m.c.hrabia 16.11.08, 15:23 Bez wielkich afer, bez wymiany ministrów a z widocznymi osiągnięciami . tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xenocide Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 15:25 m.c.hrabia napisał: > Bez wielkich afer, > bez wymiany ministrów > a z widocznymi osiągnięciami . > tak trzymać. Jedyne co mozna dostrzec z osiagniec to nacpani samorzadowcy, gratuluje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 15:29 rozumiem ,że dla ciebie samorząd = rząd. cóż widzenie świata z perspektywy sołectwa jest powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 15:34 m.c.hrabia napisał: > rozumiem ,że dla ciebie samorząd = rząd. Widze ze kiepsko rozumiesz. To oni nie sa z PO ? ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 16:15 xenocide napisał: > (...)To oni nie sa z PO ? (...) No właśnie już nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Znów wykręcasz kota ogonem? 16.11.08, 17:24 Wątek jest o roku rządów Tuska, nie PO, ani o członkach PO. Nie potrafisz na temat? Niezbyt lubię Tuska i PO i nie spodziewałem się po nich zbyt wiele. I dlatego nie zawiodłem się. Jest mniej więcej tak, jak się spodziewałem - żadnych spektakularnych osiągnięć, ale też żadnych katastrof. W porównaniu do rządów Marcinkiewicza i Kaczyńskiego poprawa jakości administrowania jest wyraźna. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Znów wykręcasz kota ogonem? 17.11.08, 21:27 nonno1 napisał: > Wątek jest o roku rządów Tuska, nie PO, ani o członkach PO. A Tusek to nie z PO ??? ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 To właściwie laurka! 16.11.08, 16:48 xenocide napisał: > Jedyne co mozna dostrzec z osiagniec to nacpani samorzadowcy, gratuluje :-) > Oczywiście to sprawa poważna i bardzo ugodziła w PO. Inna rzecz, że szybka reakcja Platformy trochę ten fatalny obraz złagodziła. Ale jeśli TY, oceniając rok rządów Tuska, wyciagasz dwóch ćpunów ze Szczecina (którzy z rządem nie mają nic wspólnego), to widać nie znajdujesz żadnych innych złych stron tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: To właściwie laurka! 17.11.08, 17:58 Zaraz zaraz - szybka reakcja? Chyba kpiny. A Palikot ile razy miał za swoje chamstwo odpowiedzieć? Ani razu. Panowie kolesie Tuska strasznie są rozbawieni humorem tego psychola. Kompletny brak wyczucia, inteligencji. Chyba za dużo alkoholu.Widocznie Palikot pasuje do tego całego towarzystwa, grają na jednej fali.Nie przypominam sobie aby ktoś z PIS-u machał publicznie i medialnie penisem albo przyniósł łeb swego pobratyńca. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Tak - to był całkiem niezły rok. :)))))) 16.11.08, 15:28 Pd razu się wszystkiego nie zrobi, ale pomału uda się wyeliminować PiSdzielnię i potem już będzie z górki. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 15:29 m.c.hrabia napisał: > a z widocznymi osiągnięciami . Sodoma i Gomora siedlisko występku, gniazdo rozpusty, niemoralności, grzechu, bezbożności; Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 15:31 ehehehe napisał: > m.c.hrabia napisał: > > a z widocznymi osiągnięciami . > > Sodoma i Gomora siedlisko występku, gniazdo rozpusty, niemoralności, grzechu, > bezbożności; Muślisz ,że fk to kościół pod wezwaniem grzyba? Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 16:56 Piszesz językiem Naszego Dziennika. To co tu robisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: A mnie się nie podoba 16.11.08, 15:37 the.idiota.pl napisał: > Bo nie i już. Problem polega na tym ze rzad nie bierze udzialu w miss world tylko ma rzadzic a niepodobac sie :-) Idac tym tropem to premier jest brzydszy od TVNowskiej Uli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Mnie sie podobaja te pedalskie twarze w PO 16.11.08, 15:37 city_blue napisał: > I uwielbiam jak mówi chlebowski.Nie wiem wtedy czy chce mu sie do > toalety czy juz popuscił? I muszę rację ci przyznać. największa pomyłka po to Chlebowski. Odpowiedz Link Zgłoś
replique w sumie... 16.11.08, 15:38 z takim "panem prezydętem" i opozycyjnym bratem jego... nie dało się zrobić więcej... :) Trzeba jednak - obiektywnie - przyznać, że PO zachłysnęła się rządzeniem i ... nie złapała jeszcze oddechu! Ma jeszcze trzy lata - to dużo, żeby i zrobić, i pokazać... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: w sumie... 16.11.08, 15:40 nie jest źle masz rację za trzy lata ocenimy. Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: w sumie... 16.11.08, 15:43 replique napisał: PO zachłysnęła się > rządzeniem i ... nie złapała jeszcze oddechu! trzeba rozumu nie mieć i stać obok nich kiedy się odkrztusi po tym zachłyśnięciu reakcja wiadoma ... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: w sumie... 16.11.08, 15:47 ehehehe napisał: > replique napisał: > PO zachłysnęła się > > rządzeniem i ... nie złapała jeszcze oddechu! > > trzeba rozumu nie mieć i stać obok nich kiedy się odkrztusi po tym zachłyśnięci > u > > reakcja wiadoma ... patrząc na pisków to stoją tuż przy stołku i tylko czekają:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
replique Oczywiście, że wiadoma!! 16.11.08, 15:47 "pan przydęt", przez trzy dni z kibla nie będzie wychodził... a jego brat zamknie się z kotem... na cztery spusty!! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Oczywiście, że wiadoma!! 16.11.08, 16:52 replique napisał: > "pan przydęt", przez trzy dni z kibla nie będzie wychodził... > a jego brat zamknie się z kotem... na cztery spusty!! Kota owinie przed tem silvertejpem? Moglby peknac? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: w sumie... 16.11.08, 16:25 replique napisał: > z takim "panem prezydętem" i opozycyjnym bratem jego... nie dało się > zrobić więcej... :) Moc prezydenta musi byc ogromnha jak tyle orlow z PO placze nad wlasna niemoca :-) > Trzeba jednak - obiektywnie - przyznać, że PO zachłysnęła się > rządzeniem i ... nie złapała jeszcze oddechu! > Ma jeszcze trzy lata - to dużo, żeby i zrobić, i pokazać... Musze cie zmartwic jesli teraz nie zrobia reform to pozniej mozesz o nich zapomniec. Im blizej bedzie wyborow rowniez tych prezydenckich PO bedzie tym bardziej bedzie antyreformatorskie i zacznie sie rozdawnictwo. Zreszta jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: w sumie... 16.11.08, 16:32 ... ma za pazuchą jedno słówko "weto".... A to nim chlaśnie, a to nim szaśnie (od: szastać!)... a przy okazji twierdzi, że jest najwiekszym... Wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor A ileż to już razy "zaszastał" tym 17.11.08, 21:32 tak potężnym słówkiem ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzezwy_jak_swinia Re: w sumie... 16.11.08, 20:00 replique napisał: > z takim "panem prezydętem" i opozycyjnym bratem jego... nie dało się > zrobić więcej... :) > Trzeba jednak - obiektywnie - przyznać, że PO zachłysnęła się > rządzeniem i ... nie złapała jeszcze oddechu! > Ma jeszcze trzy lata - to dużo, żeby i zrobić, i pokazać... I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Ty chyba o "panu prezydęcie" 16.11.08, 15:39 mówisz w ten sposób... A fe! Żadnego szacunku dla "główki państwa" nie masz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2-europejczyk Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 16:07 "z widocznymi osiagnieciami" co??? podaj jakie? tylko osiagniecia dla POlski nie dla niemiec czy rosji, zebysmy sie dobrze zrozumieli! stocznie padly - czy to jest tez najnowsze osiagniecie Platformy Obywatelskiej ? pewnie pis zawinil? pewnie pis, no bo kto????? A co stoczniowcy mowili? a sluchal ich kto? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 16:11 ze stocznie padły to jest epokowe osiągnięcie pisu i ministra Jasińskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 16:18 m.c.hrabia napisał: > ze stocznie padły to jest epokowe osiągnięcie pisu i ministra Jasińskiego/ jesteście tchórzami tusk już widzi wokół siebie przebierających nóżkami, żeby tylko mogli trzmychnąć przed szykowaną "ustawką" tchórze śmierdzące Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 16:28 ehehehe napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > ze stocznie padły to jest epokowe osiągnięcie pisu i ministra Jasińskiego > / > > jesteście tchórzami > > tusk już widzi wokół siebie przebierających nóżkami, żeby tylko mogli trzmychną > ć > przed szykowaną "ustawką" > > tchórze śmierdzące > ?????????????????????????????????? a może trochę jaśniej nie po gosiuwskim. