no_co_ty 16.11.08, 20:26 Bo ciągle tylko Dody, Jole Rutowicz i Kaczyńskie. Miła zmiana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen22 gumę z gęby wyjął ? ;P 16.11.08, 20:30 no_co_ty napisał: > Bo ciągle tylko Dody, Jole Rutowicz i Kaczyńskie. Miła zmiana. > Odpowiedz Link Zgłoś
no_co_ty Re: gumę z gęby wyjął ? ;P 16.11.08, 20:32 Ten przynajmniej nie ciapcia w odróżnieniu od tego co podaje się za prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: gumę z gęby wyjął ? ;P 16.11.08, 20:34 z okularników też się wyśmiewasz? To wada wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: gumę z gęby wyjął ? ;P 16.11.08, 20:41 A ty ? Ale nie z gęby a z tego miejsca co ty wiesz a ja nie napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen22 tu walnął inteligencją :)))))))))))))))))) 16.11.08, 20:32 www.pardon.pl/artykul/3451/tusk_zul_gume_za_plecami_merkel----------------------------------------------------------------- "WSZYSTKICH INFORMUJĘ ŻE WOLNOŚĆ WYPOWIEDZI I SWOBODA WYRAŻANIA SWOICH POGLĄDÓW JEST ZAGWARANTOWANA ART 54 KONSTYTUCJI RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ." Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: tu walnął inteligencją :)))))))))))))))))) 16.11.08, 20:35 goldzia, płyta ci się zacięła? To świetnie, że tylko tyle masz mu do zarzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen22 Re: tu walnął inteligencją :)))))))))))))))))) 16.11.08, 20:38 kon.by.sie.usrnial napisał: > goldzia, płyta ci się zacięła? To świetnie, że tylko tyle masz mu do > zarzucenia. ja mam mu wieele do zarzucenia ale tu osmieszył sie w skali światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: tu walnął inteligencją :)))))))))))))))))) 16.11.08, 20:40 no popatrz, tak wiele a w kółko pieprzysz o jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek To powiedz szybko,jakie sukcesy wymienił ten 16.11.08, 20:43 no_co_ty napisał: W końcu ktoś inteligentny w TVP ---> ... "inteligentny". Stawiam na to, że ci się nie uda ... Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 tvp publiczna? 16.11.08, 21:04 Już pomijam fakt, że tvp, nie żałująca czasu na codzienny chłam, na wywiad z premierem w rocznicę rządu wygospodarowała zaledwie 10 min. Mogła jednak wysłać profesjonalnych dziennikarzy, którzy potrafią w tym krótkim czasie poprowadzić rozmowę tak, żeby stanowiła on jakąś całość. Sposób, w jaki Hanna Lis przerwała premierowi i zakończyła rozmowę był skandaliczny. Obojętnie kogo zaprosimy do domu - premiera, kucharkę, czy żebraka - nie przerywamy mu w pół słowa i go nie wywalamy. Tyle się mówi o misji telewizji publicznej, a nie dość, że taka ona publiczna, jak z koziej d... trąbka, to jeszcze uczy takiego chamskiego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: tvp publiczna? 16.11.08, 21:08 Daj spokój. Chyba musiała to zrobić, mieli polecenie zdjęcia z wizji. Ale tego brudu długo z siebie nie zmyją. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: tvp publiczna? 16.11.08, 22:36 Lechujarka by tak nie potraktowali z obcesa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: tvp publiczna? 16.11.08, 23:44 dokładnie, pogadali że ech. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek No co ty?! Pokazali nas w telewizji?! :) 16.11.08, 21:12 A to się Golda z łomem, city_ble_ble_ble_ble i inne gamonie ucieszą! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś