cremus 27.11.08, 21:33 Było kilka lat temu do bezdomnego, teraz pozwala sobie na coś takiego do generała. Co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 21:37 A generał mu w łeb natychmiast nie strzelił? To było przy świadkach? Każdy sąd by go uniewinnił! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 21:38 porannakawa20 napisała: > A generał mu w łeb natychmiast nie strzelił? > To było przy świadkach? > Każdy sąd by go uniewinnił! Generałowie do psychicznych nie strzelają. Odpowiedz Link Zgłoś
cremus Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 21:39 Było przy świadkach i jest już w mediach. Dla mnie to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 21:41 cremus napisał: > Było przy świadkach i jest już w mediach. > Dla mnie to skandal. Co na to Korpus Oficerski? Zmilczą? Przełkną? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 22:22 cremus napisał: > Było przy świadkach i jest już w mediach. > Dla mnie to skandal. O jakiego gnoja chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia co na to Kodeks Boziewicza? 27.11.08, 21:43 Jutro o 8.00 za Belwederem? Odpowiedz Link Zgłoś
cremus Re: co na to Kodeks Boziewicza? 27.11.08, 21:45 O tym samym pomyślałem. Na placu przed Pałecem Namiestnikowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: co na to Kodeks Boziewicza? 27.11.08, 22:09 Kodeks Boziewicza precyzyjnie wylicza, kto ma zdolność honorową. Czyli nici z pojedynku. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: co na to Kodeks Boziewicza? 27.11.08, 22:20 zaba_pelagia napisała: > Jutro o 8.00 za Belwederem? Nie ma co czekać do rana tylko od razu w mordę lać. Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 21:48 cremus napisał: > teraz pozwala sobie na coś takiego do generała. Możesz trochę przybliżyć temat - okoliczności, do którego generała...? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 21:52 Jeżeli to prawda to szykuje się pucz? Areszt domowy w Pałacu lub na Helu? Wojskowi - trójka idzie aresztować? Dwóch z nich chwytają za krótkie rączki, aby się nie szarpał jeden, tuż za, z wycelowanym pistoletem prowadzi do kibitki? A po nogach mu cieknie..... Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 22:03 Chyba przesadzili z lekami Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 27.11.08, 22:21 pit_44 napisał: > Chyba przesadzili z lekami Jak zwykle za dużo koki. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Spieprzaj dziadu było pebejskie 27.11.08, 22:20 Na salonach Kaczyńskiego bardziej wytworne jest won gnoju, coś jak Von Gnój. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Kultura nie z podwórka 27.11.08, 22:34 A chyba z chlewu. To mnie zupełnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Sprawa gardłowa... 27.11.08, 22:54 gdyby przed wojną jakiś generał został tak potraktowany przez swojego zwierzchnika nie pozostałoby mu nic innego jak tylko się zastrzelić. Nie wiem co mam myśleć o takim zachowaniu prezydenta. Czy to może być prawda? Mówią w tvn24, że prezydent oraz parę innych osób musi być chroniony, bo tego wymaga specjalna ustawa. Generał Janicki poszedł zameldować swojemu zwierzchnikowi, że zawiesił Olszowca do czasu wyjaśnienia czy ten nie zlekceważył ciążących na nim obowiązków i wtedy usłyszał... Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Sprawa gardłowa... 27.11.08, 23:16 Prezydent nie jest zwierzchnikiem szefa BORu Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Sprawa gardłowa... 27.11.08, 23:30 pit_44 napisał: > Prezydent nie jest zwierzchnikiem szefa BORu racja! Podlega szefowi MSWiA. Ale czy to zmienia sytuację? Przecież to straszny dyshonor dla generała. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Sprawa gardłowa... 28.11.08, 00:16 Nie jest to powod do przymusowego doprowadzenia go na badania i koniecznego leczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sobierobie kultura osobista polskiego prezydenta 28.11.08, 00:05 czyli polskiego malego chamka od posylek do Tbilisi. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj My na to w następnych wyborach.I wice wersa 28.11.08, 04:05 cremus napisał: > Było kilka lat temu do bezdomnego, > teraz pozwala sobie na coś takiego do generała. > Co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 28.11.08, 06:10 rozdawanie stopni generalskich borowcom, strażakom, strażnikom, celnikom i komu tam jeszcze całej tej służbowej mundurowej hałastrze uważam za głębokie nadużycie Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 28.11.08, 10:44 Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju". Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jest stały postęp 28.11.08, 13:28 Eskalacja kultury Pałacu Prezydenckiego(PKiN im L Kaczyńskiego)? Odpowiedz Link Zgłoś
etykietka Re: Było "spieprzaj dziadu" jest "won gnoju" 28.11.08, 16:30 Jest prawdopodobne ,że takie i podobne zwroty znajdują się na sławnej "krótkiej liście" Odpowiedz Link Zgłoś