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Przepraszam, że pytam: 16.11.08, 16:37 co to jest/znaczy "trzmychnąć"??? PeeS - z tchórzami, doskonale ci się udało... gratulacje!! - za pisownię, oczywiście... :))) Treść, to bełkot jakiś... zrozumiały tylko dla pisiąt... - po wolsku?? ehehehe napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > ze stocznie padły to jest epokowe osiągnięcie pisu i ministra Jasińskiego > / > > jesteście tchórzami > > tusk już widzi wokół siebie przebierających nóżkami, żeby tylko mogli trzmychną > ć > przed szykowaną "ustawką" > > tchórze śmierdzące > Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Przepraszam, że pytam: 16.11.08, 16:40 to jest konstruktywna krytyka rządów Tuska w wykonaniu pisu. zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
replique no to... chyba "trzmychnę" :) 16.11.08, 16:43 strach się bać takiej krytyki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ehehehe Re: no to... chyba "trzmychnę" :) 16.11.08, 17:02 replique napisał: > strach się bać takiej krytyki... :) narkotestów też strach ? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: no to... chyba "trzmychnę" :) 16.11.08, 17:08 Pewien pan P. z kancelarii prezydenta Kwaczyńskiego też kiedyś obawiał się narkotestów, ale w końcu przyznał, że SAM zażył 1,4 kg kokainy. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: no to... chyba "trzmychnę" :) 16.11.08, 17:17 Zapytaj "pana prezydęta" - on ma doświadczenie... - duże!!! 1,2 kg kokainy, to na całą kadencję... a i jeszcze ciutkę na "prezydęcką" emeryturke by zostało :(( Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Mnie sie podobaja te pedalskie twarze w PO 16.11.08, 16:14 city_blue napisał: > I uwielbiam jak mówi chlebowski.Nie wiem wtedy czy chce mu sie do > toalety czy juz popuscił? Co wy macie z tym dzieleniem ludzi na tych co na podwórku i pod spódnicą, na tych co jak się urodzili na POlaków i Żydów... A teraz na pedałów, czyli Jarkopodobnych i innych: Skąd w Was tyle nienawiści. passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=4116076 szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=5555275 Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 17:00 Mnie też sie podoba. Po dwóch latach ujadania Kaczyńskiego i wtórowania jego kundli, zapanował spokój. Hołota poszła w kąt i dobrze. PO pomału zaczyna doprowadzać ten kraj do porządku. I trzymam kciuki za to, żeby rządziła dwie kadencje. I żeby po Kaczyńskich został tylko cień... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 17:05 czyli jest nas dwa Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 17:15 m.c.hrabia napisał: > czyli jest nas dwa Trzy - bo ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 19:52 Cztery, bo ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen22 odtajnij te "osiągnięcia" Tuska 16.11.08, 17:11 Komunikat forum Oj, za dużo Cię kasujemy. Poczytaj Netykiete. ----------------------------------------------------------------- "WSZYSTKICH INFORMUJĘ ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ." Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen22 chyba tak skoro NIIKT ich nie zna :))))))))))) 16.11.08, 17:14 m.c.hrabia napisał: > A są tajne,? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: chyba tak skoro NIIKT ich nie zna :)))))))))) 16.11.08, 17:16 Nie moja wina ,że jesteś mało rozgarnięta,twoja z resztę też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 TY ich nie znasz, a raczej NIGDY nie uznasz. 16.11.08, 17:16 goldenwomen22 napisała: > m.c.hrabia napisał: > > > A są tajne,? > > Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wiedziałem!!! 16.11.08, 17:21 replique napisał: > Jesteś NIKT! i panna na dokładkę:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Mnie się też podoba 16.11.08, 18:46 1. Nie ma żadnych konferencji prasowych, facetów w kominiarkach itp. 2. Nie ma wiecznych pyskówek i dintojr między politykami koalicji 3. Rząd robi po cichu swoje: są ustawy w sprawie ochrony zdrowia, reformy szkolnictwa, emerytur pomostowych, cały pakiet poprawek Palikota, budują się Orliki, rząd podpisał umowy na budowę autostrad jak żaden poprzedni, odblokowana budowa stadionów na Euro, jest plan przyjęcia euro, odrabiamy zaległości w ustawach dot. ochrony środowiska, robi się co trzeba z obwodnicą Augustowa i to bez pyskówek itd. 4. Za granicą mamy znowu prawdziwych sojuszników a nie cyrkowych klaunów - np. w sprawie limitów CO2. tarczy rakietowej, inicjatywy wschodniej 5. Tusk jest na najlepszej drodze aby być pierwszym premierem, który nie robi w gacie ze strachu gdy banda rzezimieszków zwana działaczami związkowymi próbuje obrabować podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Mnie się też podoba 16.11.08, 19:56 i mnie, nie spodziewałam się cudów, liczyłam na więcej normalności, mógłby tylko Tusk b. zdecydowanie zająć się przekrętami PiSu i prezydenckimi wycieczkami poza szereg... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Mnie się też podoba 16.11.08, 19:59 Wszystko się zgadza. Ciekawi mnie budżet przygotowany przez Rostowskiego na 2009, można oczekiwać sporych zmian. Wszystko razem do kupy biorąc sprawia, że pisdactwo czuje ogromne zagrożenie, wczorajsze wystąpienie jarkacza tego dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: wczorajsze wystąpienie jarkacza 16.11.08, 20:06 Pan Prezes mnie przekonał - w najbliższych wyborach zagłosuję na PO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agni1 Re: Mnie się też podoba 17.11.08, 01:25 Ustawa w sprawie ochrony zdrowia i szkolnictwa kwalifikują się do kosza. Obecnie prywatne szpitale nie leczą przewlekle chorych - myślisz, ze jak wszystkie zostaną sprywatyzowane to nagle zaczną ich leczyć? A posyłanie sześciolatków do szkoły bez jakiegokolwiek przygotowania szkół to horror, a nie reforma. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Mnie się też podoba 17.11.08, 21:44 man_sapiens napisał: > 1. Nie ma żadnych konferencji prasowych, facetów w kominiarkach itp. Są za to w inkaskich czapeczkach... ;-PPP > 2. Nie ma wiecznych pyskówek i dintojr między politykami koalicji > 3. Rząd robi po cichu Tyz prawda... ;-P > są ustawy w sprawie ochrony zdrowia, reformy > szkolnictwa, emerytur pomostowych, cały pakiet poprawek Palikota, Gdzie ? W legendarnej szufladzie ???... ;)))))))))))))) budują się > Orliki 2000 Orlików na 2000-lecie państwa polskiego ?... ;))))))))) > rząd podpisał umowy na budowę autostrad jak żaden poprzedni, odblokowana budowa stadionów na Euro, I za jakieś 4 lata budowa ruszy z kopyta... ;-PPP jest plan przyjęcia euro, odrabiamy zaległości w > ustawach dot. ochrony środowiska, Konkrety proszę (linki do projektów etc.) > robi się co trzeba z obwodnicą Augustowa i to bez pyskówek itd. J.w. - co się konkretnie robi ?... Buduje po cichu pod osłoną nocy ?... > 4. Za granicą mamy znowu prawdziwych sojuszników a nie cyrkowych klaunów Nastąpiła jakaś cudowna metamorfoza tychże w ciągu ostatniego roku ?... ;))) > - np. w sprawie limitów CO2. tarczy rakietowej, inicjatywy wschodniej Co się w tych kwestiach zmieniło ?... > 5. Tusk jest na najlepszej drodze aby być pierwszym premierem, który nie robi w gacie ze strachu gdy banda rzezimieszków zwana działaczami związkowymi próbuje obrabować podatników. A HGW nadal nosi strajkującym pielęgniarkom ciepłą strawe i napoje ?... Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 16.11.08, 20:40 Ja też wolę tę koalicję,niż poprzednie kundlenie się z Lepperem i Gertychem.Teraz mam poczucie stabilności.Jeszcze tylko usunąć tę kompromitację naszego kraju....może zostanie w Mongolii na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Warto było oddaćc glos na PO 17.11.08, 17:40 żeby zobaczyć rozbiegane szczurze oczka Pan Prezesa, dwutygodniową dyspepsję Jego Brata i szczeniackie podrygi Zbigniewa Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 17.11.08, 17:49 Burak pisze o kartoflu. A jaki zadowolony. Ludziom którzy uczciwie pracują i uczciwie żyją nie jest tak do szczęśliwości/ byle jakiej/. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A mnie się podoba rok rządów Tuska. 17.11.08, 18:48 > Bez wielkich afer, > bez wymiany ministrów > a z widocznymi osiągnięciami . > tak trzymać. mnie też. Bez wielkich afer, bez wymiany ministrow, osiągniecia to nowa dostwawa zioła..., żyć nie umierać :) tylko czy tak trzymać? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Za duzo szkod jeszcze nie narobil. 17.11.08, 19:58 W tym sensie to pozytywna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor A mnie podoba się twoja ortografia ! ;))) 17.11.08, 21:28 Żeknij coś jeszcze, chrabio... ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś