kon.by.sie.usrnial 09.11.08, 11:06 za późno włączyłem - już gdy puścili nagranie słów Rostowskiego obnażające kłamstwa małej dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wos9 Teraz poci się w "Kawie na ławę". 09.11.08, 11:14 kon.by.sie.usrnial napisał: > za późno włączyłem - już gdy puścili nagranie słów Rostowskiego > obnażające kłamstwa małej dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: Teraz poci się w "Kawie na ławę". 09.11.08, 11:18 wiem, wiem, nawet mi sie go żal zrobiło, jak musiał przyznać, że Merkel będzie tylko na oficjalnej części uroczystośći związanych z 11.11, a na samej 'gali' już nie. Ale tu o łgarstwa, które łaskaw był w zetce wyartykułować mi idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Niewdzięczna Angela! 09.11.08, 12:39 Wzgardziła występami samej Maryli Rodowicz (i zapewne Andrzeja Rosiewicza). Wzgardziła pysznym obiaTkiem z Panem Prezydentem i Bratem Jego Biologicznym! Wstyd! Schäme dich, Angela! Odpowiedz Link Zgłoś
kacze_urojenia Re: tu jest ględzenie spoconego 09.11.08, 12:22 www.radiozet.pl/programy/ProgramSzczegoly.aspx?AudycjaId=1355&PageIndex= Odpowiedz Link Zgłoś