orlepioro 19.12.08, 11:11 www.sfora.pl/Kryzys-dotarl-do-Polski-Gospodarka-hamuje,a,344 Ciekawe czy zza biurek "rządowych" go dojrzeli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cremus Za PRL dobrobyt był bardziej straszny .... 19.12.08, 11:18 Za PRL dobrobyt był bardziej straszny niż obecny kryzys. Odpowiedz Link Zgłoś
prskchx Re: Jest! mamy go. 19.12.08, 11:24 Ja urodziłem się i wychowałem w PRL. Ten obecny kryzys jest lepszy niż najlepsze lata wtedy. Zresztą kolega cremus napisał to samo wyżej trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
konto_ehehehe Re: Jest! mamy go. 19.12.08, 11:35 prskchx napisał: > Ja urodziłem się i wychowałem w PRL. Ten obecny kryzys jest lepszy niż najlepsz > e > lata wtedy. Zresztą kolega cremus napisał to samo wyżej trochę. a ja nie jestem SBekiem to nie mam co chwalić w tego kryzysu Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jest! mamy go. 19.12.08, 11:40 Kryzys kryzysem,ale jesli już chcesz miec indianską ksywkę,to bardziej pasuje ci np.peknietaguma,albo psikutas. Odpowiedz Link Zgłoś