pies_na_czarnych 10.01.09, 12:19 Białoruś odkręciła Polsce kurek. Zwiększono przesył gazu do Polski przez terytorium Białorusi o 35,1 mln metrów sześciennych - poinformowała w sobotę Ambasada Białorusi w specjalnym oświadczeniu przesłanym PAP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allspice Re: Brawo Tusk. 10.01.09, 12:21 Spokojnie i bez wiwatów:) Tak trzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Brawo Tusk. 10.01.09, 12:22 Bedac na nartach tez mozna dobrze dbac o panstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen77 Gdyby to Kaczor był na nartach 10.01.09, 12:24 w sytuacji kiedy Ruskie gaz zakrecili w polskich mediach bylby to temat NR JEDEN skandalu wokół Kaczyńskiego. A tu proszę.Medialna cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Gdyby to Kaczor był na nartach 10.01.09, 12:25 :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kaczor na nartach :o))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Kaczor na nartach :))))) 10.01.09, 12:36 Ale mnie ubawiłaś! Jedyny sport zimowy uprawianym przez Kaczorki to jazda na saneczkach ciągniętych przez mamusię :))) Nie mogę... Kaczor na nartach! Dałbym wiele, aby to zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Gdyby to Kaczor był na nartach 10.01.09, 16:03 goldenwomen77 napisała: > w sytuacji kiedy Ruskie gaz zakrecili w polskich mediach bylby to > temat NR JEDEN nawet gdyby nie zakręcili to byłby temat numer jeden. Wszyscy lubią poczytać o cudach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
splkm masz na myśli Kasie TUSK ? bo RUDY na nartach jest 10.01.09, 12:22 zbytnio nie wie o co chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: masz na myśli Kasie TUSK ? bo RUDY na nartach 10.01.09, 12:44 Rudy na nartach? pl.youtube.com/watch?v=fULYn-DXVHg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
cdxv Druga Irlandia na łasce Białorusi?! 10.01.09, 13:11 Pod butem dyrektora kołchozu? Kto by pomyślał :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 A przeciez jeszcze niedawno Thuske ostro krytykowa 10.01.09, 13:21 lamanie praw czlowieka na Bialorusi i wysciskiwal sie z Andzelika Borys; to taki z niego "chwat" i "obronca praw czloweika"?? za troche gazu gotow Lukaszence do d... wejsc?? . rzeczywiscie: "brawo tusk" pies_na_czarnych napisała: > Białoruś odkręciła Polsce kurek. > Zwiększono przesył gazu do Polski przez terytorium Białorusi o 35,1 > mln metrów sześciennych - poinformowała w sobotę Ambasada Białorusi > w specjalnym oświadczeniu przesłanym PAP. > > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A przeciez jeszcze niedawno Thuske ostro kryt 10.01.09, 13:34 silesius.monachijski6 napisała: > lamanie praw czlowieka na Bialorusi i Business to jest business nic osobistego. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: A przeciez jeszcze niedawno Thuske ostro kryt 10.01.09, 13:39 No jasne; przeciez i tak wiadomo, ze Thuske mial tyle wspolnego z opozycja i walka o wolnosc, co ja z Chinami pies_na_czarnych napisała: > silesius.monachijski6 napisała: > > > lamanie praw czlowieka na Bialorusi i > > Business to jest business nic osobistego. :o) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: A przeciez jeszcze niedawno Thuske ostro kryt 10.01.09, 13:56 silesius.monachijski6 napisała: > No jasne; przeciez i tak wiadomo, ze Thuske mial tyle wspolnego z opozycja i > walka o wolnosc, co ja z Chinami Szkoda ze nie wiesz , ale jednak dzialal . Potem wdrapywal sie na kominy zeb zarobic troche grosza . A taki Jacek Kurski walczyl juz 1970-tym pod stocznia !!! Nie wspomne o Wielkim Srategu ,Paskudzie Wazniejszym , ktory wyslal swojego brata na paczki do Magdalenki . Bo"ch"aterowie z PiS-u mac . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski6 Re: A przeciez jeszcze niedawno Thuske ostro kryt 10.01.09, 14:02 tak sie "na kominy wdrapywal", ze az Plazynski (wlasciciel firmy) to wysmial; puste slowa; a "walczyl o wolnosc"?? jasne; tesciu, politruk marynarki wojennej, kryl "zieciu", zeby mu wlos z glowy nie spadl; za to Thuske przez ponad 20 lat zyl z Gocha "na kocia lape"; koscielnie sie ohajtal przed wyborami w 2005 roku (wtedy pasilo to i "tesciu" i "zieciu") wilk_z_wolfow napisał: > silesius.monachijski6 napisała: > > > No jasne; przeciez i tak wiadomo, ze Thuske mial tyle wspolnego z > opozycja i > > walka o wolnosc, co ja z Chinami > > Szkoda ze nie wiesz , ale jednak dzialal . Potem wdrapywal sie na > kominy zeb zarobic troche grosza . > A taki Jacek Kurski walczyl juz 1970-tym pod stocznia !!! > Nie wspomne o Wielkim Srategu ,Paskudzie Wazniejszym , ktory > wyslal swojego brata na paczki do Magdalenki . > Bo"ch"aterowie z PiS-u mac . > Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Białoruś odkręciła? A zakręcała wcześniej? 10.01.09, 14:02 pies_na_czarnych napisała: > Białoruś odkręciła Polsce kurek. Myślałam, że Białuś nie kręci kurkami, tylko Rosja, a tu taka niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś