Gość: obywatel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:53 polcji niezależny od sldupków - teraz te komuchy nie będą miały juz żadnych obaw przed kolejnymi aferami !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: RAPACKI ODWOŁANY - HAŃBA - PADŁ OSTATNI BASTI 29.10.03, 22:55 Gość portalu: obywatel napisał(a): > polcji niezależny od sldupków - teraz te komuchy nie będą miały juz żadnych > obaw przed kolejnymi aferami !!! Skandal. Ale co się dziwić, o Rapackim mówiło się "postrach gangsterów" no i gangsterzy wykorzystali pierwszą okazję, żeby się go pozbyć. Jeszcze tylko Kurczuk przeforsuje swoją wizję prokuratury, z nieusuwalnymi przez sześć lat prokuratorami krajowymi i SLD może spać spokojnie. A, no i trzeba coś z tym NIK-iem w końcu zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: RAPACKI ODWOŁANY - HAŃBA - PADŁ OSTATNI BASTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:58 a stołki ławników obsadzi "bratnie" PSL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: RAPACKI ODWOŁANY - HAŃBA - PADŁ OSTATNI BASTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 23:01 Już teraz lokalne kacyki sld rządzą komendantami jak lokajami w prywatnych sprawach - teraz mają jeszcze CBŚ na zawołanie i na smyczy !:( Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: RAPACKI ODWOŁANY - HAŃBA - PADŁ OSTATNI BASTI 30.10.03, 01:24 Za rzepą: "Nowe rozdanie Na miejsce Rapackiego przyszedł komendant ze Śląska, generał Eugeniusz Szczerbak. Za Padłę zastępcą komendanta głównego został inspektor Henryk Tokarski, dotychczasowy szef Komendy Wojewódzkiej Policji w Bydgoszczy. Padło i Rapacki otrzymali propozycje wyjazdu do Hagi i Wilna, na oficerów łącznikowych. Wnioski o ich odwołanie napisał nowy komendant - generał Szreder. - To moja decyzja - powiedział "Rz". - Chciałem sobie sam dobrać współpracowników. - A wiedział pan, że te zmiany Kowalczyk planował już od kilku tygodni? - zapytaliśmy. - Muszę się nad tym zastanowić - odparł. Wieczorem Janik dymisje Rapackiego i Padły podpisał." Zemsta i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Nie odwołują gliniarzy źle, odwołują jescze gorzej IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 21:56 Zastanówcie sie o co wam chodzi. Wczoraj wypowiadał sie Miodowicz jaki wspaniały ten nowy komendant, a dziś już jesteście niezadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipln.org Re: RAPACKIEGO przywrócimy i awansujemy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 17:50 Wpisujemy do naszego programu: po wygraniu wyborów zaproponujemy p. Rapackiemu stanowisko Komendanta Głównego Policji. Internetowa Partia Ludzi Normnalnych (Jeśli nie IPLN, to kto?) ipln.org lub www.fonosfera.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sever Re: RAPACKIEGO przywrócimy i awansujemy! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 16:58 Jestem z Wami! Mam nadzieję, że na inne stanowiska też trafią z powrotem ludzie, usunuięci za przyzwoitość i nie wchodzenie w układy. A Kapustę w nawóz i na grządkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: RAPACKI IP: *.acn.pl 05.11.03, 17:03 super gość to tylko kwestia czasu co za łobuzy i kurwy ja już nie mam siły chyba czas spieprzać stąd Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: RAPACKI 05.11.03, 17:05 Gość portalu: anka napisał(a): > super gość > to tylko kwestia czasu > > co za łobuzy i kurwy > ja już nie mam siły > > chyba czas spieprzać stąd Absolutnie nie! Właśnie dlatego, że się wszyscy możemy przekonać kto nami rządzi i jak rządzi. To bedzie procentować. Taką mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: RAPACKI IP: *.acn.pl 05.11.03, 17:22 Nieprawda! Wiesz co mówi tzw. lud? To zadzwoń do mojego teścia ;) (żeby nie było że się czepiam,facet po studiach,pracujący w urzędzie centralnym) On mówi,że to wszystko wina prawicy,dziury budżetowej,Buzka.Wszyscy są tacy sami (czyli zrównanie wszystkich do tego czerwonego motłochu) Ci ludzie nie czytają gazet,oglądają wiadomości i nie wyciągają wniosków swoim umysłem.Tylko pieprzą jak baby na straganie w tych swoich urzędach i to jest wersja obowiązująca.Aha,no i urban oczywiście.No i Trybuna. Bez szans na powodzenie. Brak dekomuniazacji mści się i nigdy z szamba nie wyjdziemy. Nigdy!!! Teraz będą głosować na Leppera albo na Tymińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: RAPACKI 05.11.03, 17:25 Gość portalu: anka napisał(a): > super gość > to tylko kwestia czasu > > co za łobuzy i kurwy > ja już nie mam siły > > chyba czas spieprzać stąd Dobra, Anka zaczęła więc i ja sobie użyję, bo ten halber Szreder właśnie zwolnił Szwajcowskiego. Kurwy. I łobuzy. Z przewagą kurew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: RAPACKI IP: *.acn.pl 05.11.03, 17:33 kurwa mać taki dobry cbś rozwalić wsadzą jakiegoś swojego ubola pieprzonego, i po cbś nie mam siły już Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: RYPAKI 05.11.03, 19:25 Ho,ho kobitki, strasnie bluzgacie i zabieracie nam męskie zajęcie. A w polityce, też: przypomnijcie sobie jak nasikakiwałyście na genKowalczyka, żeby go wyrzucić. No to macie co chciałyście, a nawet więcej. Odpowiedz Link Zgłoś