Gość: babariba IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 16:24 80 dzisiaj minet telewizyjnego czasu mial. Do Fidela Castro mu jescze daleko, ale jak poćwiczy, Łukaszenkę dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Lutek Dorn na kaczych łapach 29.10.03, 17:28 Gość portalu: babariba napisał(a): > 80 dzisiaj minet telewizyjnego czasu mial. > Do Fidela Castro mu jescze daleko, ale jak poćwiczy, Łukaszenkę dojdzie "Minister odpowiada za swoich zastępców i członków ich gabinetów politycznych - powiedział w Sejmie Ludwik Dorn (PiS), wnosząc o wotum nieufności dla ministra spraw wewnętrznych i administracji Krzysztofa Janika. Powoływał się na opisywane w mediach sprawy Zbigniewa Sobotki i doradców w MSWiA: Romana Kurnika, Józefa Semika, Grzegorza Białoruskiego i Janusza Ocipki, zmuszonych do dymisji." U Fidela, Łukaszenki i Millera ministrowie nie są odpowiedzialni za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: Lutek Dorn na kaczych łapach IP: *.chello.pl 29.10.03, 18:20 Nie bądź antysemitą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dornowaty Nie wińmy Dorna za niewłaście/właściwe geny... IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 29.10.03, 19:14 Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a): > Nie bądź antysemitą ! ..nie macie pojęcia, jak on cierpi z powodu swojego typowego wyglądu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Lutek Dorn na kaczych łapach IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 20:21 80 miał minet. A poza tym: 1-sze: nie zgadzam się ze szkotem rzekomym, że ministrowie Fidela i Łukaszenki nie odpowiadają za swoje czyny. Odpowiadają szybko i silnie, jak jest taka potrzeba... 2-gie: całkowicie są mi pozostałe posty obecne w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman 80 minut za mało IP: *.biaman.pl 29.10.03, 21:37 Babaribo, to naprawdę wszystko, co z tego przemówienia zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba wiesz bratku, oglądałem ja kiedyś... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 08:34 ... w białoruskiej telewizji państwowej, jak Aleksander Łukaszenko - prosty wtedy dyrektor prowincjonalnego (nawet jak na rozległość Białorusi) sowchozu godzinami gadał w ichnim parlamencie całymi o bezeceństwach ówczesnego układu politycznego, który wyłoniony został we w-miarę demokratycznych procedurach. Wołał na przykład Łukaszenka do ówczesnego przewodniczącego białoruskiego parlamentu, byłego generała KGB i Polaka z pochodzenia (podobno matka generała - Z Lidy zdaje się pochodząca - nigdy się języka rosyjskiego nie nauczyła): 'wy gospodin predsiedaciel za unitaz w daczy swojej nie zapłacili swoimi dziengami'. 'Wy wriot'ie' - ripostował generał, na co Łukaszenko, prowincjonalny i mało komu znany deputowany wyciągał rachunek, z którego wynikało, że za sracz w daczy generała, przewodniczącego parlamentu demokratyczny rząd białoruski zapłacił. Generał - 'predsiedaciel' zapłacił za pokazanie tego rachunku osłabnięciem i wywiezieniem z parlamentarnej sali na noszach pogotowia ratunkowego. ***** A potem Aleksandr Łukaszenka w cuglach wygrał PIERWSZE WOLNE wybory prezydenckie w Białorusi. Podkreślam: PIERWSZE... Wbrew całemu ówczesnemu establishmentowi Białorusi, zaakceptowanemu już wtedy przez wszystkich europejskich 'demokratów' jako reżim 'demokratyczny'. Piszę o tym, bo to WIEM, bo do dziś mam kasety video z nagraniami elokwencji Łukaszenki. Chyba ze dwanaście godzin tego nagrałem sobie. Lubię takie osobliwości. Jak słuchałem wczoraj Lutka Dorna, jako żywo deżavi miałem. Jeszcze Lutek nie umie tyle godzin na raz przemawiać, ale zdolny jest, niespecjalnie stary i różnych rzeczy jest się w stanie nauczyć. A potem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman wszystko, co najważniejsze IP: *.biaman.pl 30.10.03, 09:54 to smutne, rzeczywiście mało kapujesz. I ten brak pokrywasz przydługimi bajdami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telaviv ...ja się tobie zuberman twojej atencji dla Dorna IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 30.10.03, 10:03 nie dziwuję - z takim "pokrewieństwem" genetycznym!!! Wy się po nosach, czy po feromonach wyczuwacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: züberman pierdu pierdu IP: *.biaman.pl 30.10.03, 10:05 No i widzisz, babariba, jakie tępe bydło przyciągasz swoimi niemądrymi postami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Touluse~Lautrec Re: pierdu pierdu IP: *.chello.pl 30.10.03, 22:32 Gość portalu: züberman napisał(a): > No i widzisz, babariba, jakie tępe bydło przyciągasz swoimi niemądrymi postami? Masz rację. Solidaruchy zawsze wsadzą swój głupi ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba to Lutek bratku dlugo mowi... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 23:49 ...ja oszczedny jestem werbalnie Spróboj moje posty po 80 minet czytać każdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z wszystko, co najważniejsze IP: *.biaman.pl 30.10.03, 23:51 A w kwestii mniej ważnej: nie martwi Cię nieudolny minister, pod którego rządami chryja za chryją się dzieją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba raczyłeś tu niezauważyć tego co 'najważniejsze' IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 09:17 nie pisałem o panu Jajniku, tylko o Lutku Dornie i jego 'metodzie' osiągania celów politycznych. I mam ja wrażenie, że się Lutek Dorn tej 'metody' uczył od Łukaszenki, który dumą Fidela może być. Co prawda 'kierunek' jest inny jakby, ale za to 'zwrot' identyczny Odpowiedz Link Zgłoś