiemnieuzbrojonym.blox.pl
    • elfhelm Re: Sojusz organizuje imprezę pt. "SLD kibicuje O 04.11.08, 18:03
      Niech zaproszą Latę, on betonowy jak Szmaja, a i flaszką nie pogardzi ;)
    • mmikki Sobota, imieniny kota 04.11.08, 18:05
      Grzesio też musi mieć pretekst, żeby się napić?
    • indris Szmajdziński... 04.11.08, 18:11
      ...niech się wytłumaczy z poparcia dla irackiej awantury.
    • intel-e-gent Re: Sojusz organizuje imprezę pt. "SLD kibicuje O 04.11.08, 19:48
      Honor zwrócić muszę :) Poinformowano tak nietradycyjnym dla SLD kanałem, że aż tego nie zauważyłem...
      www.sld.org.pl/index.php?view=1&art_id=16440&pid=18&ret_id=34&rsid=173

Odszczekuję więc zarzut, lecz na zabawę się nie wybieram. Choć pewnie przednia będzie, niezależnie od wyniku :)

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
      lewysierpowy.blox.pl
    • jarsal Re: Sojusz organizuje imprezę pt. "SLD kibicuje O 04.11.08, 20:55
      "Być może politycy Sojuszu liczą, że dzięki sztuczką powielonym z kampanii Obamy za trzy lata pokonają PO i PiS.
      Mikołaj Tocki, prot "

Panie Mikołaju, "sztuczką" może odbić się czkawką.
    • tinakon Re: Sojusz organizuje imprezę pt. "SLD kibicuje O 04.11.08, 22:45
      Tak, tak Panie Mikołaju, "dzięki sztuczką" został Pan dziennikarzyną?
    • zelazny.karzel.wasyl Każdy powód dobry do Ochlaju za partyjną kasę... 05.11.08, 12:53
      Każdy powód dobry do Ochlaju za partyjną kasę...
      Jutro SLD zapewne będzie opijał, tym razem na smutno, upadek
      polskich stoczni, a pojutrze imieniny wujka stróża budynku na
      Rozbrat.
      • remez2 Nie zaprosili Cię? To brzydko 05.11.08, 13:00
        z ich strony.
        PS - skąd wiesz, że chodziło o ochlaj? Tylko w takich spotkaniach bierzesz udział?
        • zelazny.karzel.wasyl Widzisz, pamiętam jak się ZSMPowcy bawili 05.11.08, 13:39
          w latach 80-tych, gdy studiowałem. Dziś Ci sami ochlaptusy to za
          przeproszeniem "działacze" SLD. Mam wierzyć, ze zmienili obyczaje?
          • remez2 Re: Widzisz, pamiętam jak się ZSMPowcy bawili 05.11.08, 13:53
            Jesteś abstynentem? Tyz piknie.
            A Daniła Daniłowicz Daniłow, człek mądry i doświadczony, mawiał:
            "Alkohol wypity w miarę, nawet w największych ilościach nie szkodzi."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka